ЖК «Дніпровська мрія» на Ленинградке (короткий обзор)
Читати огляд-
Добрий День я знаю як виграти у Оккупантів)!!Теоретично.Потрібно щоб весь світ допомогав нам фінансово,а це означає що всі наші Українці повинні створювати аккаунти масово нові і існуючі Facebook Twitter Instagram Whatsapp Viber TikTok Badoo Pokerstars YouTube Counter-Strike Lineage2 Чат Bizzare і т.д у всіх можливих соцмережах світу і тоді люди нам будуть кидать гроші і буде багато зброї за їх рахунок фінансів давайте разом захищати Україну РЕПОСТ ДЯКУЮ Крим це Україна Евпаторія Найкраща
Еріка
manfromfuture
И всем правоохранительным органам пофигу, что какой-то хмырь Ивано-Франковский или львовский (откуда там вася родом) тупо кинул дом на 70% готовности. По логике...
Добрий день! Ви хочете сказати що на Дніпровській мрії не проводять будівельні роботи?
manfromfuture
И всем правоохранительным органам пофигу, что какой-то хмырь Ивано-Франковский или львовский (откуда там вася родом) тупо кинул дом на 70% готовности. По логике же к нему должна прийти полиция с прокуратурой, тупо закинуть в бобик и до окончания расследования не выпускать.
Олег
Може маєте якісь фото?
Зайдіть на сайт Лун. Там вони обновили інформацію з детальними фото будинку на сьогоднішній день
Олег
Yulya
Олександр
Будинок не введено в експлуатацію, Квартири не передані забудовником інвесторам. Тому про яку компенсацію може бути мова?
Бувший на місці… це просто жах
Всі вікна з рамами вигнуло( фасад побитий, частина квартир взагалі без вікон
Підуть дощі заллє всі квартири. Може хоча б фанерою забʼютьОлександр
Ірина Романова
Дмитро, дуже співчуваю всім мешканцям будинку... Чи подавали ви вже на компенсацію пошкодженого майна?
Будинок не введено в експлуатацію, Квартири не передані забудовником інвесторам. Тому про яку компенсацію може бути мова?
Дмитро
Вікон в будинку немає після обстрілу 01.06
Дмитро, дуже співчуваю всім мешканцям будинку…
Чи подавали ви вже на компенсацію пошкодженого майна?Дмитро
Ірина
Доброго дня, так і не вдалось
Вікон в будинку немає після обстрілу 01.06
Ошибки загрузки:
- IMG_20230604_212950.jpg: Файл превышает допустимый размер файла.
Дмитро
Олег
Актуальна інформація не змінилася з довоєнного часу.Будинок в такому ж стані як і до війни.Роботи припинені.
А ви знаєте, що в дворі будинку, впала ракета, й вікон немає в усьому будинку
Дмитро
Ольга Бабій
Я інвестор ЖК Дніпровська Мрія. Як попасти в групу інвесторів? Гугл-форму заповнила
Перепрошую, а Ви знаєте, що біля будинку впала ракета і вікон в будинку немає
Ольга Бабій
Ganna
Колеги, може варто подати скаргу в НКЦПФР? Адже договори укладені із КУА, яка регулюється НКЦПФР? Я - юрист. Мене звати Ганна Воєводіна. Може варто зібрати дан...
Я інвестор ЖК Дніпровська Мрія. Як попасти в групу інвесторів? Гугл-форму заповнила
Ірина
Ганна
Доброго дня. Чи знайшли ви інформацію як потрапити в групу?
Доброго дня, так і не вдалось
Ганна
Ganna
Колеги, може варто подати скаргу в НКЦПФР? Адже договори укладені із КУА, яка регулюється НКЦПФР? Я - юрист. Мене звати Ганна Воєводіна. Може варто зібрати дан...
З вами можна якось зв’язатись чи можу дати свій контакт. Хотілось би мати зв’язок хоть з кимось із інвесторів
Ганна
Ganna
Та й взагалі мати зв’язок з інвесторами. Можливо своїми силами якось довести цей будинок до ладу
Ganna
Олексій
Підтверджую, так як був на 2х зустрічах. Потім зрозумів, що немає смислу ходити - ллють мочу в уха. Це шахраї.
Колеги, може варто подати скаргу в НКЦПФР?
Адже договори укладені із КУА, яка регулюється НКЦПФР?
Я – юрист. Мене звати Ганна Воєводіна. Може варто зібрати дані всіх інвесторів та написати колективну скаргу?Олексій
Цепеш
Если вы инвестор, то почитайте свой договор и убедитесь, что ГЖБ вам ничего не должен. Не только построить дом в срок, но даже отвечать на любые вопросы. Это до...
Підтверджую, так як був на 2х зустрічах. Потім зрозумів, що немає смислу ходити – ллють мочу в уха. Це шахраї.
Ганна
Ірина
доброго дня, пише, що сторінка не знайдена, підкажіть, як приєднатись до групи інвесторів?
Доброго дня. Чи знайшли ви інформацію як потрапити в групу?
Ганна
Вика
Здравствуйте. Как добавится в группу инвесторов Днепровская Мрия.
Доброго дня. Чи змогли ви потрапити в групу інвесторів, чи знайшли ви якийсь зв’язок ?
Ганна
boshar2012
Среди тех кто купил квартиры уже организовывали группу? Купил квартиру в Днипровской Мрии в первой секции...уже два года назад и мнение о застройщике все хуже ...
Доброго дня. Підскажіть чи знайшли ви якийсь зв’язок з іншими інвесторами?
Ганна
Анна
А я навіть і не знала що якесь зібрання було... Вже про гугл форму чи вайбер групу мовчу. Як туди потрапити? Можливо там щось цікаве про ЖК можна дізнатися та о...
Я також не знала, чисто випадково нещодавно потрапила на ці коментарі. Тепер намагаюсь докогось дошукатися (((
Анна
Ганна
Добрий вечір. Форму заповнила. Як потрапити до групи інвесторів? Дякую
А я навіть і не знала що якесь зібрання було… Вже про гугл форму чи вайбер групу мовчу. Як туди потрапити? Можливо там щось цікаве про ЖК можна дізнатися та обговорити?
Ганна
Підскажіть будь ласка, хтось має інформацію як зв’язатися з інишими інвесторами. Чи взагалі інфу по жк?
Ганна
Nastya__
Всем день добрый! Исключительно для инвесторов ЖК «Дніпровька Мрія» подготовлена гугл-форма к заполнению, о которой говорили в ходе собрания. Форма заполняется...
Добрий вечір. Форму заповнила. Як потрапити до групи інвесторів? Дякую
Ганна
Людмила
https://invite.viber.com/?g2=AQBmM8Gfp5FO9U4glyDZdD4vuvTETupoWUxMD%2BnwLFLp1SywjXg%2F5JtddeJTRRIu Якщо Ви інвестор ДМ, то в цій групі є інструкція як потрапит...
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, як потрапити в групу інвесторів. Силка не активна
Ось таке відео зняли інвестори ЖК Баговутівський (забудовник Галжитлобуд) в Києві.
Будьте обережні при купівлі від ГЖБ.
Сергій
Везде одно и тоже. Схема мошенничества одна и та же на всех объектах. Закрытые чаты от отдела продаж, где все инициативы гасятся, есть боты от галжитлобуда и т.д. Думаю, все знаю уже историю Бережанского. Сейчас в такой же ситуации Багговутовский. Ну а Мрія, сами видите.
Вот инфо по багговутовскому https://galzhytlobud.xyz/Сергій
Схема у цієї компанії одна й та сама майже повсюди. Вигнати коробки і кинути чи з тимчасовими комунікаціями та без опалення, чи зовсім без нічого. Прочитайте реалії перед інвестуванням
https://galzhytlobud.xyz/Nastya__
Всем день добрый! Исключительно для инвесторов ЖК «Дніпровька Мрія» подготовлена гугл-форма к заполнению, о которой говорили в ходе собрания. Форма заполняется...
Добрый день. Я тоже инвестор форму заполнила, отправила. Но меня никто не добавляет. Пробовала несколько раз.На почту приходит только “Благодарим за выполнение формы список инвесторов ЖК Дніпровська мрія. И всё…тишина…
Забудовник Галжитлобуд не виконує зобов”язань.
Зокрема ЖК Багговутівський хоч і має сертифікат введення в експлуатацію, але ЖК не підключений до водопостачання та каналізації, електропостачання ДТЕК, не підключений газ, в будинку відсутні лічильники, радіатори, електропроводка.
Компанія непорядна.Забудовник ігнорує звернення інвесторів тому інвестори звертаються до нього через бігборди.
Ірина
Nastya__
Доброго дня,
форму подала, але так ніхто і не приєднав,
можете добавити будь ласка,
дякуюІрина
Володимир
Доброго дня, якщо знайшли можливість приєднатися поділіться. Теж інвестор і шукаю цю інфу.
Всем день добрый!
Исключительно для инвесторов ЖК «Дніпровька Мрія» подготовлена гугл-форма к заполнению, о которой говорили в ходе собрания.Форма заполняется добровольно‼️
1 квартира – 1 форма – 1 голос!Детальную информацию для чего необходима группа, с какой целью будут использоваться ваши данные и где, можно узнать, зайдя по ссылке:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCs_wtjmaYDGAK8yyNEEdCRJZ7K2W9CqRfeVOsYosL-pj5aA/viewform
заполните гугл форму и вас добавят в закрытый чат инвесторов, последняя встреча с Застройщиком была на прошлой неделе, присоединяйтесь в группу для обсуждений
Ірина
Поки що ні, теж інвестор, і хотілось би мати якусь актуальну інформацію
Всем день добрый!
Исключительно для инвесторов ЖК «Дніпровька Мрія» подготовлена гугл-форма к заполнению, о которой говорили в ходе собрания.Форма заполняется добровольно‼️
1 квартира – 1 форма – 1 голос!Детальную информацию для чего необходима группа, с какой целью будут использоваться ваши данные и где, можно узнать, зайдя по ссылке:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCs_wtjmaYDGAK8yyNEEdCRJZ7K2W9CqRfeVOsYosL-pj5aA/viewform
заполните гугл форму и вас добавят в закрытый чат инвесторов, последняя встреча была с Застройщиком на прошлой неделе, заполняйте форму и присоединяйтесь
Ірина
Поки що ні, теж інвестор, і хотілось би мати якусь актуальну інформацію
Всем день добрый!
заполните гугл форму и вас добавят в закрытый чат инвесторов
Олег
Актуальна інформація не змінилася з довоєнного часу.Будинок в такому ж стані як і до війни.Роботи припинені.
Ірина
Володимир
Доброго дня, якщо знайшли можливість приєднатися поділіться. Теж інвестор і шукаю цю інфу.
Поки що ні,
теж інвестор, і хотілось би мати якусь актуальну інформаціюВолодимир
Ірина
доброго дня, пише, що сторінка не знайдена, підкажіть, як приєднатись до групи інвесторів?
Ірина
Людмила
https://invite.viber.com/?g2=AQBmM8Gfp5FO9U4glyDZdD4vuvTETupoWUxMD%2BnwLFLp1SywjXg%2F5JtddeJTRRIu Якщо Ви інвестор ДМ, то в цій групі є інструкція як потрапит...
доброго дня, пише, що сторінка не знайдена,
підкажіть, як приєднатись до групи інвесторів?Богдан
boshar2012
Среди тех кто купил квартиры уже организовывали группу? Купил квартиру в Днипровской Мрии в первой секции...уже два года назад и мнение о застройщике все хуже ...
Только что разговаривал с охранником не а стройке. Лифтов нет. Коммуникации не заведены. На сайте отчёты все брехня
Среди тех кто купил квартиры уже организовывали группу? Купил квартиру в Днипровской Мрии в первой секции…уже два года назад и мнение о застройщике все хуже и хуже. После войны собираюсь требовать заселения (первая секция готовность 100проц) и заселятся даже если будет отказ. Предлагаю списыватся и организовывается всех кто такого же мнения как и я.
Вот правильный подход, действительно сейчас очень активно строят из такого материала как керамоблок, так как он по всем характеристикам он намного лучше чем газоблоки и тем более кирпич, а при нынешнем типе строительства монолитно-каркасном этажность здания влияет только на продуваемость и удобство укладки блока что опять же решаемо в тех же способами которые и так применяются и при использовании другого материала, при этом керамоблок имеет преимущества перед ними что уже более перспективно!!
Денис
Борис
Вон такая у нас обстановка в закрытой группе, абсолютно такая же как здесь,сплошная уринотерапия в уши.Люди работающие на Говножитлобуд создали инициативную гру...
что там уже писать, отчет хода строительства на сайте застройщика за ноябрь последний
Вася снова всех жестоко кинул
Борис
Вон такая у нас обстановка в закрытой группе, абсолютно такая же как здесь,сплошная уринотерапия в уши.Люди работающие на Говножитлобуд создали инициативную группу,вся информация по поводу остановки строительства со стороны инвесторов полностью игнорируется.Некоторые инвестора лично ездили на стройку и проверяли,на объекте работает 5 челове(5 человек на дом в 564 квартиры,как тебе такой подход к строительству от Говножитлобуда КАН ДЕВЕЛОПМЕНТ?)на просьбу к ИГ обратится в ОП для предъявления накладных на покупку лифтов – полный игнор или агрессия.Так что Мрия очень скоро пополнит число домов-коробочек без комуникаций,придомовой от Говножитлобуда.