Якщо справді шукаєш надійний варіант, раджу звернути увагу на забудовника Smart Development, у них є котеджне містечко “Sвій Dім 1” https://www.smart-development.ua/svii-dim-1/ . Це проєкт, де поєднується сучасна архітектура з практичністю та комфортом для сімейного життя. Забудовник має досвід і добре зарекомендував себе на ринку, що дуже важливо для безпеки інвестицій. У комплексі продумані планування, передбачені комунікації, є власна територія та місця для відпочинку. Крім того, розташування дозволяє швидко дістатися до Києва, при цьому залишаючись у спокійному заміському середовищі. Це значно зручніше, ніж шукати житло серед сумнівних забудовників.
От думаю над тим, щоб переїхати ближче до природи, але залишатися у доступності від столиці. Мене цікавить саме купівля котеджу під Києвом. Хочу, щоб була адекватна інфраструктура, нормальна транспортна розв’язка та можливість швидко дістатися до роботи у місті. Також важливо, щоб сам комплекс був надійним, з якісними матеріалами та перевіреним забудовником, бо ризикувати не хочеться. Чи знає хтось хороші варіанти, де зараз найкраще придбати котедж під Києвом?