Отзывы о ЖК Львовский квартал
Читати огляд-
Sergiy
друзья, сделал фотки для тех, кто так же как и я ждёт окончания строительства и новоселья!:) ДержитеВложение
Sergiy, спасибо за фото!
Немаленький такой комплекс получаетсяSergiy17.08.2016 о 14:30друзья, сделал фотки для тех, кто так же как и я ждёт окончания строительства и новоселья!:) Держите
Люди, которые жалуются на отсутствие визуализации, а потом выражают надежду, что застройщик их не подведет, похожи на детей, которые рассчитывают получить от деда Мороза новый планшет, а получат китайский конструктор “Сделай сам”. Наивность часто граничит с идиотизмом. Для всех остальных – включайте критическое мышление. Сомневайтесь. Требуйте от застройщика не размытых обещаний (конечно, паркинг будет), а конкретных: где будет расположен, на какое количество мест, сколько будет стоить, будет ли гостевой паркинг Паркинг – это главная ахиллесова пята этого проекта (если вас, конечно, не смущают апартаменты в бизнес-центре) Ну и, пожалуй, оползни – опора лестницы, которая ведет к соседним домам, уже треснула. А что случится с этими домами, когда начнут “укреплять” склон”, Бог знает.
Сусідка12.08.2016 о 23:09А чому Вас це дивує?))) Чи знаєте ви, що коли на днях Київміськбуд запустив у продаж новий будинок на Позняках, то люди напередодні 2 ночі ночували під офісом і це не казки. Що по вашому реклама будинку? Бігборд?)))Якщо я, наприклад, хочу купити квартиру у певному будинку, я заздалегідь можу поцікавитись, коли його почнуть продавати. І вауля…..Про всяк випадок я не співробітник Ріелу.))) Просто часом купувала, часом продавала квартири, є деякий досвід.))
Michael
Чому не можна зразу зробити нормально/читабельно. Надіюсь, що будують вони краще, ніж сайти роблять. Вже 2й сайт і знову ознайомитися з усіма плануваннями немож...
Michael, зазвичай сайти роблять не будiвельники 🙂
Alexander B.12.08.2016 о 17:37Сусідка
Ну що, згідно із сайтом стартув продаж 5го будинку! І я вірю, що більшість квартир вже розпродана або заброньована, так як скільки не була у офісі чи на самом...
70% розпродано одразу? без реклами і т п ?
Сусідка12.08.2016 о 17:30Ну що, згідно із сайтом стартув продаж 5го будинку!
І я вірю, що більшість квартир вже розпродана або заброньована, так як скільки не була у офісі чи на самому будівництві, люди часто питали саме про так звані видові, ті, що виходять на Глибочицьку. Між іншим вид там дійсно дуже гарний, завдяки скверу навпроти.:))Alexander B.12.08.2016 о 12:32сусідка
Олександре, а у якому розділі сайту Ви цю фотку знайшли? У галереї всього 3 фото (однозначно, що теж далекі від майбутньої реальної картини), а Вашого фото нема...
фото лежить на сайті – я спеціально продублював лінк
Наскільки я розумію, розробники ресурси залили на сайт більше матеріалу, ніж відображається на ресурсі в даний момент. Зокрема, доступні альтернативні варіанти візуалізації розміщення ЖК та інші графічні та текстові матеріали.
В кодуванні сторінки ці файли та текст “включаються/виключаються” тегом. Далі – справа техніки подивитись в html коді сторінки те, що “приховано”.
Сподіваюсь, фото не відповідає кінцевому проекту. Зрештою, план ЖК на сайті представлений без підземного паркінгу, а забудовник переконує, що такий буде.
В цілому, цікаво прослідкувати хід думок компанії. Наприклад є опис супермаркету, а поруч з ним дописано, але не активно “Novus”
Супермаркет
P.S. Вже повидаляли прихованы файли
сусідка12.08.2016 о 09:56Alexander B.
Ілюстрація - з сайту. Не зрозуміло, котрий з будинків http://lvivskyi-kvartal.ua/img/glibo4itska_night.jpgВложение
Олександре, а у якому розділі сайту Ви цю фотку знайшли? У галереї всього 3 фото (однозначно, що теж далекі від майбутньої реальної картини), а Вашого фото немає. ))))
Michael12.08.2016 о 09:44Дмитрий Ф.
Здесь 9-ть этажей, без проездных арок, да еще и лоджии не застеклены. Вообщем на 4-6 не похоже. Хотя, я очень переживаю, что 4-й и далее дома будут обычными ску...
Наверное, эта визуализация вообще не относится к ЛК, потому что проезды должны быть между всеми домами. На самом деле – это смешно сидеть гадать и придумывать, потому что застройщик не изволит обьяснить элементарные вещи.
Дмитрий Ф.12.08.2016 о 09:36Alexander B.
Ілюстрація - з сайту. Не зрозуміло, котрий з будинків http://lvivskyi-kvartal.ua/img/glibo4itska_night.jpgВложение
Здесь 9-ть этажей, без проездных арок, да еще и лоджии не застеклены. Вообщем на 4-6 не похоже. Хотя, я очень переживаю, что 4-й и далее дома будут обычными скучными коробками (((( Жаль, что не было визуализации изначально.
Alexander B.12.08.2016 о 07:44Michael
Судячи з усього 4-6. Оскільки 3й, мабуть, не буде рівномірним через пагорб поряд. Насправді, не дуже він входить в концепцію перших 2х та ще й 9 поверхів чомусь...
в будинку 4-6 планується проїзд, якого я на малюнку не бачу.
Michael11.08.2016 о 23:44Alexander B.
Судячи з усього 4-6. Оскільки 3й, мабуть, не буде рівномірним через пагорб поряд. Насправді, не дуже він входить в концепцію перших 2х та ще й 9 поверхів чомусь.
Alexander B.11.08.2016 о 23:34Michael11.08.2016 о 23:31Alexander B.
Вони стараються, ще трошки. Вже на сайт завантажили, але в кепській якості http://lvivskyi-kvartal.ua/img/poverh_plan/3d_p10.jpg 10 можна замінювати на 3-13...
Чому не можна зразу зробити нормально/читабельно. Надіюсь, що будують вони краще, ніж сайти роблять. Вже 2й сайт і знову ознайомитися з усіма плануваннями неможливо, а це найважливіша, мубуть, інформація.
Alexander B.11.08.2016 о 22:59Ілюстрація – з сайту. Не зрозуміло, котрий з будинків
Alexander B.11.08.2016 о 22:48Michael
А попросіть ще, будь ласка, підрядника завантажити 8-10 поверхи 3 будинку, цікавлять двухрівневі, а на сайті немає.
Вони стараються, ще трошки. Вже на сайт завантажили, але в кепській якості
http://lvivskyi-kvartal.ua/img/poverh_plan/3d_p10.jpg10 можна замінювати на 3-13 – будуть різні поверхи та якісь “бонусні” реслення. Через “шикарну” якість зрозуміти, що воно собою являє не вдалось
сусідка
http://lvivskyi-kvartal.ua/ Маємо нарешті сайт! Там є трошки ляпів, але то все можна виправити. :))
Сусідка, аби ж ще зробили та наповнили корисний розділ “Дозвільна документація”, то було б краще. Як на мене 🙂
Michael10.08.2016 о 16:02Олександра
Вдячні за зауваження, підрядник уже виправив своє недопрацювання.
А попросіть ще, будь ласка, підрядника завантажити 8-10 поверхи 3 будинку, цікавлять двухрівневі, а на сайті немає.
Олександра10.08.2016 о 15:55Вдячні за зауваження, підрядник уже виправив своє недопрацювання.
сусідка10.08.2016 о 15:38Нехай Вам з офісу скинуть – напишить/передзвоніть туди.
Я ж пишу, що ляпи на сайті є……
Я отримала з офісу на електронку, але не 3-ій, так що не допоможу.Michael10.08.2016 о 15:33сусідка
http://lvivskyi-kvartal.ua/ Маємо нарешті сайт! Там є трошки ляпів, але то все можна виправити. :))
Планування нормально все одно не можна подивитись, у когось є в читабельному вигляді на 3 будинок?
сусідка10.08.2016 о 15:25http://lvivskyi-kvartal.ua/
Маємо нарешті сайт! Там є трошки ляпів, але то все можна виправити. :))Alexander B.29.07.2016 о 23:09Соня
Если не конкуренты, то получается, клиенты:)) В любом случае плюс для застройщика.
Або контролюючі органи. Більше шуму з дозвільною документацією – більша “подяка” від забудовника.
domgamu
Вот это посты офигеть(прошу прощения, нно помягче не скажешь) зато инвесторам спокойнее.Проблемы вроде разрешились. Только я не понимаю- за что иногда и Ирине д...
domgamu, я ни на кого не обижаюсь 🙂
И не переживайте, я ни в коем случае не планирую закрывать блог. Просто пока жара немного сбавила темп 🙂Alexander B.
Як тільки забудовних вирішив проблему із дозвільною документацією, з форуму оожразу зникли гнівні коментарів про житловий комплекс. Конкуренти кажете? Не думау ...
Alexander B., ну якщо документи в порядку,то чого ж гніватись?
Соня18.07.2016 о 11:06Alexander B.
Як тільки забудовних вирішив проблему із дозвільною документацією, з форуму оожразу зникли гнівні коментарів про житловий комплекс. Конкуренти кажете? Не думау ...
Если не конкуренты, то получается, клиенты:)) В любом случае плюс для застройщика.
domgamu17.07.2016 о 14:37Вот это посты офигеть(прошу прощения, нно помягче не скажешь) зато инвесторам спокойнее.Проблемы вроде разрешились. Только я не понимаю- за что иногда и Ирине доставалось. Ирина, нам читатели Ваших обзоров,не хотелось бы чтобы Вас так прессинговали. Обзор сделали,поучаствовали, как Вы в большенстве случаев делаете и немного в сторону. А то застройщики- они такие, как вцепятся зубками(и всё так гневно и с пафосом)да и с нашей стороны есть отдельные(переходящие на личности).Сначала слёзно просят сделать обзор, а потом требуют убирать негодные посты. Просто переживаю, что Вам надоест с нашими(повторяю и подчёркиваю в первую очередь с нашими проблемами) возиться, а мы ещё далеко не все обзавелись комфортным жильём.Чем выше статус комплекса- тем болше накал срастей!!!?Надеюсь комплекс получится красивым и главное комфортным, и даже жалко,что с ним не по пути.
Alexander B.17.07.2016 о 10:36Як тільки забудовних вирішив проблему із дозвільною документацією, з форуму оожразу зникли гнівні коментарів про житловий комплекс. Конкуренти кажете? Не думау ! 🙂
Guest05.07.2016 о 13:02Будемо сподіватись, що завдяки спілкуванню з потенційними інвесторами та тими, хто вже став інвестором, забудовник зрозуміє, чого хочуть люди і зробить “Львівський квартал” найкращим проектом.))))
Guest
Шановні забудовники! Якщо ви звичайно цей сайт читаєте...))) Ну невже так тяжко знайти парочку веб-дизайнерів, розробників сайтів та забамбахати нормальні сайти...
Guest, мені здається, що забудовник поки що не має цілісної картини всього комплексу. Адже навіть на офіційному сайті нема його рендерів або візуалізацій.
Guest04.07.2016 о 15:03Шановні забудовники! Якщо ви звичайно цей сайт читаєте…))) Ну невже так тяжко знайти парочку веб-дизайнерів, розробників сайтів та забамбахати нормальні сайти???? Візуалізація, нормальні плани,
заберіть нарешті зі свого сайту той “торговий центр”.:))
Ви так гарно рекламуєте свої об”єкти, завжди починаєте з якогось цікавого факту (хто дивився на об”єкти Ріелу, той “в тємє”). Якщо вже так гарно починаєте говорити “а”, то кажіть вже і “я”. :))
Успіхів!
Хочеться, щоб ви трохи прислухались до побажань….))))Guest
Шановна Ірино! Пр город давайте не тут обговорювати. А про Київміськбуд.....живу в їх будинку. Ми почали ремонт (одні із самих останніх у будинку) коли нарешті ...
Guest, я і не кажу, що КМБ – це “зразковий” забудовник.
CITY KIEV02.07.2016 о 22:18Игорь, хочу узнать, а какую инфу Вы имеете? Буду рад услышать!
Возможно, когда у представителя или руководителя отдела продаж найдется свободное время, уделять мне 20 минут. И мы услышим какой-либо ответ на мои вопросы. Живем же в мире высоких технологий Internet
Поддерживаю предложение относительно визуализации ЖК.RusLan01.07.2016 о 15:42Guest01.07.2016 о 15:19Шановна Ірино! Пр город давайте не тут обговорювати. А про Київміськбуд…..живу в їх будинку. Ми почали ремонт (одні із самих останніх у будинку) коли нарешті було отримано дозвіл на будівництво будинку. Знаю це достеменно, так як ходили з сусідами на усі їх планьорки (дістало вже, що не можна ні прописатися, ні лікаря дитині викликаті і т.д). Це Позняки. Так що дуже все з Київмісьбудом все не так чудово, як є насправді. )))) Це просто напівдержавний монополіст з дуже гарною підтримкою. Зараз будують тільки усе саме економне. Про якість взагалі мовчу. Це занадто окрема історія. ((((
Дмитрий Ф.01.07.2016 о 09:54Уважаемій застройщик, когда будет визуализация фасада 3-4 домов (если посмотреть на потихонько растущий 3-й дом, то он явно не такой, как 1 и 2, похоже что проще), а также придомовой территории ?! Что же в конце концов с паркингом ?!
Sergiy24.06.2016 о 23:31CITY KIEV
На фото новое остекление фасада ЖК "Львовский квартал"!Вложение
жаль, прошлый зеленый дизайн был симпатичней
Guest
Побажання забудовнику: трошки витратити часу і зробити візуалізацію. Люди хочуть бачити цукерку! )))) Купа зайвих питань відпаде.
Приєднуюсь до ваших побажань! Також підкреслю, що зайві питання відпадуть також в тому разі, якщо забудовник покаже всім недоброзичливим конкурентам пакет дозвільної документаціх на будівництво.
Guest
По перше, бажаю компаніі Ріел вдалого завершення проектів у Києві та початку нових. Бо Киівмісьбуд, як совкова компанія, давно себе заплямувала як така, що пору...
Guest, дякую за коментар! Щодо КГС хотілося б зауважити: я хоча і не прихильниця КГС, але цей забудовник загалом не починає будівництва доти, доки не отримає необхідний пакет дозвільної документації. І в цьому, на мій погляд, його найбільша перевага і відмінність від багатьох (підкреслю: не всіх, а багатьох) столичних забудовників. Звісно, на різних об’єктах – різні нюанси, але порівнювати Ріел та КМБ, на мій погляд, якнайменше некоректно.
Також я трішечки не зрозуміла вашої пропозиції перекопати вам город. Якщо не складно, поясніть 🙂
Guest23.06.2016 о 11:08Побажання забудовнику: трошки витратити часу і зробити візуалізацію. Люди хочуть бачити цукерку! )))) Купа зайвих питань відпаде.
Guest23.06.2016 о 10:57По перше, бажаю компаніі Ріел вдалого завершення проектів у Києві та початку нових. Бо Киівмісьбуд, як совкова компанія, давно себе заплямувала як така, що порушує строки та відзначається дуже низькою якістю виконаних робіт.
Про запахи, які ніби-то турбують деяких людей: ці запахі є і на лівому березі, і біля Верховної ради – це точно. А ось я 12 років працюю на Лук”янівці і за весь цей час лише один раз чула шось на кшалт не дуже приємного запаху. Так що якщо хтось хоче “насолити” забудовнику та має на це багато часу, запрошую усіс до себе на дачу – мені треба перекопати 12 соток!))) Так у вас і час швидко пройде.)))
А реалізований проект має бути чудовим!Олександра
Шановні користувачі форуму! Будь ласка, усі свої запитання скеровуйте у відділ продажів компанії РІЕЛ. Відповіді ви можете отримати, особисто поспілкувавшись з ...
Если что, то я не возражаю против дублирования вопросов (и ответов на них!) и здесь 🙂
Олександра22.06.2016 о 17:37Шановні користувачі форуму! Будь ласка, усі свої запитання скеровуйте у відділ продажів компанії РІЕЛ. Відповіді ви можете отримати, особисто поспілкувавшись з менеджером за адресою: вул. Мельникова, 83 Д. Також у телефонному режимі: 22 44 222. Або шляхом електронних комунікацій:www.riel.ua, [email protected], сторінка РІЕЛ у фейсбуці. Дякуємо.
Олександра21.06.2016 о 14:41Шановні користувачі форуму! Будь ласка, усі свої запитання скеровуйте у відділ продажів компанії РІЕЛ. Відповіді ви можете отримати, особисто поспілкувавшись з менеджером за адресою: вул. Мельникова, 83 Д. Також у телефонному режимі: 22 44 222. Або шляхом електронних комунікацій: http://www.riel.ua, [email protected], сторінка РІЕЛ у фейсбуці-https://www.facebook.com/rielua/. Дякуємо.
Олександра21.06.2016 о 12:11Шановні користувачі форуму! Будь ласка, усі свої запитання скеровуйте у відділ продажів компанії РІЕЛ. Відповіді ви можете отримати, особисто поспілкувавшись з менеджером за адресою: вул. Мельникова, 83 Д. Також у телефонному режимі: 22 44 222. Або шляхом електронних комунікацій: http://www.riel.ua, [email protected], сторінка РІЕЛ у фейсбуці-https://www.facebook.com/rielua/. Дякуємо!