Нові проєкти: які ЖК почали будувати під час агресії

Читати огляд
42 відповіді
  • Олексій
    14.12.2023 о 18:25

    ГАЛЖИТЛОБУД а саме власник швед це жалюгідний невдаха якого навіть тупий кицькай вертів як хотів. Віддали об’єкти без води каналізації та опалення! В будинках вже живуть люди щей з малими дітьми! Точніше як живуть замерзла насмерть людина і всім насрати! Кицькай вбивця!

    Катерина
    31.10.2023 о 23:53

    А є тут інвестори із sвій dім?

    Кличко
    15.09.2023 о 19:18

    Нові ЖК передмістя столиці Як і обіцяла, розповідаю про нові багатоквартирні житлові комплекси, які нещодавно представили інвесторам в передмісті столиці.
    Продовження читайте в моєму огляді Нові ЖК передмістя столиці

    Власна хатинка: нові проєкти передмістя столиці Немає ніякої таємниці, що девелопери столиці та передмістя зараз не дуже охоче розпочинають нові масштабні проєкти. Натомість невеликі клубні будинки, таунхауси та котеджні містечка з’являються, здається, навіть активніше, ніж до великої війни. Ділюся з вами невеликою добіркою цікавих (на мій смак, зрозуміло) нових котеджних містечок та комплексів таунхаусів у передмісті столиці.
    Продовження читайте в моєму огляді Власна хатинка: нові проєкти передмістя столиці

    Катерина
    06.03.2023 о 22:01
    Ірина Романова
    Девелопери не поспішають розпочинати будувати та виводити на ринок нові житлові комплекси. Причин багато: з одного боку – збройна агресія русні та економ...

    Дійсно, що не всі починають будувати, бо дійсно економічний занепад на післядеокупаційних територіях, але наткнулася на Вашу статтю про комплекс Brickwood 2 від забудовника Skorobud Development, то скажу Вам, що його обєкти в Гостомелі і він на початку літа 2022 року відновив будівництво усіх свої будинків, ЖКСмарт, Бріквуд та таунхауси і вже в листопаді 2022 року я отримала право власності. Бо скажу, що сама інвестувала в Бріквуд , то переживала сильно, але забудовник добудував за ті кошти, що я внесла ще до війни, бо думали, і так важко і можливо прийдеться доплачувати, але забудовник навіть про це і слова не говорив.

    Natali
    Ірино, ви б краще розповіли про львівського забудовника-шахрая Галжитлобуд, яких обікрав інвесторів у Києві. Три ЖК у Києві: Багговутівський, Березовський та Д...

    Ирина, осветите тему про аферистов ГалЖитлоБуд! Зачем вы этих аферистов упоминаете в положительном контексте, это портит Вашу репутацию!

    Вадим
    18.02.2023 о 14:32

    Галжитлобуд- це злодії і шахраї. Я впевнений га 100% що вони понесуть відповідь за свої дії . Вони будуть за ґратами, я переконаний. Ще трішки)))

    Tony Bianka
    я в шоке от всех комментов....дом ЛЯЛЯ.. ходила смотреть,всё подключено,даже на лифте прокаталась!!! лично у нас всё закончено!! задержка из-за первой секциии,...

    Що за єрунду ви пишите?
    Захищаєте ГЖБ-шахраїв? Який ЖК у Києві вони повністю підключили до СЖЗ? Жобдного. Обікрали інвесторів.
    Ви представник ВП, то таке й пишите

    Дмитро
    18.02.2023 о 10:43

    Застройщик кидала!
    Расскажу на примере моего дома.
    ЖК Баггоутовский, в центре Киева, должен был стать показательным ЖК данного застройщика в г.Киеве, т.к. они только заходили на рынок.
    Я вложился в 2018г, по документам обещали через год закончить, я же понимал что через 2 примерно сделают.
    Как итог ЖК до сих пор не сдан, сертификат о готовности купили без подключённых коммуникаций их и на данный момент нету.
    ОП врет каждые пол года что «вот-вот на ремонт». Так продолжается 3 года…
    Я уже молчу что по проекту ещё была гостевая парковка на 150 машин, ее застройщик конечно же убрал (землю то можно ещё как-то использовать), а взамен обещал корзины для кондиционеров и конечно же из тоже нету.

    С другими ЖК в Киеве от этого застройщике все так же как с нашим, или заморозили или проблемы со сдачей.

    Олександр
    18.02.2023 о 10:36

    Зверніть увагу, що галжитлобуд не виконав свої обіцянки перед інвесторами, в Києві жоден будинок не зданий з усіма системами життєдіяльності, окрім того є питання до якості робіт

    ГАЛЖИТЛОБУД вже третій рік добудовує ЖК Баговутівський в Києві. СКІЛЬКИ ЩЕ ЧЕКАТИ ІНВЕСТОРАМ????!!!

    Tony Bianka
    я в шоке от всех комментов....дом ЛЯЛЯ.. ходила смотреть,всё подключено,даже на лифте прокаталась!!! лично у нас всё закончено!! задержка из-за первой секциии,...

    Вы сейчас о каком ЖК говорите?
    В ЖК Багговутовский нет коммуникаций, ржавые лифтовые шахты, стоит вода в подземном паркинге уже ни один год.
    Придомовая территория с ямами и огромными лужами.
    На 1 этаже работает коммерция, а канализация у них – это выкопанная яма под ними!
    Посмотрите в YouTube видео журналистов.
    Слушаем «обіцянки» уже 3 года!!!
    Вы случайно не с отдела продаж?!

    Ірина Романова
    На відміну від столичних, львівські забудовники доволі жваво розпочинають будувати нове житло – за декілька місяців в місті Лева з’явились більш ні...

    Ірино, ви б краще розповіли про львівського забудовника-шахрая Галжитлобуд, яких обікрав інвесторів у Києві. Три ЖК у Києві: Багговутівський, Березовський та Дніпровська Мрія. Жодного не добудували. Кошти зібрали і все.

    ГалЖитлоБуд ублюдки

    1) Не достроили до конца в Киеве жк Багговутовсикй и жк Мрия
    2) Дома сдали без коммуникаций
    3) Не доделали придомовую, паркинг, удешевили все от лифтов до внутренней отделки.
    4) Удалили со своего сайта проекты чтоб не позориться
    5) Инвесторам угрожают, хамят
    6) Во Львове так же много проблемных объектов

    ГАЛЖИТЛОБУД новая элита цент и мошенники!

    Кицкай аферист

    Будівельний бум: нові проєкти Львова На відміну від столичних, львівські забудовники доволі жваво розпочинають будувати нове житло – за декілька місяців в місті Лева з’явились більш ніж десяток новобудов. Не всі з них поки що розпочали залучення коштів інвесторів, але достатньо й тих девелоперів, які встигли вивести на ринок свої нові ЖК. Саме про них і розповім у цій підбірці.
    Продовження читайте в моєму огляді Будівельний бум: нові проєкти Львова

    Нові житлові проєкти Києва та передмістя Девелопери не поспішають розпочинати будувати та виводити на ринок нові житлові комплекси. Причин багато: з одного боку – збройна агресія русні та економічний занепад, що знизило попит серед столичних інвесторів. З іншого – зміна правил роботи та залучення інвестицій на будівельному ринку, що стримує бажання девелоперів бути «першопрохідцями» та на власних помилках «заробляти» новий досвід.
    Продовження читайте в моєму огляді Нові житлові проєкти Києва та передмістя

    Артем Неспаменко
    08.01.2023 о 14:41

    SOLOWAY також крутий ЖК. Вліпили аж 8-поверховий проект будинку на такому маленькому клаптику що аж стид. поміж іншим ЖК, автомийкою та рестораном. Ах ці ранішні бризи на з оприскувачів та запахи з вентиляції ресторану! А прибудинкова територія це тротуар вулиці Пасічної!
    Не беріть в них квартири, це хамство таке робити.

    Ольга
    Дивлюся на ці нові таунхауси і прямо тремтіння пробирає, весь низ скляний, зараз таке хтось братиме? Сподобалися скандинавські дуплекси під Хотовим

    Якщо підійти з розумом, то чому б і ні: напевно стоїть алюмінієвий профіль з армованим склопакетом, якщо заздалегідь домовиться, то можна дозамовити спеціальну фурнітуру від злому всередину вікна (наприклад winkhouse). І звичайно, щоб була сигналізація, камери та інші плюшки з охорони комплексу

    Ольга
    27.11.2022 о 17:36

    Дивлюся на ці нові таунхауси і прямо тремтіння пробирає, весь низ скляний, зараз таке хтось братиме? Сподобалися скандинавські дуплекси під Хотовим

    Дуже солодкі пропозиції від Vega Gold. Хтось знає про них? Інвестував ?

    Нові проєкти: які ЖК почали будувати у жовтні 2022 року Не можу сказати, що жовтень приніс багато нових проєктів від забудовників Києва та передмістя. Можливо наміри забудовників змінили постійні рашистські обстріли, можливо – зміни у законодавстві, а можливо – більшість забудовників взагалі вирішила відкласти старт нових проєктів на більш спокійні та визначені часи. Як би там не було, у жовтні стало відомо лише про декілька нових проєктів – і більшість з них не багатоквартирні новобудови, а котеджні містечка.
    Продовження читайте в моєму огляді Помірний жовтень: нові проєкти Києва та передмістя

    Tony Bianka
    27.10.2022 о 09:07

    я в шоке от всех комментов….дом ЛЯЛЯ.. ходила смотреть,всё подключено,даже на лифте прокаталась!!! лично у нас всё закончено!! задержка из-за первой секциии,где ведутся финишные работы,вот и всё!!!!зачем этот тупой кипеш?? ждали столько,а какие-то пару месяцев подождете!!! какая-то группа активистов просто “палки в колеса ставит”и отвлекает людей от работы!!и если ГЖБ. сдаст сертификат..прийдется всем благодарить активистов,так как тогда НИКТО не получит никакого права власности…не забываете об этом…..ВОТ ТАК !!!!!!

    Нові проєкти: які ЖК почали будувати у Львові вересні 2022 року Бачу, що вересень спонукав львівських девелоперів стати активнішими – за місяць в місті з’явився майже десяток нових проєктів. І нехай не всі з нових ЖК поки що доступні до інвестування (на деяких проєктах поки розпочато лише попереднє бронювання), все одно ця кількість новобудов вражає. Пропоную познайомитися з ними та, за бажанням, обговорити в чаті інвесторів.
    Продовження читайте в моєму огляді Львівські перспективи: нові ЖК вересня

    Нові проєкти: які ЖК почали будувати у вересні 2022 року Незважаючи на війну, українські забудовники не тільки продовжують працювати над вже розпочатими проєктами, а й приступають до роботи над новими. Я вже розповідала про ЖК, які почали зводити нинішнім воєнним літом – познайомитися з цими новобудовами можна тут. А зараз зробила добірку житлових комплексів, які девелопери презентували потенційним інвесторам у вересні 2022 року.
    Продовження читайте в моєму огляді Вересневі новобудови Києва та передмістя

    Муцкай и брат его кицкай
    04.09.2022 о 17:59

    Ох уж цей галжитлобуд аж 4 нові об’єкти почав будувати, точніше збирати гроші з оленів. Мій прогноз: збируть гроші з інвесторів, побудують коробку, якщо повезе вставлять вікна і зроблять фасад… І на цьому все зупиниться. Все що в середині будинку (ліфти, інженерне обладнання, радіатори тощо), комунікації, благоустрій прийдеться робити за власний кошт інвесторів. А васько [кицкай] і володька [швед] будуть розказувати як вони все добудують, а потім тихо зільються, як це зробили на інших своїх об’єктах.
    Мораль цієї байки: обходьте галжитлобуд десятою дорогою
    *****
    Не зв’язуйтеся з компанією Галжитлобуд !!! Страшні брехуни і аферисти !!!
    Ми купили квартиру на Трускавецькій . Вже 1,6роки вони годують обіцянками про здачу !!!!
    Тішуть всіх що в них не припинялося будівництво під час карантину ,.
    А де тоді здача квартир ???? В чому проблема що ви не здаєте будинки ????!!!!
    Мало того що не хдають 1,6 роки будинок то ще й не допускають до будинку нпвіть подивитися !!!!
    З такими аферистами я маю справу вперше , і ніколи більше з ними не хочу мати справу !!
    https://g.co/kgs/6yz8XX

    Чекаємо добудови ЖК Багговутівський все 4 рік. Вклали всі заощадження і чекали на результат. Відгуки у Галжитлобуд були дуже хороші, тож ми сподівались, що це не шахраї. Наразі дім отримав сертифікат, ми підписали акти і отримали житло в якому неможно жити. Ключі в руки не дають, до квартири не пускають, нема ні світла, ні води, ні газу. Нічого немає – стіни да вікна. Але жити неможно. Що з цим робити ніхто не може дати ладу. Я дуже прошу майбутніх інвесторів – обходьте їх стороною! Бережіть свої кошти! Шкода, що ми повірили. Вони ж казали, що це їх перший об‘єкт у Києві, тому нібито вони будуть берегти репутацію, але не так сталося, як гадалось. Дуже шкода.

    Інвестор
    28.08.2022 о 15:33

    Інвестували в ЖК Багговутівський в далекому 2017 році. Обіцяли здати в 1 кварталі 2019 року. Зараз 2022 рік комунікацій немає і не зрозуміло коли будуть і чи збирається забудовник їх взагалі підключати. Дуже сильне розчарування. Розглядали комплекси інших забудовників. Зараз вони вже здані і люди успішно живуть. Наш вибір був помилковим, дуже шкода, що повірили ГАЛЖитлобуду. Кошти можна було вкласти набагато ефективніше.

    Геннадій
    28.08.2022 о 15:16

    ГалЖитлобуд це шахраї- ЖК Багговутівський- обіцяну нам придомову територію вкрали (щось будуватимуть інше), ліфти обіцяли КОНЕ, п встановили бюджетні Турецькі, навіть обіцяних корзин на кондиціонери не встановили (а на картинках були), і головне в прийнятому в експлуатації будинку немає ні води, ні каналізації, ні електрики ні газу. Це все поверхнево не вдаючись в внутрішньо квартирні недопрацювання. Ні кому не пораджу мати з ними діло.

    Олена
    28.08.2022 о 14:22

    3 роки затримки ЖК Баговутівький у Києві.
    Не має води, каналізаціі, опалення, електрики. Пусті обіцянки замість реальних дій. Де гроші інвесторів?
    Усі у Львові? У Києві не потрібно добудовувати?

    Ольга
    Чесно, це просто суцільний абсурд писати про успішні проекти «Галжитлобуд». Ми придбали квартиру у ЖК «Багговутівський» і так раділи здачі будинку. Як взагалі м...

    Ольго, я дуже співчуваю вам – невдала інвестиція це дуже сумно та прикро…
    І я дуже вдячна Вам, що знаходите час писати про свій досвід співпраці з девелопером. Впевнена, читачі блогу теж будуть Вам дуже вдячні, адже інформація про девелопера зайвою не буває!

    Ольга
    25.08.2022 о 21:04

    Чесно, це просто суцільний абсурд писати про успішні проекти «Галжитлобуд». Ми придбали квартиру у ЖК «Багговутівський» і так раділи здачі будинку. Як взагалі можлива здача будинку без комунікацій? А як виявилось можливо! Він не придатний до життя, на жаль. Біля будинку щось роблять, прибудинкову територію вже як півтора року. Однак, ні світла підключеного, ні води, ні каналізації. Одні обіцянки. Ще дуже цікаво, як зовсім нещодавно відкрилось на першому поверсі ЖК відділення Нової пошти, і як вони, вибачте за подробиці, ходять у туалет. Чесно, дуже здивуюсь, якщо комусь вдасться вплинути на цих горе-забудовників. Хоча все ж жевріє Надія. Дуже шкода, що ми вляпалися в цю історію.

    Антон
    25.08.2022 о 09:23

    Шановні інвестори, ЖК Багговутівський забудовник вже 2 роки заморозив і не підключає до комунікацій. Навіть з сайту прибрали, це шахраї, які не виконують договір і не виконують обіцянки, стережиться!

    Ну лише не ГЖБ!!! Реальні махінатори та шахраїв! Це забудовник якому дуже байдуже (це мягко сказано) на вас, їм головне щоб ти гроші приносив! Нічого не закінчуються, одні довгострої! На жаль, люди залишаються заручниками ситуацій і не можуть протягом 5 років отримати свої квартири!((

    Віталій
    24.08.2022 о 13:40

    Вельмишановний ГалЖитлоБуд НЕ ЗАКІНЧИВ НІ ОДНОГО ПРОЕКТУ В КИЄВІ.
    Інвестори ЖК БАГОВУТІВСКИЙ вже 1,5 років чекають на системи життєзабезпечення (водопостачання, світло, каналізація, газ) після отримання сертифікату на введення в експлуатацію.
    В цей час ГЖБ розповідає про світле майбутнє новим інвесторам у Львові. Люди, схаменіться. Не вірте обіцянкам цього забудовника.

    Ірина
    24.08.2022 о 12:48

    Галжитлобуд шахраї!
    Будують нові об’єкти у Львові ,тоді як у Києві кинули інвесторів! Побудували пусту коробку і незаконно ввели в експлуатацію,а опалення,води, каналізації досі немає! І ніхто не збирається добудовували!
    А людям нема де жити в той час…

    Олена
    24.08.2022 о 12:33

    Може забудовник ГалЖитлоБуд у щось там і вірить,а інвестори,яві вклались в ЖК Багговутівський ще у далекому 2017році,розувірились що хоч колись в’їдуть у свої оселі.Хоча багато з них втратили житло на сході і так сподівались на київську новобудову.А Забудовник виявився шахраєм: по всьому Києву розташована антиреклама обурених інвесторів і власників: будинок “здан” в експлуатацію,а жити в ньому неможливо: відсутній газ,вода,електрика,немає теплопункту у дворі,невпорядкована прибудинкова територія..А сама головне- відсутні документи на прокладання цих комунікацій. Не те що деревця жодного немає,навіть травка не посіяна..Такого жаху ще не бачила навіть в економ-класі..

    Хай спочатку добудуть ЖК, що ніяк не добудують, пробачте за тафтологію. І як не соромно оголошувати нові проекти на фоні шквалу претензій зі сторони ошуканих «недовласників» своїх квартир. Ми в своїй вже 3 роки як чекаємо на комунікації, яких і досі ні слуху і ні духу. 🤬

    Денис
    19.08.2022 о 08:02

    ГЖБ – мошенники, это давно всем известно.

    Так і є.
    ЖК Багговутівський “введений в експоуатацію” у 2021 році. Води, електирики, газу немає. Котельня без газу працювати не буде. Фактично ЖК без опалення. Після отримання сертифікату пройшло 1.5 року. Нічого не зроблено. Галжитлобуд кошти киян витрачає на нові ЖК у Львові, які теж не добудує.

    Станилав
    18.08.2022 о 19:32

    А ГАЛЖИТЛОБУД в Киеве закончил свои обьекты ? Баггоутовская, Мрия, что-то на Куреневке… Все введено в эксплуатацию со светом и водой ? Обобрали Киев и вернулись домой с набитыми карманами. Как инвестор много могу о них поведать, о их постоянной лжи , отмазках, сроках ввода, слегка, лет на 5 нарушенных. Может дома у себя так гадить не будут, хотя, “привычки вора удивительно сильны”…

    От хто-хто, а деякі забудовники на 100% вірять у нашу швидку перемогу та майбутнє процвітання країни! Я сподіваюсь, що саме цим можна пояснити той факт, що вони навіть за часів війни виводять на ринок нові ЖК. Зробила добірку київських та львівських новобудов, які представили інвесторам вже після того, як російські фашисти вдерлися на наші землі. Зауважу, що нових проєктів було небагато – але ж вони є. І тим, хто цікавиться новобудовами та ринком новобудов, варто про них знати. 
    Продовження читайте в моєму огляді Нові проєкти: які ЖК почали будувати під час агресії