У вашому випадку рекомендую зробити панорамний знімок хребта київ . Цифровий рентген дозволяє виявити переломи, вивихи, травми кісток і аномалії розвитку хребта. Підготовка проста, процедура займає кілька хвилин і безболісна. Завдяки сучасній системі DRGEM DIAMOND пацієнт отримує точні результати при мінімальному опроміненні. Після обстеження лікар одразу описує знімок і дає рекомендації щодо лікування, що допомагає запобігти ускладненням. Також цифровий рентген дозволяє знайти запальні процеси, метастази та інші патології, що може бути важливим після травми.
Добрий день! Минулого тижня я впав і вдарив спину, а зараз відчуваю біль і дискомфорт у поперековій ділянці. Не знаю, наскільки серйозною є травма. Чи варто робити рентген одразу, чи спочатку чекати, поки біль пройде? Я хочу розуміти, які саме патології можна виявити на ранньому етапі і чи цифровий рентген дійсно точний для оцінки стану кісток та хребта після травми. Також цікавить, як швидко можна отримати результати та чи безпечно проходити обстеження для дорослої людини.