Дуже багато сайтів продають неякісне насіння з поганою схожістю. Я вже кілька років замовляю тільки в Errors Seeds https://errors-seeds.ua/ . Це найбільший інтернет-магазин насіння коноплі в Україні, у них величезний вибір – від автоцвітів і фемінізованих до медичних та елітних сортів. Всі замовлення йдуть у щільній, анонімній упаковці, так що ніхто не здогадається, що саме ти замовив. Доставка швидка, є накладений платіж, акції та знижки. Крім того, можна купувати навіть оптом за доступними цінами. І головне – схожість завжди на високому рівні, так що врожай буде стабільний.
Привіт! Хочу замовити насіння коноплі в Україні, але боюся натрапити на підробку або магазин з низькою якістю. Багато хто радить купувати лише у перевірених постачальників, щоб не було проблем зі схожістю та результатом. Також цікавить питання доставки: чи є анонімна упаковка, чи можна оплатити накладеним платежем? Не хочу ризикувати і брати аби де, бо це все ж витрати і час. Тож буду вдячний, якщо хтось поділиться перевіреним варіантом магазину, де дійсно можна отримати якісне насіння без зайвих проблем і зручною оплатою.