Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
Олег
Виктор
Понятно что нарисовано, но красиво показали дом что не говори
Вроде 6 дом, похож по крайней мере по расположению
Виктор
Понятно что нарисовано, но красиво показали дом что не говори
Дивлюся, тут всі такі щасливі інвестори)
Тут все непогано, але рожеві окуляри треба знімати.
– Ліс поруч – це не ліс. а так, посадка, вона буде забудована згідно плану, зараз там нормально гуляти з собакою, але сміття валом, прибираємо з сусідами регулярно.
– Озеленення у дворах: частину зробила управляюча компанія, частину – самі мешканці. Озеленення від управляючої компанії – це хаотично висаджені кущі, іриси та чорнобривці – такий собі сільский колорит. Дорослі дерева НСК не висаджує, а потім нерегулярно поливає, самі носимо відрами і поливаємо те, що насадили. Газон – то взагалі наш біль.
– Парковка: так вдень є місця, після 21 – ніт. Бувають потасовки у вигляді подарунків бидлопаркованцям) Іноді знімають колеса( – це не проблема комплексу, а взагалі як явище.
– Управляюча компанія (НСК) – зовсім не налаштована на сервіс та комунікацію з мешканцями, готуйтеся до боротьби)))))
Але найсумніше в комплексі – це частина мешканців, яким взагалі все одно, як виглядає комплекс, які байдужі до всього і клали на всіх: їздять тротуарами та газонами, паркуються так, що сміття вивезти неможливо, кидають сміття. Вони звикли жити в гетто і їм так норм, а НСК здається вершиною сервісу і богом благоустрою.Seva
Ірина Романова
Seva, какая красота! Долго идти?
в районе получаса если размеренно
Добрый день! Подскажите, кто заключил уже договор на квартиру во 2 доме 7 очереди? Как проверяли документы, все ли ок? Мы рассматриваем вариант покупки квартиры здесь. Юрист проверил разрешительную документацию и вроде есть нюансы. Хотелось бы услышать мнения уже состоявшихся инвесторов. Спасибо
Дима
Роман
тільки не до того як будинок здадуть в експлуатацію, а то є такі товариші що заходять на ремонт - міняють планування і потім у всього будинку проблема
Та не буду я лізти з ремонтом до отримання сертифіката, я ж при пам’яті, видихайте)
Роман
Борис
стена не должна быть несущей, это очень важно!!!!!!!
тільки не до того як будинок здадуть в експлуатацію, а то є такі товариші що заходять на ремонт – міняють планування і потім у всього будинку проблема
Дима
Роман
то поки діти не з'являться))) холостяцьке рішення - подумайте про перспективу
Може бути, але це моє рішення, зараз ось так) потім може буде і квартира побільше))
Роман
Дима
Хочу соединить кухню с комнатой, а вторую комнату оставить спальней
то поки діти не з’являться))) холостяцьке рішення – подумайте про перспективу
Дима
Хочу соединить кухню с комнатой, а вторую комнату оставить спальней
Вложения:
Дима
Иван
А что там перепланировать) Планировка зеркальная в двух типах квартир, мне кажется очень удачной)
В моем случае нет, мне нужно переделать пространство))
Иван
Дима
Кто знает что в квартирах со стенами? несущие или нет? Интересует перепланировка 2-комнатной
А что там перепланировать) Планировка зеркальная в двух типах квартир, мне кажется очень удачной)
Дима
Кто знает что в квартирах со стенами? несущие или нет? Интересует перепланировка 2-комнатной
Игорь
Fromka
дійсно важливо в зв'язку з наявністю котла в квартирі, приєднаюся до питання
должны ставить, в старых очередях во всех были
Fromka
Валера
Газовые счетчики кстати они ставят?
дійсно важливо в зв’язку з наявністю котла в квартирі, приєднаюся до питання
Seva
через лес еще можно добраться к карьеру, где довольно живописно и можно пойти отдохнуть
Seva, какая красота! Долго идти?
Seva
Ринат Глушко
Я смотрю лес вообще под боком прямо за 5-ой очередью, я чего то ожидал что как бы поле вокруг и до леса надо еще пилить пешком или на машине
через лес еще можно добраться к карьеру, где довольно живописно и можно пойти отдохнуть
Вложения:
Ринат Глушко
Я смотрю лес вообще под боком прямо за 5-ой очередью, я чего то ожидал что как бы поле вокруг и до леса надо еще пилить пешком или на машине
Seva
Василий
Паркоместа вон полупустые стоят, это вообще законно?)))
ну день на дворе, потому есть свободные, вечером наверняка заняты. но в плане того что с парковкой порядок это радует. все прямо четко расчерчено и структурировано вот
Давид
Роман
Кайфово спланировано что машины не попадают во внутренний двор и их бросают где ни попадя, это конечно большой плюс.
так, за дітей можна менш переживати – дитячі майданчики до речі в кадрі відмінні просто, просторі, з покриттям
Роман
Seva
нашелся вот такой облет, он конечно не новый но зато дает понятие как все выглядит и устроено - https://youtu.be/uanqJNEZCqA
Кайфово спланировано что машины не попадают во внутренний двор и их бросают где ни попадя, это конечно большой плюс.
Давид
як то кажуть на смак і колір … Мені наприклад навпаки нові будинки подобаються більше, може з-за того що спокійніше пофарбовані саме)
Василий
Seva
нашелся вот такой облет, он конечно не новый но зато дает понятие как все выглядит и устроено - https://youtu.be/uanqJNEZCqA
А дома первых очередей конечно очень прикольно смотрятся
Seva
нашелся вот такой облет, он конечно не новый но зато дает понятие как все выглядит и устроено – https://youtu.be/uanqJNEZCqA
Макс
Иван
во втором доме второй секции даже профиль кое где повставляли, но в отчете этого нет
Василь
Денис
Макс
Вторая секция 2-го дома еще ни крыши ни внешних стен полностью(
Так і написано – 95% монолітних робіт виконано, будинок здадуть на початку 2022 року за термінами так що часу валом)
Макс
Денис
Виклали структурований звіт про хід будівництва, насолоджуйтеся: ✨1-й будинок 🔸Виконані фасадні роботи на 95%. 🔸Виконання внутрішніх оздоблювальних робіт місць...
Вторая секция 2-го дома еще ни крыши ни внешних стен полностью(
Вложения:
Иван
Денис
Виклали структурований звіт про хід будівництва, насолоджуйтеся: ✨1-й будинок 🔸Виконані фасадні роботи на 95%. 🔸Виконання внутрішніх оздоблювальних робіт місць...
очень хорошо, когда по полочкам разложили понятно где сколько и что сделано конкретно
Денис
Виклали структурований звіт про хід будівництва, насолоджуйтеся:
✨1-й будинок
🔸Виконані фасадні роботи на 95%.
🔸Виконання внутрішніх оздоблювальних робіт місць загального користування на 95%✨2-й будинок:
🔸Виконані монолітні роботі по секції 1 на 100%, розпочато роботи по облаштуванню покрівл;
🔸Виконано 95% монолітних робіт
по секції 2;
🔸Виконана кладка зовнішніх стін на 95%;
🔸Ведуться роботи по внутрішньому оздобленню стін у МОП: 2, 3, 4 поверхи;
🔸Ведуться роти по стяжці підлоги з 2-го по 7-й поверхи✨3-й будинок (секції 3, 4, 5)
🔸 По 3-й секції виконано перекриття 1-го поверху, по секціям 4 і 5- завершені роботи по облаштуванню котловану✨4-й будинок (секції 6 і 7)
🔸 Виконаний фундамент, ведуться роботи по литтю стін у підвалах;
🔸 Розпочатий монтаж баштанного крануРоман
Иван
7 очередь кажется будет поспокойней в плане цветовых решений: белый,кофейный, палевый, серый на фасаде
Мне так даже больше заходит если честно)
Иван
Артур
Фасад сзади еще не приступали, но спереди красиво получается - мне вот эти игры с цветами вообще нравятся
7 очередь кажется будет поспокойней в плане цветовых решений: белый,кофейный, палевый, серый на фасаде
Артур
Yura
Судя по темпам похоже на правду) Там же внутри тоже идут работы, а ОП говорит что и коммуникации подключают как извне так и изнутри.
Фасад сзади еще не приступали, но спереди красиво получается – мне вот эти игры с цветами вообще нравятся
Вложения:
Yura
Судя по темпам похоже на правду) Там же внутри тоже идут работы, а ОП говорит что и коммуникации подключают как извне так и изнутри.
Иван
Роман
Первый дом седьмой очереди так понимаю в этом году будет?
обещаются на конец лета вроде бы, а там посмотрим
Тарас
Роман
Первый дом седьмой очереди так понимаю в этом году будет?
Може бути i таке, зараз фасад роблять – ось люльки висять
Valera
Иван
А нашел вон прямо на сайте общий вид, не очень то это чистое поле будет
прижилось да, жэк следит за поливом по опыту прошлых лет – посмотрим какая травка на газонах скоро зазеленеет)
Иван
Петро
Вони зараз роблять наступне: будують будинок потім його обсаджують як планувалося, зрозуміло що луги і вікові дуби навколо поки не колосяться але рослини прижил...
А нашел вон прямо на сайте общий вид, не очень то это чистое поле будет
Вложения:
Петро
Иван
Поищите проект весь чтобы понимать как будет - у меня на компе сохранилась такая фотка, там не только должны высадить кустики у дома а есть масштабное озеленени...
Вони зараз роблять наступне: будують будинок потім його обсаджують як планувалося, зрозуміло що луги і вікові дуби навколо поки не колосяться але рослини прижилися і з кожним роком буде краще.
Valera
Иван
Поищите проект весь чтобы понимать как будет - у меня на компе сохранилась такая фотка, там не только должны высадить кустики у дома а есть масштабное озеленени...
и до леса и озера рукой подать между прочим)
Иван
Тарас
мене трохи бентежить що будують на краю міста, що там по посадці зелені наприклад? Або поле навколо і все?
Поищите проект весь чтобы понимать как будет – у меня на компе сохранилась такая фотка, там не только должны высадить кустики у дома а есть масштабное озеленение
Вложения:
Тарас
мене трохи бентежить що будують на краю міста, що там по посадці зелені наприклад? Або поле навколо і все?
Вениамин
Иван
Они на стадии котлована, там работает техника
Седьмой и восьмой по сути впритык к пятому и образуют с ним полузамкнутое пространство двора которое мы видели на уже построенных домах – вот текущая ситуация на месте 8го
Вложения: