Де кращі планування?

1 відповідь
  • Якщо розглядати різницю між новобудовами та квартирами у старих будинках, то перш за все варто звернути увагу на умови проживання та планування. У старих будинках часто є свої переваги: більш товсті стіни, затишні двори, сформована інфраструктура поруч. Проте такі квартири рідко мають сучасні рішення в плануванні, інколи вузькі коридори, маленькі кухні чи суміщені санвузли. Новобудови ж орієнтовані на комфорт і потреби сьогоднішніх мешканців – простір використовується раціональніше, більше світла, часто є можливість обирати квартиру з вільним плануванням. Також нові будинки обладнані сучасними ліфтами, утепленням та мають кращу енергоефективність. Наприклад, у житловому комплексі Гранд Бурже в Бучі можна переглянути інтерактивні планування квартир за посиланням https://grandbourget.com/3d/?%26type%3Dplannings&room1=true, і відразу видно, наскільки продуманим може бути простір. Тож усе залежить від того, що для вас важливіше – автентичність і вже сформоване оточення старого будинку чи сучасний комфорт і зручні планування новобудови.

Я хочу придбати квартиру, обираю між новобудовою і квартирою в старому будинку. У мене питання де квартири кращі? Чи відрізняються кардинально умови в нових і старих будинках? Де кращі планування?