Галицькі подарунки: новорічні акції від львівських забудовників

Подивившись, які новорічні подарунки пропонують своїм клієнтам київські девелопери, вирішила переглянути, що підготували для інвесторів їх львівські колеги. 

Дисконт та знижки

Найщедрішим львівським девелопером, який запропонував своїм клієнтам найвищу новорічну знижку, виявився забудовник «Креатор-Буд». До 31 грудня він пропонує в своїх львівських ЖК квартири з дисконтом 20%.

Мова йде про квартири, що будуються, у ЖК «Бетховен» (вулиця Городницька, плановий термін здачі в експлуатацію 2 квартал 2023 року) та ЖК «На Стрийській» (вулиця Стрийська, 5 будинків з Сертифікатами готовності до експлуатації, а ще 2 планують ввести у 1 та 3 кварталах наступного, 2023 року). Знижка діє за умови повної оплати та розтермінування з першим внеском 30%.

Новорічні знижки на нерухомість від львівських забудовників

Інші забудовники Львова виявилися менш щедрими до інвесторів – і до свят пропонують дисконт у розмірі 10%. Така знижка до 31 грудня діє у девелопера LEV Development:

  • ЖК SILENT PARK (вул. Пилипа Орлика, запланований термін здачі перших будинків – 4 квартал 2023 року та 2 квартал 2024 року);
  • ЖК ARTHOUSE park (вулиця Малоголосківська, запланований термін здачі – 2 квартал 2023 року);
  • ЖК PERFECT LIFE (Винники, запланований термін здачі перших 4 секцій – 4 квартал 2023 року-3 квартал 2024 року);
  • ЖК FEEL HOUSE (Сокільники, будинок заплановано здати в експлуатацію у 2 кварталі 2023 року).

Подарунок на Новий рік у вигляді 10% знижки на квартири та 5% на апартаменти пропонує і девелопер «Галжитлобуд». До кінця 2022 року 10% дисконту отримають інвестори ЖК «Стрийська, 45 Друга Лінія» (здача – 1 квартал 2024 року), ЖК «Фемелі Хаус» (здача в 1-2 кварталах 2024 року) та ЖК «На Миколайчука, 38» (запланований термін здачі 1 квартал 2024 року). А інвестори ЖК «На Величковського» та ЖК «Трускавецька, 48» (здача – 1 квартал 2024 року) до 31 грудня можуть розраховувати на знижку 5%.

Такі ж святкові знижки пропонують і інвесторам проєктів компанії в передмісті Львова, селі Сокільники: ЖК «На Спортивній» (поетапна здача протягом 2024 року) та Truskavetska Apart Hall (здача запланована наприкінці 2024 року). Ті, хто інвестують в майбутні квартири в цих проєктах, отримають знижку 10% та 5% відповідно.

Ще один львівський девелопер, який пропонує новим покупцям новорічну знижку у 10% – компанія «ГрандДім». Знижка ця діє у вже збудованих та зданих забудовником львівських проєктах: ЖК Grand Residence та «Яскравий Львів», в яких можна купити готову квартиру та не чекати коли будинок введуть в експлуатацію.

Також дисконт в 10% розповсюджується і на майбутні квартири у майже завершеному житловому комплексі від цього забудовника – Grand Village в Сокільниках. Цей проєкт має як введені в експлуатацію будинки, так і ті, які вже збудовані, але ще очікують на Сертифікат.

Дехто з львівських девелоперів пропонує інвесторам святкову знижку нижчу за 10%. Так, наприклад, девелопер «Рим-Лав» дарує інвесторам на Новий рік знижку 8% на будь-які майбутні квартири у ЖК «Святих Ольги та Єлизавети» (здача запланована на 2 квартал 2023 року). А забудовник WellBud пропонує новорічну знижку у розмірі 7% інвесторам свого ЖК Well Home перші 7 секцій якого готують до здачі у 2-3 кварталах 2023 року.

Ще менша, але від того не менш приємна, новорічна знижка у 5% діє у девелопера «Інтергал-Буд» – компанія пропонує дисконт на деякі квартири у ЖК «Mill Town» (здача 3 квартал 2023 року).

Фіксація курсу та розтермінування

Львівські девелопери не обійшли увагою і такі традиційні новорічні акції, як фіксація курсу валют та святкові умови розтермінування виплат.

Новорічні акції від забудовників Львова: фіксація курсу

Так, фіксацію курсу валют за курсом НБУ пропонують:

  • девелопер «М7 Девелопмент» в ЖК «Грінвуд-2», «Грінвуд-3», «Грінвуд-4» (Брюховичі) та в ЖК «Парксайд» (Басівка);
  • девелопер «Галжитлобуд» в ЖК «Трускавецька, 48», Truskavetska Apart Hall та «На Величковського»;
  • забудовник GREENHOUSE в ЖК GREENHOUSE CITY;
  • девелопер FTP в ЖК OKRUZHNA 43;
  • девелопер AUROOM в своїх ЖК AUROOM SUNRISE, AUROOM SOLAR, AUROOM LOUNGE, AUROOM SPARK та AUROOM FOREST (діє при 100% оплаті).

За трохи вищим курсом – курсом міжбанку – готовий зафіксувати вартість майбутніх квартир забудовник «Квітка. Майстерня будинків» в ЖК «Коло Львова. Будинок вісімдесяти велосипедів».

Якщо говорити про розтермінування, то акційні умови новим клієнтам зараз пропонують декілька девелоперів у Львові. Наприклад, девелопер CONTINENT до свят готовий надати розтермінування на 6-24 місяців з першим внеском 30% без підвищення ціни та без переплат на залишок коштів протягом всього терміну дії договору. Ця акція діє в ЖК «Континент» по вул.Трускавецькій, ЖК «Континент Стайл», ЖК «Континент Грін» та ЖК «Континент Арт».

Вигідні умови розтермінування діють і у забудовника AUROOM – в проєктах девелопера до Нового року можна оформити майбутню квартиру на виплат на строк 6-18 місяців (в залежності від ЖК) під 0% по комерційному курсу банку Райффайзен.

Підготував святкові умови розтермінування і львівський девелопер Avalon – за умови сплати 50% вартості квартири він пропонує розстрочку без переплат в ЖК Avalon Holiday.

Не залишився осторонь і девелопер «Корпорація Нерухомості «РІЕЛ», який до свят у більшості своїх львівських проєктів пропонує розтермінування без здорожчення терміном до 2 років і з першим внеском від 10%.

Цікава пропозиція для нових інвесторів є й у забудовника «Мій Дім» – в зданому ЖК «Тіффані» до 31 грудня можна придбати готову квартиру зі знижкою $100 за кв.м та ще й в розстрочку до 1 року.

Це, звісно, не повний перелік святкових умов розтермінування від львівських девелоперів – адже майже кожден з них підготував щось «смачненьке» для нових клієнтів. Як на мене, то саме святкові умови розтермінування стали must have в ці новорічні свята для забудовників Львова та передмістя 😉 

Подарунки «під ялинку»

Є серед львівських девелоперів і ті, хто вирішив привітати нових клієнтів саме подарунком – тим, що коштує грошей, але надається безоплатно.

Новорічні акції від забудовників Львова: подарунки покупцям

Наприклад, девелопер SMART ESTATE дарує від 1 до 3 кв.м тим, хто придбає до 25 січня 2023 року 1-, 2- або 3-кімнатну квартиру в ЖК «111 Зелена». А девелопер AUROOM дарує всім інвесторам без винятку теплесенький плед плюс додаткові подарунки в залежності від обраного ЖК. Наприклад, інвестори ЖК AUROOM Forest отримають ще й подарунковий сертифікат в Emily Resort.

А Галжитобуд покладе «під ялинку» інвесторам ЖК Truskavetska Apart Hall дизайн-проєкт апартаментів – доволі практичний та корисний подарунок, як на мене.

P.S. Як бачимо, львівські девелопери теж щиро вітають своїх нових клієнтів зі святами – і це свідчить про те, що ніхто не зможе відібрати в нас свято та вміння радіти! І мене це дуже тішить та надихає 🙂

P.P.S.Нагадаю, що доповнити перелік актуальних новорічних акцій чи обговорити їх, як завжди, можна на форумі блогу чи у телеграм-чаті інвесторів новобудов.


1 відповідь
  • Олександр
    29.12.2022 о 18:35

    Можна хоч 50% знижки давати, якщо за тиждень до того підняти ціну на 70% і ніде про це не повідомити. Якщо реальна базова ціна у гривнях ніде не фіксується, усі ці знижки не мають жодного значення.

Приєднуйтесь до обговорення на форумі: Галицькі подарунки: новорічні акції від львівських забудовників