Мені здається, що головне — стабільність підключення. І сайт, і застосунок можуть “фризити”, якщо інтернет слабкий. Тому я просто граю там, де найкраще ловить Wi-Fi, а не шукаю “ідеальну” платформу. Головне, щоб процес не нервував, а приносив задоволення.
Я пробував і сайт, і застосунок. Якщо чесно — обидва варіанти нормальні, але у додатку зручніше, бо не треба щоразу логінитись. Єдине — треба встановлювати з офіційного джерела, а не з якихось сторонніх сайтів. Я знайшов корисну інфу на https://afu.com.ua/
— там розписано різницю між платформами. Загалом, все залежить від того, з чого тобі комфортніше грати: телефон, планшет чи ноут.
Я спочатку грав тільки через сайт — відкрив у браузері, усе працює, ніяких проблем. Але з часом захотілося щось швидше, щоб не шукати постійно сторінку, і я встановив мобільний застосунок. Здивувався, що грати реально зручніше, навіть інтерфейс приємніший. Але цікаво, чи є різниця у бонусах або швидкості виплат між сайтом і додатком? Може, хтось пробував обидва варіанти?