Не так вже й дорого: ТОП-3 майже готових ЖК Києва та Львова з найдешевшими квартирами

Читати огляд
2 відповіді
  • Про “Be the One”.
    По інерції його іменують ЖК. Хоча це окрема будівля – жодної комплексності там немає. Потрібно називати ЖБ. Також за статусом – ймовірніше Дохідний Будинок. Про розвиток цього напрямку лишав комент понад рік тому в гілці обговорення цього буд-проєкту.
    Годиться для офісу і здачі в оренду.
    Вдале розміщення:
    > ~ на однаковій відстані від ст.м. Академмістечко і Житомирська;
    > поруч 2х стратегічних магістралей – проспектів Перемоги і Палладіна (окружна);
    > поруч 2х ТЦ – (1) Академ City (там недорогий смVarus) і (2) ТРЦ поруч ст.м.Житомирська [не пам’ятаю назву].
    Цікава інфо про наявність квартир. Рік тому заходив до їхнього ВП більше з цікавості ніж з наміром, просто щоб дізнатися наявність і ціни в цій місцині. Найдешевших однокімнатних в наявності не було. Здається лишались 2-кімнатні і небагато. Якщо інфо наявності є дійсним, можу припустити, що деяка частина інвесторів вирішила вийти з проєкту. Особливо, якщо були присутні “системні”, що беруть десятками/поверхами.
    ~2 місяці тому – коли почалося обговорення відновлення буд-інвест-активності – проходив там. На будівництві якийсь мінімальний рух відчувався. ВП був закритий. (На найближчому буд-проєкті DreemEco [поблизу озера] активність була більша.)

    ТОП-3 майже готових ЖК Києва та Львова з найдешевшими квартирами Навіть самі забудовники зізнаються, що зараз інвестори здебільшого цікавляться тими новобудовами, які знаходяться на фінальному етапі та готуються до здачі в експлуатацію вже у 2022 році. І що вартість квартири відіграє далеко не останню роль при виборі. Тож я вирішила зробити невеличку підбірку майже збудованих столичних та львівських ЖК з найдешевшими квартирами.
    Продовження читайте в моєму огляді Не так вже й дорого: ТОП-3 майже готових ЖК Києва та Львова з найдешевшими квартирами