ЖК Viking Park у Львові

Читати огляд
4 відповіді
  • Vadym
    Придбав ще до повномасштабної війни "на свою голову" квартиру в даному ЖК. Спочатку все було норм, але потім почав зауважувати безліч недоліків: 1. Дуже погана ...

    Vadym, дякую що розповіли про своє враження від цього ЖК! Впевнена, вони стануть у нагоді тим, хто поки що тільки придивляється до цього проєкта!

    Придбав ще до повномасштабної війни “на свою голову” квартиру в даному ЖК. Спочатку все було норм, але потім почав зауважувати безліч недоліків:
    1. Дуже погана якість води, через що фільтри часто потрібно замінювати.
    2. На території ЖК і довкола автомобілі хаотично запарковані всюди де тільки є маленький клаптик дороги чи тротуару (включно із заїздом для пожежних автомобілів в сам ЖК. Не дай Боже якась пожежа – все згорить нафіг). Бруківка на тротуарі, де ставлять авто потріскала/вигнулась/заляпана автомобільним мастилом. На вимогу до управлінської компанії (яку нам тупо нав’язав забудовник) навести порядок з автомобілями – ігнор або хамська відмова. Повна бездіяльність.
    3. Директор Управлінської компанії Роман Олійник (загугліть цього персонажа) відверто кажучи – хам і бик. На робочому місці директора цієї “чудової” УК практично ніколи немає. Спілкуватися з мешканцями ЖК не вміє абсолютно. Поводить себе зверхньо, ігнорує будь-які звернення, а під час спілкування складається враження, що це не він працює на жителів ЖК, а жителі ЖК на нього. Багато обіцяє і нічого не виконує.
    4. У підземному паркінгу, який “тулять” у відділі продажів за 13 000$ – 19 000$ протікає стеля (особливо коли дощ, а якщо сильний дощ – то машини всі плавають, у прямому розумінні цього слова). На вимогу до “директора” УК виправити проблему з протіканням – ігнор.
    5. Сміття вчасно не вивозять. Доводиться створювати окремі ЗАЯВКИ в додатку “ДАХ”, щоб його нарешті вивезли бо “директору” УК просто пофіг.

    Писати можу ще доооовго і нудно…

    Підсумок:
    Якщо розглядаєте покупку нерухомості тут – подумайте кілька разів. Моя рекомендація – не варто.

    Та.
    Якісь забудови низька. При огляді помешкання було виявлено близько 20 недоліків. Іржа, дверні ручки які тримаються на витягнутих цвяхах. Криві стіни, неякісна ш...

    Та., дуже вдячна за інформацію “з перших рук” та поради інвесторам цього забудовника! Ви дали цінну рекомендацію щодо фіксування комунікації з забудовником – додам, що ця порада буде слушною при стосунках з будь-яким девелопером!

    Ще хотіла б спитати, а як щодо розташування цього ЖК? Чи дійсно воно зручне, шумно чи тихо поблизу, чи вистачає інфраструктури?

    Заздалегідь дякую за відповіді 🙂

    Якісь забудови низька. При огляді помешкання було виявлено близько 20 недоліків. Іржа, дверні ручки які тримаються на витягнутих цвяхах. Криві стіни, неякісна штукатурка яку всі знімають. Також забудовник затримав здачу 2 черги на півтора роки!! Рекомендую всю комунікацію з менеджерами фіксувати на папері так як вони до підписання договору обіцяють все, а коли ви вже по факту приходите на огляд того що вони обіцяли нема, і ви ніяк не доведете що ви праві. Також 9 секція комплексу здана як комфорт клас хоча це ніде не зазначено, під’їзди там без дерев’яного покриття. Також хочу звернути увагу, що вся комплектація під’їзду з найдешевших матеріалів

    ЖК Viking Park візуалізація Продовжую роздивлятись львівські новобудови і сьогодні розповім про те, що мені вдалося з’ясувати про ЖК Viking Park.
    Продовження читайте в моєму огляді ЖК Viking Park у Львові