Отзывы о ЖК Европейське місто
Читати огляд-
Вадим
З віком людина починає цінувати тишу. Стіни в будинках не забезпечують повної звукоізоляції. Чудово те, що є можливість, бігати, займатися спортом або гуляти з дитиною і дихати чистим повітрям.
Віктор
У квартирі, яку купили є швидкісний Інтернет та IP-TV у форматі HD. Мені це важливо для роботи.
Валентина
Я гадаю що ліпше купляти квартиру, на етапі фундаменту. Тоді ціна буде трохи меншою.
Валентино, а ризик – більшим. Тому що на “етапі фундаменту” ви не купляєте картиру, а вкладаєте гроші в її будівництво.
-
Відповідь змінена 3 years тому користувачем
Ірина Романова.
Валентина
Я гадаю що ліпше купляти квартиру, на етапі фундаменту. Тоді ціна буде трохи меншою.
Я вважаю, що головною умовою комфортного проживання є сусід. Нам пощастило, бо у нас добрі сусіди.
Александр
Радію тому, що придбав своє житло! Ціную те що зараз маю тому що жив у найгірших умовах. Звичайно є недоліки, але плюсів значно більше. Людина завжди бажає ліпшого, та більшого.
Вадим
За порадою знайомого зробив стелю з гіпсокартону. Шумів поменшало.
Ігор
Придбав квартиру на останньому поверсі. Дах не протікає і не промерзає. Квартира тепла.
Ігоре, вітаю! Розкажіть, скілько коштує утримання квартири?
Ігор
Придбав квартиру на останньому поверсі. Дах не протікає і не промерзає. Квартира тепла.
Віталя
Радію, бо в мене свято подвійне Новий Рік у новій квартирі!
Віталя, щиро вітаю вас та інших інвесторів проекту!
Жора
Працюю вдома. Вся краса в тому, що не штовхаюся в громадському транспорті, не мерзну. Раджу шукати роботу вдома.
Валя
Згоден з Алексом. Зимова краса заворожує. Поки не знайшов роботу поряд із житлом.
Алекс
Їздив дивитися цей комплекс. Перше враження досить приємне, краса довкола і немає міської суєти. Проблема у тому що до центра довго добиратись.
Діма
Багато пропозицій, як повеселитися на свята. А хто знає карантину точно не буде?
Евген
У Евромісті придбав квартиру за порадою друзів. Житло подобається. Зручне розташування кімнат. Чисте повітря. Доглянуті під’їзди та територія.
Галя
Новина: у нашому районі завершено ремонт дитячого садка «Намистинка».
Вікторія
Хочу побажати всім у Новому Році гарного настрою. Нехай у всіх збудуться найзаповітніші бажання!
Олесь
Дочекалися випробування снігом! У квартирі тепло, на дорогах затори. Усім веселих свят!
Олесь, круто, що в квартирі тепло! Трішки заздрю вам 😉
Олесь
Дочекалися випробування снігом! У квартирі тепло, на дорогах затори. Усім веселих свят!
Саня
Хвилює питання взимку як діставатися роботи. Відмовитися від машини та почати користуватися метро?
Шура
Квартира в комплексі подобається, проблема в тому, що багато часу йде на дорогу до роботи.
Ксения
Evromisto oficial
Дякуємо за зворотній зв'язок та ваш вибір! Раді бачити вас мешканцем нашого комплексу
Підкажіть, будь ласка, який у вас провайдер в ЖК?
Галя
Не залишаючи комплексу можу відправити бандероль, сплатити рахунки в банку поряд або сходити до перукаря чи фітнес. Дитину на якийсь час можу залишити на ігровому майданчику.
Валентин
Вже пів року живемо у своєї квартирі. Приємно здивований частотою у під’їздах, та на території. Дякую.
На рішення купити тут квартиру вплинула ціна, а також територія, що охороняється. Можливість гуляти з дитиною на відкритому повітрі.
Rivca
Влаштовує зручне планування квартири. А також що поруч розташовані різні магазинчики, охороняється територія.
Ната
Купили квартиру не так давно. Здивований приємною ціною на квартиру. Зробили ремонт. Тепер розуміємо, що з одних величезних плюсів природа!
Evromisto oficial
Vladimir.
Нарешті маємо своє житло! Ми задоволені. Квартира світла, сподіваюсь узимку буде ще й теплою. Приємно що коридори, сходові майданчики та ліфт чисті, але то вже ...
Дякуємо за зворотній зв’язок та ваш вибір! Працівники ЕСС піклуються про ваш комфорт щодня. Нам важлива ваша думка з приводу цього.
Evromisto oficial
Evromisto oficial
Даша
У нас хорошие соседи. Мы терпимо относимся к шуму создаваемому их детьми. Но и они не жалуются когда у нас компания собирается. А то что иногда электричества не...
Дякуємо за зворотній зв’язок та ваш вибір! Раді бачити вас мешканцем нашого комплексу. Щодо відключення електрики. Такі випадки останнім часом не виникають. А якщо планується відключення, постачальник світла попереджає заздалегідь
Evromisto oficial
Valdemar
Двері броньовані. Не знадобилося додаткове розведення електропроводів. У нашій квартирі відразу підведено швидкісний Інтернет та IP-TV у форматі HD. Мені це важ...
Дякуємо за зворотній зв’язок та ваш вибір! Раді бачити вас мешканцем нашого комплексу
Valdemar
Двері броньовані. Не знадобилося додаткове розведення електропроводів. У нашій квартирі відразу підведено швидкісний Інтернет та IP-TV у форматі HD. Мені це важливо для роботи
Даша
У нас хорошие соседи. Мы терпимо относимся к шуму создаваемому их детьми. Но и они не жалуются когда у нас компания собирается. А то что иногда электричества нет так ничего при свечах даже романтично.
Raevski
Влаштовує близькість магазинів, перукарні. Добротні спортивні майданчики. Тут є все для життя та активного відпочинку що дорослим, так і дітям. А дістатися у центр не складно, вже звикли.
Vladimir.
Нарешті маємо своє житло! Ми задоволені. Квартира світла, сподіваюсь узимку буде ще й теплою. Приємно що коридори, сходові майданчики та ліфт чисті, але то вже турбота працівників ЖЕКу.
Vsctorsa
Тільки тепер можу оцінити наявність індивідуального опалювання квартири. за цей період мої дити не кашляли! Облаштовані зони активного відпочинку мешканців комплексу. Є можливість дитині займатися творчістю. На території навіть е поштове відділення.
Nata
На вулиці мряка. Але добре то що в магаз далеко бігти не треба. Все поряд.
Lili
Нас влаштовувала ціна, того мі придбали квартиру в комплексу«Европейське місто». Зараз можу оцінити наявність фітнес центру, перукарень, обладнаних ігрових майданчиків. Облаштовані зони активного відпочинку мешканців комплексу. Є можливість дитині займатися творчістю. На території навіть е поштове відділення.
Victor
У цьому комплексі квартиру за порадою знайомих. Нам подобається. Зручне розташування кімнат. Чисте повітря. Доглянуті під’їзди і територія. є місця для занять спортом
Александр
У цьому комплексі купив квартиру за порадою знайомих. Нам із жінкою подобається. Зручне розташування кімнат. Чисте повітря. Доглянуті під’їзди і територія. Поряд магазини, е перукарня. Об лаштовані дитячі майданчики.
Женя 50
6. В это жаркое лето не желтели, не вяли растения, потому что, зеленые насаждения снабжены автономным поливом. Поэтому на территории приятно дышать свежим воздухом.
Katrya
До Евроміста придивлявся, мабуть, місяців шість. Купував квартиру на етапі будівництва. Прийшлось трохи зачекати. Але вийшло на 30% дешевше. Житло не дороге. Удобне розташування кімнат у квартирі. Парковка забита машинами, які не е жителями комплексу.
Купили квартиру, а еще повезло устроиться на работу в супермаркет Новус. Замечательно, что в комплексе работают студии развития для детей.
Нам здесь комфортно. В город ездим не часто, поскольку работаем удаленно. За сохранность машины не переживаем, поскольку площадь вокруг комплекса охраняемая
Несколько лет назад наша семья пришла к выводу, что большие города – самое непригодное место для жизни с точки зрения здоровья. Так же в пользу переезда за город были цены – жилье в пригороде намного дешевле. За одну и ту же сумму в столице можно купить среднюю однушку на вторичном рынке, или приличную двушку в новостройке под Киевом. Но в однушке еще будут старые трубы и ломающийся лифт, а во втором варианте новый дом, ухоженный двор и много других плюсов. Именно эти аргументы помогли нам остановить свой выбор на Евромисте. Плюс в том, что комплекс находится относительно недалеко от города. Очень удобно добираться на своей машине. Не брезгуем так же общественным транспортом – тоже все удобно и комфортно.
Evromisto oficial
При зведенні житлового комплексу “Евромісто” забудовник керувався нормами діючого законодавства. Це норма 360-92 "Містобудування. Планування і забудова міських ...
Evromisto oficial, дякую за зворотній зв”язок та роз”яснення позиції забудовника!
Evromisto oficial
Иван
Угораздило купить квартиру в этом евромисте ещё в 2014 году. Это ужас во всем без исключения . Тарифы за метр больше 10 грн , вода наверное самая дорогая в стра...
При зведенні житлового комплексу “Евромісто” забудовник керувався нормами діючого законодавства. Це норма 360-92 “Містобудування. Планування і забудова міських сільських поселень”, Б.2.4-1-94 “Планування і забудова сільських поселень” та В.2.3.-15: 2007 “Споруди транспорту. Автостоянки та гаражі для легкових автомобілів”. А відповідно, передбачили необхідну кількість паркомісць.
Проблема нестачі місць для машин нині існує через те, що деякі сім’ї мають понад дві машини, а також запускають на територію своїх друзів та сусідів з інших комплексів. Тому ми, на жаль, не можемо вплинути на цю ситуацію.
Як альтернативне рішення ми запропонували мешканцям “Евроміста” ввести обов’язкову умову – одне паркомісце на одну сім’ю.
До того ж, на територіїї комплексу є платна парковка. Її заповненість нині складає від 20до 30 відсотків. Отже, вільні місця є завжди. Ціни на паркування лояльні – 40 грн.Забудовник не зобов’язаний займатись комплексом після продажу квартир мешканцям. Але ми піклуємось про комфорт та затишок для усіх. Купуючи квартиру тут, ви отрмуєте не лише зручне та якісне життя, а спосіб життя. Всередині можна бути повністю автономним та ізольованим.
Щодо відключень води і світла. Нині подібних випадків немає. Якщо ж поодинокі відключення і мають місце, то це залежить від постачальника послуги (якщо мова йде про планове відключення), або ж відбуваються внаслідок надзвичайної ситуації або аварії.
Щодо шумоізоляції. Наші будинки відповідають державним будівельним нормам. Стіни зроблені не з гіпсокартону. Мінімальна чутність сусідніх квартир, звичайно, є, як і в усіх новобудовах. Проте ви можете додатково зробити шумоізоляцію.
-
Відповідь змінена 3 years тому користувачем