Під ялинку: які новорічні акції пропонують столичні забудовники

Напередодні новорічних свят забудовники столиці, зазвичай, роблять своїм майбутнім клієнтам різноманітні подарунки та пропонують вигідні акції. Цей новий рік, незважаючи на складну ситуацію, винятком не став – більшість працюючих девелоперів напередодні нового, 2023 року, підготували акційні пропозиції. Подивилась, що саме забудовники дарують потенційним інвесторам та покупцям готових квартир нині 😉

Шалені знижки

Як і завжди, в цьому році девелопери пропонують своїм клієнтам новорічні знижки. Але цього року вони, як на мене, дійсно святкові. Наприклад, «КАН Девелопмент» обіцяє покупцям готових квартир знижки в розмірі 25% та 27% в двох своїх ЖК – RESPUBLIKA та «Файна Таун» відповідно. Пропозиція діє лише до 25 грудня, тож тим, хто хоче встигнути скористатися нею, варто поспішити.

Суттєву знижку у 23% до свят надають і у ЖК Montreal House від девелопера Аlliance Novobud – акція діє при 100% сплаті вартості майбутньої квартири, і розповсюджується лише на деякі з них. Здати цей ЖК в експлуатацію планують наприкінці наступного, 2023 року, а щедра акція триватиме до 31 грудня 2022 року.

Трохи меншу, але теж доволі відчутну знижку пропонує Інтергал-Буд в ЖК «Голосіївський» – тут зараз діє знижка до 20%. Щоправда, не на готові квартири, адже цей ЖК ще будується і здати його в експлуатацію планують у 3 кварталі наступного, 2023 року. Тому девелопер додав до знижки можливість розтермінування до 3 років, тобто виплачувати її вартість можна буде навіть після того, як будинок збудують та здадуть. Ця пропозиція буде актуальною до кінця січня.

Святковий 20%-й дисконт пропонують новим інвесторам в ЖК LIKO-GRAD Perfect Town, який будують Ліко-Холдінг та Perfect Group. Щоправда, ця пропозиція стосується обмеженої кількості квартир – знижка надається для тих, хто обере однокімнатні квартири, розташовані з 10 по 14 поверх в будинку №4. Здати цей будинок планують в 4 кварталі 2023 року.

Новорічні знижки від столичних забудовників

Але все ж таки переважна більшість девелоперів пропонує менші знижки. Так, новорічний дисконт в розмірі 15% діє в:

  • ЖК Chalet (девелопер Standard Development), плановий строк завершення будівництва якого призначений на 4 квартал 2023 року;
  • ЖК «Нова Англія» (девелопер Royal House), в якому 15% знижка діє на готові квартири в двох будинках.

До 13% знижки пропонують покупцям готових квартир в ЖК SKY AVENUE, який за Укрбудом добудовує Інтергал-Буд – ця пропозиція дійсна до 31 січня 2023 року.

Менший, але теж дуже приємний дисконт у розмірі 10% пропонують інвесторам та покупцям в таких проєктах:

  • ЖК Great  від “Корпорація Нерухомості РІЕЛ” та IB Alliance – за умови 100% сплати вартості майбутньої квартири можна розраховувати на знижку до 10%. Акція діє до 15 січня 2023 року;
  • ЖК Stanford від Perfect Group – знижка 10% на усі майбутні квартири. Акція діє до 31 січня;
  • ЖК Navigator 2 та ЖК «Деснянський» від ДБК-Житлобуд – до 31 січня діє додаткова знижка у 10% на всі квартири, що будуються;
  • ЖК «Кришталеві джерела» від девелопера KSM-Group на 1- та 2-кімнатні готові квартири. Акція діє до 15 січня;
  • ЖК «Авеню 42», який теж будує KSM-Group – тут пропонують не тільки знижку у 10%, а ще й розтермінування виплат на 2 роки, хоча будинок обіцяють ввести в експлуатацію вже 1 кварталі наступного, 2023 року.
  • ЖК «Паркові Озера» від Інтергал-Буд – 10% знижки надається тим, хто оплатить 100% вартості квартири, що будується, а продовжиться акція до 31 грудня 2022 року.

Фіксація курсу

В часи турбулентності курсу та девальвації гривні доволі цікавою може бути акція «Fixed exchange rate», при якій вартість долару в ціні квадратного метру фіксується на визначений термін. Тому не дивно, що деякі забудовники не тільки встановили для нових інвесторів свій, приємний, курс валюти – а ще й готові зафіксувати його на деякий час.

Наприклад, до 31 грудня девелопер Інтергал-Буд фіксує курс на рівні 34 грн/$ – він діє у разі придбання майбутньої квартири чи ремонту від забудовника за умови повної оплати. Або при розтермінуванні виплати строком на 3 місяці. Також цей курс розповсюджується на купівлю житла в іпотеку. Акція діє в ЖК «Причал 8», «Голосіївський», «Теремки», «Нивки Парк», «Паркові Озера», CITY HUB та SKY AVENUE.

Новорічні акції від забудовників Києва: фіксація курсу

Інші девелопери теж готові на деякий час зафіксувати курс, але на рівні офіційного курсу Нацбанку – 36,56 грн за долар. Таку пропозицію для своїх клієнтів підготували:

  • Saga Development в ЖК BOSTON Creative House, Happy House, San Francisco Creative House, ANDRIYIVSKY City Space, SAGA City Space та O2 Residence. Акція діє до 31 грудня 2022 року;
  • Perfect Group в ЖК «7 Квартал», Stanford, Terracotta та Riverdale. Ця акція теж діє до 31 грудня.

Подарунки «під ялинку»

Знижки, звісно, це добре, та й фіксація курсу – теж непогано. Але все ж таки це не зовсім «подарунок» – адже подарунок має бути взагалі безкоштовним. Саме так, здається, розмірковував дехто з девелоперів – і запропонував своїм покупцям та інвесторам у ці новорічні свята щось безкоштовне. Наприклад, в ЖК Hvoya (девелопер ZIM Group) кожному новому інвестору пропонують безкоштовне паркомісце для автівки.

Новорічні акції від забудовників Києва: подарунки покупцям

А девелопер Аlliance Novobud взагалі заколабився з Eldorado.ua – і до 31 грудня дарує своїм новим клієнтам, які також є клієнтами Eldorado.ua, 1 кв.м майбутньої нерухомості у всіх своїх проєктах – в Києві це ЖК Montreal House та ЖК Illinsky House. Цікаво, що потім клієнти, які придбали нерухомість в комплексах девелопера, отримують 1000 грн на покупку в мережі Eldorado та консультацію з підбору комплексу техніки та електроніки в нову квартиру 🙂

P.S. Як бачимо, девелопери підійшли до цих новорічних свят щедро та креативно. Тож я сподіваюсь, що їх пропозиції зацікавлять тих, хто зараз шукає готову квартиру від забудовника або квартиру, яка ще будується. А доповнити перелік актуальних новорічних акцій чи обговорити їх, як завжди, можна на форумі блогу чи у телеграм-чаті інвесторів новобудов


3 відповіді
  • Олександр
    24.12.2022 о 22:50

    Які новорічні подарунки, зараз тільки геть хвора на голову людина може вкладати гроші в будівництво. Хіба ні?

Приєднуйтесь до обговорення на форумі: Під ялинку: які новорічні акції пропонують столичні забудовники