Безпека понад усе: 5 столичних ЖК з великими підземними паркінгами-укриттями
Читати огляд-
MARGO Margo
ПРО КРЕАТОР БУД" "Хоча я особисто вважаю, що цей термін може бути перенесений мінімум на осінь!!!!судячи з фото ходу будівництва. Станом на січень 2023 року у м...
MARGO Margo, у забудовника в зданому будинку залишились лише великі квартири. І я содіваюсь, що будівництво піде жвавіше 🙂 Хоча дійсно, готуватись краще до гіршого сценарію ходу робіт…
ПРО КРЕАТОР БУД”
“Хоча я особисто вважаю, що цей термін може бути перенесений мінімум на осінь!!!!судячи з фото ходу будівництва. Станом на січень 2023 року у майбутньої 23-поверхівки було залито моноліт на рівні 10 поверху, тож загальнобудівельних робіт ще залишилось дуже багато”.14 поверхів це 14 місяців. Тобто не 2кв. 2023! а 4квартал 2024!
1 місяць-один поверх. Бо потім дуже багато робіт по фасаду, придомовій території, мопи, вікна, стіни, стяжка, двері, інше! Якщо не проданий 1й будинок, про що тут говорити!Сьогодення диктує нові вимоги до безпеки житла – регулярні рашистські обстріли українських міст значно підвищили цінність будинків, в яких є власні укриття від ворожих ракет. Такими укриттями, як відомо, можуть слугувати підземні паркінги.
Продовження читайте в моєму огляді Безпека понад усе: 5 столичних ЖК з великими підземними паркінгами-укриттями