Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
Виктор27.06.2021 о 21:19
Понятно что нарисовано, но красиво показали дом что не говори
Вложения:
Дивлюся, тут всі такі щасливі інвестори)
Тут все непогано, але рожеві окуляри треба знімати.
– Ліс поруч – це не ліс. а так, посадка, вона буде забудована згідно плану, зараз там нормально гуляти з собакою, але сміття валом, прибираємо з сусідами регулярно.
– Озеленення у дворах: частину зробила управляюча компанія, частину – самі мешканці. Озеленення від управляючої компанії – це хаотично висаджені кущі, іриси та чорнобривці – такий собі сільский колорит. Дорослі дерева НСК не висаджує, а потім нерегулярно поливає, самі носимо відрами і поливаємо те, що насадили. Газон – то взагалі наш біль.
– Парковка: так вдень є місця, після 21 – ніт. Бувають потасовки у вигляді подарунків бидлопаркованцям) Іноді знімають колеса( – це не проблема комплексу, а взагалі як явище.
– Управляюча компанія (НСК) – зовсім не налаштована на сервіс та комунікацію з мешканцями, готуйтеся до боротьби)))))
Але найсумніше в комплексі – це частина мешканців, яким взагалі все одно, як виглядає комплекс, які байдужі до всього і клали на всіх: їздять тротуарами та газонами, паркуються так, що сміття вивезти неможливо, кидають сміття. Вони звикли жити в гетто і їм так норм, а НСК здається вершиною сервісу і богом благоустрою.Seva19.06.2021 о 15:08Ірина Романова
Seva, какая красота! Долго идти?
в районе получаса если размеренно
Добрый день! Подскажите, кто заключил уже договор на квартиру во 2 доме 7 очереди? Как проверяли документы, все ли ок? Мы рассматриваем вариант покупки квартиры здесь. Юрист проверил разрешительную документацию и вроде есть нюансы. Хотелось бы услышать мнения уже состоявшихся инвесторов. Спасибо
Дима26.05.2021 о 22:24Роман
тільки не до того як будинок здадуть в експлуатацію, а то є такі товариші що заходять на ремонт - міняють планування і потім у всього будинку проблема
Та не буду я лізти з ремонтом до отримання сертифіката, я ж при пам’яті, видихайте)
Роман26.05.2021 о 18:39Борис
стена не должна быть несущей, это очень важно!!!!!!!
тільки не до того як будинок здадуть в експлуатацію, а то є такі товариші що заходять на ремонт – міняють планування і потім у всього будинку проблема
Дима26.05.2021 о 17:45Роман
то поки діти не з'являться))) холостяцьке рішення - подумайте про перспективу
Може бути, але це моє рішення, зараз ось так) потім може буде і квартира побільше))
Роман23.05.2021 о 00:16Дима
Хочу соединить кухню с комнатой, а вторую комнату оставить спальней
то поки діти не з’являться))) холостяцьке рішення – подумайте про перспективу
Дима22.05.2021 о 23:20Хочу соединить кухню с комнатой, а вторую комнату оставить спальней
Вложения:
Дима22.05.2021 о 23:18Иван
А что там перепланировать) Планировка зеркальная в двух типах квартир, мне кажется очень удачной)
В моем случае нет, мне нужно переделать пространство))
Иван22.05.2021 о 22:17Дима
Кто знает что в квартирах со стенами? несущие или нет? Интересует перепланировка 2-комнатной
А что там перепланировать) Планировка зеркальная в двух типах квартир, мне кажется очень удачной)
Дима22.05.2021 о 20:39Кто знает что в квартирах со стенами? несущие или нет? Интересует перепланировка 2-комнатной
Игорь21.05.2021 о 18:56Fromka
дійсно важливо в зв'язку з наявністю котла в квартирі, приєднаюся до питання
должны ставить, в старых очередях во всех были
Fromka20.05.2021 о 22:50Валера
Газовые счетчики кстати они ставят?
дійсно важливо в зв’язку з наявністю котла в квартирі, приєднаюся до питання
Seva
через лес еще можно добраться к карьеру, где довольно живописно и можно пойти отдохнуть
Seva, какая красота! Долго идти?
Seva09.05.2021 о 22:29Ринат Глушко
Я смотрю лес вообще под боком прямо за 5-ой очередью, я чего то ожидал что как бы поле вокруг и до леса надо еще пилить пешком или на машине
через лес еще можно добраться к карьеру, где довольно живописно и можно пойти отдохнуть
Вложения:
Ринат Глушко09.05.2021 о 22:06Я смотрю лес вообще под боком прямо за 5-ой очередью, я чего то ожидал что как бы поле вокруг и до леса надо еще пилить пешком или на машине
Seva09.05.2021 о 21:22Василий
Паркоместа вон полупустые стоят, это вообще законно?)))
ну день на дворе, потому есть свободные, вечером наверняка заняты. но в плане того что с парковкой порядок это радует. все прямо четко расчерчено и структурировано вот
Давид08.05.2021 о 23:00Роман
Кайфово спланировано что машины не попадают во внутренний двор и их бросают где ни попадя, это конечно большой плюс.
так, за дітей можна менш переживати – дитячі майданчики до речі в кадрі відмінні просто, просторі, з покриттям
Роман08.05.2021 о 22:26Seva
нашелся вот такой облет, он конечно не новый но зато дает понятие как все выглядит и устроено - https://youtu.be/uanqJNEZCqA
Кайфово спланировано что машины не попадают во внутренний двор и их бросают где ни попадя, это конечно большой плюс.
Давид08.05.2021 о 21:57як то кажуть на смак і колір … Мені наприклад навпаки нові будинки подобаються більше, може з-за того що спокійніше пофарбовані саме)
Василий08.05.2021 о 13:43Seva
нашелся вот такой облет, он конечно не новый но зато дает понятие как все выглядит и устроено - https://youtu.be/uanqJNEZCqA
А дома первых очередей конечно очень прикольно смотрятся
Seva07.05.2021 о 19:29нашелся вот такой облет, он конечно не новый но зато дает понятие как все выглядит и устроено – https://youtu.be/uanqJNEZCqA
Макс07.05.2021 о 12:34Иван07.05.2021 о 12:17во втором доме второй секции даже профиль кое где повставляли, но в отчете этого нет
Василь06.05.2021 о 21:50Денис06.05.2021 о 21:03Макс
Вторая секция 2-го дома еще ни крыши ни внешних стен полностью(
Так і написано – 95% монолітних робіт виконано, будинок здадуть на початку 2022 року за термінами так що часу валом)
Макс05.05.2021 о 12:38Денис
Виклали структурований звіт про хід будівництва, насолоджуйтеся: ✨1-й будинок 🔸Виконані фасадні роботи на 95%. 🔸Виконання внутрішніх оздоблювальних робіт місць...
Вторая секция 2-го дома еще ни крыши ни внешних стен полностью(
Вложения:
Иван03.05.2021 о 18:04Денис
Виклали структурований звіт про хід будівництва, насолоджуйтеся: ✨1-й будинок 🔸Виконані фасадні роботи на 95%. 🔸Виконання внутрішніх оздоблювальних робіт місць...
очень хорошо, когда по полочкам разложили понятно где сколько и что сделано конкретно
Денис03.05.2021 о 11:36Виклали структурований звіт про хід будівництва, насолоджуйтеся:
✨1-й будинок
🔸Виконані фасадні роботи на 95%.
🔸Виконання внутрішніх оздоблювальних робіт місць загального користування на 95%✨2-й будинок:
🔸Виконані монолітні роботі по секції 1 на 100%, розпочато роботи по облаштуванню покрівл;
🔸Виконано 95% монолітних робіт
по секції 2;
🔸Виконана кладка зовнішніх стін на 95%;
🔸Ведуться роботи по внутрішньому оздобленню стін у МОП: 2, 3, 4 поверхи;
🔸Ведуться роти по стяжці підлоги з 2-го по 7-й поверхи✨3-й будинок (секції 3, 4, 5)
🔸 По 3-й секції виконано перекриття 1-го поверху, по секціям 4 і 5- завершені роботи по облаштуванню котловану✨4-й будинок (секції 6 і 7)
🔸 Виконаний фундамент, ведуться роботи по литтю стін у підвалах;
🔸 Розпочатий монтаж баштанного крануРоман15.04.2021 о 12:42Иван
7 очередь кажется будет поспокойней в плане цветовых решений: белый,кофейный, палевый, серый на фасаде
Мне так даже больше заходит если честно)
Иван15.04.2021 о 12:14Артур
Фасад сзади еще не приступали, но спереди красиво получается - мне вот эти игры с цветами вообще нравятся
7 очередь кажется будет поспокойней в плане цветовых решений: белый,кофейный, палевый, серый на фасаде
Артур15.04.2021 о 11:32Yura
Судя по темпам похоже на правду) Там же внутри тоже идут работы, а ОП говорит что и коммуникации подключают как извне так и изнутри.
Фасад сзади еще не приступали, но спереди красиво получается – мне вот эти игры с цветами вообще нравятся
Вложения:
Yura15.04.2021 о 11:03Судя по темпам похоже на правду) Там же внутри тоже идут работы, а ОП говорит что и коммуникации подключают как извне так и изнутри.
Иван14.04.2021 о 22:31Роман
Первый дом седьмой очереди так понимаю в этом году будет?
обещаются на конец лета вроде бы, а там посмотрим
Тарас14.04.2021 о 18:28Роман
Первый дом седьмой очереди так понимаю в этом году будет?
Може бути i таке, зараз фасад роблять – ось люльки висять
Вложения:
Valera08.04.2021 о 12:43Иван
А нашел вон прямо на сайте общий вид, не очень то это чистое поле будет
прижилось да, жэк следит за поливом по опыту прошлых лет – посмотрим какая травка на газонах скоро зазеленеет)
Иван08.04.2021 о 12:27Петро
Вони зараз роблять наступне: будують будинок потім його обсаджують як планувалося, зрозуміло що луги і вікові дуби навколо поки не колосяться але рослини прижил...
А нашел вон прямо на сайте общий вид, не очень то это чистое поле будет
Вложения:
Петро08.04.2021 о 12:04Иван
Поищите проект весь чтобы понимать как будет - у меня на компе сохранилась такая фотка, там не только должны высадить кустики у дома а есть масштабное озеленени...
Вони зараз роблять наступне: будують будинок потім його обсаджують як планувалося, зрозуміло що луги і вікові дуби навколо поки не колосяться але рослини прижилися і з кожним роком буде краще.
Valera07.04.2021 о 20:08Иван
Поищите проект весь чтобы понимать как будет - у меня на компе сохранилась такая фотка, там не только должны высадить кустики у дома а есть масштабное озеленени...
и до леса и озера рукой подать между прочим)
Иван07.04.2021 о 16:36Тарас
мене трохи бентежить що будують на краю міста, що там по посадці зелені наприклад? Або поле навколо і все?
Поищите проект весь чтобы понимать как будет – у меня на компе сохранилась такая фотка, там не только должны высадить кустики у дома а есть масштабное озеленение
Вложения:
Тарас06.04.2021 о 19:21мене трохи бентежить що будують на краю міста, що там по посадці зелені наприклад? Або поле навколо і все?
Вениамин31.03.2021 о 17:44Иван
Они на стадии котлована, там работает техника
Седьмой и восьмой по сути впритык к пятому и образуют с ним полузамкнутое пространство двора которое мы видели на уже построенных домах – вот текущая ситуация на месте 8го
Вложения:
Иван30.03.2021 о 21:38Михайло
а що зараз з будинками 7 і 8?
Они на стадии котлована, там работает техника