відкриття бізнесу

5 відповідей
  • Я тоже подумываю об открытии бизнеса за границей и изучаю условия регистрации в Делавэре https://crystal.tax/registracziya-delaware-llc-v-2025-godu-polnyij-gid.html . Компания Crystal Tax предлагает полный гид по созданию Delaware LLC в 2025 году — от выбора типа компании до подачи документов и налогового сопровождения. Это удобный и популярный вариант для предпринимателей.

А в какой стране вы бы хотели открыть бизнес за границей?

Найкраще рішення — це бізнес карта від Mastercard. Вона створена спеціально для підприємців та компаній, щоб спростити фінансові операції, контролювати витрати та оптимізувати управління бізнесом. Завдяки бізнес-карті ви отримуєте зручний інструмент для оплати товарів і послуг, безготівкових розрахунків, а також можливість вести звітність і контролювати бюджет у режимі онлайн.

І як видумаєте керувати рахунками?

Я сам шукав таку можливість і можу поділитися особистим досвідом. В одному з форумів мені порадили звернутися у фірму Locman і це було вдале рішення. У другому ж реченні я зазначу що мені повністю підходила віддалена реєстрація компанії в Англії. Команда допомогла оформити всі документи без мого виїзду, провели верифікацію онлайн, подали реєстраційну заявку і відкрили рахунок у фінтех-сервісі з валютами євро і долар. Дали юридичну адресу на рік і допомогли із супроводом. Надійна підтримка та повна прозорість на всіх етапах.

Шукаю перевірене рішення для відкриття бізнесу за кордоном з України. Потрібна країна з лояльним податковим режимом, без обов’язкової присутності для подачі документів, а також можливістю дистанційного керування рахунками у євро і доларах. Хтось користувався подібними послугами і може порадити, куди звернутися?