«Статус Град» на месте садовых участков

Читати огляд
79 відповідей
  • Ольга
    12.10.2023 о 00:08
    Stanislav
    Відгук для потенційних інвесторів. Я інвестував у нежитлове приміщення на Рів'єра 2 біля Осокорків ще осінню 2017 року. Повністю виплатив всі кошти січнем 2018....

    Це абсолютна правда , нас також обманули просто перепланувавши квартиру , забрали двері на балкон, один балкон відрізали , вікна змістили … і типу це все ок … як вам таке ?

    Тамара
    13.02.2021 о 16:30
    Ірина Романова
    Александр, насчет ЖК "Ривьера" и "Подол Плаза Резиденс" - без комментариев. За информацией об этих ЖК рекомендую обратиться к независимому юристу с хорошей репу...

    А я помню в 2017 был отчет по ЖК “Ревьере”, в рубрике, “Где в Киеве хорошо жить”… Но его удалили. Во всяком случаи, я убереглась от такой дурной участи с этим застройщиком. Благодарна и Вам за обзоры.

    Відгук для потенційних інвесторів. Я інвестував у нежитлове приміщення на Рів’єра 2 біля Осокорків ще осінню 2017 року. Повністю виплатив всі кошти січнем 2018. Обіцяли як найпізніше пустити на ремонт приміщення максимум у серпні 2018. Клялися що все здадуть як треба. Попросили підписати у квітні акт прийому приміщення – хоча і близько ще не побудували. Пішов на зустріч і погодився.
    Пофакту на сьогодні будинок не добудований – нема котлів і газу. Так само на першій Рів’єрі – чув як лайалися власники, що зробили ремонт а заселятися не можуть. Бо без газу нема опалення та гарячої води. Так як я вже підписав акт здачі, то тепер не зможу навіть подати до суду за затримку будівництва.
    Але найцікавіше було потім. Просив зробити другий вхід до офісу із двору – все готовий був все оплатити. Категорично відмовилися – а є така в них персона головний інженер Саєць – так той спеціально все саботував. Такого відношення до інвесторів ще не бачив. Декілька місяців відфутболювали з цим входом. Причому всі – від відділу продажу до директора Статус груп. Як я зрозумів, їм по фігурі інвестори і після того, як ви їм заплатите – ви і ваші проблеми їх не цікавлять на 100%. Це не перебільшення. Я сам почав робити проект з усіма погодженням другого входу – що обійдеться мені у великі кошти – а вони навіть погодити встановлення опор на сходи не хочуть. Просто жахлива компанія якась – я приношу гроші і я інвестор – а відношення як у Радянському Союзі – ідіть геть і не заважають працювати. І це не тільки моє враження. На словах все кажуть будемо робити – і абсолютно нічого не роблять. Категорично не рекомендую мати справу – я тільки уявляю, які ще проблеми буду мати потім. І не подумайте що це чорний піар – я бьются з ними вже 10 місяців. Без шансів. Не вкладають гроші у таких людей. Дуже ризиковано.

    Мария
    Добрый день! Интересная ситуация получается...Родителя хотят вложится в "Подол Плаза Резиденс", по документам говорят все в порядке, НО я пересмотрела все инфор...

    ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: [email protected]
    УХВАЛА
    18.10.2016Справа № 910/17922/16Суддя Отрош І.М., розглянувши матеріали справи
    За позовом Заступника прокурора міста Києва в інтересах держави в особі Київської міської радидоТовариства з обмеженою відповідальністю “ДІА РК”третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Обслуговуючий кооператив “Житлово-будівельний кооператив “Березнякижитлобуд”провитребування земельної ділянки Прокурор:Скляр Д.Ю. – представник на підставі посвідчення № 041074 від 03.02.16;Представники: від позивачаСеменюк Н.М. – представник за довіреністю № 225-КМГ-2597 від 10.08.16;від відповідача:не з’явились.від третьої особи:Поратуй О.Б. – представник за довіреністю б/н від 26.09.16.
    ВСТАНОВИВ:
    29.09.2016 до Господарського суду м. Києва надійшла позовна заява Заступника прокурора міста Києва в інтересах держави в особі Київської міської ради з вимогами до Товариства з обмеженою відповідальністю “ДІА РК” про витребування земельної ділянки.
    29.09.2016 до відділу діловодства Господарського суду міста Києва від прокуратури надійшло клопотання про забезпечення позову.
    Ухвалою Господарського суду м. Києва від 03.10.2016 порушено провадження у справі № 910/17922/16 та справу призначено до розгляду на 18.10.2016. До участі у справі залучено третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Обслуговуючий кооператив “Житлово-будівельний кооператив “Березнякижитлобуд”.
    10.10.2016 до відділу діловодства Господарського суду міста Києва від прокуратури надійшло клопотання про прискорення розгляду заяви про вжиття заходів забезпечення позову.
    17.10.2016 до відділу діловодства Господарського суду міста Києва від прокуратури надійшли письмові пояснення.
    18.10.2016 до відділу діловодства Господарського суду міста Києва від позивача надійшло клопотання про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Верховну Раду України, клопотання про відкладення розгляду справи та письмові пояснення.
    18.10.2016 до відділу діловодства Господарського суду міста Києва від третьої особи надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.
    Представник відповідача у судове засідання 18.10.2016 не з’явився, вимоги ухвали суду не виконав, клопотань про відкладення розгляду справи не подавав, про час та місце проведення судового засідання був повідомлений належним чином.
    У судове засідання 18.10.2016 з’явились прокурор, представники позивача та третьої особи.
    Представник позивача підтримав клопотання про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Верховну Раду України, в обґрунтування якого зазначив, що відповідно до рішення Господарського суду міста Києва від 09.07.2009 у справі № 32/454-6/51 за Верховною Радою України визнано право користування земельною ділянкою по вул. Глибочицькій, 79-97, згідно з рішенням Київської міської ради народних депутатів № 424/3 від 15.05.1986 “Про відведення земельної ділянки Президії Верховної Ради Української РСР для будівництва автобази по вул. Глибочицькій в Шевченківському районі”.
    Прокурор не заперечив проти задоволення клопотання представника позивача про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Верховної Ради України.
    Представник третьої особи не заперечив проти задоволення клопотання представника позивача про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Верховної Ради України.
    У відповідності до статті частини 1 статті 27 Господарського процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов’язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов’язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.
    Враховуючи викладене та те, що при вирішенні даної справи судом будуть досліджуватися та встановлюватися обставини, які можуть вплинути на права та обов’язки Верховної Ради України по відношенню до позивача, суд дійшов висновку щодо необхідності залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Верховної Ради України.
    Судом встановлено, що предметом позовних вимог є витребування у Товариства з обмеженою відповідальністю “ДІА РК” земельної ділянки площею 1,074 га (кадастровий номер 8000000000:91:119:0046), що розташована по вул. Глибочицькій, 73-77 у Шевченківському районі, яка належить товариству на праві власності на підставі договору купівлі-продажу вказаної земельної ділянки від 15.06.2016, укладеного між Товариством з обмеженою відповідальністю “ДІА РК” та Обслуговуючим кооперативом “Житлово-будівельний кооператив “Березнякижитлобуд”. Відповідно до Інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна від 13.10.2016 Товариство з обмеженою відповідальністю «Статус Буд-Прайм» має право забудови спірної земельної ділянки (суперфіцій).
    Враховуючи викладене, та те, що при вирішенні даної справи судом будуть досліджуватися та встановлюватися обставини, які можуть вплинути на права та обов’язки Товариство з обмеженою відповідальністю «Статус Буд-Прайм» по відношенню до відповідача, суд дійшов висновку щодо необхідності залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Товариство з обмеженою відповідальністю «Статус Буд-Прайм».
    Прокурор підтримав заяву про вжиття заходів забезпечення позову.
    Представник позивача підтримав заяву прокурора про вжиття заходів забезпечення позову.
    Представник третьої особи залишив вирішення питання про забезпечення позову на розсуд суду.
    Судом відкладено вирішення питання про вжиття заходів забезпечення позову до наступного судового засідання.
    Представники позивача та третьої особи підтримали клопотання про відкладення розгляду справи.
    Прокурор не заперечив проти задоволення клопотань представників позивача та третьої особи про відкладення розгляду справи.
    Відповідно до норм статті 77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є: нез’явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу; виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, за наявності ухвали суду про таку участь, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи; неподання витребуваних доказів; необхідність витребування нових доказів; залучення до участі в справі іншого відповідача, заміна неналежного відповідача; необхідність заміни відведеного судді, судового експерта.
    Враховуючи обґрунтованість клопотань представників позивача та третьої особи про відкладення розгляду справи, необхідність залучення до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору та необхідність подання сторонами доказів справі; керуючись ст. ст. 27, 65, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
    УХВАЛИВ:
    1. Залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Верховну Раду України (01008, м. Київ, вул. М.Грушевського, 5) та третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Товариство з обмеженою відповідальністю «Статус Буд-Прайм» (04111, м. Київ, вул. Щербакова, 53)
    2. Зобов’язати прокурора надати суду:
    – докази направлення позовної заяви з доданими до неї матеріалами на адресу Верховної ради України та Товариства з обмеженою відповідальністю «Статус Буд-Прайм».
    3. Зобов’язати відповідача надати суду:
    – належним чином засвідчену копію договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію) від 12.08.2016, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю «Статус Буд-Прайм»;
    – письмові пояснення на позовні вимоги з доданням доказів, що підтверджують викладені в них обставини;
    – надати документи у підтвердження свого правового статусу на день розгляду справи у суді (свідоцтво, довідку, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань – у випадку внесення змін до вказаного реєстру після порушення провадження у справі); документи, що підтверджують повноваження представників (накази, довіреності, тощо), – оригінали для огляду, належні копії – до матеріалів справи.
    4. Зобов’язати Обслуговуючий кооператив “Житлово-будівельний кооператив “Березнякижитлобуд” та Верховну Раду України надати суду:
    – письмові пояснення по справі з доданням доказів, що підтверджують викладені в них обставини;
    – документи, що підтверджують повноваження представників (накази, довіреності, тощо), – оригінали для огляду, належні копії – до матеріалів справи.
    5. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Статус Буд-Прайм» надати суду:
    – письмові пояснення щодо фактичного використання земельної ділянки (кадастровий номер 8000000000:91:119:0046), що розташована по вул. Глибочицькій, 73-77 у Шевченківському районі;
    – належним чином засвідчену копію договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію) від 12.08.2016, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю «ДІА РК»;
    – письмові пояснення на позовні вимоги з доданням доказів, що підтверджують викладені в них обставини;
    – документи, що підтверджують повноваження представників (накази, довіреності, тощо), – оригінали для огляду, належні копії – до матеріалів справи.
    6. Розгляд справи № 910/17922/16 відкласти на 01.11.16 о 12:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 19.
    Явку представників сторін та третіх осіб у судове засідання визнати обов’язковою.
    Документи та додаткові докази, що витребовуються ухвалою суду для долучення до матеріалів справи, у прошитому вигляді з обов’язковим описом додатків завчасно, не пізніше ніж за день до судового засідання, необхідно подати до канцелярії Господарського суду міста Києва за адресою: 01030, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 44-А.
    У випадку подання документів в день судового засідання – відповідні документи необхідно подавати у судовому засіданні.
    Відповідно до пункту 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації” (затв. Наказом Держспоживстандарту України від 07.04.2003 № 55) відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціали та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту підпис, засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи.
    Суддя І.М. Отрош

    Государственный герб Украины
    КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУДСправа № 826/7938/18
    УХВАЛА
    “09” липня 2018 р. м. Київ
    Колегія суддів Київського апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Василенка Я.М. та суддів Кузьменка В.В., Шурка О.І., вирішуючи питання про призначення до розгляду апеляційної скарги Державної архітектурно-будівельної інспекції України на ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 31 травня 2018 р. за заявою товариства з обмеженою відповідальністю “Статус Буд-Прайм” про забезпечення позову у справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю “Статус Буд-Прайм” до Державної архітектурно-будівельної інспекції України про визнання протиправними дій, скасування приписів,
    ВСТАНОВИЛА:
    З доповіді судді-доповідача вбачається, що виконано всі необхідні дії, пов’язані з підготовкою справи до апеляційного розгляду, передбачені ст. 306 КАС України та є підстави, передбачені ст.ст. 306, 310 КАС України, для призначення справи до апеляційного розгляду.
    На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 306, 307, 310 КАС України, колегія суддів –
    УХВАЛИЛА:
    Призначити справу за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю “Статус Буд-Прайм” до Державної архітектурно-будівельної інспекції України про визнання протиправними дій, скасування приписів до апеляційного розгляду у відкритому судовому засіданні на 07 серпня 2018 р. о 16:00 годин з викликом осіб, які беруть участь у справі.
    Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не може бути оскаржена в касаційному порядку.
    Суддя-доповідач Василенко Я.М.
    Судді Кузьменко В.В.
    Шурко О.І.

    Мария
    Добрый день! Интересная ситуация получается...Родителя хотят вложится в "Подол Плаза Резиденс", по документам говорят все в порядке, НО я пересмотрела все инфор...

    Мария, со мной можно связаться через личные сообщения в ФБ, например
    Но я бы все-таки порекомендовала Вам найти грамотного независимого юриста с крепкими нервами и отсутствующим инстинктом самосохранения:)

    Мария
    13.07.2018 о 15:33
    Ірина Романова
    Александр, насчет ЖК "Ривьера" и "Подол Плаза Резиденс" - без комментариев. За информацией об этих ЖК рекомендую обратиться к независимому юристу с хорошей репу...

    Добрый день! Интересная ситуация получается…Родителя хотят вложится в “Подол Плаза Резиденс”, по документам говорят все в порядке, НО я пересмотрела все информацию что касается Стрихарского Андрея – интернет чиститься от любых негативных отзывов, даже на этот блог наехали!!!а это реально одна независимая площадка про новостройки!!! про законченные проекты тоже информации нет, видна только явная связь с городскими властями о чем свидетельствует выигранные тендеры одной из компаний Стрихарского “Укрпроектреконструкція”. Хотелось бы Ирина с Вами пообщаться на эту тему…но не знаю как с Вами связаться. Не нравится мне этот Плаза Резиденс, но не знаю как убедить родителей…

    Active7799
    26.02.2018 о 16:07
    Ірина Романова
    Active7799, дякую за попередження!

    Доброго дня! прошу видалити мій попередній пост “Active7799 Февраль 13, 2018 “. дякую

    Active7799
    13.02.2018 о 16:18

    ДО Уваги Інвесторів та правоохоронних органів!
    В даній публікації хочу повідомити про недобросовісних забудовників: Берехнякижитлобуд та Статус Груп (одним із власників яких являється Стріхарський Андрій Петрович).
    Вказані забудовники на дадний час забудовують ЖК Рівєра (м. КИїв, вул. Малоземельна, 75) та ЖК Поділ Плаза Резаденс (м. Київ, вул. Глибочицька, 73-77).
    Дані забудовники вводять покупців в оману, маючи на руках документи на будівництво малоповерхових будинків фактично будують висотні будинки.
    За хабарі посадовцям державних органів здійснюють вказані будівництва без відповідних докуменітв.
    Також мають місце випадки, коли покупець вносить повну оплату за квартиру, отримує довідку про 100% сплату, а в подальшому дана квартира продається забудовником іншому покупцю ПО ДРУГОМУ КОЛУ. Пишу це з впевненістю, так як нещодавно моїх знайомих (учасників АТО) було ошукано по такій схемі.
    БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!

    Станислав
    16.12.2017 о 20:55
    Сергей
    21.08.2017 о 17:24
    Ірина Романова
    Александр, насчет ЖК "Ривьера" и "Подол Плаза Резиденс" - без комментариев. За информацией об этих ЖК рекомендую обратиться к независимому юристу с хорошей репу...

    рекомендую обратиться к независимому юристу с хорошей репутацией и крепкой нервной системой. А почему именно к ним, что все настолько плохо?Меня тоже интересует Ривера а информации нигде нет.

    Александр
    Здравствуйте, Ирина! Давно и с большим интересом читаю материалы Вашего блога. Почерпнул для себя, как инвестора, много интересного и полезного. Если мне не изм...

    Александр, насчет ЖК “Ривьера” и “Подол Плаза Резиденс” – без комментариев. За информацией об этих ЖК рекомендую обратиться к независимому юристу с хорошей репутацией и крепкой нервной системой.

    Александр
    13.06.2017 о 23:47

    Здравствуйте, Ирина! Давно и с большим интересом читаю материалы Вашего блога. Почерпнул для себя, как инвестора, много интересного и полезного. Если мне не изменяет память, у Вас был когда-то обзор ЖК “Ривьера”, и было достаточно много интересной информации об этом комплексе. К сожалению, не могу найти.
    Если это возможно, хотелось бы узнать Ваше мнение о законности строительства этого комплекса.
    Думаю, многие инвестора Вам будут благодарны.
    Спасибо.

    Василий Завальный
    В третьей секции жк "СТАТУС ГРАД" крыша течёт с 25-го по 23-й этаж. А вместо того, чтобы строить качественное жильё бывший боксёр Стрихарский со своим подельник...

    Василий Завальный, жалко, что качество строительства тут “хромет”… Такие “косяки” застройщик должен устранять обязательно!

    Василий Завальный
    26.08.2016 о 14:44

    В третьей секции жк “СТАТУС ГРАД” крыша течёт с 25-го по 23-й этаж. А вместо того, чтобы строить качественное жильё бывший боксёр Стрихарский со своим подельником Грибковым рейдерят у жильцов ОСББ и угрожают активистам своими “титушками”

    Василий Завальный
    26.08.2016 о 14:38

    В третьей секции крыша течёт с 25-го по 23 этаж. А вместо того, что бы строить нормальное жильё бывший боксёр Стрихарский с его подельником Грибковым рейдерят ОСББ и угрожают активистам своими “титушками”

    Алексей
    28.12.2015 о 19:33

    Родственник прождивает на Татарке. Говорит, этот самый “Березняки житлобуд” начал на татарке еще одну незаконную стройку – прямо на оползнеопасном склоне. Никаких разрешительных документов или хотя бы таблички с параметрами стройки нет. Вот у меня вопрос: потянет ли такая маленькая и ненадежная компания (строительство СтатусГрада – единственная их стройка) финансирование еще одного проекта? Не уйдут ли деньги инвесторов СтатусГрада на финансирование еще одного сомнительного проекта?
    По поводу отсутствия сколько-нибудь значимого опыта строительства – посмотрите сами на их сайте. В качестве достижений упомянуты несколько реконструкций (школы, административные здания и т.д.). Ни одного завершенного и сданного в эксплуатацию проекта нет! Даже на сайте компании, где обычно принято приукрашивать свои достижения!
    Похоже, славный “Березнякижитлобуд” решил поставить над нами эксперимент, не имея никакого опыта в высотном строительстве. К тому же существует риск переориентации ограниченных ресурсов компании на новую сомнительную стройку – на Татарке.

    Ричард
    11.10.2015 о 18:15
    Алексей
    И несколько слов о неприятном запахе с Бортничей - живу в доме напротив, поэтому очень часто испытываю дискомфорт в связи с этим.

    Ирина, возможно вы не спускались к противоположной от пр. Бажана части комплекса, где находится 1я секция и отдел продаж – именно там, внизу, мной был замечен запах похожий на неисправную канализацию. Тогда, в начале лета 2015, мне показалось что это проблема с коммуникациями ЖК Статус Град.
    Здесь http://kiev.segodnya.ua/kommunalka/posle-rekonstrukcii-v-bortnichah-budut-obezzarazhivat-vodu-a-nepriyatnyy-zapah-ischeznet-495165.html говорится что с запахом должны были справиться, но полагаю это сделать таки и не удалось.

    Владимир
    05.11.2013 о 13:39
    Анонимный
    27.10.2013 о 10:19

    Создатель этого информационного сайта не ведет журналистского расследования и не занимается PR деятельностью, а всего-лишь любезно предоставляет посетителям возможность высказывать свое личное мнение.
    Все критические комментарии в ветке "Статус-град", без сомнения, оставлены людьми хорошо осведомленными о прошлой и настоящей деятельности "первых лиц" застройщика.
    Встречающиеся здесь предложения о пересылке модератору какого-то компрома по этой теме, – не по адресу!
    Я выше уже писал, что автор этого сайта придерживается принципов честной журналистики и, очевидно, не вмешивается в тему развернувшейся дискуссии.

    А вот домик.нет популярность теряет. Теперь многие знают, что его суть – реклама застройщиков. Любые(даже адекватные) критические комментарии там удаляются.

    Анонимный
    24.10.2013 о 08:58

    а строительство то приостановилось 🙁

    Анонимный
    22.10.2013 о 08:40

    Можно только позавидовать стойкости и выдержке основателя и модератора этого теперь уже многопопулярного информационного ресурса о столичных новостроях – Ирины "Тайного покупателя", с которыми она, с безусловной преданностью идее честной и беспристрастной журналистики, отвергает все незаконные и возмутительные требования сомнительного застройщика БіК "Березнякіжитллбуд" удалить все критические комментарии в ветке посвященной "Статус-град".
    Так держать Ирина "Тайный покупатель" и только Ваш сайт будет станет надежным "маяком" для тысяч и тысяч потенциальных покупателей жилья в столице Украины!

    Анонимный
    22.10.2013 о 07:59

    Мне кажется, что точно узнать об истинных намерениях этого застройщика не получится даже если обратиться письменно в прокуратуру Киева (по поводу законности залучення коштів фізосіб в будівництво житла за даною адресою), и в Департамент містобудування та архітектури за разьяснениями (под тем же предлогом), – это мало что даст!
    В итоге Вы все равно будете зависеть от порядочности Андрея Петровича Стрихарского или, – кто-там еще принимает решения в БИК Березякижитлобуд…

    Анонимный
    21.10.2013 о 17:50
    ТОВ БІК Березнякижитлобуд
    Уважаемый «Анонимный»,Прекратите собирать слухи и распространять не правдивую информацию на форумах. Приглашаем вас, встретится с нами, в любое удобное для Вас...

    Только не надо про "все документы у нас в порядке…"!
    По Березняковской, 4-а и Милютенко, 29 у Вас с Клацуном все было в таком порядке, что Киеврада с КМДА до сих пор разгребают.
    ТОВ "НСЛ" и ТОВ "МАРС", где уважаемый Андрей Петрович Стрихарский на пару с Кириченко-Степаненко Ириной консультировали и принимали деньги у инвесторов (а теперь потерпевших (их 115 человек) в уголовном деле 60-2638 провадженням ГУ МВС в м. Киеве (следователь подполковник Вдовенко Елена Николаевна ), всего собрано денег на 26 600 000 и все так мастерски украдено, что и за 5 лет следствия не нашли!
    Если будут сомнения или бурное возмущение – могу выложить также материалы уголовного дела 60-2638 с протоколом допиту Андрея Петровича и это не будет называться ни клеветой, ни ущербом "деловой репутации"! Потому что это правда!
    Так что насчет «Статус Град» не питаю никаких иллюзий, – если уж с людей начинают собирать деньгу (в банках тоже не дураки сидят) – высока вероятность очередного "кидалово"..
    Постройте, сдайте в эксплуатацию – тогда посмотрим, а "да Вы приедьте, да Вы посмотрите на наши красивые документы, да мы Вам скидку на 150%" – не надо!

    Андрей
    08.10.2013 о 09:05
    Алексей
    И несколько слов о неприятном запахе с Бортничей - живу в доме напротив, поэтому очень часто испытываю дискомфорт в связи с этим.

    Согласен с Алексеем, колега живёт на Осокорках, говорит, что несколько раз в месяц ночью бывает такая вонь, что окно не возможно открыть

    ТОВ БІК Березнякижитлобуд
    21.09.2013 о 11:35

    Уважаемый «Анонимный»,
    Прекратите собирать слухи и распространять не правдивую информацию на форумах. Приглашаем вас, встретится с нами, в любое удобное для Вас время. Предоставим Вам необходимую документацию для строительства.
    с ув. ТОВ "БІК"Березнякижитлобуд"

    Анонимный
    21.09.2013 о 10:37

    о.к. Спасибо. Но у меня есть еще один маленький вопрос. Правда ли, что вы собираетесь, уже в ходе строительства и ранее утвержденного плана поменять этажность дома с 10 до 16? Это только слухи?

    ТОВ БІК Березнякижитлобуд
    20.09.2013 о 15:46

    И снова "Анонимный",
    мы можем показать все разрешительные документы под строительство многоэтажного жилого дома, а подъехав на объект Вы увидите, что строительство ведется по графику строительных работ. Готовы встретиться с Вами в любое удобное для Вас время.
    с ув. ТОВ "БІК"Березнякижитлобуд"

    Анонимный
    20.09.2013 о 13:03

    Приобретение нового жилья в Украине превращается в рискованное дело. Покупателю на удивление легко стать жертвой аферистов или просто халатности застройщиков. Кроме того, он почти незащищен из-за несовершенного законодательства.

    Новый элитный комплекс со статусным названием на киевских Осокорках. На интернет-сайте в ярких красках расписаны все прелести нового дома: и хорошая инфраструктура, и метро и Днепр неподалеку, и все это – по привлекательной цене.

    – У нас единственная квартира есть по первой секции, однокомнатная, которая осталась. Это по переуступке, если надо 44 квадрата. Ключи по этой секции мы отдаем в апреле месяце.

    Заманивание происходит по классике жанра – даже на собственном примере.

    – Ну, я вам могу сказать, что вот я на Срибнокильской, вот мой дом панельный, продаю трехкомнатную квартиру и вкладываю здесь в двухкомнатную.

    Мы интересуемся: не окажется ли новое строительство очередной аферой. Ведь на кадастровой карте строительство статусного комплекса имеет другое целевое назначение земли. Продавцы уверяют – это ошибка.

    – Вот у нас есть три акта на землю. Ага, вот: для будівництва квартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями.

    Впрочем, в государственном земельном агентстве сообщили – в кадастре ошибки нет. Строить высотку там нельзя. Люди просто не смогут получить в собственность приобретенные квартиры.

    Сергей Левцов, руководитель Управления Госземагентства в Киеве:

    – На сьогоднішній день відповідно до бази національної кадастрової системи за цими ділянками визначено цільове призначення для ідивідуального, гаражного і дачного будівництва, максимально 4 або 5 поверхів. До нас ніхто не звертався з приводу зміни призначення цих цільових ділянок.

    Эксперты не удивляются. Говорят, таких домов-призраков по всей Украине – сотни. Все – из-за несовершенства нового законодательства. Застройщикам теперь легко начать возведение без лишних проверок. Все данные они подают только на бумаге, можно обойтись без проверки самого проекта и других важных документов. Непорядочные застройщики имеют широкие возможности не только игнорировать нормы безопасности и надежности дома – часто они не учитывают имущественные права и законные интересы соседних домов.

    Анатолий Топал, эксперт по недвижимости:

    – Они с одной стороны вроде бы упростили жизнь застройщику, там количество документов, необходимых для начала строительных работ значительно уменьшилось, больше квартирный характер они носят. При этом никто не застрахован от того, что у застройщика закончатся быстро деньги, что застройщик окажется прямым мошенником, и случаи сейчас есть в Киеве.

    Вместе с тем законы не защищают покупателей: теперь люди вообще марионетки в руках аферистов. Гарантий, что вложив деньги, получишь заветное жилье – никаких.

    Анатолий Топал, эксперт по недвижимости:

    – Никакой закон на сегодняшний день не защищает в Украине покупателя, он самое звено незащищенное, и действует на свой страх и риск, и доказать что-либо в судах – выиграют юристы и адвокаты. Даже в администрации нет никакой ответственности. Даже у администрации нет. Посмотрите, как люди бьются за свои квартиры и чем это заканчивается – ничем.

    По мнению экспертов, без своевременного исправления новых законов на строительную отрасль ждет полный хаос. Печальным примером может стать резонансный случай в России, где начали радикальную борьбу против незаконных застроек. В Краснодаре дом, построенный на участке с другим целевым назначением, просто снесли. Но, опять же, больше всего пострадали от запоздалого правосудия рядовые граждане.

    – Где вы были на стадии котлована, когда этот дом строился, где вы были? Вы знаете, сколько людей сюда вложили деньги? Твари конченые, мрази, я вас всех ненавижу, чтоб вы все поздыхали!

    ТОВ БІК Березнякижитлобуд
    20.09.2013 о 07:18

    Уважаемый модератор форума, не прячьтесь за псевдонимом «Аноним» и не пишите не правдивую информацию.
    Строительство ведется, в наличии вся разрешительная документация (на сайтах интернета документы мы не выкладываем).
    Готовы встретиться с Вами в любое удобное для Вас время, показать все разрешительные документы под строительство многоэтажного жилого дома ЖК Статус град, а подъехав на объект Вы увидите, что строительство ведется по графику строительных работ.
    Если вы на форуме не хотите открыть свое настоящее имя, можете отписаться на эл.адрес. [email protected], оставьте контактный телефон

    Анонимный
    14.09.2013 о 16:58
    Анонимный
    Осторожно status grad аферисты http://ntn.ua/ru/video/news/2013/09/13/11965 и все станет ясно про их статусность.

    Это видеорепортат на ТНТ – Риски при покупке нового жилья – Новый элитный комплекс со статусным названием на киевских Осокорках. На интернет-сайте в ярких красках расписаны все прелести нового дома: и хорошая инфраструктура, и метро и Днепр неподалеку, и все это – по привлекательной цене.

    Анонимный
    14.09.2013 о 16:56

    Осторожно status grad аферисты http://ntn.ua/ru/video/news/2013/09/13/11965 и все станет ясно про их статусность.

    Анонимный
    01.09.2013 о 17:56

    Повторю свой вопрос. а именно: изменили ли они назначение земельных участков:
    с 02.01 на 02.03 т.е. с индивидуального строительства на многоквартирное.
    Если кто знает, напишите.Уж больно не хочется столкнуться с проблемой невыдачи правоустанавливающих документов на квартиру или снос пяти этажей (где планирую купить квартиру).Заранее спасибо.

    Анонимный
    30.08.2013 о 16:38
    Анонимный
    Как житель соседнего комплекса, хотел бы добавить про "тихие улочки", "в 15 минутах ходьбы от новостройки – Днепр, где есть пляж, и где можно отд...

    Вы очень правы и спасибо, что написали правду. Я живу по соседству с этой новостройкой и могу это подтвердить. При покупке своей квартиры, решила вот так прогуляться, подышать свежим воздухом по дачным улочкам. Собаки чуть не порвали. Третий год не изъявляю желания повторить свою прогулку. Так что, уважаемая, не пишите то, чего не знаете. Спасибо за внимание.

    Анонимный
    12.07.2013 о 08:33
    Анонимный
    А не пора ли запретить законодательно привлекать для финансирования жилищного строительства средства граждан?Кто же может гарантировать отсутствие шахрайских на...

    Среди таких стран Украина может быть первой!
    Ведь когда "горит" логично "тушить"!
    В цивилизованных обществах, до уровня которых нашей стране позволит приблизиться только время, избегать трагических последствий для мелких и других инвесторов удается благодаря участию государства в жилищных проектах, как например в Канаде:
    http://www.ipvancouverblog.com/2013/03/new-publications-construction-fraud-in-canada-understand-it-prevent-it-detect-it/

    Анонимный
    11.07.2013 о 14:23

    На домик нет уже не стесняются открыто рекламировать данный проэкт: http://www.domik.net/forum/zhk-status-grad-status-grad-dneprovskaya-naberezhnaya-t22583.html#p332267
    Без раздумий удалили все критические комментарии, – "по требованию застройщика" – как они выразились…
    Объективность, открытая информация и свобода слова, как оказалось, продаются на этом интернет ресурсе всем желающим.

    Анонимный
    10.07.2013 о 20:15

    А не пора ли запретить законодательно привлекать для финансирования жилищного строительства средства граждан?

    Кто же может гарантировать отсутствие шахрайских намерений у очередного застройщика…
    Так не пора ли назвать "вещи" своими именами, а государству взять на себя контроль в этой сфере?
    Ведь к азартным играм у нас отношение вполне однозначное..
    Несмотря на некоторые ограничения при таком подходе, результат в целом оздоровит рынок жилья и общество это примет.

    Анонимный
    03.07.2013 о 08:54

    Юридический адрес ТОВ БИК БЕРЕЗНЯКИЖИТЛОБУД Алишера Навои, 76 – это адрес массовой регистрации предприятий. На 30 м2 зарегистрировано болле 140 организаций. Позвоните в налоговую инспекцию Днепровского района г. Киева и Вам это подтвердят. Там этот адрес очень хорошо знают.

    Анонимный
    30.06.2013 о 13:54

    Как житель соседнего комплекса, хотел бы добавить про "тихие улочки", "в 15 минутах ходьбы от новостройки – Днепр, где есть пляж, и где можно отдохнуть у воды". Тихие улочки здесь есть, но заканчиваются они в основном тупичками. Если зайдете далеко – вас ждет смрад от выгребных ям дач. Повсюду бездомные собаки. Чтобы пройти к Днепру, нужно телепать по разбитой полу-грунтовой дороге без тротуаров, где в сухую погоду – песок и пыль, в дождь – грязь по колено, и регулярно проезжающие машины обдают всем этим. Нужно пересечь дорогу без удобного пешеходного перехода, по которой едут машины на все дцать километров осокорских дач, последняя тенденция на перекрестке, через который нужно пройти – выставка говновозов для дач. Грязь и мусор по всюду до Днепра.

    Короче говоря, здесь не совсем Оболонь ;-). К чему я это все пишу – покупайте здесь квартиры, чем больше жилых комплексов, тем больше надежда, что район благоустроят, хоть и будет это не скоро.

    Анонимный
    28.06.2013 о 08:22

    Будьте добры, подскажите изменили ли они назначение земельных участков:
    с 02.01 на 02.03 т.е. с индивидуального строительства на многоквартирное.
    Заранее спасибо.

    Анонимный
    27.06.2013 о 09:13

    На домик.нет удалили все комментарии по Статус граду.
    Видимо основная деятельность этого ресурса – РЕКЛАМА ЗАСТРОЩИКОВ…

    Анонимный
    13.06.2013 о 07:10

    Благодарю Олег 7.
    Чтобы там helg не упрощал, – привлечение "инвестиций" тов бик березнякижидлобуд сейчас абсолютно НЕЗАКОННО.
    В тексте Закона Украины "Про инвестиционную деятельность" есть Стаття 4. "Об'єкти інвестиційної діяльності", где прямо запрещено привлекать средства "…в об'єкти, створення і
    використання яких не відповідає вимогам санітарно-гігієнічних,
    радіаційних, екологічних, архітектурних та інших норм,
    встановлених законодавством України…"

    Анонимный
    11.06.2013 о 13:24

    Если не составит труда, уважаемый Олег, дайте пожалуйста ссылку на
    pravotoday.in.ua/ru/press-centre/publications/
    pub-153/
    на домике.нет.
    Меня там не "пускают"…

    Анонимный
    11.06.2013 о 12:55

    Только что прочел пост Олега на домик.нет и наконец заметил упоминание о механизме привлечения бік березнякижил.. средств в проект.
    Хочу заметить, – нет и не было никакого аналога Фонда финансирования, а договора предлагаемые к подписанию Стрихарским всего лишь договора о намерениях (те, что я видел на домик.нет)
    Вот почитайте здесь:
    pravotoday.in.ua/ru/press-centre/publications/pub-153/
    Выходит, если какой неразборчивый человек пойдет на "поводу" и подумает, что подписал документ, то в итоге "слегка" ошибется… Потому что единственное законное обязательство по недействительному договору, – возврат в статус-кво(обязательство вернуть деньги). Но вот когда и сколько? Это же не криминал…