Отзывы о ЖК «Атлант» в Коцюбинском

Читати огляд
164 відповіді
  • Згадую компанію “Атлант” і жк “Атлант” в своєму коменті про компанії Лідери-Відновлення (“Сімка Перших”, 4-ка найбільших, серед яких “Атлант”). Дивитись в іншій гілці Форуму (Kyiv Sky * Май 12, 2022 в 13:51):
    https://gdevkievezhithorosho.com/forums/topic/
    життя-триває-угоди-на-вторинному-ринк-2
    /#post-464230
    [для перегляду – об’єднати URL в один рядок прибравши два розриви рядка]

    – – –
    Трохи самоцитування:
    … за наслідками бойових дій відновилося питання включення обласного анклаву смт Коцюбинське (Біличі) до Києва, де знаходиться жк Атлант (2014-2022-…) [звісно цей ЖК — жорсткий_економ, new_троєщина, але в сучасній ситуації і на це може бути попит …].

    Ирина
    11.08.2021 о 19:53

    Добрый вечер, жители Пономарева 26, как обстоят дела с лифтами, с использованием коммуникаций и воздухом когда работает завод?Буду бланодарна за отзывы!

    Атлантець
    17.06.2021 о 20:36

    Будка закритої території вже не стоїть)) Паркуватись немає де, при цьому будується ще кілька нових висоток. На території лазять відвідувачі ломбарду і пивнух, а також пенсіонери, що прийшли в єдиний в Коцюбі Приват Банк (так, так, його теж втулили на обіцяній ‘закритій’ території. Багаторівневої парковки, яка фігурувала в буклетах, як і ліфтів Отіс – немає. Ліфти взагалі окрема тема, стоять дешеві і небезпечні Євроформат, постійно ламаються, при чому вже були випадки коли трос розсотувався. Жек займається озелененням, схоже це в когось таке хоббі. Сніг чистять символічно, хоча купили трактор, банально виїхати з двору (є лише один виїзд) складно, в години пік пробка, бо місця тільки на одне авто для проїзду. Постійно забивається каналізація, оскільки дуже тонкі труби, регулярно вимикають електрику, адже немає резервного живлення, що є обов’язковою вимогою по стандарту для багатоповерхівок, як результат, при відсутності електрики-не працюють насоси води, ліфти, електроплити і т.д. Під’їзди не прибираються місяцями, інтернет провайдер лише один, іншим не дають зайти. Резюме-краще переплатити і жити комфортніше…

    Ирина
    22.05.2021 о 19:51
    AtlantS
    Здравствуйте. Прочитайте те, кто планирует/рассматривает покупку квартиры здесь. Мы покупали квартиру в 2016 году, Атлант1, Доковская. Отдел продаж (читай Ат...

    Добрый день, хотим купить квартиру в Атланте…. Вы там еще Живете? Уточните, до сих пор трубы дымят? Спасибо.

    Інвестори ЖК «Атлант» (а раніше й «Атлант-2») у переважній більшості не є мешканцями смт Коцюбинське. Або це кияни (розширення сім’ї, переїзд зі старого житла в новобудову, тощо), або інвестори з усієї країни якось пов’язані з Києвом. Можна припустити, що для них інтеграція з Києвом є природньою. І от нарешті є квартира, виконано ремонт і починається життя в достатньо депресивному з купою проблем Селищі. Що далі?
    Київ нічого не планує щодо Селища, оскільки це анклав Області. Значна частина населення пов’язана з Києвом через бізнес, роботу, навчання тощо і свої закупки переважно виконує в Києві. Раніше Селище було підпорядковане Ірпеню, тепер з адмінзмінами районів області взагалі все заплутано. Здавалося б, знаходишся в Києві, пов’язаний з Києвом життєдіяльністю – вислови свою волю «бути в Києві», далі процес возз’єднання і проблеми Селища починають вирішуватись. В реалі усе не так просто.
    Мешканці Коцюбинського (не рахуючи мешканців обидвох “Атлантів”), як показали вибори 25 жовтня, налаштовані переважно на збереження самостійного статусу Селища в складі Області. Думаю, що таких >55%.
    Якщо почитати три найбільші групи мешканців у FB, побачимо таке:
    * Громада Коцюбинського (веде журналістка Ірина Федорів)
    https://m.facebook.com/groups/Kotsubynske
    – різко налаштовані проти діючої влади на чолі з С.Данішем, за приєднання Селища до Києва, активісти є членами партій УДАР, Голос, Свобода, ГО «Рух Чесно». Підтримували на виборах на посаду голови Ольгу Матюшину, але вибори вона програла з величезним розривом. Найбільш активна fb-група (якщо не розглядати публікації про загублених песиків, загальні оголошення в усі групи та рекламу).
    * Територіальна Громада Коцюбинського
    https://m.facebook.com/groups/516632648504876
    – об’єднання довкола голови С.Даніша, самостійники, обласна партія «ГО Нові обличчя», Слуга народу (команда Олександра Дубінського), різкі противники першої про-київської групи. На опонентів особливо не наїжджають хіба що за день до виборів поширювали “інфо” типу «Матюшина продалася київським забудовникам за 10 квартир в ЖК, який зведуть на місці Лук’янівської в’язниці». Відстоюють назву Коцюбинське та рік заснування 1941 (тобто традицію Совка).
    * Коцюбинське-Біличі (адміністратор Микола Єременко)
    https://m.facebook.com/groups/543389465857782
    – різко вороже налаштовані до вищеназваних угруповань («Жєнсовєт Матюшиної» і «ГОвНО»/ЗеДаніш), ображені на місцевих виборців, які не підтримали їх політсилу «Хвиля», «купились за гречку від Даніша», говорять про особливий соціотип «пегетешник» [пгт – російський переклад смт] та ілюструють картинкою «стадо баранів». Ще більші самостійники, для яких правильною назвою є Біличі з роком заснування 1900. М.Єременко раніше був депутатом Селищної Ради і якийсь час виконував обов’язки голови.
    Висновки: головним вододілом є питання “Київ/неКиїв”, політична ворожість в багатьох активістів до опонентів зашкалює.
    Про мешканців обох “Атлантів” та інвесторів думаю, що вони переважно “за Київ”. Чомусь не є активними в соціальних групах, або створили закриті групи, в які неможливо потрапити і щось дізнатись.

    Анон
    не врите на видео ничего не видно. Собственно не видно даже как человек подпаливает. Как у нас дела расследуются по звонку? Примерна как у Рифмастера. 25 страни...

    Я брешу? Навів посилання, звідки взяв інфо. Потім з’явилося багато нових даних та до кого веде зв’язок затриманого. Можна було би розвивати тему, але я не став, щоб не засмічувати тематичну гілку. Ви тут згадуєте “терористів” справи П.Шеремета, щось по стрільбі в Броварах і далі невідоме мені та більшості, хто буде читати. Погоджуюсь, що справа “терористів” політична. Звинувачені не є виконавцями і були ретельно дібрані для дискредитації: (1) провідних бійців ООС, (2) добровольців, (3) волонтерів (Із перших днів затримання такий висновок оприлюднив відомий блогер-експерт Геннадій Друзенко.) Із того, що в одній справі загребли не винних не витікає, що затримані по всім іншим справам також не винні.
    В спостерігачів викликало подив, що справу в принципі розкрили і дуже оперативно. Виникає питання – чому? Тут я погоджусь – є політичний підтекст. І я називав свою версію “політичності” – виклик Віталію Кличку з його формулою “О.Матюшина – це УДАР! Коцюбинське – це Київ!”
    Продовжую припускати такі політичні й бізнесові інтереси:
    * викорінення з партії СН, з Київщини О.Дубінського: якщо є нитка показати яких бандюків він провів у депутати/мери за кеш у власну кишеню, чому б не потягнути та не розплутати;
    * спробувати знайти компромат на С.Даніша (голова КСР); він впертий самостійник, якщо владі знадобиться рішення про об’єднання з Києвом, мати спосіб впливу на нього; в контексті близького аукціону по ділянці 8га колишнього ІВЦ№132 може бути зацікавленість щоб Коцюбинське стало Києвом (в смт дозволено будівництво 5 поверхів, в місті – 25).

    Kyiv Sky
    Затримали підозрюваного в підпалі автівки О.Матюшиної: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3757835887604889&id=190134267708420 [початкове інфо з гру...

    не врите на видео ничего не видно. Собственно не видно даже как человек подпаливает. Как у нас дела расследуются по звонку? Примерна как у Рифмастера. 25 страниц потока сознания следователя, все перекручено, однобоко следственные действия проведены через одно место, то что доказывает невиновность опущено
    Ну а у нас Скидан убежал так и не получив срок за нулевой результат по заказчикам перестрелки маршрутчиков. Собственно потому что наверняка может дать показания на крышу в главке откуда все мусорские темы и крышуются. Собственно знаете как наше ДВБ расследует покупку прав в сервисцентрах(вся группа тупо сдает деньги а ответсвенное лицо тупо наклацивает им правильные решения. Без практики вообще. Медсправки тоже полная липа)? У одних спрашивают вы берете? Нет. У студентов спрашивают вы даете? Нет. Дело закрыто по отсутсвию состава преступления! Уже 3 года прошло а они еще по старой схеме работаю
    P.S. Не нужно использывать уголовные дела для получания политических дивидентов

    Kyiv Sky
    Вночі 27.01.2021 спалили автівку колишній голові селища Ользі Матюшиній у дворі її будинку. (Якщо правильно пригадую адресу у виборчих документах - Пономарьова,...

    Затримали підозрюваного в підпалі автівки О.Матюшиної:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3757835887604889&id=190134267708420
    [початкове інфо з групи Громада Коцюбинського].
    За правило такого типу злочини залишаються нерозкритими. Чому розкрито та ще так оперативно? Мої версії:
    * підпал був символічним повідомленням на адресу Віталія Кличка і був сприйнятий з відповідною серйозністю; зі знесенням Олександра Дубінського з його політичної позиції в СН баланс сил змінився;
    * від затриманого можна буде відстежити зв’язок на замовника; якщо цей зв’язок веде на С.Даніша або О.Дубінського, тоді такі дані більш ніж політично важливі.

    Странно другое что рыговско-сепарская контора Климца оказывается “строительная компания Атлант” а в Ирпине прям мафия. Он же ж и в Москву поехал решать вопрос контроля своего водочного Олимпа и скорее всего вовсю пытался сотрудничать с сепаратистами. Если учесть что после ограничения высотности 25 этажей можно строить или в Киеве или в Броварах то станет ясно что ситуация для них складывается удрючающая. В Киеве конкуренция дикая а в Броварах Полищук полностью контролирует и мера и совет. Вот и мотив. А то что не совсем логично так кто ж делает так что бы поймали?

    Анон
    Атлант единственный крупный игрок тем более что был конфликт давний Нападение на Кличка тоже очень хорошая идея но неясно кто и в чем вообще идея. Кстати на мер...

    Це обговорення трохи не по темі, але спробую висловитись щодо цього:
    <<В чем вообще логика нападения на Матюшину изза того что Кличко хочет быть Президентом? Мотив со стороны вообще неясен. Разве что личная вражда>>
    Це приблизно як в “умом Россию не понять, в Россию можно только верить” Якщо намагатися “понять умом” можна з’їхати з глузду.
    Не проглядається логіки у спаленні авта рік тому Богданові Слюсаренку, хіба що “отвєтка” на попередній пал. І де логіка, що цей факт попадає в документальний фільм про боротьбу активістів із забудовниками. Це Б.Слюсаренко, представник “Нових облич” пов’язаної з ірпіньськими забудовниками та їх “татком” В.Карплюком, борець із забудовниками? Чи може логічно припустити, що це “Жєнсовєт Матюшиної” так лютує?
    У чому логіка збереження Коцюбинського анклавом у Києві? У чому логіка послуг швидкої допомоги та деяких інших з Бучі/Ірпеня у київському Коцюбинському? За логікою Олександра Дубінського на обласній передвиборчій партконференції завдання Коцюбинського – Крутити Дулі Києву і тому Ви (Сергій Даніш) Наш Кандидат.

    • Відповідь змінена 3 years, 2 months тому користувачем  Kyiv Sky.
    • Відповідь змінена 3 years, 2 months тому користувачем  Kyiv Sky.
    Kyiv Sky
    Факт спалення автівки я навів в контексті "яке середовище - такого роду і події" (і навпаки). Спалення автівки - наїзд на Віт.Кличка. На борді перед виборами 25...

    Атлант единственный крупный игрок тем более что был конфликт давний
    Нападение на Кличка тоже очень хорошая идея но неясно кто и в чем вообще идея. Кстати на мера Броваров тоже недавно было нападение и он тоже за Кличко…
    Правда есть одна неувязочка. В чем вообще логика нападения на Матюшину изза того что Кличко хочет быть Президентом? Мотив со стороны вообще неясен
    Разве что личная вражда

    Анон
    Стопудово Атлант среди главных подозреваемых. В Броварах их тоже крышуют все в том числе пан Максим Скидан Очень сложно объединить все кейсы Атланта потому что ...

    Факт спалення автівки я навів в контексті “яке середовище – такого роду і події” (і навпаки). Спалення автівки – наїзд на Віт.Кличка. На борді перед виборами 25 жовтня було зображення його з О.Матюшиною і підписом “О.Матюшина – це УДАР, Коцюбинське – це Київ”. На нещодавньому з’їзді УДАРУ відверто говорили про Віт.Кличка як майбутнього президента. Палили автівку Гео Леросу, дві – А.Богдану. Схоже це з цієї категорії. А нафіг БК Атлант лізти в якусь політику? Останнє що робила О.Матюшина – заявила, що закривається селищна бібліотека з метою економії бюджетних коштів. І мабуть звернулася до міністра культури О.Ткаченка, той випустив спеціальне відео з приводу. С.Даніш здав назад, заявив, що про бібліотеку брехня, фейк.

    Kyiv Sky
    Вночі 27.01.2021 спалили автівку колишній голові селища Ользі Матюшиній у дворі її будинку. (Якщо правильно пригадую адресу у виборчих документах - Пономарьова,...

    Стопудово Атлант среди главных подозреваемых. В Броварах их тоже крышуют все в том числе пан Максим Скидан
    Очень сложно объединить все кейсы Атланта потому что полиция противодействует недоводя до критической массы

    Вночі 27.01.2021 спалили автівку колишній голові селища Ользі Матюшиній у дворі її будинку. (Якщо правильно пригадую адресу у виборчих документах – Пономарьова,18А.) Місцеві представники поліції на місці висловлювались, що особливо напрягатись в розслідуванні не будуть: не надали їм квартир свого часу і взагалі нормальним людям автівки не палять. Попередні випадки – спалили “Субару” Богданові Слюсаренку (права рука сел.голови С.Даніша) у лютому 2020. Та в 2017 (2018?) у дворі Пономарьова,26/1 (ЖК Коцюбинський, поруч корпуси “Атлант-2”) депутатці сільради – 2 автівки (разом постраждало 7 автівок).

    За такого підходу “нормальних не чіпатимуть”, за прецедентом мешканці “Атланту” можуть бомбардувати пляшками “Смузі Грушевського” ненависні вонючі труби залишків ДОКу. А мешканці корпусу 26/3С4 (“Атлант-2”) якусь “імперію мармуру”, що дістає звуком пиляння каменю з сусідньої споруди складського типу.

    На ЛУНі до інфо про ЖК “Атлант” додано посилання на відео огляд Сергія Нагорного “Жизнь за колючей проволокой”. Колонію наприкінці літа 2019 року ліквідували, міністр юстиції Д.Малюська збирається вигідно продати ділянку. Запрацював нарешті новий Дитсадок у дворі ЖК – хоч якийсь “оживляючий” символ. Але якщо оглянутись довкола, то цей “колючий дріт” – він лишається у назві вулиць, промзоні, отруйних викидах (час від часу), різних пегетешних проблемах. Хтось занадто різко місцевий соціотип називає “пегетешниками”, яким любий “гопник” С.Даніш з командою. У тих своє гетто, атлантівці – підключені до київських комунікацій – і в них своє.

    За мотивом пісні Ю.Антонова “Пройдусь по Абрикосовой, сверну на Виноградную…” під заголовок “Люблю запах напалму зранку” (вислів з фільму “Апокаліпсис Сьогодні”) склалося таке:

    Вийду я на Доківську
    І димку свіжого вдосталь проковтну –
    Кочегарять смачно шинами.
    Мастило-отработка – то взагалі парфум,
    А коли піддонами – даун і атстой.
    Пройдуся Залізничною під heavy-metal потяга
    Та через колії на Меблеву зверну.
    Подихаю фенольчиком
    Та на хмаринку жвавую
    З труби над Робітничою
    У трансі задивлюсь…

    Ирина
    Ирина, добрый день! Как говориться, обещанного три года ждут. Мы уже ключи получили, а нового обзора Анланта от вас так и не дождались. Мы рискнули и не прогада...

    Ирина, приношу свои извинения, что, к сожалению, у меня так и не получилось добраться в этот ЖК повторно…
    Но я от всей души поздравляю и вас, и других инвесторов, и застройщика со сдачей дома! Легкого ремонта и приятной жизни на новом месте!

    Ирина
    Ирина, добрый день! Как говориться, обещанного три года ждут. Мы уже ключи получили, а нового обзора Анланта от вас так и не дождались. Мы рискнули и не прогада...

    Ирина, приношу свои извинения, что, к сожалению, у меня так и не получилось добраться в этот ЖК повторно…
    Но я от всей души поздравляю и вас, и других инвесторов, и застройщика со сдачей дома! Легкого ремонта и приятной жизни на новом месте!

    Ирина
    20.07.2020 о 13:17

    Ирина, добрый день! Как говориться, обещанного три года ждут. Мы уже ключи получили, а нового обзора Анланта от вас так и не дождались. Мы рискнули и не прогадали. 10 дом сдали с небольшой (пол месяца) задержкой, несмотря на карантин. Качеством довольны, скоро будем приступать к ремонту. А кто-то побоялся, очень многие надеятся на ваши обзоры, а их, обещанных, нет.

    Здравствуйте.
    Прочитайте те, кто планирует/рассматривает покупку квартиры здесь.

    Мы покупали квартиру в 2016 году, Атлант1, Доковская.

    Отдел продаж (читай Атлант) рассказывал про то, что будет и какие плюсы мы получим, покупая квартиру в их жк:

    закрытую территорию, охрану, садик(который уже строится 3 или 4 года как минимум(!!!), спортплощадки и парковку на Доковской(!)).
    Сразу оглашу результат – НИЧЕГО не выполнено из перечисленного списка. И кусочек, вернее, “спортплощадка” (за 6 домом), усыпанная щебнем(могу ошибаться в материале) не в счет.. Но, на территории открылысь “необходимые” две пивнушки и ломбард. Вернее, сначала ломбард, потом пивнушки.

    По закрытой территории. Ее нет и не будет( Пустая будка так и стоит вместе с блоком от шлагбаума (не знаю как назвать ту вещь). И все для внешнего вида перед потенциальными покупателями. Навешать лапшы, что все будет и нормально.

    По парковке. Паркуются все, кому не лень из соседних (не атлантовских домов). Вечером в 19 уже практически негде припарковаться. А это еще не заселены новые дома..

    Так же мы повелись на лес и чистый воздух. И тут, извиняюсь, хрен нам. Не учли и мы этот момент…Со стороны домов (которые сейчас строятся), дымят трубы каких-то предприятий. Вонь стоит неймоверная. Окна открыть невозможно. И дымят, к сожалению, с регулярностью. Как Атлант может продавать квартиры в домах, от которых так близко такие обьекты??
    Многочисленные жалобы в соответсвующие инстанции по загрязнению воздуха не привели ни к чему (на сколько я знаю).

    Пару слов про местный ЖЕК, который является обслуживающей организацией данного жк. Тут тоже порядочности и честности ожидать не стоит. И ЖЕК не на стороне жителей во многих вопросах.

    Вот такие разочарования(

    Интересно, какие сказки в 2020 году обещают и рассказывают в отделах продаж)

    Charlesgah
    23.03.2020 о 12:15

    Cannot be

    Ирина
    28.01.2020 о 10:33

    Ирина добрый день. Мы с нетерпением ждем нового орбзора Атлант1. Ну когда-же?))

    Мама О
    10.12.2019 о 22:23
    Марина
    Скажите, вы уже получили квартиру? А правда, что договор нотариально не заверяется ?

    Мы вложились в 10-й дом, он должен быть достроен весной 2020. По поводу договора – не пойму, какой именно вы имеете ввиду? Если вы о договоре купли-продажи имущественных прав – то он не заверяется у нотариуса.

    Марина
    22.11.2019 о 16:27

    Добрый день. Друзья хотят купить двухкомнатную квартиру в 11 доме по ул.Доковской (пгт.Коцюбинское), который планируют сдать до конца 2019 г. по договору переуступки. Может у кого-то есть предложения?

    Андрей
    09.09.2019 о 23:23
    Вади
    В продажеипоявились новьіе дома на Доковской, но есть ряд смущающих моментов: в 11-8 домах вьісота потолков уменьшена до 2.55, за счет етого вместо 21 етажа 11 ...

    Ну это зависит какую планировку смотреть. Большинство квартир в этих секциях по 50 метров. Там и кухни большие, и есть квартиры с тремя окнами в 1к. Можно смело в 2к переделать.
    А остекление… Ну так по нормам балкон безбостекления считается по коэффициенту. Многие застройщики вообще рисуют лоджию, ставят внешнее остекление, а внутренний стеклопакет – проблема инвестора. Ну и считают по 1.0, а не 0.5)

    Наталья
    04.07.2019 о 15:07

    А вот и результаты экологической комиссии…
    В перший же день мене не аби як здивувала поведінка інспектора держ.екології, через 15 хвилин від початку роботи комісії він нас покинув сказавши, що не може тут знаходитись та й немає необхідного обладнання, хоча його присутність була погоджена заздалегідь. (. Одразу, як зайшли на територію «Теплозвукоізоляції» вул. Пономарьова,7 відчули їдкий хімічний запах неначе обпалюють дроти. Виявилось, що в одному з цехів виплавляють алюміній з вторсировини у відкритий спосіб. сморід неймовірний. Займаються плавкою алюмінію наразі два підприємства ТОВ «Югамет» https://opendatabot.ua/c/24050215зареєстровані в Луганську, та ТОВ «ЧИК-2005» https://opendatabot.ua/c/33786653обидві фірми є фігурантами у кримінальних впровадженнях.
    На території ІВЦ вул. Залізнична,1 було виявлено цех в якому виплавляють ЦАМ(ZAMAK) з вторсировини також огидний сморід, ТОВ «Голеол» https://opendatabot.ua/c/24741310реєстрація Київ. Як нам пояснили виробництво збираються переносити на територію «Теплозвукоїзоляції», де наче б то ТОВ «Гелеол» придбав землю, хоча «Теплозвукоізоляція» наразі перебуває у стані банкрутства, а саме санація https://opendatabot.ua/c/292729і ліквідні активи не мали б розпродуватись, а навпаки зберігатись та збільшуватись.
    На території Меблевої фабрики вул. Меблева, 1, цех 3, орендує площу підприємство ТОВ «Віва – Комплект» https://opendatabot.ua/c/38997333 реєстрація в Одесі – займається плавкою цинку та виготовленням фурнітури. Це єдине підприємство в Коцюбинському, яке не допустило членів комісії на виробництво. Коли ми підійшли на нас вже чекали молоді люди, запевняли, що виплавляють цинк з первинної сировини, але показати виробництво нам не можуть. Тож особисто в мене є великі сумніви, що все так добре, як розповідають і вони не виплавляють цинк з вторсировини, наприклад акумуляторів чи батарейок, кустарна переробка яких наносить непоправну шкоду довкіллю та здоров’ю людей.
    Подробности и фото по ссылке
    https://www.facebook.com/groups/Kotsubynske/permalink/2180276148748239/?hc_location=ufi

    Вложение

    Наталья
    04.07.2019 о 15:03
    Анастасия
    Уважаемые будущие соседи, вы ещё тут не проживаете - потому не в курсе... но вы к этому «счастью» ещё ближе! Дым есть регулярно, но вчера был просто ужасный! Бе...

    А вот и результаты экологической комиссии…
    В перший же день мене не аби як здивувала поведінка інспектора держ.екології, через 15 хвилин від початку роботи комісії він нас покинув сказавши, що не може тут знаходитись та й немає необхідного обладнання, хоча його присутність була погоджена заздалегідь. (. Одразу, як зайшли на територію «Теплозвукоізоляції» вул. Пономарьова,7 відчули їдкий хімічний запах неначе обпалюють дроти. Виявилось, що в одному з цехів виплавляють алюміній з вторсировини у відкритий спосіб. сморід неймовірний. Займаються плавкою алюмінію наразі два підприємства ТОВ «Югамет» https://opendatabot.ua/c/24050215зареєстровані в Луганську, та ТОВ «ЧИК-2005» https://opendatabot.ua/c/33786653обидві фірми є фігурантами у кримінальних впровадженнях.
    На території ІВЦ вул. Залізнична,1 було виявлено цех в якому виплавляють ЦАМ(ZAMAK) з вторсировини також огидний сморід, ТОВ «Голеол» https://opendatabot.ua/c/24741310реєстрація Київ. Як нам пояснили виробництво збираються переносити на територію «Теплозвукоїзоляції», де наче б то ТОВ «Гелеол» придбав землю, хоча «Теплозвукоізоляція» наразі перебуває у стані банкрутства, а саме санація https://opendatabot.ua/c/292729і ліквідні активи не мали б розпродуватись, а навпаки зберігатись та збільшуватись.
    На території Меблевої фабрики вул. Меблева, 1, цех 3, орендує площу підприємство ТОВ «Віва – Комплект» https://opendatabot.ua/c/38997333 реєстрація в Одесі – займається плавкою цинку та виготовленням фурнітури. Це єдине підприємство в Коцюбинському, яке не допустило членів комісії на виробництво. Коли ми підійшли на нас вже чекали молоді люди, запевняли, що виплавляють цинк з первинної сировини, але показати виробництво нам не можуть. Тож особисто в мене є великі сумніви, що все так добре, як розповідають і вони не виплавляють цинк з вторсировини, наприклад акумуляторів чи батарейок, кустарна переробка яких наносить непоправну шкоду довкіллю та здоров’ю людей.
    Подробности и фото по ссылке
    https://www.facebook.com/groups/Kotsubynske/permalink/2180276148748239/?hc_location=ufi

    Вложение

    Ирина
    22.06.2019 о 12:02
    Вика
    Доброе утро. Хочу спросить:Вам ответили по поводу земли и оформления прав собственности?

    Да, очень интересно, кому принадлежит земля 10-11 домов. И какое целевое значение земли. На сайте ничего не могу понять.

    Анастасия
    13.06.2019 о 08:20

    Уважаемые будущие соседи, вы ещё тут не проживаете – потому не в курсе… но вы к этому «счастью» ещё ближе! Дым есть регулярно, но вчера был просто ужасный! Белье, если сохло на балконе, будет вонять, ну а про дышать я вообще молчу… и такие ингаляции это прямая дорога в онкодиспансер!!!
    Это дымит лакокрасочный цех, труба, которая ниже и тоньше. И они всегда это делают вечером, чтобы никакая экослужба их не могла замерить. В прошлом году собирали подписи, вызывали комиссию но это ничего не дало…
    Так и живём!!((( Не оставайтесь равнодушными! Задавайте вопросы Атланту! Нам и нашим деткам этим дышать ежедневно! Ниже прилагаю фото карты с этими злощасными трубами, дабы вам не рассказывали что это котельная!

    Вложение

    Анастасия
    13.06.2019 о 07:36

    Уважаемые будущие соседи, вы ещё тут не проживаете – потому не в курсе… но вы к этому «счастью» ещё ближе! Дым есть регулярно, но вчера был просто ужасный! Белье, если сохло на балконе, будет вонять, ну а про дышать я вообще молчу…
    такие ингаляции это прямая дорога в онкодиспансер!!!
    Это дымит лакокрасочный цех, труба, которая ниже и тоньше. И они всегда это делают вечером, чтобы никакая экослужба их не могла замерить. В прошлом году собирали подписи, вызывали комиссию но это ничего не дало…
    Так и живём!!((( Не оставайтесь равнодушными! Задавайте вопросы Атланту!
    Ведь при продаже квартир отдел продаж вряд ли рассказывает о таком соседстве. А пиарят чистый воздух, лес.. Так вот, очередная очередь домов будет построена метрах в 50 от этой смрадной трубы. Нам и нашим деткам этим дышать ежедневно! Ниже прилагаю фото карты с этими злощасными трубами, дабы вам не рассказывали что это котельная!

    Вложение

    Мама О
    30.05.2019 о 08:52
    Вади
    В продажеипоявились новьіе дома на Доковской, но есть ряд смущающих моментов: в 11-8 домах вьісота потолков уменьшена до 2.55, за счет етого вместо 21 етажа 11 ...

    Взяли 1-к 37 кв, планировка понравилась. До этого пересмотрели кучу вариантов по схожим ценам и дороже, но планировки – нечто, а в этой сразу “увидели”, как организуем пространство. Кухня вполне устроила, потолки абсолютно не давят. Друзья чуть дороже взяли крохотную студию у КГС, без отделки, в паре км от Атланта – зато потолки на 10 см выше… Кому что принципиально. Мне была важна отдельная кухня, а тут ещё и в нишу в комнате прямо просится гардероб с раздвижной стеной – вместо шкафов, загромождающих пространство. Надеюсь, достроят в срок, наблюдаем по камере – пока все нравится.

    Вложение

    Ирина
    25.05.2019 о 09:48
    Ірина Романова
    Иван, заявка принята:)

    Ирина, спасибо вам за вашу работу. Хочу инвестировать в Атлант, сделайте, пожалуйста, новый обзор.

    Ірина Романова
    Иван, заявка принята:)

    В продажеипоявились новьіе дома на Доковской, но есть ряд смущающих моментов: в 11-8 домах вьісота потолков уменьшена до 2.55, за счет етого вместо 21 етажа 11 дом вьігнан на 25. Более того, 11 и 10 дома – нестекленьіе балконьі, а 9 и 8 – такие же планировки – застекленньіе. За счет єтого площадь вьіросла на 2кв м при почти одинаковой цене за кв.м. в стекленном и нестекленном доме. Кухня маленькая, окна небольшие – квартира получается темная. Хотели брать, но теперь много сомнений. Наверное, имеет смьісл обновить обзор.

    Добрый день!На ЖК Коцюбинское сделайте пожалуйста обзор

    Артем
    И мы очень ждем обзор на Атлант 2

    Артем, он обязательно будет!

    Артем
    01.07.2018 о 12:28
    Ірина Романова
    Marina, заявка принята:)

    И мы очень ждем обзор на Атлант 2

    Сделайте, пожалуйста обзор на Атлант 2 в Коцюбинском.

    Виталий
    04.02.2018 о 19:39

    Подскажите, пожалуйста, кто сейчас владеет землей, где строится ЖК Атлант 2? Что-то не могу понять как это может закончится для инвесторов. В ОП ответили, что владеет Аверс сити, которая строила Коцюбинский. Атлант взял в аренду в землю у Аверс сити? Что может быть когда эта аренда закончится?

    Василий
    02.11.2017 о 18:08


    Парень рассказывает сколько времени занимает дорога от ЖК Атлант и ЖК Атлант 2