Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
Лариса01.10.2022 о 15:52
Леся
А є у вайбері група 7 черги чи у окремого будинку своя група?
0986468420 вайбер
Анна01.10.2022 о 12:37Леся
А є у вайбері група 7 черги чи у окремого будинку своя група?
Группа инвесторы. Скиньте свой номер. Добавим
Ірина28.09.2022 о 13:08Анна
Добрый день. Что -нибудь слышно по про ход строительства 7 очереди. В отделе продаж на звонки не отвечают и не перезванивают
Я теж з цієї черги, наберіть мене будь ласка поспілкуватися 0665997359
Ірина28.09.2022 о 13:04Лариса
Дякую вам ,Леся і велике спасибі за інфо,Вже будемо чекати і надалі,Гірше би було якби була невідомість, а так вже й на душі легше.Дякую вам !
Доброго дня вибачте, як підключитись у Вашу групу 7 черга 2 будинок
Леся27.09.2022 о 22:05С 1 октября в Киеве взвинтят цену на недвижимость
«Киевгорстрой» заявил о поднятии базовой стоимости квадратного метра.
«Стоимость строительных материалов заставляет поднимать цены. Раньше мы анонсировали подорожание с сентября, а затем отложили. Но чтобы продолжить строительство нужно закупать материалы, а они подорожали почти на 50%».
Анна27.09.2022 о 10:52Анна
Я инвестор 7 черги. Дом 7.2.
Я інвестор 8 черги. Є тут хтось з 8?
Кажуть що в жовтні запрацює відділ продажу і планують відновити будівництво 8 черги. Можливо в когось є ще якась інформація?Анна
Были на стройке. Строители говорят что работы по 7 дому осталось на 2 недели, поменять окна и 20 метров откосов сделать, плюс придомовая территория. Но работы н...
Добрий вечір. Надішліть будь ласка номер. Дякую
Леся26.09.2022 о 14:56Алена Кинах
У кого рассрочка по 7 очереди ? Вы ее сейчас оплачиваете ?
Особисто я сплачую, оскільки після завершення військового стану, все одно прийдеться все заплатити, і якщо забудовник визначить строки погашення даної заборгованості, то погасити її буде важко
Анна
Были на стройке. Строители говорят что работы по 7 дому осталось на 2 недели, поменять окна и 20 метров откосов сделать, плюс придомовая территория. Но работы н...
Анна, можете пожалуйста написать номер юриста застройщика
СпасибоЛеся26.09.2022 о 08:12Ольга
Я інвестор 7 черги будинок 2. Це той що мав здатися весною? Вірно?
Ольга, ви у мене запитаєте коли повинен був здатися будинок?
Мій будинок 7.4, по документам повинен був здатися у 4 кварталі 2022 рокуОльга25.09.2022 о 20:45Леся
Сподіваюсь, що є)
Я інвестор 7 черги будинок 2. Це той що мав здатися весною? Вірно?
Анна24.09.2022 о 20:43Лариса
Я інвестор 2 будинку 7 черги,може хто їздив туди чи знає про здачу 7 черги? Мене одна людина запевнила що заморозили 8 чергу, а по 7 йде будівництво.Може хто зн...
Давайте. У меня уже есть письмо от юристов к застройщику. Давайте свяжемся в личку. Я инвестор 7 очереди, дом 7.2
Анна24.09.2022 о 20:39Анна
Я инвестор 7 черги. Дом 7.2.
Были на стройке. Строители говорят что работы по 7 дому осталось на 2 недели, поменять окна и 20 метров откосов сделать, плюс придомовая территория. Но работы не ведутся так как нет команды это делать. Сказали что у застройщика какие-то проблемы со сдачей в эксплуатацию дома.
Ещё разговаривала с юристом застройщика, она говорит что в этом году сдачи скорее всего не будет. Про строителей которые ушли в ЗСУ и украденную технику, эту историю нам тоже рассказывали. Кому интересно пишите, могу дать номер юриста застройщикаАнна24.09.2022 о 20:15Леся22.09.2022 о 19:59Сергей
А кроме троих людей в чате кто то ещё есть?
Сподіваюсь, що є)
Сергей22.09.2022 о 16:52Леся
Не суть який він третій чи четвертий, хоча в сьомій черзі він останній, а їх всього чотири. Я писала нижче, що лбди роблять ремонти і навіть 5 сімей вже живуть....
А кроме троих людей в чате кто то ещё есть?
Леся22.09.2022 о 14:41Сергей
Добрый день, спасибо, на фото 3 дом, мой 4(фото снизу). Вы точно уверены что 3 и 4 дом это 7 очередь? Был вчера на крыше 4 кто был и что то делали, на прошлой н...
Не суть який він третій чи четвертий, хоча в сьомій черзі він останній, а їх всього чотири. Я писала нижче, що лбди роблять ремонти і навіть 5 сімей вже живуть… Напевно читаються тільки останні коментарі
Сергей22.09.2022 о 09:39Леся
Це будинки 7 черги, що недобудований, це 4 будинок в сьомій черзі. Діліться інформацією?)
Добрый день, спасибо, на фото 3 дом, мой 4(фото снизу). Вы точно уверены что 3 и 4 дом это 7 очередь? Был вчера на крыше 4 кто был и что то делали, на прошлой неделе на 3 устанавливали опоры для заливки. В 1 в некоторых окнах горит свет, наверное делают ремонт.
Вложения:
Леся21.09.2022 о 23:31Сергей
Подскажите 4 дом это 7 или 8 очередь? Я уже запутался, у меня тоже 4. Сегодня там бул, что интересует расскажу
Це будинки 7 черги, що недобудований, це 4 будинок в сьомій черзі. Діліться інформацією?)
Вложения:
Лариса21.09.2022 о 19:00Сергей
Подскажите 4 дом это 7 или 8 очередь? Я уже запутался, у меня тоже 4. Сегодня там бул, что интересует расскажу
Ми переписувалися за 7 чергу будівництва, це та черга де останні 2 будинки повинні були здатися до кінця 2022 року, а 8 черга -це вже по плану 2023 рік.То у вас яка?
Якщо щось новеньке взнали ,то поділіться інформацією,я думаю всім буде цікаво хто на форумі.Дякую.Сергей21.09.2022 о 16:39Леся
Ні, мій самий останній, четвертий, що будується ще
Леся20.09.2022 о 20:28Лариса
Дякую вам ,Леся і велике спасибі за інфо,Вже будемо чекати і надалі,Гірше би було якби була невідомість, а так вже й на душі легше.Дякую вам !
Немає за що) від наших переживань мало що зміниться, головне, щоб закінчилась війна! Тримаємо один одного в курсі, скоро будемо знайомитися під час ремонтів)
Лариса20.09.2022 о 14:40Леся
Леся20.09.2022 о 12:51Лариса
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки, ви теж в цьому?
Леся20.09.2022 о 12:42Лариса
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки,він побудований повністю,конкретно про нього нічого не чули? Дякую вам велике, хоч якась інформ...
Як нам сказали в тому будинку від авіаудару вилетіли всі вікна від посадки, якщо я вірно зрозуміла вас про ваш будинок. Будівництво і відновлення відбувається але повільно, тому сподіваємося на завершення будівництва і на “не зміну оплати” оскільки ціни змінились колосально в державі
Лариса20.09.2022 о 12:19Леся
Я сьогодні була там. Поговорили з начальником участка (так людина представилась) 8 черга не будується, 7 черга будується але дуже повільно, оскільки всі будівел...
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки,він побудований повністю,конкретно про нього нічого не чули? Дякую вам велике, хоч якась інформація що потихеньку будують,а не стоїть.
Лариса20.09.2022 о 12:13Леся
Я сьогодні була там. Поговорили з начальником участка (так людина представилась) 8 черга не будується, 7 черга будується але дуже повільно, оскільки всі будівел...
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки, ви теж в цьому?
Леся20.09.2022 о 11:20Я сьогодні була там. Поговорили з начальником участка (так людина представилась) 8 черга не будується, 7 черга будується але дуже повільно, оскільки всі будівельні фонди заморожені і коштів виділяється дуже мало. Багато будівельників пішли в ЗСУ, ті що повертаються працювати уже не можуть. Багато руйнувань від двох авіаударів які були біля ЖК і в ЖК. Чекають на висновки комісії, нічого робити самостійно не можуть. Прибудинкова територія добудованих будинків буде облаштовуватися в жовтні. Деякі люди вже роблять ремонти, навіть 5 сімей живуть і будуть зимувати там. Під час окупації викрадено багато обладнання. Сдача особисто мого будинку, який наразі будується (фото знизу додавала), приблизно зміщується на рік, так нам озвучили. Ось такі справи. Нажаль ціни на все виросли в 4 рази, а то і більше… Війна триває…
Лариса20.09.2022 о 11:02Леся
В неділю буду там недалеко, заїду і подивлюся. Зрозуміло, що в строки, які були до війни озвучені нічого вже не добудується але сподіваюсь, що не заглохне повні...
Я інвестор 2 будинку 7 черги,може хто їздив туди чи знає про здачу 7 черги? Мене одна людина запевнила що заморозили 8 чергу, а по 7 йде будівництво.Може хто знає чи правда це? Будинок добудований, чи може гуртом організуватися і писати офіційний лист забудовнику з усіма підписами…?????
Леся11.09.2022 о 22:05Анна
А придомовую территорию в чем проблема сделать?) а как продаются и покупаются квартиры в соседних жк?) или реестры закрыты только для жк нова Буча?
Анна, я не будівельник і кошти ваші я не брала за будівництво, тому не потрібно мені ставити ці питання. Вкладаючи в будівництво, навіть в мирний час, людина завжди ризикує.
Анна11.09.2022 о 16:43Анна
Реестры открыли в июне месяце. И он закрыл для публичной информации, сделки совершить нельзя только в районе боевых действий. Все остальные жк прекрасно сдают в...
А придомовую территорию в чем проблема сделать?) а как продаются и покупаются квартиры в соседних жк?) или реестры закрыты только для жк нова Буча?
Анна11.09.2022 о 16:41Леся
Напевно тому, що всі реєстри на час війни закриті, тому оформити право власності зараз проблемно
Реестры открыли в июне месяце. И он закрыл для публичной информации, сделки совершить нельзя только в районе боевых действий. Все остальные жк прекрасно сдают в эксплуатацию и строятся.
Леся11.09.2022 о 08:18Анна
У меня тот который достроился. В таком виде стоит с февраля месяца. Осталось сделать только придомовую территорию. Но застройщик за 6 месяцев этого не делает и ...
Напевно тому, що всі реєстри на час війни закриті, тому оформити право власності зараз проблемно
Анна10.09.2022 о 09:35Леся
У мене той, що ще будується
У меня тот который достроился. В таком виде стоит с февраля месяца. Осталось сделать только придомовую территорию. Но застройщик за 6 месяцев этого не делает и не сдаёт в эксплуатацию. На стройке говорят что проблемы с документами.
Анна08.09.2022 о 07:33Леся08.09.2022 о 00:45В неділю буду там недалеко, заїду і подивлюся. Зрозуміло, що в строки, які були до війни озвучені нічого вже не добудується але сподіваюсь, що не заглохне повністю
Леся08.09.2022 о 00:41Анна
На какой номер?) 2 сотрудников которые работали в отдели продаж уволены) номер отдела выключен. Когда вы дозвонились?))))
На номер, що був раніше. Мені спеціаліст передзвонив
Анна07.09.2022 о 18:50Лариса
Зайдіть у фейсбук, там у групі вся інформація, завжди оновлюється ( жилой масив новая Буча)
Заходу каждый день. Последняя информация от 04.08. Стройка не ведётся. 7 очередь достроина была ещё в феврале до начала войны, осталось сделать придомовую территорию, застройщик ее не делает и никаких работ по строительству не происходит.
Анна07.09.2022 о 18:45Леся
Відділ продажу працює дистанційно, особисто я дозвонилася до них
На какой номер?) 2 сотрудников которые работали в отдели продаж уволены) номер отдела выключен. Когда вы дозвонились?))))
Анна
Я пишу официальные запросы на них. Юрист мне ответила что достраивать в этом году не будут
Анно, сумні новини 🙁
Дякую що повідомили про нихЛеся06.09.2022 о 14:20Максим
Отдел продаж закрыт, номера телефонов ЖК выключены, на стройке никого. На LUN.UA статус «временно нет связи». Похоже на то, что стройку заморозили.
Відділ продажу працює дистанційно, особисто я дозвонилася до них
Леся06.09.2022 о 14:19На їх сторінці, в ФБ та інстаграм, були пости, що будівництво ведеться але повільніше, оскільки під час окупації було викрадено багато чого з будівництва. І я особисто їздила за літо декілька раз (в осени теж поїду), то будівництво потихеньку відбувається, мій будинок будується
Анна05.09.2022 о 15:16Максим
Отдел продаж закрыт, номера телефонов ЖК выключены, на стройке никого. На LUN.UA статус «временно нет связи». Похоже на то, что стройку заморозили.
Я пишу официальные запросы на них.
Юрист мне ответила что достраивать в этом году не будутАнна05.09.2022 о 15:15Максим
Я думаю так есть. Хотя 7 очередь достроена.