Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
2Антон06.03.2024 о 00:48
Давид
Ви так настаиваете на цьому варіанті, і так лихо закидаєте сюда оголошення, що я починаю думати, що це ви і продаєте)
Может модератор поудаляет эти объявления?? Помню что раньше нельзя было такое написать с ссылками, тем более если есть возможность мошенничества
Олег05.03.2024 о 15:26Давид
Ви так настаиваете на цьому варіанті, і так лихо закидаєте сюда оголошення, що я починаю думати, що це ви і продаєте)
А що – робоча схема, погнати трохи на тех, хто будує і запропонувати альтернативну ще і дешевле) Ось тільки можна залишитися і без грошей і без квартири
Давид05.03.2024 о 15:15панцерник
Так забудовник або "продавайте мені" за "ціну забудовника мінус збитки в кілька тисяч грн. за м2". Так що "криво" не від забудовника може бути вигідніше чи "по...
панцерник28.02.2024 о 14:38панцерник24.02.2024 о 19:10Роман
это тысяч 5-6 разницы - откуда ей взяться, продают же в очереди которая идет под сдачу. если бы еще человек продавал свое по каким-то причинам (уехал, долги, ср...
Дійсно, звідки взятися 5..6 тис. різниці, коли доплата біля $2К. плюс-мінус, залежно від площі. Якщо рахувати в гривнях відносно початкової ціни, то це більше 20%.
Хочете сказати, що був зруйнований комплекс на 20%?
Максимум 1% пошкоджень. Але забудовник хоче забагато.
Ось ще одне оголошення:36 м2 $21800
Цена от застройщика 750уе/м2
Выгодная инвестиция!
Все дополнительные расходы по восстановлению оплачены, переуступку оплачивает покупатель!
Котел в стоимости!
Без комиссии для покупателя!Vlas22.02.2024 о 23:20Назар
Підкажіть, чи є камери по яких можна відстежувати, що відбувається на будівництві?
Вони розміщують новини та звіти на тому ж фейсбуці. досить регулярно, пару разів на місяць з фото https://www.facebook.com/novabucha
Останній раз тільки от було –це фотка яку зберіг на телефонВложения:
Олег22.02.2024 о 17:38Назар
Підкажіть, чи є камери по яких можна відстежувати, що відбувається на будівництві?
камер немає, принаймні офіційно їх не встановлювали із трансляцією на сайт. напевно, зараз їх мало хто ставитиме через загрози обстрілів та проблеми з інтернетом та електроенергією – клопітно все це занадто
Назар22.02.2024 о 16:06Підкажіть, чи є камери по яких можна відстежувати, що відбувається на будівництві?
Роман22.02.2024 о 15:38панцерник
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/1-no-kmnatna-kvartira-v-rozvineny-chastin-buch-IDRtxRR.html 1-но кімнатна квартира в новому житловому комплексі з індивідуаль...
это тысяч 5-6 разницы – откуда ей взяться, продают же в очереди которая идет под сдачу. если бы еще человек продавал свое по каким-то причинам (уехал, долги, срочно) – я бы может еще поверил, но продает типа риелтор. выводы сами напрашиваются
панцерник21.02.2024 о 19:31Давид
я ще раз повторю, шо те, що там висить, це не показник - кидалова на квартирах достатньо. Останню ціну яку бачив була 27 і це від забудовника прямо
Так забудовник або “продавайте мені” за “ціну забудовника мінус збитки в кілька тисяч грн. за м2”. Так що “криво” не від забудовника може бути вигідніше чи “покрити збитки забудовнику”.
Давид21.02.2024 о 16:24панцерник
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/1-no-kmnatna-kvartira-v-rozvineny-chastin-buch-IDRtxRR.html 1-но кімнатна квартира в новому житловому комплексі з індивідуаль...
я ще раз повторю, шо те, що там висить, це не показник – кидалова на квартирах достатньо. Останню ціну яку бачив була 27 і це від забудовника прямо
Олег21.02.2024 о 15:19панцерник
Відділ продаж обіцяв у січні ключі, але щось знову пішло не так, але гроші треба доплатити, бо форсмажор.
Не знаю кому там обіцяли в січні саме, я чув про 1 квартал 2024-го. У січні навряд чи можливо щось здати – зазвичай будівельників відпускають на свята до родин, навіть незважаючи на війну все в офісах все одно працювати почали нормально після 15-го десь
Стас20.02.2024 о 20:40панцерник20.02.2024 о 20:30Роман
про доплату уже сколько просят? и что теперь хотят те кто не платит? выходит что и доплачивать мы не хотим и почему это квартиру не сдают вовремя? что по логике...
Якщо в договірі є про доплату, тоді доплачувати.
А що може бути по логіці?
Чому не “па панятіям”?Ось свіже оголошення:
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodazh-1km-po-super-tsn-v-zhk-nova-bucha-IDU8AAM.html
ЖК Нова буча
7 черга, 3 будинок, здача травень-червень 2024
30,57 м.кв, 2 поверх + котел
19000 уе$621 за м2. По сьогоднішньому курсі обміну $ виходить 23928 за м2.
7 черга, 3 будинок – це який саме з чотирьох?
Роман20.02.2024 о 14:56панцерник
Відділ продаж обіцяв у січні ключі, але щось знову пішло не так, але гроші треба доплатити, бо форсмажор.
про доплату уже сколько просят? и что теперь хотят те кто не платит? выходит что и доплачивать мы не хотим и почему это квартиру не сдают вовремя? что по логике?
панцерник10.02.2024 о 23:51Давид
фантастичній разрахнок як на мене, бо шо там вони продають на олхсах не зрозуміло - від старої ціни до чергових аферистів. Остання ціна від забудовника була щос...
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/1-no-kmnatna-kvartira-v-rozvineny-chastin-buch-IDRtxRR.html
1-но кімнатна квартира в новому житловому комплексі з індивідуальним опаленням, балкон.– Площа 36м.кв.
– кухня 10м.кв.
– Поверх 9/9
– індивідуальне опалення
– розвинена інфраструктура
– ціна 21.800 у.о.
– Без комісії!Олеся07.02.2024 о 16:46Петр
Да есть такое, когда брали велосипеды и катались то иногда можно наехать и чувствуешь что что-то неровно под колесами, хотя ж вроде едешь по дорожке...
Життя вже ніколи не буде колишнім, але воно триває
Петр07.02.2024 о 15:32Ігор
де-не-де видно сліди від рашистів, на тій же плитці є вибоїни від вибухів ((
Да есть такое, когда брали велосипеды и катались то иногда можно наехать и чувствуешь что что-то неровно под колесами, хотя ж вроде едешь по дорожке…
Ігор06.02.2024 о 23:13Олеся
Та хіба що від обстрілів трохи - влітку навіть квіти в діжках на набережній були як раніше. всі розваги для дітей в наявності, щоб пара спустити) Улюблене місце...
де-не-де видно сліди від рашистів, на тій же плитці є вибоїни від вибухів ((
Artem06.02.2024 о 19:23Я ще давно купив, живу сам і мені нормально в режимі 3 рази за місяць з’їздити до Києва. Звик до виддаленої праці ще з часів локдауну, а як почалося в березні 22-го то контора моя, теж перейшла на онлайн повністю.
Не можу сказати що в чомусь обділений-і є де гуляти та спортом є де займатися. Придбати можна все. По місту з головою вистачає вело авто у мене тільки для поїздок в офіс. Ось такі враження через якийсь час/
Олеся06.02.2024 о 15:26Петр
Все с ним в порядке, даже скульптуры те самые на месте, удивительно как русня не сперла. Аттракционы и кафехи летом даже работали
Та хіба що від обстрілів трохи – влітку навіть квіти в діжках на набережній були як раніше. всі розваги для дітей в наявності, щоб пара спустити) Улюблене місце!
Denis06.02.2024 о 15:13Соломія
поки що найадекватніша вартість по місту за подібне житло, двокімнатна вийде майже як 1-кімнатна в деяких комплексах - почитала листування, знайшла багато цікав...
Приблизительно так и есть потому что в среднем по палате это 1 млн гривен за 1К. Ну там детально смотреть вообще надо, метраж материалы и так далее, суть кроется в мелочах
Петр05.02.2024 о 22:55Олена
Цікаво, що зараз із центральним парком, він не сильно постраждав від воєнних дій? Раніше там було дуже круто, прямо перлина міста
Все с ним в порядке, даже скульптуры те самые на месте, удивительно как русня не сперла. Аттракционы и кафехи летом даже работали
Ігор05.02.2024 о 19:13Олена
Цікаво, що зараз із центральним парком, він не сильно постраждав від воєнних дій? Раніше там було дуже круто, прямо перлина міста
парк відмінний красивий та доглянутий – коли було тепло гуляли регулярно
панцерник05.02.2024 о 18:29Роман
ага, даже те кто сейчас что-то продают не факт что сдадут в ближайшее время потому что на стройплощадках вообще ничего не шевелиться
Роман05.02.2024 о 14:08Олександра
Все не розумію вашої логіки, про що шкодувати? Будівництво по Бучі стоїть - варіантів просто немає, а якщо взяти до уваги те, що написали нижче то навіть з допл...
ага, даже те кто сейчас что-то продают не факт что сдадут в ближайшее время потому что на стройплощадках вообще ничего не шевелиться
Олена05.02.2024 о 13:24Цікаво, що зараз із центральним парком, він не сильно постраждав від воєнних дій? Раніше там було дуже круто, прямо перлина міста
Соломія04.02.2024 о 17:16поки що найадекватніша вартість по місту за подібне житло, двокімнатна вийде майже як 1-кімнатна в деяких комплексах – почитала листування, знайшла багато цікавого, дякую. Якось не звертала уваги, що у багатьох будівництво застопорилося. Як зателефонуєш до будь-якого відділу продажу всі тебе чекають й кажуть що у них все гаразд)
Давид04.02.2024 о 16:35Елена
Что вы там мальчики вообще считаете и пересчитываете?? В стране война и то что случилось два года назад никто просчитать не мог. Все эти цифры это саморефлексия...
незакриті гештальти) а потрібно просто рухатися далі
Елена04.02.2024 о 15:36Давид
фантастичній разрахнок як на мене, бо шо там вони продають на олхсах не зрозуміло - від старої ціни до чергових аферистів. Остання ціна від забудовника була щос...
Что вы там мальчики вообще считаете и пересчитываете?? В стране война и то что случилось два года назад никто просчитать не мог. Все эти цифры это саморефлексия по тем временам которые были и когда было все относительно стабильно, сейчас непонятно что будет даже через полгода
Давид03.02.2024 о 20:22панцерник
Арифметика: Інвестиція еквівалент $14000 Поточна ціна (olx) $19000 Доплата забудовнику за збитки $2000 Чистий дохід $19К-$14К-$2К=$3К за три роки, тобто по $1К...
фантастичній разрахнок як на мене, бо шо там вони продають на олхсах не зрозуміло – від старої ціни до чергових аферистів. Остання ціна від забудовника була щось від 27 000 баксів
Олександра03.02.2024 о 17:56панцерник
Арифметика: Інвестиція еквівалент $14000 Поточна ціна (olx) $19000 Доплата забудовнику за збитки $2000 Чистий дохід $19К-$14К-$2К=$3К за три роки, тобто по $1К...
Все не розумію вашої логіки, про що шкодувати? Будівництво по Бучі стоїть – варіантів просто немає, а якщо взяти до уваги те, що написали нижче то навіть з доплатою ти в очевидному плюсі залишаєшся, якщо плануєш тут жити звісно ж
Роман03.02.2024 о 16:35Павло
Це може з точки зору якогось перекупа, а ви поміркуйте коли хтось бере для себе. Зараз ціна на комфорт у Бучі починається десь від 800 000 (понад 22 000 доларів...
тут кстати большинство брало квартиры как раз не для перепродажи, а чтобы жить
Павло03.02.2024 о 13:12панцерник
Це може з точки зору якогось перекупа, а ви поміркуйте коли хтось бере для себе. Зараз ціна на комфорт у Бучі починається десь від 800 000 (понад 22 000 доларів) за однушку, от і ду ма й те
панцерник02.02.2024 о 17:26А ось і судовий прецендент:
https://www.facebook.com/groups/310236649616636/?&multi_permalinks=1376631566310467
– Нарешті, така довгоочікувана Перемога в апеляції. Забудовник ЖК Шевченківський квартал розриває договори з інвестором та не визнає за ними майнові права.
– И шо це значит?
– … а це значить, що … суд призначив майнові права за інвестором, а не за шахрєм забудовникомпанцерник21.01.2024 о 09:26Арифметика:
Інвестиція еквівалент $14000
Поточна ціна (olx) $19000
Доплата забудовнику за збитки $2000
Чистий дохід $19К-$14К-$2К=$3К за три роки, тобто по $1К(навіть менше) за рік (але ще не здано).
Ітого середньорічний дохід 0.07% у валюті.
Інвестиція так собі. Можна було почекати 3-4 роки і купити готове, а в той час покласти на ОВДП під 20% в грн. За 4 роки було би з 400 000 грн. $21К
І мати $2K “на каву”Ігор20.01.2024 о 18:55панцерник
Ви стверджуєте, що 8ма черга будується, чи ви про 7му, яка була на 99% готова? Чи як розуміти "будівництво триває"?
Скоро 7.3 здадуть, писали що котли доставляють і ще щось по дрібницях
Yana20.01.2024 о 16:31Давид19.01.2024 о 17:16панцерник
Ви стверджуєте, що 8ма черга будується, чи ви про 7му, яка була на 99% готова? Чи як розуміти "будівництво триває"?
Якщо порожню коробку вважати за 99%, то типу як так – і немає ніяких робіт. А те що внутрішні, комунікації, вікна, утеплення – то не в рахунок ймовірно
Сергій19.01.2024 о 15:56панцерник
Само собою зрозуміло, що йдеться про чергу 7. А ви цифру 99% від чого рахували?
панцерник14.01.2024 о 23:22Сергій
Якось надто песимістично з огляду на те, що будівництво триває і є доступні для огляду терміни здачі, які реально закрити (якщо нічого не станеться фатального, ...
Ви стверджуєте, що 8ма черга будується, чи ви про 7му, яка була на 99% готова?
Чи як розуміти “будівництво триває”?Роман10.01.2024 о 14:49Олександра
Я не готова відмовитися від квартири коли вже позаду практично вся дистанція. Ви чого хочете домогтися? Кожен сам ухвалює рішення, зваживши всі фактори, хочете ...
за потраченное время вообще промолчу, снова таки – искать что-либо другое по буче, когда строительство повсеместно затухло: вариант не вариант
Олександра10.01.2024 о 00:46панцерник
Забудовники ще має з десяток площадок для побудови з десяток подібних кварталів сьомій черзі. Чи таки бізнес як Аркади?
Я не готова відмовитися від квартири коли вже позаду практично вся дистанція. Ви чого хочете домогтися? Кожен сам ухвалює рішення, зваживши всі фактори, хочете чекати повернення своїх внесків невизначену кількість часу – та будь ласка!
Сергій09.01.2024 о 18:10панцерник
пропонуєте профінансувати банкрота бо він банкрот?
Якось надто песимістично з огляду на те, що будівництво триває і є доступні для огляду терміни здачі, які реально закрити (якщо нічого не станеться фатального, звісно)
Давид09.01.2024 о 16:42Ilona09.01.2024 о 14:37Стандартно для Бучи, сюда едут только те кто понимает все плюсы и не хочет больше суеты и кипиша Киева. по мне – все прекрасно, и хорошо что это окраина ведь природа рядышком. квартиры вышла бюджетной даже с учетом того что потратила на ремонт
панцерник09.01.2024 о 14:35Иггорь
а що дасть такий перерозподіл грошового потоку - тут будівництво прискориться, а там узагалі встане. це гра з вогнем, хоча у того ж Микитася дуже довго виходило...
Залежить що робити із грошима інвесторів, якщо красти як Микитась, то і результат буде як в Микитася
Иггорь09.01.2024 о 14:07Станислав
По моему опыту инвестиций в строительство - никто с других объектов перекидывать деньги не будет, те кто перекидывает это Микитась 2.0
а що дасть такий перерозподіл грошового потоку – тут будівництво прискориться, а там узагалі встане. це гра з вогнем, хоча у того ж Микитася дуже довго виходило всім мізки пудрити