Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
Анжела24.10.2024 о 15:03
На депутатской есть нормальное человеческое отделение номер 1, это практически по прямой. За шоссе тоже есть отделение. Еще в ворзеле, может туда ездить приходится, я иногда там бываю, заезжала несколько раз
Ігнат23.10.2024 о 17:24Дамир
А як туди потрапити, це ж напевно в під'їздах?
Щось у під’їздах, щось на вулиці. Мені відчиняли кілька разів просто за дзвінком у домофон, якщо попросиш нормально
Дамир23.10.2024 о 14:57Ігнат
НП є поруч 2 поштомати, один у будинку на Гмирі 2, другий на Гмирі 14, це найближче що маємо
А як туди потрапити, це ж напевно в під’їздах?
Олена23.10.2024 о 14:42Ігнат
НП є поруч 2 поштомати, один у будинку на Гмирі 2, другий на Гмирі 14, це найближче що маємо
в 10-м доме и А и Б тоже есть поштомати новой
Ігнат23.10.2024 о 14:26Дамир
Дуже цікавлять основні життєво важливі моменти - наявність поблизу Нової, Укрпошти, Meest. Я щось знайшов на карті, щось ні ...хотів тут перепитати, бо бачу що ...
панцерник22.10.2024 о 17:58Дамир
Дуже цікавлять основні життєво важливі моменти - наявність поблизу Нової, Укрпошти, Meest. Я щось знайшов на карті, щось ні ...хотів тут перепитати, бо бачу що ...
точка видачі Meest на Варшавському ринку, УкрПочта, НП через дорогу, до всього цього в межах 800…1000м
Дамир22.10.2024 о 13:08Дуже цікавлять основні життєво важливі моменти – наявність поблизу Нової, Укрпошти, Meest. Я щось знайшов на карті, щось ні …хотів тут перепитати, бо бачу що активне листування жителів триває, за місцем видніше. У нас інтернет магазин і активно волонтерю тому необхідно все поруч, це впливає на моє рішення про покупку квартири
Андрей20.10.2024 о 13:48Макс
Кабель протягнуть, риють траншеї щоб укласти його - це не буде «повітрянка»
а какой там метраж будет?
Макс19.10.2024 о 14:43Андрей
а как идут линии к ней?
Кабель протягнуть, риють траншеї щоб укласти його – це не буде «повітрянка»
Вложения:
Макс18.10.2024 о 13:45Олег18.10.2024 о 13:34Макс
Ктп ж поставили, должно было нормализовать
А де вона розташована?
панцерник27.09.2024 о 15:33Андрей
Только купить уже готовое, но это гораздо дороже. Поэтому согласен с вами - репутация и сданные ранее жилые комплексы пока лучшая гарантия которую можно получит...
Скоро буде три роки просрочки при 100% оплаті 5 чи скільки років тому. Р – Репутація!
Анна23.09.2024 о 18:12Zlatan22.09.2024 о 21:23Олександр
Хтось шось чув про великі комори?
Мені менеджерка пропонувала коли дзвонив до відділу продажів – там великий метраж до 20 метрів є де розвернутися і впхнути більше. Можна майстерню обладнати наприклад, або декілька вело зберігати комфортно
Марк22.09.2024 о 16:38Олександр
Хтось шось чув про великі комори?
так, є такі в Гмирі 11/6
Макс21.09.2024 о 17:42Влад
зараз за умовчанням люди ставлять ДБЖ + інвертор на квартиру від відключень
Ктп ж поставили, должно было нормализовать
Влад21.09.2024 о 17:16панцерник
А ви збираєтеся купувати здане і готове, чи інвестувати в ризоковий фінансовий дериватив. Для захисту від скачків напргуги ставите реле/стабілізатор/фільтр, ці...
зараз за умовчанням люди ставлять ДБЖ + інвертор на квартиру від відключень
Андрей19.09.2024 о 22:33Kirill
Назвіть мені хоча б одну фінансову схему інвестування, яка взагалі не несе бодай якихось ризиків юридично))) а - немає такої, так? Тому ми тут і зібралися. Пот...
Только купить уже готовое, но это гораздо дороже. Поэтому согласен с вами – репутация и сданные ранее жилые комплексы пока лучшая гарантия которую можно получить
Kirill19.09.2024 о 22:07панцерник
А ви збираєтеся купувати здане і готове, чи інвестувати в ризоковий фінансовий дериватив. Для захисту від скачків напргуги ставите реле/стабілізатор/фільтр, ці...
Назвіть мені хоча б одну фінансову схему інвестування, яка взагалі не несе бодай якихось ризиків юридично))) а – немає такої, так? Тому ми тут і зібралися. Потрібно дивитися на забудовника та його історію, і все
Олег19.09.2024 о 15:57Юрій
какая то неправильная постановка вопроса, это квартиры на те деньги которых они стоят. хочешь все чтобы по высшему разряду - покупай премиум. а то денег нет но ...
Згоден, ще додам, що навіть преміальне житло по будівлях стоїть, а ситуацію в цілому по Бучі все вже думаю бачили і знають – далеко не всі забудовники відновили будівництво з 2022 року.
Юрій19.09.2024 о 12:30Кузьмич
Вітаю! Плануємо придбати квартиру в цьому ЖК, чи радите взагалі? Дуже цікавлять негативні моменти, до 2022 року писали про постійні скачки напруги, неякісні кот...
какая то неправильная постановка вопроса, это квартиры на те деньги которых они стоят. хочешь все чтобы по высшему разряду – покупай премиум. а то денег нет но хотим все и сразу и побыстрее)
Антон18.09.2024 о 21:00Кузьмич
Вітаю! Плануємо придбати квартиру в цьому ЖК, чи радите взагалі? Дуже цікавлять негативні моменти, до 2022 року писали про постійні скачки напруги, неякісні кот...
щодо котлів, а чого це неякісні – спочатку взагалі ставили італійські, зараз у нових будинках термекс. Це не суперпупер наворочений, просто адекватний котел на два теплообмінники
Stas18.09.2024 о 16:10Кузьмич
У перших чергах жодних проблем із тиском води точно немає – доходить до п’ятого поверху. Просто потрібно враховувати годину пік ввечері після роботи і спеку, коли всі миються – таке буде в будь-якому районі
панцерник09.09.2024 о 13:20Кузьмич
А ви збираєтеся купувати здане і готове, чи інвестувати в ризоковий фінансовий дериватив. Для захисту від скачків напргуги ставите реле/стабілізатор/фільтр, ціна питання не співмірна із вартістю квартири, різниця на порядки.
Кузьмич01.09.2024 о 00:17Вітаю! Плануємо придбати квартиру в цьому ЖК, чи радите взагалі? Дуже цікавлять негативні моменти, до 2022 року писали про постійні скачки напруги, неякісні котли і воду. Цікавить яка ситуація з тиском води? Чи доходить вона до верхніх поверхів (наприклад, до восьмого)?
А електроенергія? Чи зробили щось із проблемою скачків напруги?
Дякую!
Nazar08.08.2024 о 00:14Семен08.08.2024 о 00:06Nazar
Згоден що це важливо, але зараз питання саме щодо самих квартир - може я не бачу просто чогось іще
тупо однакові +- пара метрів, треба дівитися куди вікна виходять
Макс07.08.2024 о 20:09Nazar
Згоден що це важливо, але зараз питання саме щодо самих квартир - може я не бачу просто чогось іще
у першої квартири більший передпокій набагато. Так набагато комфортніше для життя і можна поставити велику шафу для одягу. Ще майже на метр більша ванна – у другому варіанті вона дуже вже компактна. але у варіанті 1 кімнати більш витягнуті, у варіанті 2 – більш квадратної форми і ще набагато більша кухня. Це те що я бачу
Nazar07.08.2024 о 19:28Роман
Вважаю, що інформації замало - потрібно ще знати розташування квартир. І тільки тоді можна приймати рішення про покупку
Згоден що це важливо, але зараз питання саме щодо самих квартир – може я не бачу просто чогось іще
панцерник06.08.2024 о 21:18Олег
Так трансформаторка це завжди будка або сарай у дворах
Ви бачили “трансформаторки” у Буча квартал? Якщо ні, то сходіть подивіться.
Роман06.08.2024 о 15:18Nazar
Тре порада: чим відрізняється ця квартира
Вважаю, що інформації замало – потрібно ще знати розташування квартир. І тільки тоді можна приймати рішення про покупку
Олег06.08.2024 о 12:16Nazar
Від цієї
из очевидного, есть разница в площади но в целом и там и там однушка максимально схожая. Если есть лишние деньги то можно взять первую. если наоборот цель сэкономить то тогда – вторая
Андрей05.08.2024 о 19:59Stas
Але калюжі стоятимуть у дощ-сніг поки ніхто насухо не витре, якщо судити з фото матеріал плитки матовий і не слизький
Как всегда есть плюсы и минусы, но по эксплуатационным характеристикам керамогранит намного лучше. Можно положить коврик внизу чтобы вытирали ноги
Stas05.08.2024 о 18:38Дмитро
написи на коробках - керамограніт, звичайний кахель на МЗК не дуже добре поводиться, тріскається від перепадів температури і розбити його легко
Але калюжі стоятимуть у дощ-сніг поки ніхто насухо не витре, якщо судити з фото матеріал плитки матовий і не слизький
Захар05.08.2024 о 17:31Дмитро
написи на коробках - керамограніт, звичайний кахель на МЗК не дуже добре поводиться, тріскається від перепадів температури і розбити його легко
первые очереди подкупали по началу яркими цветами, но оно поверьте очень быстро приестся. Так как сейчас делают в плане цветовых решений мне гораздо больше заходит
Дмитро05.08.2024 о 17:18Stas
Це звичайний кахель кладуть чи керамограніт як для людей?
написи на коробках – керамограніт, звичайний кахель на МЗК не дуже добре поводиться, тріскається від перепадів температури і розбити його легко
Андрей05.08.2024 о 11:40Дмитро
цікаво який вигляд мають коридори в нових будинках, як перші чи краще
Тут кусочек коридора и лестница, дальше можно додумать. Как по мне так аккуратно и неброско как надо
Вложения:
Дмитро05.08.2024 о 11:32цікаво який вигляд мають коридори в нових будинках, як перші чи краще
Андрей05.08.2024 о 11:09Valera
А коли 4 секцію обіцяли здати?
По плану в конце года, а там посмотрим
Valera05.08.2024 о 10:52Андрей05.08.2024 о 10:21Свежий статус по работам:
У липні на будівельному майданчику 🍏 «Нова Буча» (секції 7.4-7.7) виконуються такі роботи:
✓фасадні роботи;
✓ оздоблення місць загального користування (укладання плитки, фінішне покриття стін);
✓поквартирне прокладання труб газопроводу
✓роботи з підключення до мереж зовнішнього електропостачання⚡️