Багажник

2 відповіді
  • Я ніколи не думав, що звичайний багажник може так сильно змінити комфорт подорожей! Мені порадили придбати багажник на дах авто Thule https://bagazhnik.ua/ua/bagazhnik-na-kryshu.html у них. Вибір був дуже великий, але я обрав той, що підходив саме для мого авто. Доставили швидко, все прийшло в ідеальному стані, без жодних пошкоджень. Встановити виявилося зовсім не складно, інструкція чітка та зрозуміла. Зараз на даху моя нова вантажна платформа, і я можу перевозити навіть габаритні речі, не забираючи місце всередині машини. Подорожі стали набагато комфортнішими, а я задоволений, що обрав якісний продукт.

Насамперед, зверніть увагу на тип вашого автомобіля і чи є на ньому заводські кріплення для багажника. Від цього залежить, який саме багажник підійде — універсальний чи спеціалізований. Далі важливо врахувати, що саме ви плануєте перевозити: для лиж потрібен один тип, для велосипедів — інший. Також варто дивитися на матеріал і вагу багажника — він не повинен бути занадто важким, щоб не погіршувати керованість авто. Об’єм і форма багажника впливають на аеродинаміку й шум під час руху, тому краще обирати аеродинамічні моделі, які зменшують опір повітря. І не забувайте про максимальне навантаження — воно має відповідати вашій потребі, але не перевищувати рекомендовану для даху вашого автомобіля.

Давно задумався над тим, щоб придбати багажник на дах авто, бо часто виїжджаємо за місто й місця в салоні не вистачає. Але коли почав дивитися, зрозумів, що вибір просто величезний — різні форми, об’єми, кріплення… Ви б не підказали, на що в першу чергу варто звернути увагу?