Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
1
Ігор
Лина
Говорят на очередь 7.1 дают бытовой тариф по электричеству
Напевно в’їхало в будинок стільки людей, скільки потрібно для переоформлення договору, радий за них – а скільки грошей платити?
панцерник
Руслан
те, що сталося в місті, дуже позначилося на всьому, безумовно добре, що є кому будувати і є видимий прогрес, знайомий інвестував у гранд бурже це недалеко в при...
Якщо збитки, то панове інвестори, компенсуйте.
Чи може, забудовник прибутками ділився чи буде ділитися?
Це як наші олігархи: націоналізують збитки та приватизовують прибутки.панцерник
Антон Битенко
Так а що сталося, що ж відбувається протягом цих двох років? Може війна наприклад? Та кожного дня дякую бо могло все бути з будівництвом набагато гірше, поглянь...
а ми тут жирулавали два роки, а бідний забудовник животів
панцерник
Антон Битенко
До речі, у колеги дом від Київміськбуду, здається у жовтні сказали, що матеріали коштують космос, тож вибачте - ми підвищуємо вартість
Два роки тому оплачено і збудовано, а в новій бучі тепер піднімають цін, бо хочуть
Антон Битенко
До речі, у колеги дом від Київміськбуду, здається у жовтні сказали, що матеріали коштують космос, тож вибачте – ми підвищуємо вартість
Олег
так а выехапо сколько народу а ктото и сбежал, и не только рабочих - тупо всех и кто работал и кто мог деньги платить, теперь имеем что имеем
А ще безпосередньо в Бучі та Ірпені тотальні крадіжки обладнання, будівельної техніки та матеріалів були, якщо хтось не вивіз(((
Олег
Станислав
Те кто непосредственно делает все строительные работы повально пошли в ЗСУ, если тут набрали бригады и стройка идет хоть как-то - считай повезло
так а выехапо сколько народу а ктото и сбежал, и не только рабочих – тупо всех и кто работал и кто мог деньги платить, теперь имеем что имеем
Людмила
Оксана
Усе залежить від пріоритетів - нам із чоловіком до офісу у Святошинський район їхати, тому квартиру брали тут з урахуванням того, що витрачатимемо час на дорогу...
А як вам електроенергія по комерційному тарифу, 8 грн 50 коп за кВт влаштовує ????
Нова Буча ,2 на комерційному тарифі, 2000-2500 грн в місяць ,це жахіття.
хоча при купівлі квартири нам обіцяли побутовий тариф.
Всі ЖК в Бучі переведені на побутовий тільки Нова Буча дере з людей по комерційному.
Думай теОксана
Усе залежить від пріоритетів – нам із чоловіком до офісу у Святошинський район їхати, тому квартиру брали тут з урахуванням того, що витрачатимемо час на дорогу, але не витратимо набагато більше на житло в межах міста. І це спрацювало – задоволені, їздимо, вже звикли.
панцерник
Тільки до 100% оплати ще вимагають доплати 2500 грн. за м2. І два з гаком роки затягування строків. Дякуйте, що обіцяють здати наступного року.
у 2022 тільки чверть будмайданчиків працювала і десь читав, що йшло відсотків 15 від обсягів будматеріалів до початку військових дій. Ринок, по суті, тільки цього літа ожив і ціни поповзли вгору одразу тому що: будувати нікому і будматеріали зросли у вартості в рази
Станислав
Антон Битенко
Так а що сталося, що ж відбувається протягом цих двох років? Може війна наприклад? Та кожного дня дякую бо могло все бути з будівництвом набагато гірше, поглянь...
Те кто непосредственно делает все строительные работы повально пошли в ЗСУ, если тут набрали бригады и стройка идет хоть как-то – считай повезло
Руслан
Антон Битенко
те, що сталося в місті, дуже позначилося на всьому, безумовно добре, що є кому будувати і є видимий прогрес, знайомий інвестував у гранд бурже це недалеко в принципі, так там на ті висотки ще пару-трійку років копошитися будуть
Антон Битенко
панцерник
Тільки до 100% оплати ще вимагають доплати 2500 грн. за м2. І два з гаком роки затягування строків. Дякуйте, що обіцяють здати наступного року.
Так а що сталося, що ж відбувається протягом цих двох років? Може війна наприклад? Та кожного дня дякую бо могло все бути з будівництвом набагато гірше, погляньте що поряд з новобудовами
панцерник
Антон Битенко
Мою квартиру обіцяють у першому кварталі наступного року здати - з урахуванням того, що на ринку нерухомості відбувається, скільки мертвих стоїть будівництв, і ...
Антон Битенко
Мою квартиру обіцяють у першому кварталі наступного року здати – з урахуванням того, що на ринку нерухомості відбувається, скільки мертвих стоїть будівництв, і які копійки я вкладав ще в котлован, то це гарне було вкладення. мені взагалі ж не горить, є де жити поки що, переїду, коли все налагодиться більш-менш
Станислав
Очевидно же что никаких гарантий, разводят лохов. Коллцентры по всей стране а тут и номера телефонов и копии документов наивные скидывают, я бы потом не удивлял...
Я на офіційний тг підписана де є новини, решта – це марнування часу на читання якихось поодиноких нервових осіб або справді небезпечно https://t.me/novabucha2
Станислав
Віктор Галенко
люди, будьте обережнішими, орудують шахраї, ви ж реально не знаєте, хто створив цей чат і з якими цілями. хтось у вас збирає дані з договорів нібито для ідентиф...
Очевидно же что никаких гарантий, разводят лохов. Коллцентры по всей стране а тут и номера телефонов и копии документов наивные скидывают, я бы потом не удивлялся сюрпризам
Віктор Галенко
Юра
Ні, якийсь незрозумілий чат із 4 людьми - я зайшов і вийшов
люди, будьте обережнішими, орудують шахраї, ви ж реально не знаєте, хто створив цей чат і з якими цілями. хтось у вас збирає дані з договорів нібито для ідентифікації , що потім із цією інформацією робитимуть, чи є гарантії безпеки?
Сергей
А кроме троих людей в чате кто то ещё есть?
Ні, якийсь незрозумілий чат із 4 людьми – я зайшов і вийшов
Тетяна
Живемо на 11А з 2018 року, встигли виїхати перед війною та ось наприкінці літа всією сім’єю повернулися. Чесно кажу, що немає нічого кращого за рідну домівку, як би важко не було – тут легше набагато ніж у Нідерландах, хоча нас там дуже добре прийняли//
Yana
Світлана
Забудовник виявився злодієм. Надурив всіх інвесторів, так і не виконавши свої зобов'язання щодо постійного підключення електроенергії, та ще й запровадив комерц...
судячи з часу комента це та секція нового будинку, де на той момент жило 5 сімей, ясний пень що ніхто їм не буде індивідуально платіж знижувати, а зараз інша ситуація
Николай
Олег
Ви нічого не розумієте, забудовник повинен був палицями інвесторів заганяти по квартирах, щоб приїжджали і жили, а не ось це ось все)) Якщо людина хоче зекономи...
слышал в каком-то жк для ремонта тягала воду из соседнего комплекса бригада, потому что хозяину очень нужно было побыстрее переехать
Олег
Стас
Вибачте, а в чому полягає саме шахрайство? У вас це перший досвід інвестування в новобудову? Пів Києва пройшли через раннє вселення і подальший комерційний тари...
Ви нічого не розумієте, забудовник повинен був палицями інвесторів заганяти по квартирах, щоб приїжджали і жили, а не ось це ось все)) Якщо людина хоче зекономити і з’їхати з оренди у власне житло швидше, то це може загрожувати збільшеними витратами на комуналку (поки немає наповнення 50% будинку людьми, ні про який постійний договір мови бути не може – так всюди)
Николай
Стас
Вибачте, а в чому полягає саме шахрайство? У вас це перший досвід інвестування в новобудову? Пів Києва пройшли через раннє вселення і подальший комерційний тари...
Тоже прикололся с постановки вопроса на эмоциях….при чем тут застройщик если достаточное количество людей на тот момент не въехало?? Война, эмиграция, вот это все. Нужно определенное количество народа чтобы договор заключить
Стас
Світлана
Забудовник виявився злодієм. Надурив всіх інвесторів, так і не виконавши свої зобов'язання щодо постійного підключення електроенергії, та ще й запровадив комерц...
Вибачте, а в чому полягає саме шахрайство? У вас це перший досвід інвестування в новобудову? Пів Києва пройшли через раннє вселення і подальший комерційний тариф
Леся
Лілія
Добрий день! Я інвестор 7-ї черги додайте будь-ласка мій номер телефону 067 9386238 до чату групи. Заздалегідь дякую!
https://invite.viber.com/?g2=AQBCZL7A167vlU%2FqOVEQapAzgHin1v6vSTJX5AJinvt8YFKbeGmNPOY8X4l4GjFs
Це спільнота в вайбері, переходьте, там в спільноті є посилання на групи в телеграмі, пролиситайте переписку
Народ, це посилання є тут в спілкуванні, по ньому просто треба перейти – нічого тяжкого
Лілія
Добрий день! Я інвестор 7-ї черги додайте будь-ласка мій номер телефону 067 9386238 до чату групи. Заздалегідь дякую!
Андрій
Світлана
Добрий день, це вже нових чергах такий тариф? В нова буча 2?
Я мешканець 11а поки нічого конкретного не можу сказати тільки погрози про підняття тарифів…Леся
Світлана
Через поле, в ЖК Сінгерія в Ірпіні такаж ціна на електроенергію. Ви подали заяву в поліцію про цей злочин? Чи це голосні лозунги тільки
Світлана
Забудовник виявився злодієм. Надурив всіх інвесторів, так і не виконавши свої зобов’язання щодо постійного підключення електроенергії, та ще й запровадив комерційні тарифи! Тепер ми маємо сплачувати за електроенергію по космічній ціні! Злодії мають сидіти у в’язниці!
Леся
Вікторія
Додайте будь ласка мене у вайбер спільноту. 7 черга Будинок 7.3 тел 0631993112
Посилання на групу 7 черги є нижче, переходьте і приєднуйтесь
Вікторія
Леся
Всім хто просив додати в спільноту відправила посилання в вайбері, переходьте і приєднуйтесь
Додайте будь ласка мене у вайбер спільноту. 7 черга Будинок 7.3 тел 0631993112
Юлія
Сусіди, хто інвестував у 8му чергу , створили групу в телеграм https://t.me/vosmashergabudivnictvo
Ласкаво просимо🙏
Леся
Всім хто просив додати в спільноту відправила посилання в вайбері, переходьте і приєднуйтесь
Леся
Ірина
Анна
А придомовую территорию в чем проблема сделать?) а как продаются и покупаются квартиры в соседних жк?) или реестры закрыты только для жк нова Буча?
Будьте добрі, додайте у вайбер. Інвестор 7 черги. т. 0931933287
Ірина
Леся
https://invite.viber.com/?g2=AQA1sN56Hf5vY0%2FqOVGp8lDD2qOUZ9yti6uO3rIvJVzVwFp2%2BM939qPa7ZFCwiiM Це спільнота у вайбері 7 черги
Додайте будь ласка у вайбер. 7 черга. Посилання не відкривається. 0931933287
Ірина
Сергей
Додайте будь ласка 0506176843
Додайте будь ласка мене у вайбер спільноту. 7 черга 0931933287
Леся
Антоніна
Додайте мене, будь ласка, у групу інвесторів ЖК Нова Буча (7черга) 0989682852
Ви можете перейти за посиланням і приєднатися
Антоніна
Леся
https://invite.viber.com/?g2=AQA1sN56Hf5vY0%2FqOVGp8lDD2qOUZ9yti6uO3rIvJVzVwFp2%2BM939qPa7ZFCwiiM Це спільнота у вайбері 7 черги
Додайте мене, будь ласка, у групу інвесторів ЖК Нова Буча (7черга) 0989682852
Леся
https://invite.viber.com/?g2=AQA1sN56Hf5vY0%2FqOVGp8lDD2qOUZ9yti6uO3rIvJVzVwFp2%2BM939qPa7ZFCwiiM
Це спільнота у вайбері 7 черги
Катя
Доброго дня. додайте мене будь ласка 0961136041, я інвестор 7.4.
Були в кінці вересня на будівництві, сказали що нічого не будують.
У нас розтермінування, до вересня платили, але тепер як нічого не будується, то навіть не знаємо платити чи ні.Сергій
Анна
Группа инвесторы. Скиньте свой номер. Добавим
0950513942 додайте будь-ласка в групу інвестори. дякую!
Сергій
Доброго дня! Додайте будь-ласка до спільноти інвесторів 0950513942 Дякую!
Вячеслав
Сергей
Доброго дня. Інвестував кошти у 8-у чергу. Добавте будь ласка мій номер до якоїсь спільноти, щоб бути вкурсі подій і ходу будівництва. 0636433769
Сергей
Анна
Сергій
Анна
Доброго дня. додайте будь ласка 0673241578
Юлия
Анна
0991024707 додайте будьласка