Доставка квітів у Львові
-
Нещодавно мав нагоду скористатися сервісом доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv і хочу поділитися своїм досвідом, бо це був просто ідеальний варіант для несподіваного приємного сюрпризу. Замовляв букет для мами на день народження, адже сам живу в іншому місті й не мав змоги приїхати особисто. Перебрав чимало варіантів, але зрештою зупинився на Proflowers — і не пожалкував жодної секунди.
Великий вибір букетів на будь-який смак і гаманець, оформлення сайту зручне та інтуїтивно зрозуміле. Особливо сподобалось, що є готові композиції, які підібрані під конкретні події: дні народження, річниці, подяки, вибачення тощо. Дуже полегшує вибір, коли не знаєш, що саме підійде. Я обрав ніжний букет з трояндами, альстромеріями й евкаліптом — виглядав просто шикарно.
Щодо самого процесу доставки: все пройшло на вищому рівні. Після оформлення замовлення зі мною зв’язались менеджери для уточнення деталей і часу доставки. Кур’єр приїхав вчасно, з усмішкою вручив букет мамі — і головне, зберіг елемент сюрпризу. Мама була в захваті, ще півдня мені телефонувала і дякувала за такий приємний момент.
Квіти були свіжі, гарно упаковані, зберегли вигляд і аромат кілька днів, що не може не тішити. Також хочу відзначити хорошу комунікацію з клієнтом — відчувається турбота і відповідальність за результат. Тепер раджу ProFlowers всім знайомим, хто шукає надійний сервіс доставки квітів у Львові.