Отзывы о ЖК Новая Буча
Читати огляд-
Антон22.09.2021 о 18:36
Что там по седьмой очереди, сертификат уже первые дома получили?
Егор14.09.2021 о 13:47Олег
То есть смысла нет выходит?))) Сейчас везде цена 16)
Та в Буче однуха где-то от 750 тысяч в новостроях такого уровня, так что цена 16 за метр полностью норм
Олег
До того ж немає прив’язки до курсу. Я б завжди брав на старті свіжої черзі, ну а сенс чекати, що зміниться потім – вартість тільки виросте. На старті продажів ціна завжди пісня – далі буде ще й вибрати не з усього
Петро13.09.2021 о 14:53Несучі будуть з бетону – тому якщо потрібно робити проводку своїми силами, то це доведеться бити штроби по бетону: пил, бруд і витрата коштів. В цьому плані готова проводка під світло і розетки дуже виручить.
Анатолий13.09.2021 о 14:20Stas
а всем не угодишь, кому-то нормально если сразу сделают разводку и поштукатурят ее, меньше времени ремонт займет чуть чуть. а кто-то себе что-нибудь надумал и х...
Раскидать провода не проблема, можно даже под потолочным плинтусом, а газоблок штробится на раз два, не то что бетон. Но для тех кто хочет меньше париться – согласен, вариант готового размещения может устроить. Кому принципиально стоит наверное продажи набрать и узнать что как делают
Stas12.09.2021 о 19:48Анатолий
Шо за люди - не заведут в квартиру провода: плохо, заведут - тоже плохо))
а всем не угодишь, кому-то нормально если сразу сделают разводку и поштукатурят ее, меньше времени ремонт займет чуть чуть. а кто-то себе что-нибудь надумал и хочет развести провода сам от входа, ему не нужна разводка
Анатолий12.09.2021 о 12:57Петро
Краще уточнити у відділі продажів - квартири взагалі раніше без ремонту були. Це можуть бути времянки під роботу бригади - інакше тягнути з коридору а це теж не...
Шо за люди – не заведут в квартиру провода: плохо, заведут – тоже плохо))
Петро10.09.2021 о 21:06Краще уточнити у відділі продажів – квартири взагалі раніше без ремонту були. Це можуть бути времянки під роботу бригади – інакше тягнути з коридору а це теж не дуже то добре особливо якщо все і відразу тягнути будуть.
Антон10.09.2021 о 18:49Stas
а что, проводка в квартирах 7 очереди наружная?
Чего это наружная – провод лежит в штробе, приблизьте и посмотрите внимательно, он утоплен в стену
Анатолий09.09.2021 о 19:18Равиль
Объявили о поднятии цен с 1го сентября. Предсказуемо, осень цены всегда повышаются по плану
Как правило цены растут сентябрь-октябрь-ноябрь, потом может быть скидка в декабре под Новый Год, но это не точно. Может быть до уровня октябрь-ноябрь символическая. Я бы если бы брал то в сентябре лучше, да и в 8-ой очереди сейчас есть реально из чего выбрать
Олег08.09.2021 о 18:39Равиль
Объявили о поднятии цен с 1го сентября. Предсказуемо, осень цены всегда повышаются по плану
так і є – люди приходять з відпусток, повертаються в місто, будівництво зазвичай йде в хорошому темпі до морозів а там як у забудовника піде: якщо вистачає робочих і взимку темп можна не втрачати (коротше і є кому і є що продавати)))
Равиль08.09.2021 о 18:09Объявили о поднятии цен с 1го сентября. Предсказуемо, осень цены всегда повышаются по плану
Виталий
а все квартиры разве в 7 очереди в наличии (риторический вопрос с нотками сарказма)?
Ну вам в принципі відповіли вже, зараз в восьмий більший вибір – потім коли розберуть ціна напевно знизиться тимчасово, а в сьомий швидше за все піде вгору ближче до здачі. Хоча незрозуміло як буде, залежить від того як беруть квартири, за класикою ціна вгору повзе весь час
Виталий13.08.2021 о 20:34Олег
а все квартиры разве в 7 очереди в наличии (риторический вопрос с нотками сарказма)?
Олег13.08.2021 о 12:22Max
Від 16 стартували
Олег
Цена какая на старте? Есть ли зазор=смысл в покупке?
Від 16 стартували
Олег02.08.2021 о 13:14Max
Я на місці не був, але в звітах поки фігурували будинку черзі 7 - з 5-го по 8-ий
Цена какая на старте? Есть ли зазор=смысл в покупке?
Валентин
а строить ее начали хоть? Или просто продают??
Я на місці не був, але в звітах поки фігурували будинку черзі 7 – з 5-го по 8-ий
Валентин01.08.2021 о 22:07Max
Уже запустили в продаж восьму чергу
а строить ее начали хоть? Или просто продают??
Yuzik30.06.2021 о 10:07Стас
Мне цвета новых секций как-то больше заходят. Поспокойней что ли, стильней
на смак і колір самі розумієте) У перших будинках зате поверхів поменьш було
Стас29.06.2021 о 18:43Yuzik
да, машини як припарковані і вулиця поруч - шостий
Мне цвета новых секций как-то больше заходят. Поспокойней что ли, стильней
Yuzik29.06.2021 о 00:05Виктор
Понятно что нарисовано, но красиво показали дом что не говори
да, машини як припарковані і вулиця поруч – шостий
Олег28.06.2021 о 18:13Виктор
Понятно что нарисовано, но красиво показали дом что не говори
Вроде 6 дом, похож по крайней мере по расположению
Виктор27.06.2021 о 21:19Понятно что нарисовано, но красиво показали дом что не говори
Вложения:
Дивлюся, тут всі такі щасливі інвестори)
Тут все непогано, але рожеві окуляри треба знімати.
– Ліс поруч – це не ліс. а так, посадка, вона буде забудована згідно плану, зараз там нормально гуляти з собакою, але сміття валом, прибираємо з сусідами регулярно.
– Озеленення у дворах: частину зробила управляюча компанія, частину – самі мешканці. Озеленення від управляючої компанії – це хаотично висаджені кущі, іриси та чорнобривці – такий собі сільский колорит. Дорослі дерева НСК не висаджує, а потім нерегулярно поливає, самі носимо відрами і поливаємо те, що насадили. Газон – то взагалі наш біль.
– Парковка: так вдень є місця, після 21 – ніт. Бувають потасовки у вигляді подарунків бидлопаркованцям) Іноді знімають колеса( – це не проблема комплексу, а взагалі як явище.
– Управляюча компанія (НСК) – зовсім не налаштована на сервіс та комунікацію з мешканцями, готуйтеся до боротьби)))))
Але найсумніше в комплексі – це частина мешканців, яким взагалі все одно, як виглядає комплекс, які байдужі до всього і клали на всіх: їздять тротуарами та газонами, паркуються так, що сміття вивезти неможливо, кидають сміття. Вони звикли жити в гетто і їм так норм, а НСК здається вершиною сервісу і богом благоустрою.Seva19.06.2021 о 15:08Ірина Романова
Seva, какая красота! Долго идти?
в районе получаса если размеренно
Добрый день! Подскажите, кто заключил уже договор на квартиру во 2 доме 7 очереди? Как проверяли документы, все ли ок? Мы рассматриваем вариант покупки квартиры здесь. Юрист проверил разрешительную документацию и вроде есть нюансы. Хотелось бы услышать мнения уже состоявшихся инвесторов. Спасибо
Дима26.05.2021 о 22:24Роман
тільки не до того як будинок здадуть в експлуатацію, а то є такі товариші що заходять на ремонт - міняють планування і потім у всього будинку проблема
Та не буду я лізти з ремонтом до отримання сертифіката, я ж при пам’яті, видихайте)
Роман26.05.2021 о 18:39Борис
стена не должна быть несущей, это очень важно!!!!!!!
тільки не до того як будинок здадуть в експлуатацію, а то є такі товариші що заходять на ремонт – міняють планування і потім у всього будинку проблема
Дима26.05.2021 о 17:45Роман
то поки діти не з'являться))) холостяцьке рішення - подумайте про перспективу
Може бути, але це моє рішення, зараз ось так) потім може буде і квартира побільше))
Роман23.05.2021 о 00:16Дима
Хочу соединить кухню с комнатой, а вторую комнату оставить спальней
то поки діти не з’являться))) холостяцьке рішення – подумайте про перспективу
Дима22.05.2021 о 23:20Хочу соединить кухню с комнатой, а вторую комнату оставить спальней
Вложения:
Дима22.05.2021 о 23:18Иван
А что там перепланировать) Планировка зеркальная в двух типах квартир, мне кажется очень удачной)
В моем случае нет, мне нужно переделать пространство))
Иван22.05.2021 о 22:17Дима
Кто знает что в квартирах со стенами? несущие или нет? Интересует перепланировка 2-комнатной
А что там перепланировать) Планировка зеркальная в двух типах квартир, мне кажется очень удачной)
Дима22.05.2021 о 20:39Кто знает что в квартирах со стенами? несущие или нет? Интересует перепланировка 2-комнатной
Игорь21.05.2021 о 18:56Fromka
дійсно важливо в зв'язку з наявністю котла в квартирі, приєднаюся до питання
должны ставить, в старых очередях во всех были
Fromka20.05.2021 о 22:50Валера
Газовые счетчики кстати они ставят?
дійсно важливо в зв’язку з наявністю котла в квартирі, приєднаюся до питання
Seva
через лес еще можно добраться к карьеру, где довольно живописно и можно пойти отдохнуть
Seva, какая красота! Долго идти?
Seva09.05.2021 о 22:29Ринат Глушко
Я смотрю лес вообще под боком прямо за 5-ой очередью, я чего то ожидал что как бы поле вокруг и до леса надо еще пилить пешком или на машине
через лес еще можно добраться к карьеру, где довольно живописно и можно пойти отдохнуть
Вложения:
Ринат Глушко09.05.2021 о 22:06Я смотрю лес вообще под боком прямо за 5-ой очередью, я чего то ожидал что как бы поле вокруг и до леса надо еще пилить пешком или на машине
Seva09.05.2021 о 21:22Василий
Паркоместа вон полупустые стоят, это вообще законно?)))
ну день на дворе, потому есть свободные, вечером наверняка заняты. но в плане того что с парковкой порядок это радует. все прямо четко расчерчено и структурировано вот
Давид08.05.2021 о 23:00Роман
Кайфово спланировано что машины не попадают во внутренний двор и их бросают где ни попадя, это конечно большой плюс.
так, за дітей можна менш переживати – дитячі майданчики до речі в кадрі відмінні просто, просторі, з покриттям
Роман08.05.2021 о 22:26Seva
нашелся вот такой облет, он конечно не новый но зато дает понятие как все выглядит и устроено - https://youtu.be/uanqJNEZCqA
Кайфово спланировано что машины не попадают во внутренний двор и их бросают где ни попадя, это конечно большой плюс.
Давид08.05.2021 о 21:57як то кажуть на смак і колір … Мені наприклад навпаки нові будинки подобаються більше, може з-за того що спокійніше пофарбовані саме)