ЖК «Новые Теремки» в Новоселках (короткий обзор)
Читати огляд-
251Микола06.08.2021 о 10:57Давид06.08.2021 о 09:24
Коля
Ні, ми дві різні людини, кожен зі своєю історією про те, як вляпалися з інвестицією в вашу гнилу контору, котра колись справді була більш-менш благополучним заб...
уявлення – то у вас, одне іншого масштабніше) то продають не через біржу, то розірваний земельний контракт, то збирають валізи, то банкрут) вже правда одне з іншим не в’яжеться) он здали Крюківщину навіть і будівництво йде і в Петровському, і в Теремках – хотіли б звалити, так рік-півроку тому потрібно було – навіщо тоді будівництво продовжувати?
Вениамин06.08.2021 о 08:42Остап
а де це вони стяжки роблять?
Это может быть только 3 очередь, по степени готовности только она подходит
Вениамин06.08.2021 о 08:40Инвестор 2017
Пишу не боту, а людям які можуть бути обмануті. Зараз 21 сторіччя, легко все перевіряється. Заходимо на біржу: http://e-commodity.fbp.com.ua/TradeForwards.aspx ...
Отвечаю Коле=Инвестор 2017: если зайти по ссылке то видно что в феврале, марте и апреле контракты заключались как положено, а дальше уже вы придумали свой бред))) Завал – десяток людей спорит с одним чуваком, который решил еще сам писать и сам себе же отвечать в подтверждение)))) Вам такого в ОП просто не могли сказать, потому что у меня самого квартира в ближайшей очереди на сдачу и когда был жесткий карантин была мысль продать. Я тоже спрашивал и никто ничего подобного мне не сказал (юрист мой потом отговорил, сказал я много потеряю и во времени и в бабках).
Михаил Е.06.08.2021 о 07:31Коля
Але між нашими домислами є одна вагома різниця: мої домисли ґрунтуються на тому факті, що через кілька місяців у забудовника завершується право використання зем...
Ваши домыслы высосаны из пальца и остаются домыслами, у меня свой бизнес уже 15 лет и я сам себе давно голова и хозяин. Коля – пишите мне с одного аккаунта а не с разных
Михаил Е.06.08.2021 о 07:29Инвестор 2017
Люди прошу не звертати увагу на цей набір слів. А саме: "как можно продать квартиры зареганные на бирже без ведома того кто контракт подписывал". Для всіх поясн...
люди уже обратили внимание что вы решили троллить этот жк – не несите чепуху: вы не можете увидеть на бирже квартиры землевладельца, это плод вашего воспаленного воображения которое очень хочет подтвердить вами же Коля придуманную теорию заговора. висят действующие аукционы – через форвард = никто перепродать ту же квартиру несколько раз не может!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Инвестор 201703.08.2021 о 07:49жека
Я бы ставил минут на 10-15 утром и минут 15+ вечером потому что в шесть уже проспект может быть в пробках, нужно смотреть по ситуации. но если все чисто то 8-10...
Боти зрозуміли що факти крити не можуть і вирішили перевести розмову на тему “Як добре доїжджати до ЖК”, звичайно місце дуже круте, але інвесторам не буде куди їхати, будівництво ЗАМОРОЖЕНЕ.
жека02.08.2021 о 18:50Тарас
Скільки їхати реально вiд жк до Виставкового центру (у мене там офіс поруч) туди вранці о 8 і назад годин в 6 - тільки реальний час будь ласка хто дійсно їздив
Я бы ставил минут на 10-15 утром и минут 15+ вечером потому что в шесть уже проспект может быть в пробках, нужно смотреть по ситуации. но если все чисто то 8-10 долететь можно
Коля02.08.2021 о 17:14Петро
О, новий виток фантазій - є простий здоровий глузд: є договір і чистий судовий реєстр в цьому відношенні, значить все в порядку. Хто вам сказав окрім вашого моз...
Все нормально – це коли у забудовника вчасно здаються об’єкти, а не з наростаючими кількарічними затримками, із заморозкою окремих проектів.
Про розрахунок квартирами мені ніхто нічого не говорив, і якби ви вміли читати уважно не перекручуючи, то не задавали б таких дибільних питань. Я про це писав як про найрозповсюдженішу практику між власниками землі та забудовниками. В будь-якому разі, терміни виконання зобов’язань в договорах вказуються не просто-так. І єдиний беззаперечний висновок із того, про що можна дізнатися у вільному доступі – це те, що дуже скоро наступає завершення права використання земельної ділянки забудовником. Що буде потім – час покаже. Єдиний беззаперечний момент в цьому – це те, що згідно законодавства найбільш захищеними в цій ситуації є права землевласника. Найменш захищені – права інвесторів. Вплинути на землевласника вони ніяк не можуть, він не брав перед ними жодних зобов’язань. І той факт, що забудовник брав у інвесторів гроші, не накладає жодної відповідальності на землевласника ні перед інвесторами, ні перед забудовником. Він вправі розпоряджатися своєю власністю на власний розсуд. Захоче вдруге повірити обіцянкам забудовника – повірить, і продовжить дію суперфіцію. Не захоче щоб його забудовник продовжував водити за носа – обере собі будь-який інший варіант розвитку подій із того, що передбачене законодавством, котре цілком і повністю на його стороні.Клим Ветров02.08.2021 о 15:19Тарас
Скільки їхати реально вiд жк до Виставкового центру (у мене там офіс поруч) туди вранці о 8 і назад годин в 6 - тільки реальний час будь ласка хто дійсно їздив
Карты показывают 8 минут если от домов по Сирка, через Окружную + Глушкова, ну еще минут пять на паркануться
Bodya02.08.2021 о 14:40Тарас
тут рукой подать и если не будет забита окружная утром то минут 10
Тарас02.08.2021 о 11:37Скільки їхати реально вiд жк до Виставкового центру (у мене там офіс поруч) туди вранці о 8 і назад годин в 6 – тільки реальний час будь ласка хто дійсно їздив
Петро
О, новий виток фантазій - є простий здоровий глузд: є договір і чистий судовий реєстр в цьому відношенні, значить все в порядку. Хто вам сказав окрім вашого моз...
Чистый судебный реестр – насмешили.
В новбудовском судебном реестре ничего не возможно найти, так как завалило делами и судебными тяжбами инвесторами/поставщиками и тд. Так что НОВБУД кидает не только инвесторов….Петро01.08.2021 о 21:29Коля
Не натягнеш ні на яке місце вашу впевненість. Я наприклад, не знаю і знати не можу деталей договооу суперфіцію між землевласником та забудовником. Але найчастіш...
О, новий виток фантазій – є простий здоровий глузд: є договір і чистий судовий реєстр в цьому відношенні, значить все в порядку. Хто вам сказав окрім вашого мозку, що розрахунок йде не грошима, а квартирами? Це тільки припущення))))) І ніякої інформації про заборгованість також немає. Значить знову ж все ок. Знаючи, як працює наша судова система ніхто не захоче собі зайвих проблем – договір просто продовжать і все, тим більше он чергу здали
Коля01.08.2021 о 14:47Давид
а я ще дивлюся що ніби-то одна людина пише: прямо як казкар, одна вигадка цікавіше іншой) Коля - перелогіньтеся)
Ні, ми дві різні людини, кожен зі своєю історією про те, як вляпалися з інвестицією в вашу гнилу контору, котра колись справді була більш-менш благополучним забудовником. Якщо цікаво – почитайте давніші дописи. Але яке це має значення тепер, якщо замість прояснити ситуацію з тим, що на біржі більше не фіксуються продаж майнових прав на об’єктах Новбуду, ви просто генеруєте якісь свої шизофренічні уявлення про те, що вам здається?
Новбудівські боти готові вчепитися до чого завгодно в моїх словах, інколи умудряються героїчно спростовувати те, чого я не писав, можуть іншу людину назвати мною. Але завжди уникають слів про найголовніше: після 2017-го кожен наступний об’єкт Новбуду стає проблемнішим за попередній, нещодавно з’явився перший заморожений об’єкт, ситуація погіршується.Давид01.08.2021 о 13:03Инвестор 2017
Вони перестали продавати через біржу щоб більше отримати грошей. А через це можливо продати одну квартиру декілька раз. І судячи по тому як вони беруть $ за ква...
а я ще дивлюся що ніби-то одна людина пише: прямо як казкар, одна вигадка цікавіше іншой) Коля – перелогіньтеся)
Vladimir7801.08.2021 о 10:47Николай
и к чему вы это написали? Вы хоть раз были у Олега?
Олег отличный мастер, горжусь тем, что есть такие вблизи ЖК Новые Теремки от надежного застройщика NOVBUD!!!
Николай31.07.2021 о 20:06Vladimir78
Подтверждаю, отличный мастер: песок в горловину для масла не сыплет, детали на изношеные не подменяет, балует сюрпризами и скидками. Прямо как наш застройщик NO...
и к чему вы это написали? Вы хоть раз были у Олега?
Инвестор 201730.07.2021 о 23:07Коля
Але між нашими домислами є одна вагома різниця: мої домисли ґрунтуються на тому факті, що через кілька місяців у забудовника завершується право використання зем...
Ці дзявки будуть тут гавкати тому що їх зарплатня залежить від продажів, а продавати квартири з такою репутацією стає все тяжче. Раджу вам переходити до іншого забудовника. Як це роблять всякі Поліни, Ілони які брешуть, навіть плакати в трубку починають і божаться що скоро зайде великий інвестор і все почне будуватись і все врятує. От тільки казку про інвестора я чув 3 роки, а як щодо інвесторів 7 черг які вклали гроші, а житло отримали тільки 2 черги. І то перша черга вже збирає гроші на ремонт даху, а в другій грибок на стінах та безліч незакінчених робіт.
Коля30.07.2021 о 21:17Михаил Е.
Хоть признали что занимаетесь домыслами и на том спасибо. Забыли написать что марсиане которых вы упомянули наверняка в сговоре и с застройщиком и с тем чья зем...
Але між нашими домислами є одна вагома різниця: мої домисли ґрунтуються на тому факті, що через кілька місяців у забудовника завершується право використання земельної ділянки, і на тому, що передбачено законодавством у таких випадках. Ваші ж домисли грунтуються виключно на бажанні вислужитися перед горе-забудовником, щоб його керівництво мало можливість продовжити понтову житуху завдяки внескам тих, чиї перспективи дочекатися власне житло з кожним роком стають все більш примарними, так-як кожен наступний об’єкт стає проблемнішим за попередній.
Вложения:
Инвестор 201730.07.2021 о 20:01Михаил Е.
гипотеза на грани фола - как можно продать квартиры зареганные на бирже без ведома того кто контракт подписывал (в данном случае собственника земельного участка...
Люди прошу не звертати увагу на цей набір слів. А саме: “как можно продать квартиры зареганные на бирже без ведома того кто контракт подписывал”. Для всіх поясню простою мовою. Квартира реєструється на біржі в МОМЕНТ ПРОДАЖУ. І землевласник продає квартири тому що, згідно договору суперфіція мав отримати вже збудовані квартири до 2021 року, а фактично будівництво заморожене і квартири не будуються. Оскільки новбуд порушив умови договору, вони продають квартири землевласника за його згодою та віддіють йому гроші. Зараз як ми бічимо квартири офіційно через біржу не продаються (Заходимо на біржу: http://e-commodity.fbp.com.ua/TradeForwards.aspx вводимо ЄДРПОУ забудовника: 40832467 і перевіряємо) А це означає що податки можна не сплачувати і продати одну квартиру декілька раз. ЛЮДИ НЕ КУПЛЯЙТЕ ТУТ КВАРТИРИ. Я ОБПІКСЯ І ВАМ НЕ РАДЖУ. НОВБУД -БАНКРОТ вони це самі визнають коли говорять що грошей на будівництво немає. БОТИ давайте ще, я буду Вас розносити фактами. Ще раз повторюю, на кажну вашу фразу я буду відповідати.
Михаил Е.30.07.2021 о 13:55Инвестор 2017
Знаю що НедоБуд активно продавав квартири землевласника з лютого місяця. Можливо хоче викупити ділянку бо не встигає настригти грошей ще з 3 черг. А відділ прод...
гипотеза на грани фола – как можно продать квартиры зареганные на бирже без ведома того кто контракт подписывал (в данном случае собственника земельного участка)????? Коля, перестаньте страдать х**ней и троллить строителей, вам заняться не чем?
Михаил Е.30.07.2021 о 13:52Коля
Ваші домисли - не менше домисли, ніж мої. А як буде насправді - побачимо вже скоро. Я б не виключав в тому числі і ймовірності, що власник ділянки і забудовник ...
Хоть признали что занимаетесь домыслами и на том спасибо. Забыли написать что марсиане которых вы упомянули наверняка в сговоре и с застройщиком и с тем чья земля на которой строятся – они все сядут осенью в летающую тарелку и улетят на красную планету кутить и праздновать. На самом деле – нет.
Саша30.07.2021 о 09:33Инвестор 2017
Вони перестали продавати через біржу щоб більше отримати грошей. А через це можливо продати одну квартиру декілька раз. І судячи по тому як вони беруть $ за ква...
Ага, будут пинать дело лет семь по судам и инстанциям вместо того чтобы просто получать кэш, бред
Инвестор 201730.07.2021 о 09:19Вениамин
Коля=Инвестор 2017, сам что-то выдумал, сам разгоняет тему - ни у кого нет информации по сделке между владельцем участка и Новобудом. Так что вы никак не могли ...
Пишу не боту, а людям які можуть бути обмануті. Зараз 21 сторіччя, легко все перевіряється. Заходимо на біржу: http://e-commodity.fbp.com.ua/TradeForwards.aspx вводимо ЄДРПОУ заюудовника: 40832467 І бачимо що в останне квартири продавались стабільно через біржу до 4.11.2020. Потім були поодинокі випадки, а саме тільки 4 продажі з листопада до квітня. Так шо це відповідь, як би були продажі через біржу вони фіксувались би на сайті. Забудовник перестав продавати через біржу. А на рахунок того що забудовник продавав квартири землевласника ні для кого не секрет. Коли я звернувся у відділ продажів щоб продати мою квартиру, мені сказали що спочатку продамо квартири землевласника, а потім будемо займатись вашою. Так що це не секрет. Люди не ведіться на цих ботів, вам продадуть повітря і кинуть. Будете наступними героями в програмі “Схеми” плакати що вас надурили. Я попередив. Боти, Вам раджу не витрачати свій час, кожну брехню я буду розвінчувати.
Вениамин29.07.2021 о 10:36Инвестор 2017
Знаю що НедоБуд активно продавав квартири землевласника з лютого місяця. Можливо хоче викупити ділянку бо не встигає настригти грошей ще з 3 черг. А відділ прод...
Коля=Инвестор 2017, сам что-то выдумал, сам разгоняет тему – ни у кого нет информации по сделке между владельцем участка и Новобудом. Так что вы никак не могли узнать что квартиры принадлежат землевладельцу))
Вениамин29.07.2021 о 10:35Инвестор 2017
А как можно прекратить внезапно продавать через биржу? Форвард не будет действительным!! И налоги придется заплатить гораздо больше – они что сами под собой будут ветку пилять на которой сидят?!!! Это маразм полный – Коля, перестаньте бредить и писать с нескольких аккаунтов
Олег29.07.2021 о 09:29Коля
Не густо прикладів ви привели Після ваших лозунгів "проїдьте подивіться" можна було подумати, що ви цілий список настрочите. Ну та ладно. Припустимо, що DIM так...
не собираюсь я ничего допускать – это реальный случай, у друзей в Комфорт-тауне в квартире был было что-то сделано криво-косо и на лестничной, дорожка перед домом была разваляна даже когда я поднялся глянуть что у них как там внутри. это только в фильмах американский риэлтор показывает чистый красивый дом/квартиру и предлагает купить. а у нас новостройки сдают так чтобы просто приняли, потом доделывают мелочи
Lew82
Причем снято дешево и неубедительно. Вон инвестора второй очереди вовсю увлечены ремонтами своих квартир, щастливые детишки без очереди записываются в «Яблочко»...
Сразу видно отдел продаж или проплаченный отзыв. Хотя по сути одно и тоже…
Lew8212.07.2021 о 07:44Инвестор
Novbud - Мошенники https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=CILlW_cdj-8&t=7s
Причем снято дешево и неубедительно. Вон инвестора второй очереди вовсю увлечены ремонтами своих квартир, щастливые детишки без очереди записываются в «Яблочко», скоро собственная маршрутка к метро запускается, куча строителей с второй очереди переброшена на третью и четвертую очереди, чтоб до морозов выполнить фасад, с следующий недели на третью очередь заходят газовщики с лифтерами, ведь дело не шутка — к концу года сдача. На сей раз переноса сроков не будет, ведь следующей весной уже придомовую четвертої очереди нужно заканчивать и всеми силами братися за пятую, шестую и седьмую!!!!! Нагнали кучу техники на стройплощадку, можно лично убедится, посетив отдел продаж. Там предоставит все отчеты, можна даже на стройку не ходить. Ведь техника безопасности превыше всего. Главное не вестись на ботов конкурентов, они сейчас очень активизтровались. Даже какие-то видеоролики снимают, в которых наемные актеришки с плакатами якобы не довольны скоростю строительства. Ведь смешно-же, но кто-то да и поверит. Но глупые пускай ведутся, но большинство всеравно отдадут предпочтение качественному надежному застройщику, предлагающему качественный комфорт клас дешевше ущербного эконома недобросовестнх конкурентов.
Vladimir7811.07.2021 о 21:12Николай
Если не устроит, то заедьте к Олегу Афанасьеву на Гай, это дальше по дороге - нормальный мужик и капиталку на двигатель мне сделали отлично. Вот номер, 097 252 ...
Подтверждаю, отличный мастер: песок в горловину для масла не сыплет, детали на изношеные не подменяет, балует сюрпризами и скидками. Прямо как наш застройщик NOVBUD – очень професиональный, опытный и надежный!!!!!! Работает быстро, проблемы решает оперативно!!!!! ПРОСТО СУПЕР!!!!!!!!!!!!!
Bembi9811.07.2021 о 17:53Алефтиночка
Правильно. Опытный надежный застройщик превосходно выбрал локацию для свого ЖК))))))))) Удобно как для мамочек с детками, так и для автолюбителей!!!!!))))))))))...
Абсолютно с Вами согласна!!!!!! Застройщик у нас – то что нужно)))))) Вежливый и опытный персонал, професиональный подход какаждому клиенту и всякая деталь выполнена с любовью)))))))))))) Все то, что нужно каждому инвестору!!!!!!))))) Как же нам повезло, что мы выбрали именно NOVBUD)))))))
Николай11.07.2021 о 17:50Гена
ага, а если поломка внезапная и до киева никак?)) Для мелкого ремонта нормально, годится
Если не устроит, то заедьте к Олегу Афанасьеву на Гай, это дальше по дороге – нормальный мужик и капиталку на двигатель мне сделали отлично. Вот номер, 097 252 12 24
Алефтиночка11.07.2021 о 17:18Гена
ага, а если поломка внезапная и до киева никак?)) Для мелкого ремонта нормально, годится
Правильно. Опытный надежный застройщик превосходно выбрал локацию для свого ЖК))))))))) Удобно как для мамочек с детками, так и для автолюбителей!!!!!))))))))))) Подтверждаю как инвестор, приобревшый уже несколько квартир!!!
Ramzess11.07.2021 о 17:11Sergey
Я свое авто доверю только сто крат проверенному мастеру, лучше буду в Киев катать так и для кошелька и для сердца спокойней.
Ваше дело) главное, что квартиру это выбрали в правильном месте у правильного застройщика. А где ремонтировать машину – это уже как говорится личное дело каждого и каждое решает сам за се бя.
Гена11.07.2021 о 17:11Sergey
Я свое авто доверю только сто крат проверенному мастеру, лучше буду в Киев катать так и для кошелька и для сердца спокойней.
Sergey11.07.2021 о 15:56Кирило
цікавить інформація по сто сталеве серце, воно знаходиться близько від жк на перехресті з садової - чи можна їм довірити машину, хтось знає?
Коля11.07.2021 о 12:17Михаил Е.
Тупо домыслы ничем абсолютно не подкрепленные: можно получать деньги за участок с Новбуда, а можно не продлить соглашение, не получать нал и устроить себе голов...
Ваші домисли – не менше домисли, ніж мої. А як буде насправді – побачимо вже скоро. Я б не виключав в тому числі і ймовірності, що власник ділянки і забудовник не просто ситуативні партнери, а діють у “дружній змові”. Тоді взагалі можливі дуже кучеряві варіанти. Час покаже.
Поки однозначним є одне: термін дії нинішнього договіру на користування ділянкою закінчується восени, і на інтереси інвесторів забудовнику байдуже, кожна наступна черга стає проблемнішою за попередню, і постійно тривати такий процес не може, рано чи пізно буде якась розв’язка.
Для інвесторів нових черг є лише два сценарії дочекатися своїх квартир: реалістичний, та фантастичний. Фантастичний – це якщо Новбуд нарешті сам почне нормально будувати, а не лише створювати враження бурхливої діяльності у вигляді розвантаження балконних огорож для начебто готових будинків, і затримки між здачею черг почнуть скорочуватись. Але реалістичніше дочекатися прильоту марсіан, щоб вони почали виправляти усі косяки забудовника.
В усіх інших випадках інвесторам доведеться знову відкладати гроші, щоб обзавестись квартирою.Михаил Е.11.07.2021 о 11:41Коля
Так а я і не казав, що орендодавець буде щось зносити. Навіть те, що нижче 4-х поверхів. Навіть якщо він захоче позбутися зародків, наприкад, 5-черги, то він мо...
Тупо домыслы ничем абсолютно не подкрепленные: можно получать деньги за участок с Новбуда, а можно не продлить соглашение, не получать нал и устроить себе головную боль с непрогнозируемым результатом. Слабоумие и отвага.
Кирило11.07.2021 о 11:11цікавить інформація по сто сталеве серце, воно знаходиться близько від жк на перехресті з садової – чи можна їм довірити машину, хтось знає?
Инвестор 201711.07.2021 о 10:18Коля
Поспілкуйтеся з представниками забудовника, такого "голосу розуму" стільки отримаєте, що зможете загрібати обома руками.
Знаю що НедоБуд активно продавав квартири землевласника з лютого місяця. Можливо хоче викупити ділянку бо не встигає настригти грошей ще з 3 черг. А відділ продажу досі відвідує дуже багато довірливих людей, які ведуться на ціну. Темпи продажу звичайно не такі як були, але продажі є. Скоро на форумі інвесторів ЖК нові теремки https://noviteremky.info/forum/ з’явиться інформація щодо цього забудовника ви продавати їм буде вже не так легко.
Коля11.07.2021 о 09:08Петро
Хоч якийсь голос розуму чую, спасибі))))
Поспілкуйтеся з представниками забудовника, такого “голосу розуму” стільки отримаєте, що зможете загрібати обома руками.
Коля11.07.2021 о 09:05Петро
Звичайно той хто здає ділянку вирішить змагатися по судах і заморозить свою прибуток на X років. Зараз ніяких позовів немає в реєстрах, значить гроші надходять ...
Не натягнеш ні на яке місце вашу впевненість. Я наприклад, не знаю і знати не можу деталей договооу суперфіцію між землевласником та забудовником. Але найчастіше забудовник розраховується із землевласником певною кількістю готових квартир до завершення дії угоди. Поки діє угода, землевласнику і справді нема сенсу каламутити воду, він лише згідно з угодою чекає її виконання, як і більшість інвесторів, поки забудовник користується його власними. Але у інвесторів Договір практично безстроковий, вони віддали свої гроші забудовнику в обмін на обіцянку збудувати квартиру до “приблизного” терміну завершення будівництва, котрий у більшості давно минув, але на практиці він нічого не означає. Жодним чином інвестор не поновлюється власником раніше відданих забудовнику грошей. Навідміну від землевласника, котрий після невиконання забудовником угоди до визначеного терміну автоматично поновлюється у праві розпоряджатися своєю землею на власний розсуд. Захоче – продовжить безкінечний час очікування виконання забудовником своїх зобов’язань. Але якщо він з самого початку розраховував на багаторічні очікування, міг би одразу укласти угоду, наприклад, на 50 років а не на 5. А якщо він не хоче разом з інвесторами безкінечно довго очікувати краху пірамідки, він може в судовому порядку в якості компенсації за втрачений час претендувати на усе, що встиг збудувати забудовник. Землевласник у цій ситуації в будь-якому разі захищений правом власності на свою землю, навідміну від інвесторів, котрі є власниками лише паперової обіцянки, яка не виконується.
Час покаже, як вчинить землевласник. Чекати не довго.Петро11.07.2021 о 00:24Саша
Арендодатель не будет сносить ничего что построено выше 4 этажа - это не выгодно экономически (еще нужно будет получить решение на снос, еще тот гемор в средств...
Хоч якийсь голос розуму чую, спасибі))))
Петро11.07.2021 о 00:22Коля
Яка різниця, що вважаю я. Головне факти. А вони невтішні. Договір суперфвцію розривати не потрібно, адже восени термін його дії завершиться не зважаючи на мою ч...
Звичайно той хто здає ділянку вирішить змагатися по судах і заморозить свою прибуток на X років. Зараз ніяких позовів немає в реєстрах, значить гроші надходять справно – вибачте, але на дупу не натягнеш))))))))))
Коля10.07.2021 о 22:20Инвестор 2017
Не знаю, може і справді з квітня почали продавати втемну без біржі. Але навіть до квітня охочих щось купити було не багато, приблизно одна квартира у півтор-два місяці.
Коля10.07.2021 о 22:16Арти
Капитан очевидность - его продлят до срока окончания
Такий варіант також можливий. Але усе дуже залежить від власника земельної ділянки. Навідміну від інвесторів, у котрих не багато варіантів впливу на горе-забудовника, у власника земельної ділянки набагато більше варіантів дій у разі невиконання забудовником обіцянок. Можливо, він і справді розчулиться на сантименти і повірить, що треба ще трошки зачекати. А прибуток, якщо чого, нехай зачекає, йому не горить.
Арти10.07.2021 о 22:00Коля
Яка різниця, що вважаю я. Головне факти. А вони невтішні. Договір суперфвцію розривати не потрібно, адже восени термін його дії завершиться не зважаючи на мою ч...
Капитан очевидность – его продлят до срока окончания