ДПТ: что еще построят в Петропавловской Борщаговке
Читати огляд-
Елена31.10.2019 о 17:36
Ірина Романова
joke, персональный телепортатор будет покруче:)
Ирина добрый день. Подскадите где можно посмотреть или найти что было на учаске земли до строительств дома?
Анна
А про велосипед что то слышали?
Анна, велосипед это позапрошлый век:))) Даешь карманный портативный телепортатор)))
Анна04.10.2019 о 22:22joke
Согласен. Я считаю, что самы лучший-это конный транспорт.
А про велосипед что то слышали?
Анна04.10.2019 о 22:21Люди, во первых не судите всех по себе, у нас в доме 80% людей работают дома или выезжают в офис не в час пик, имея гибкий график на работе. Во вторых если у Вас работа на 9.00 утра, то никто под Вас не обязан подстраиваться и строить для Вас монорельсы. Опять таки многоэтажек много, а большинство квартир не заселено по причине того, что половина из них долгострои как Пражский 2 , и значительная часть тех, где люди просто вложили на всякий случай деньги, так как это надежнее чем в банк положить на депозит. Всем кому не хватает здесь новых развязок и транспорта, советую присмотреться к Виноградарю в Киеве, там меньше всего пробок и метро обещают. Успехов!
joke
joke, персональный телепортатор будет покруче:)
Коля03.10.2019 о 13:08Анна
Как раз очень понятно,почему петиция набрала так мало голосов, большинство новых жителей села П.П Борщаговки расчитывало на малоэтажную застройку в чистой тихо...
Вже в найближчій перспективі кількість жителів багатоповерхівок в Петропавлівській Борщагівці перевершить кількість мешканців приватної забудови. Як к сусідній Софіївській Борщагівці. Усі ці десятки тисяч мешканців квартир щоденно добираються до Києва по вузеньким вулочкам приватної забудови. Часто навіть маршрутки об’їзжають затори такими собачими стежками, про які кілька років назад уявити було важко, що туди заїде хтось крім мешканців цих вулочок. В найближчій перспективі і Петропавлівську Борщагівку захлине такий самий транспортний колапс у ранкові та вечірні години. І ситуація лише погіршуватиметься. Дороги розширювати нема куди, та і нема смислу – на них просто одночасно стоятиме в заторі більша кількість машин, створюючи ще більшу штовханину на виїздах на головні вулиці та дорожні розв’язки. Як не крути, але ефективнішого способу розв’язання транспортних проблем, ніж рейковий транспорт, ще не придумали. Скоро в першу чергу мешканці приватної забудови благатимуть владу, щоб врятували їхні вулиці від напливу автомобілів. І найкращий спосіб пересадити пасажиропотік з автомобілів на громадський транспорт – це запропонувати громадський транспорт, котрий гарантовано не стоятиме в заторах.
joke03.10.2019 о 12:26Анна
Как раз очень понятно,почему петиция набрала так мало голосов, большинство новых жителей села П.П Борщаговки расчитывало на малоэтажную застройку в чистой тихо...
Анна03.10.2019 о 10:12Как раз очень понятно,почему петиция набрала так мало голосов, большинство новых жителей села П.П Борщаговки расчитывало на малоэтажную застройку в чистой тихой не забросанной мусором зеленой местности,но рядом с Киевом.А любой коммунальный транспорт предполагает мусор на остоановках, проходной двор и тусню из абсолютно левых людей,как правило с пивом и сигаретами в зубах. Это все уже проходили переселенцы из Киева.Спасибо, больше не хотим.И уж тем более против рельсового транспорта выступили бы жители частных територий.Ирина, кстати, при желании можно до окружной и пешком дойти, поэтому я бы поспорила с тем, что эти села относятся к городам спутникам.
Анна03.10.2019 о 07:46Коля
За генпланом передбачено продовження швидкісного трамваю від проспекту Курбаса в сторону Білогородки. На ДПТ північно-західної частини Софіївської Борщагівки пе...
Как раз очень понятно,почему петиция набрала так мало голосов, большинство новых жителей села П.П Борщаговки расчитывало на малоэтажную застройку в чистой тихой не забросанной мусором зеленой местности,но рядом с Киевом.А любой коммунальный транспорт предполагает мусор на остоановках, проходной двор и тусню из абсолютно левых людей,как правило с пивом и сигаретами в зубах. Это все уже проходили переселенцы из Киева.Спасибо, больше не хотим.И уж тем более против рельсового транспорта выступили бы жители частных територий.Ирина, кстати, при желании можно до окружной и пешком дойти, поэтому я бы поспорила с тем, что эти села относятся к городам спутникам.
Коля02.10.2019 о 20:51Коля02.10.2019 о 20:49В тому і проблема, що автори різні. Троєщина – це Київ, Соф. Борщагівка і Білогородка – область. Київ зі своїми транспортними проблемами не справляється, для чого б йому ще продовжувати свій трамвай в область? Ясно, що проблем з його реалізацією буде більше, ніж з метро на Троєщину. Але для того, щоб над вирішенням цих проблем хоча б почали думати, було б добре, щоб це трамвай був комусь потрібним. Нажаль, минулорічний збір голосів під петицією показав, що він нафіг не потрібен навіть тим, хто щоденно крізь затори штовхається в маршрутці в напрямку столиці.
Доречі, зараз на сайті Київради йде збір підписів під ще крутішою мрією – будівництво монорельсу в бік Чайки та Вишневого через Петропавлівська та Софвївську Борщагівки. Знаю, що безнадійно, та вже й неактуальної для мене, але все-одно підписався.joke02.10.2019 о 13:57Коля
За генпланом передбачено продовження швидкісного трамваю від проспекту Курбаса в сторону Білогородки. На ДПТ північно-західної частини Софіївської Борщагівки пе...
Скоро в кинотеатрах! “Трамвай на Белогородку” от авторов “Метро на троещину”.
Коля02.10.2019 о 09:46За генпланом передбачено продовження швидкісного трамваю від проспекту Курбаса в сторону Білогородки. На ДПТ північно-західної частини Софіївської Борщагівки передбачено місце для цього трамваю вздовж з кордону з Петропавлівською Борщагівкою : https://youtu.be/phlfcyADDDQ
Але коли і як його сюди виведуть крізь кілька кілометрів вже забудованої частини села – невідомо. Тибільше що у мешканців цих територій, як виявилось, байдужості до цього трамваю більше, ніж у чиновників. Рік назад на сайті обласної ради була зареєстрована петиція щодо цього трамваю. Вона набрала просто мізерну кількість голосів. Хоч і розповсюджувалась на форумах різних ЖК в цій місцевості та в групах меседжерів інвесторів. Я тоді сам, будучи інвестором Петрівського кварталу, закинув посилання на Вайбері у групу інвесторів 12-ї лінії, наївно сподіваючись, що під петицією одразу ж додасться кількість голосів співмірна з кількістю учасників групи. Окрім бажання продати майнові права по переуступці нічого ця петиція не дала.Валерий
Боюсь, что новые дороги не помогут (( Я бы думал в сторону рельсового, общественного транспорта.
Скоростной трамвай был бы в самый раз: быстро и без пробок.
DK
Тема более чем актуальна. Особенно в вопросе расширения существующих и построения новых дорог! А то дома построили, а о самом главном забыли. Уже молчу про сады...
DK, теперь осталось воплотить в жизнь этот план:)
Валерий30.09.2019 о 13:12Боюсь, что новые дороги не помогут ((
Я бы думал в сторону рельсового, общественного транспорта.Тема более чем актуальна. Особенно в вопросе расширения существующих и построения новых дорог! А то дома построили, а о самом главном забыли. Уже молчу про сады и школы.
Решила вновь вернуться к разглядыванию генеральных планов столичных пригородов — все-таки очень интересно, как планируют развиваться города-спутники Киева. В этом материале речь пойдет о Петропавловской Борщаговке, одном из наиболее активно застраивающихся сел, соседствующих со столицей.
Продолжение читайте в моём обзоре ДПТ: что еще построят в Петропавловской Борщаговке