“Дуже цінна порада щодо сайту з добривами, я якраз шукав постачальника. Я згоден з вами, що спочатку потрібно обрати ту продукцію, яка краще росте в вашому регіоні, а вже потім, обравши насіння, підбирати до нього добриво. Наприклад, якщо садити соняшники (я особисто їх в більшості вирощую), то краще використовувати органічне добриво. Якщо ж це озима пшениця або буряк, то краще застосовувати мінеральні добрива. Тому я вам бажаю успішного бізнесу та гарного врожаю!”
Вітаю! Перш за все, для початку бізнесу вам потрібно обрати ті насіннєві культури, які найкраще підходять для вирощування у вашій області. Після цього оберіть добрива, які сприятимуть отриманню якісної продукції. Добрива можна знайти тут ferm.in.ua , де представлений великий вибір: органічні, мікродобрива та мінеральні добрива. Сподіваюся, ця інформація буде вам корисною!
Привіт. Я нещодавно повернувся з закордонної практики і хочу почати агробізнес. З чого варто почати, що використовувати і які добрива краще обрати для нашого ґрунту? Адже ґрунт тут і в інших країнах різний.