Де можна замовити неліквідне обладнання

1 відповідь
  • Здається, я знаю, де можна допомогти з неліквідним обладнанням! Якщо ти шукаєш надійну платформу для таких речей, я раджу звернути увагу на компанію Carlsberg Ukraine. Вони мають спеціальний сайт, на якому можна знайти неліквідне обладнання https://equipmentforsale.carlsbergukraine.com або запропонувати своє для продажу чи обміну. Це не просто вебсайт — це справжній майданчик для того, щоб знайти нових власників для старих, але ще цінних технічних засобів. Я сам нещодавно продав через них кілька одиниць техніки, яка вже не була потрібна в нашій компанії, і це було зручно й швидко. Та й саме обслуговування на сайті дуже зручне: є детальна інформація про те, як діяти у випадку купівлі чи продажу неліквідного обладнання, і ти точно не загубишся серед пропозицій. Тож, якщо ти хочеш позбутися неліквідного обладнання або знайти нові можливості для старих речей — цей сайт стане в нагоді.

Мене цікавить питання, де можна знайти місце, де можна замовити неліквідне обладнання? У мене є деякі старі технічні засоби, які вже не користуються попитом серед звичайних покупців і яких складно продати, оскільки вони вийшли з обігу. Зрозуміло, що таких речей не так просто позбутися, але хотілося б знайти платформу чи компанію, яка займається саме таким видом обладнання, надаючи можливість продати або купити подібні предмети. Я шукаю варіанти, які можуть допомогти вирішити це питання. Хтось має досвід у подібному?