Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
Леся20.09.2022 о 20:28
Лариса
Дякую вам ,Леся і велике спасибі за інфо,Вже будемо чекати і надалі,Гірше би було якби була невідомість, а так вже й на душі легше.Дякую вам !
Немає за що) від наших переживань мало що зміниться, головне, щоб закінчилась війна! Тримаємо один одного в курсі, скоро будемо знайомитися під час ремонтів)
Лариса20.09.2022 о 14:40Леся
Ні, мій самий останній, четвертий, що будується ще
Дякую вам ,Леся і велике спасибі за інфо,Вже будемо чекати і надалі,Гірше би було якби була невідомість, а так вже й на душі легше.Дякую вам !
Леся20.09.2022 о 12:51Лариса
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки, ви теж в цьому?
Ні, мій самий останній, четвертий, що будується ще
Леся20.09.2022 о 12:42Лариса
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки,він побудований повністю,конкретно про нього нічого не чули? Дякую вам велике, хоч якась інформ...
Як нам сказали в тому будинку від авіаудару вилетіли всі вікна від посадки, якщо я вірно зрозуміла вас про ваш будинок. Будівництво і відновлення відбувається але повільно, тому сподіваємося на завершення будівництва і на “не зміну оплати” оскільки ціни змінились колосально в державі
Лариса20.09.2022 о 12:19Леся
Я сьогодні була там. Поговорили з начальником участка (так людина представилась) 8 черга не будується, 7 черга будується але дуже повільно, оскільки всі будівел...
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки,він побудований повністю,конкретно про нього нічого не чули? Дякую вам велике, хоч якась інформація що потихеньку будують,а не стоїть.
Лариса20.09.2022 о 12:13Леся
Я сьогодні була там. Поговорили з начальником участка (так людина представилась) 8 черга не будується, 7 черга будується але дуже повільно, оскільки всі будівел...
Мій будинок той що мався здатися в квітні,він зі сторони посадки, ви теж в цьому?
Леся20.09.2022 о 11:20Я сьогодні була там. Поговорили з начальником участка (так людина представилась) 8 черга не будується, 7 черга будується але дуже повільно, оскільки всі будівельні фонди заморожені і коштів виділяється дуже мало. Багато будівельників пішли в ЗСУ, ті що повертаються працювати уже не можуть. Багато руйнувань від двох авіаударів які були біля ЖК і в ЖК. Чекають на висновки комісії, нічого робити самостійно не можуть. Прибудинкова територія добудованих будинків буде облаштовуватися в жовтні. Деякі люди вже роблять ремонти, навіть 5 сімей живуть і будуть зимувати там. Під час окупації викрадено багато обладнання. Сдача особисто мого будинку, який наразі будується (фото знизу додавала), приблизно зміщується на рік, так нам озвучили. Ось такі справи. Нажаль ціни на все виросли в 4 рази, а то і більше… Війна триває…
Лариса20.09.2022 о 11:02Леся
В неділю буду там недалеко, заїду і подивлюся. Зрозуміло, що в строки, які були до війни озвучені нічого вже не добудується але сподіваюсь, що не заглохне повні...
Я інвестор 2 будинку 7 черги,може хто їздив туди чи знає про здачу 7 черги? Мене одна людина запевнила що заморозили 8 чергу, а по 7 йде будівництво.Може хто знає чи правда це? Будинок добудований, чи може гуртом організуватися і писати офіційний лист забудовнику з усіма підписами…?????
Леся11.09.2022 о 22:05Анна
А придомовую территорию в чем проблема сделать?) а как продаются и покупаются квартиры в соседних жк?) или реестры закрыты только для жк нова Буча?
Анна, я не будівельник і кошти ваші я не брала за будівництво, тому не потрібно мені ставити ці питання. Вкладаючи в будівництво, навіть в мирний час, людина завжди ризикує.
Анна11.09.2022 о 16:43Анна
Реестры открыли в июне месяце. И он закрыл для публичной информации, сделки совершить нельзя только в районе боевых действий. Все остальные жк прекрасно сдают в...
А придомовую территорию в чем проблема сделать?) а как продаются и покупаются квартиры в соседних жк?) или реестры закрыты только для жк нова Буча?
Анна11.09.2022 о 16:41Леся
Напевно тому, що всі реєстри на час війни закриті, тому оформити право власності зараз проблемно
Реестры открыли в июне месяце. И он закрыл для публичной информации, сделки совершить нельзя только в районе боевых действий. Все остальные жк прекрасно сдают в эксплуатацию и строятся.
Леся11.09.2022 о 08:18Анна
У меня тот который достроился. В таком виде стоит с февраля месяца. Осталось сделать только придомовую территорию. Но застройщик за 6 месяцев этого не делает и ...
Напевно тому, що всі реєстри на час війни закриті, тому оформити право власності зараз проблемно
Анна10.09.2022 о 09:35Леся
У мене той, що ще будується
У меня тот который достроился. В таком виде стоит с февраля месяца. Осталось сделать только придомовую территорию. Но застройщик за 6 месяцев этого не делает и не сдаёт в эксплуатацию. На стройке говорят что проблемы с документами.
Анна08.09.2022 о 07:33Леся08.09.2022 о 00:45В неділю буду там недалеко, заїду і подивлюся. Зрозуміло, що в строки, які були до війни озвучені нічого вже не добудується але сподіваюсь, що не заглохне повністю
Леся08.09.2022 о 00:41Анна
На какой номер?) 2 сотрудников которые работали в отдели продаж уволены) номер отдела выключен. Когда вы дозвонились?))))
На номер, що був раніше. Мені спеціаліст передзвонив
Анна07.09.2022 о 18:50Лариса
Зайдіть у фейсбук, там у групі вся інформація, завжди оновлюється ( жилой масив новая Буча)
Заходу каждый день. Последняя информация от 04.08. Стройка не ведётся. 7 очередь достроина была ещё в феврале до начала войны, осталось сделать придомовую территорию, застройщик ее не делает и никаких работ по строительству не происходит.
Анна07.09.2022 о 18:45Леся
Відділ продажу працює дистанційно, особисто я дозвонилася до них
На какой номер?) 2 сотрудников которые работали в отдели продаж уволены) номер отдела выключен. Когда вы дозвонились?))))
Анна
Я пишу официальные запросы на них. Юрист мне ответила что достраивать в этом году не будут
Анно, сумні новини 🙁
Дякую що повідомили про нихЛеся06.09.2022 о 14:20Максим
Отдел продаж закрыт, номера телефонов ЖК выключены, на стройке никого. На LUN.UA статус «временно нет связи». Похоже на то, что стройку заморозили.
Відділ продажу працює дистанційно, особисто я дозвонилася до них
Леся06.09.2022 о 14:19На їх сторінці, в ФБ та інстаграм, були пости, що будівництво ведеться але повільніше, оскільки під час окупації було викрадено багато чого з будівництва. І я особисто їздила за літо декілька раз (в осени теж поїду), то будівництво потихеньку відбувається, мій будинок будується
Анна05.09.2022 о 15:16Максим
Отдел продаж закрыт, номера телефонов ЖК выключены, на стройке никого. На LUN.UA статус «временно нет связи». Похоже на то, что стройку заморозили.
Я пишу официальные запросы на них.
Юрист мне ответила что достраивать в этом году не будутАнна05.09.2022 о 15:15Максим
Я думаю так есть. Хотя 7 очередь достроена.
Максим05.09.2022 о 10:55Отдел продаж закрыт, номера телефонов ЖК выключены, на стройке никого. На LUN.UA статус «временно нет связи». Похоже на то, что стройку заморозили.
Анна04.09.2022 о 22:26Леся
Информация с странички застройщика в Инстаграме
Информация последний раз была месяц назад. Стройку скорее всего заморозили
Лариса17.08.2022 о 10:16Анна
Добрый день. Что -нибудь слышно по про ход строительства 7 очереди. В отделе продаж на звонки не отвечают и не перезванивают
Зайдіть у фейсбук, там у групі вся інформація, завжди оновлюється ( жилой масив новая Буча)
Анна15.08.2022 о 10:41Добрый день. Что -нибудь слышно по про ход строительства 7 очереди. В отделе продаж на звонки не отвечают и не перезванивают
Леся04.02.2022 о 23:19Ірина Романова
Ира, присоединяюсь к поздравлениям! Счастливой жизни в новых квартирах!
И я из 7 очереди, но дом еще строиться, жду и по темпам стройки, надеюсь, что всё будет в сроки)
Наталія04.02.2022 о 11:04Серега
Ну, планета кино какая то наверное только вместе с новым тц появится, а супермаркеты уже идут) сильпо вот строят. если ля - вообще огонь)
Дуже цікаво, що про сільпо знає тільки охорона будівництва поруч, а не Фоззі груп.
Краще розраховуйте на покупку стабілізатора – це більш реальні плани для мешканців.
Але і стабілізатор не дасть гарантій комфортного проживання, будинки добудують – і вирішуйте проблеми з електрикою самі.
Що зараз відділ продажу розповідає про прямі договори з постачальником електрики? Запитайте, почуєте чергову версію про новий проект.Ира
Мы тоже 7 очередь!!! поздравляем нас дорогие соседи. Повод выпить шампанское
Ира, присоединяюсь к поздравлениям! Счастливой жизни в новых квартирах!
Игорь Берц
А в первом доме 7 очереди уже и квартиры передают! Отличный подарок под елочку))
Мы тоже 7 очередь!!! поздравляем нас дорогие соседи. Повод выпить шампанское
Валерія31.01.2022 о 13:59Хитрук Евгений
Где то читал, что тут только несколько сотен надо регистратору отдать и все, без нотариальных приколов на тысячи и тысячи, это правда?
Да, рілі все так. Це дууууууже відрізняє Нову Бучу від конкурентів. Тому що місце ще можна було б пошукати інше, повибирати, але якщо у цьому районі то тільки тут можна заощадити пристойно. А це чималі гроші..
Хитрук Евгений31.01.2022 о 13:32Где то читал, что тут только несколько сотен надо регистратору отдать и все, без нотариальных приколов на тысячи и тысячи, это правда?
Евгений31.01.2022 о 13:06Взял 7 на последнем излете. Вообще не жалею. Адрес нам уже недавно дали!!! И в гетто типа спальных масивов тут ничего не превратится
Савелий31.01.2022 о 11:19Девятая очередь кажется перспективной. Выход на фасад = все под рукой. Первый этаж наверное уже все выкупили
Тёма31.01.2022 о 00:18может, контракты с поставщиками хорошие, или реально знают, что делают, но факт в том, что цены ниже
Кирилл30.01.2022 о 23:36Я с 6-ой, и могу сказать все тут движется к лучшему. Ну понятно что не виллы в Альпах строят, но и не кошмар, человейники 25-эт из Позняков-Харьковского
Денис30.01.2022 о 22:56Миша Сергеев
Нене, тут по 17-18 есть. Поэтому и 13 очередей ахах
Ого, что то правда демпингуют. А на качестве как отразится?
Миша Сергеев28.01.2022 о 23:45Голошанов
А сколько щас квадраты у новых? 20, как и везде на районе?
Нене, тут по 17-18 есть. Поэтому и 13 очередей ахах
Серега28.01.2022 о 13:25Ну, планета кино какая то наверное только вместе с новым тц появится, а супермаркеты уже идут) сильпо вот строят. если ля – вообще огонь)
Шурик28.01.2022 о 00:53Макар
Тринадцять черг, мама мія. Ціле місто буде. Ну, насправді це добре, бо де місто - там і інфраструктура до нього. Комерція і сама прийде в ЖК
Да, это правда. Такие планы говорят о том, что перспективы есть. Бизнес подтянется. И хорошо бы кинотеатр нормальный сетевой поскорее))))
Макар28.01.2022 о 00:29Святослав Волошинин
Выложили инфу, что застройщик получил разрешение на строительство 13 очередей!! Уверены в себе, однако. Спрос, видать, нормальный
Тринадцять черг, мама мія. Ціле місто буде. Ну, насправді це добре, бо де місто – там і інфраструктура до нього. Комерція і сама прийде в ЖК
Ярик28.01.2022 о 00:01Святослав Волошинин
Выложили инфу, что застройщик получил разрешение на строительство 13 очередей!! Уверены в себе, однако. Спрос, видать, нормальный
Заманчиво) Да ладно, тут и без “инфы” понятно, что эти если начали, то достроят) Ну, видать в новом году решусь)
Святослав Волошинин27.01.2022 о 23:29Выложили инфу, что застройщик получил разрешение на строительство 13 очередей!! Уверены в себе, однако. Спрос, видать, нормальный
Иванна26.01.2022 о 23:18Говорили в ОП что до нового года начнут вообще строить новую очередь – 9-ю, та что с дороги идет. Там всяких магагазинов/барбершопов/ноготочков итд итп точно будет много, на фасад прям выходит. Удобно же
Мирон26.01.2022 о 22:27брат живет в НБ, пятая очередь. жалоб не слышал. думаю про восьмую.