Отзывы о ЖК Паркленд от ZIM Capital group
Читати огляд-
Олександр Дядюк24.11.2016 о 17:58Олександр Дядюк24.11.2016 о 17:57
Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Іра скажіть будь ласка – як прикріпити файли документів (фото) – а то у мене не получається?
ДякуюОлександр Дядюк24.11.2016 о 17:55Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Ну слава богу, хоч “партизани” нарешті “розкололись” і визнали- що реєстр не підтверджує реєстрації хоча б чийогось права власності на вул. Практичній.
А як же тут і на форумі Доміка обливали мене брудом і звинувачували у брехні.
стільки пафосу було.
І мені цікаво – як інші люди могли отримати виятги (які і тут опубліковані), якщо реєстр – не містить цієї вулиці взагалі?
Може мої шановні опоненти підкажуть алгоритм?
Тепер щодо документів – не всі вдається отримати одразу, але потихенько надходять.
Ось розміщую лист Департаменту з питань Державного архітектурного-контролю міста Києва (якому передано функції ДАБІ по 1-4 категоріях будівництва), з якого слідує, що начебто якісь декларації були зареєстровані, але тоді виникає питання, чому при здійсненні перевірки посадові особи забудовника поховались по кущах і категорично відмовляються надавати будь які документи, за запитом Департаменту арх-будконтролю?
Може тому, що реалдьне будівництво не відповідає поданим деклараціям?
Так як цільове призначення земельних ділянок – індивідуальне будівництво – то скоріш за все, що подані декларації про будівництво приватних хаток – а фактично будуються багатоповерхові багатоквартирні будинки.
І саме в тому у відділі кадрів порахували сказати, що декларацій взагалі нема (але будуть) чим визнати, що декларувалось одне – а будується зовсім інше.
Якщо подумати чисто логічно – якщо у мене є всі належні документи і будівництво здійснюється законно – то чого б я ховався по кущах, коли до мене приїхала перевірка і не надавав би документи – на запит уповноваженого Законом контролюючого органу.
А тепер Департаменту з питань держархбудконтролю доведеться вилавлювати забудовників і робити перевірку з допомогою поліції.
І до речі – порушено кримінальну спарвуСергей23.11.2016 о 22:30Ірина Романова
Екатерина, намагаюсь. Мені незручно, але мені теж не вдалося знайти в реєстрі вул. Практичну.... Навіть не знаю, що це означає - люди кажуть що в них оформлене ...
Так не відображається саме вулиця практична і ще декілька нових вулиць (яким не більше року).
Екатерина
А чому Олександр не розписав, як можна перевірити інформацію?Те, що бачу я, то треба зареєструватися на сайті і ще й оплатити. Більше схоже на провокацію з боку...
Екатерина, намагаюсь.
Мені незручно, але мені теж не вдалося знайти в реєстрі вул. Практичну….
Навіть не знаю, що це означає – люди кажуть що в них оформлене право власності, а в реєстрі цей факт, здається, не зафіксований… Треба розбиратисяОлександр Дядюк
Іра, щоб не бути голослівним, в мене пропозиція - спробуйте самі - зайдіть на сайт Мінюсту https://kap.minjust.gov.ua і спробуйте самі взяти витяг, хоча б на ту...
Олександре, мені дійсно не вдалося знайти в реєстрі прав власності на нерухоме майно вулицю Практичну.
Сергей23.11.2016 о 17:26Олександр Дядюк
Іра, щоб не бути голослівним, в мене пропозиція - спробуйте самі - зайдіть на сайт Мінюсту https://kap.minjust.gov.ua і спробуйте самі взяти витяг, хоча б на ту...
Вулиця не відображається в інтерфейсі пошуку в реєстрі, оскільки недавно з’явилася, мають поправити, уже написав в підтримку сервісу.
Чому такі голослівні звинувачування?
Сергей23.11.2016 о 16:34Олександр Дядюк
Шановна - там оплата 21 гривня. Якщо вам жалко заплатити ДЕРЖАВІ 21 грн. - то це ваші проблеми. Це ваші гроші (якщо ви дійсно реальний інвестор) - і якщо вам ...
Моя квартира ще не введена в експлуатацію, тому я перевірив чи є право власності в Плаксія і воно дійсно є. Тому не потрібно вводити людей в оману на рахунок перших трьох домів. Про інші нічого сказати не можу, надіюся, що все ж таки введуть мій 6 дім.
І не 21 грн, а 20. 17 + 3 грн комісії.Андрей23.11.2016 о 15:25Олександр Дядюк
І які у вас підстави довіряти одній незнайомій людині більше чим іншій? Тому що хтось щось виклав? - І ви отак повірили? Ви завжди так гроші інвестуєте? Я на...
Шановний Олександр!
Я теж власник квартири по вулиці Практична 6., маю прямий договір з київгазом, вже приписався, маю витяг права власності на квартиру. Читав ваші пости на Доміку
Так от: Ви обіцяли на форумі Домік, що виставите скан якоїсь наради документа КМДА. Можете?
Ви були на об’єкті хоч раз ? Раджу Вам зїздити! за 9 місяців виростають нові повністю готові будинки! Будуть навіть в ночі.
Ну не схоже це на те що Ви пишете!Олександр Дядюк23.11.2016 о 14:06Ірина Романова
І які у вас підстави довіряти одній незнайомій людині більше чим іншій?
Тому що хтось щось виклав? – І ви отак повірили?
Ви завжди так гроші інвестуєте?
Я наприклад не прошу нікого мені довіряти – я лише запропонував РЕАЛЬНИМ інвесторам хоча б трьох перших будинків перевірити.
Зверніть увагу – я не просив кого б то не було довіряти мені на віру – я лише запропонував перевірити – куди ділись ваші гроші.
От і все – а довіряти в наш час не можна нікому. Повірте мені як юристуЕкатерина23.11.2016 о 13:50Олександр Дядюк
Шановна - там оплата 21 гривня. Якщо вам жалко заплатити ДЕРЖАВІ 21 грн. - то це ваші проблеми. Це ваші гроші (якщо ви дійсно реальний інвестор) - і якщо вам ...
Нащо мені це зараз оплачувати, якщо мій будинок ще не зданний в эксплуатацію? Я подивилася на скріншот з реєстру і у мене нема підстав не довіряти людині, яка його виклала.Люди в перших 3х будинках живуть, ці будинки є на карті,мають адресу, люди там прописалися. А ви ,Олександре, хоча б один скріншот скинули як доказ ваших слів, було б хоч зрозуміло, як ви там шукаєте, що не знаходите.
Олександр Дядюк23.11.2016 о 12:12Екатерина
А чому Олександр не розписав, як можна перевірити інформацію?Те, що бачу я, то треба зареєструватися на сайті і ще й оплатити. Більше схоже на провокацію з боку...
Іра, щоб не бути голослівним, в мене пропозиція – спробуйте самі – зайдіть на сайт Мінюсту https://kap.minjust.gov.ua і спробуйте самі взяти витяг, хоча б на ту квартиру, якоби скан якої тут виклали.
Там коли формуєш запит – видає спочатку назву міста, а потім внизу починаєш набирати назву вулиці і по буквах тобі починає пропонувати назви вулиць, в яких є ці букви (як зараз у багатьох пошуках).
Так от – вулиці Практична немає в переліку вулиць в м. Києві у цьому реєстрі.
Що означає лише одне, що покищо до Державного реєстру речових парва на нерухоме майно – не занесено права на жоден, будь який обьєкт нерухомості, на цій вулиці.
В мене до Вас шановна Іра прохання – зробіть самі перевірку і тоді стане ясно – хто у вас тут бреше.
Щиро дякую.
З повагою О. ДядюкОлександр Дядюк23.11.2016 о 11:29Ірина Романова
Шановна – там оплата 21 гривня.
Якщо вам жалко заплатити ДЕРЖАВІ 21 грн. – то це ваші проблеми.
Це ваші гроші (якщо ви дійсно реальний інвестор) – і якщо вам цікаво – куди вони ділись – то перевіряйте.
Якщо вам не цікаво – то це ваше право – викинути їх хоч у багаггя – і я глибоко поважаю таке ваше право.Але той факт, що пані під Ніком Катерина – ще не перевіривши нічого, уже називає когось брехуном – означає лише одне, що пані “Єкатєріна” – це не реальний інвестор (бо реальний інвестор не зажав би 21 гривню, щоб перевірити – куди ділись його кілька десятків тисяч доларів), а ще одна “реінкарнація” відділу ботів забудовника
Екатерина23.11.2016 о 00:09Ірина Романова
Олександр Дядюк, дякую за досить несподівану інформацію! Дійсно, дуже цікаво, чи дійсні права власності, які оформили інвестори цього ЖК. Буду вдячна за скан ви...
А чому Олександр не розписав, як можна перевірити інформацію?Те, що бачу я, то треба зареєструватися на сайті і ще й оплатити. Більше схоже на провокацію з боку Олександра, бо де реальні докази, крім “подивіться на сайті,там цього будинку немає”(а як дивитися, не ясно). У пості вище був скріншот який доводить, що право власності таки є.Крім того, якісь дивні доводи у Олександра про те, що справжні інвестори були б байдужі до брехні, що у них нема прав власності.Це звучить смішно, бо це природнє бажання людини перевірити і довести, що у неї з додументами все ок.
Пані Ірино, розберіться,будь-ласка з брехунами на вашій сторінці.Сергей
Яке ж ти йобнуте створіння, напевне проплачений ботик. Не знаю що там на рахунок 4 і наступних будинків, та витяг з реєстру на другий будинок в мене є, і по мо...
Сергей, чтобы раз и навсегда закрыть этот вопрос, можете оставить скан своего Витяга (с закрытой личной информацией естественно)?
Олександр Дядюк
Історія стає ще цікавішою - прямор дух заворожує. Став я перевіряти - чи зареєстроване право власності хоча б мешканців трьох перших будинків? Забудовник і йог...
Олександр Дядюк, дякую за досить несподівану інформацію! Дійсно, дуже цікаво, чи дійсні права власності, які оформили інвестори цього ЖК. Буду вдячна за скан витягу з реєстру від власників нерухомості в цьому ЖК!
P.S. Олександре, я трішки відредагувала Ваше повідомлення і видалили з нього посилання на сторонній ресурсОлександр Дядюк22.11.2016 о 21:18Справедливый
Дядюк - троль и проплаченный бот, которого забанили сами жильцы дома.
От тільки є ньюанес – практично всі ці +30 коментарів від “авторитетних” “старожилів” – це хвалебні коментарі щодо цього забудовника. Що означає, що “старожили” – штатні бути забудовника. Які дійсно намалювали безліч коментарів – воспєвая роботодатєля і обливаючи брудом всіх, хто починав ставити незручні питання.
Дуже активно використовував цю технологію відомий шахрай Войцеховський – у нього сидів цілий відділ професійнизх ботів з різними айпіадресами – тіпа “Петро Петрович з Троєщини”, чи “Марья Іванівна інвестор третього поверху”, які складали гімни аферам Войцеховського і як шакали накидались на будь кого хто пробував звертати увагу нещасних інфесторів на сумнівність забудов Войцеховського.
Знаєте як відрізнити бота від справжнього інвенстора?
Справжній інвестор не кинеться як оскаженілий захищати забудовника і поливати брудом його опонентів – бо забудовник інвестору не кум, не брат і не сват і йому, принаймні цікаво розібратись.
А штатний бот забудовника аж із шкіри лізе щоб вислужитись перед господаром, а реальному інвестору, який дійсно уже має таке свідоцтво – усе вже було б пофіг, а інвестор, що реально проінвестував – скоріш би зацікавився.
І на відміну від “анонімів”, Дядюк відома багатьом в києві реальна особа, я часто виступаю по телебаченню, і завжди виступаю під власним імьям.
Тому – РЕАЛЬНИМ інвесторам, а не скаженим шавкам забудовника я рекомендую лише одне – не обольщаться тими фальшивками, про якоби зареєстроване право власності, які тут чи на Доміку викладає бригада тролів забудовника, а дійсно зайти на сайт https://kap.minjust.gov.ua
і самому отримати інформацію про свою квартиру – чи дійсно вона є в реєстрі.
Тому що ще сьогодні реєст навіть не видає в переліку вулиць таку вулицю в місті києві як “Практична”. тобто – на цій вулиці не зареєстроване (принаймні поки що) – нічиє право власності. ВЗАГАЛІСправедливый22.11.2016 о 11:59Марк
Тебе ущербне мінуснули 6 форумчан (мінусовати на доміку можуть тільки люди у яких багато коментарів +30 якщо не помиляюсь). І більшість мінусів було від старожи...
Дядюк – троль и проплаченный бот, которого забанили сами жильцы дома.
Марк22.11.2016 о 10:06Олександр Дядюк
Історія стає ще цікавішою - прямор дух заворожує. Став я перевіряти - чи зареєстроване право власності хоча б мешканців трьох перших будинків? Забудовник і йог...
Тебе ущербне мінуснули 6 форумчан (мінусовати на доміку можуть тільки люди у яких багато коментарів +30 якщо не помиляюсь). І більшість мінусів було від старожилів які взагалі ніяк не можуть представляти забудовника! Ти пишеш бред повсюду, заплатили 3 золотих і ти вже радієш!
Олег22.11.2016 о 00:51Сергей
Яке ж ти йобнуте створіння, напевне проплачений ботик. Не знаю що там на рахунок 4 і наступних будинків, та витяг з реєстру на другий будинок в мене є, і по мо...
Я инвестор третьего дома, который получил право собственности.
Который видел выше сумасшедшего на форуме.
Формчанин уже скинул на форуме выписку из реестраbrda8822.11.2016 о 00:51Олександр Дядюк
На домике выложил,выложу и здесь.Олександр Дядюк лжет по поводу отсутствия права собственности в реестре
Сергей22.11.2016 о 00:02Олександр Дядюк
Яке ж ти йобнуте створіння, напевне проплачений ботик.
Не знаю що там на рахунок 4 і наступних будинків, та витяг з реєстру на другий будинок в мене є, і по моїм даним знаходиться відповідний витяг в https://kap.minjust.gov.ua.Займайтеся нормальними справами.
Олександр Дядюк21.11.2016 о 20:20Ірина Романова
Історія стає ще цікавішою – прямор дух заворожує.
Став я перевіряти – чи зареєстроване право власності хоча б мешканців трьох перших будинків? Забудовник і його тролі на “Домік юа” весь час стверджують, що ті будинки введені в експлуатацію і інфестори отримали свідоцтва, а їх права – є офіційно зареєстровані.
І ви будете сміятись, але в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно – ВІДСУТНЯ будь яка інформація про будь чиї б то не було права власності на вулиці Практичній в Києві.
Інвесторам видали якісь начебто свідоцтва про права власності – але ці права не внесені до реєстру речових прав на нерухоме майно!!? Я просто фуєю!!!
Я не знаю, які свідоцтва видали людям (наприклад Войцеховський любив видавати інфесторам власні свідоцтва про право власності, досить схожі на державні, але ми розщуміємо, що їх юридична сила нікчемна і права на підставі таких лже “свідоцтв” зрозуміло – не реєструвались у держреєстрі.
Я попросив свого товариша – досвідченого ріелтора – “прикинутись” потенційним інвестором і зїздити у відділ продажів та вивідати – які документи є у забудовника.
Йому показали декларацію лише на будинок № 9 і навіть дали її сфотографувати. Проте чесно ПРИЗНАЛИСЬ, що на інші будинки – документів НЕМА.
Але менеджери відділу продажів рвали на собі тєльняшки і ліфчики – що будуть – потом, (як в тій кінокомедії) – можєт бить.
У мене виликає сумнів і ця декларація, бо я не можу зрозуміти – як зареєстрували декларацію, – без містобудівних умов.
На містобудівному кадастрі Києва немає інформації, що на цю забудову видавались містобудівні умови – та вони і не могли бути видані – так як цільове призначення скуплени забудовником ділянок (по 8 соток) – для індивідуального садибного будівництва – і Київрада не міняла цільове призначення цих ділянок.
Коли я оприлюднив цю інформацію на Домік – мене тут же заблокували.
Більш того, заблокували не лише мене – але заблокували і можливість робити дописи будь кому іншому – окрім перевірених ботів забудовника.
І зараз на “доміку” лише кучка ботів дописує хвалебні дописи шахраям.
Чесно кажучи, я ніколи не очікував, що Домік опуститься до такої проституції.
Тому ще раз рекомендую усім – у кого начебто є якісь “свідоцтва” про права власності – зайти до державного реєстру речових парв на нерухоме майно – і спробувати взяти на ньому витяг на свою квартиру.
Ви будете “приємно” здивованіОлександр Дядюк19.11.2016 о 19:36Ірина Романова
Взагалі то – на вулиці Практичній будувались лише перші 3 будинки.
І якщо зайти на сайт містобудівного кадастру Києва то ми побачимо, що лише перші ці будинки будувались законно.
Що стосується інших будинків, які вже будуються чи починаються будуватись, то вони будуються практично на вулиці Журавлиній і якщо глянути на сайт містобудівного кадастру то цієї забудови – просто нема.
http://monitor.mkk.kga.gov.uaТакож у цьому містобудівному кадастрі немає інформації щодо того що іншому будівництву (окрім перших трьох будинків) хоч коли небудь видавались містобудівні умови та обмеження та реєструвались дозволи чи декларації на будівництво.
Більш того, згідног земельного кадастру – цільове призначення цих ділянок – для індивідуального житлового будівництва http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta щоб легше було шукати – найдіть для орієнтування земельні ділянки з кадастровими номерами 8000000000:72:314:0011 чи 8000000000:72:313:0043
Недавнє засідання виїздної депутатської комісії Київради підтвердило, що будівництво незаконне і здійснюється без дозвільних документів.
Дуже великі сумніви щодо законності будівництва випливають із того, що на власному сайті цієї забудови park-lend.com.ua
ВІДСУТНЯ будь яка інформація про дозвільні документи.
Хоча ми знаємо, що кожен забудовник, який має такі документи намагається їх виложити на сайті в саму першу чергу.
Крім того, забудовник, мяко кажучи забув повідомити потенційних покупців, що в середині того кварталу, який є між будинками, що будуються і де забудовник на своєму сайті “малює” такий гарний озеленений майданчик, насправді знаходяться приватні жилі будинки інших громадян (їх там декілька), які покищо нікуди виїздити не збираються. Так що посередині ваших будинків будуть не красиві озеленені майданчики чи дитячі майданчики – а чужі приватні хати.
Тому, моя рекомендація потенційним покупцям – перед тим, як розлучатись із своїми грошима – нєжайше попросіть забудовника надати повний пакет дозвільних документів на будівництво.
Причому попросіть, щоб він надав документи саме на ті нові будинки, які зараз будуються – а не на ті старі три будинки на вул. Практичній, які вже давно побудовані (ну щоб він випадково не помилився)Julia
Сюрприз заключается в том, что газобетонные блоки автоклавного твердения (газоблоки) запрещено утеплять пенополистирольными плитами (ППС) и/или плитами с экстру...
Julia, большое спасибо за полезную информацию! Действительно в Альбоме технических решений “АЭРОК” говорится о том, что утеплять стены из этого материала можно только минватой. Использование пенополистирола не допускается. Убедиться в этом можно здесь:
http://www.aeroc.ua/images/doc/recom/Album-TR-web.pdf
на стр. 29Julia26.10.2016 о 02:25Ірина Романова
Сюрприз заключается в том, что газобетонные блоки автоклавного твердения (газоблоки) запрещено утеплять пенополистирольными плитами (ППС) и/или плитами с экструдированного пенополистирола (ЭППС). Более того, не все минераловатные утеплители для этого пригодны и это даже не нормы, а физические свойства применяемых материалов.
Сопротивление паропроницанию пенополистирольных плит в 10 – 25 раз меньше, чем у минераловатных плит. Производителями газоблоков (в частности «AEROC») еще 2010 году написано руководство по проектированию зданий и сооружений с применением их продукции. Где четко записано, что ЗАПРЕЩЕНО утеплять газоблок плитами ППС и ЭППС. Применяется только минераловатный утеплитель плотностью не менее 120 кг/м3.
Если применять плиты ППС и ЭППС в конструкции наружной стены будет систематически накапливаться влага. Для газоблоков, данное решение не допустимо. Чревато сыростью, образованием грибка, и как следствие разрушением конструкции стены.
И долго ли такие дома «проживут»?Сергей
наслаждаться зрелищем заходящих на посадку и взлетающих самолетов - на пару дней. А потом придут бессонные ночи! Живу на километр дальше, летом с открытыми окна...
Сергей, да ладно 🙂
На самом деле, это дело привычки и психофизиологических особенностей конкретного человека. Я например живу тоже практически над глиссадой. Самолеты мне не докучают.Сергей22.10.2016 о 11:14наслаждаться зрелищем заходящих на посадку и взлетающих самолетов – на пару дней. А потом придут бессонные ночи! Живу на километр дальше, летом с открытыми окнами не поспиш.
Julia17.10.2016 о 09:26Ірина Романова
Добрый день. Кроме сюрпризор с документами, никого не смущает утепление газоблока пенопластом? Хотелось бы увидеть декларацию о готовности объекта к эксплeатации. “Героев” нужно знать пофамильно.
Роман09.10.2016 о 21:07Добрый день!Были с мужем в Паркленде,присматривали однокомнатную в 5 доме и в будущем хотели инвестировать в нежилой фонд. Поговорили с жильцом 3 дома,который в разгаре ремонта,отзывы были положительные. Спасибо “Полиция” за ваши комментарии и видео о полном беспределе жека застройщика,мы просто в шоке!Вы спасли наши деньги! Будем искать других застройщиков,рассматриваем жк Патриотик на осокорках.
Полиция04.10.2016 о 15:28Оплату услуг принимать отказываются, хотят чтобы подписали договор в котором например стоит в пункте 1.7 “застройщик может менять договор в любой момент в одностороннем порядке”. Не выдают техпаспорта на счётчики, чтобы инвесторы не могли подписать прямой договор с КиевЭнерго и с водоканалом. Хотят перепродавать свет и воду сами. Угрожают шайкой вооружённых людей криминальной внешности. Остаётся только снова и снова вызывать полицию для защиты своей жизни.
Наталья03.10.2016 о 00:06Полиция
Бандиты и криминал, мафия! Zim Capital Group и их компания Проджект Консалтинг (Parkland, Skyland) направляют вооружённых бандитов в военной форме с автоматами,...
Направляют к тем кто не платит за коммунальные услуги! Комне никто не приходит и не угрожает, а наоборот по первому требованию сантехник прибежал и бесплатно все сделал. Люди решили бесплатно жить или зачет своих соседей! Меня это не устраивает и так не чесно- я плачу и получаю услуги, а Вы живете и тоже получаете услуги!
Полиция02.10.2016 о 03:21Бандиты и криминал, мафия! Zim Capital Group и их компания Проджект Консалтинг (Parkland, Skyland) направляют вооружённых бандитов в военной форме с автоматами, если не согласен подписывать “договор” частного жека Проджект Консалтинг! Запугивают и угрожают! Полиция уже несколько раз приезжала. Адвокаты говорят такой договор ни в коем случае не подписывать.
Полиция02.10.2016 о 03:18Ірина Романова
Бандиты и криминал, мафия! Zim Capital Group и их компания Проджект Консалтинг (Parkland, Skyland) направляют вооружённых бандитов в военной форме с автоматами, если не согласен подписывать “договор” частного жека Проджект Консалтинг! Запугивают и угрожают! Полиция уже несколько раз приезжала. Адвокаты говорят такой договор ни в коем случае не подписывать.
Лидия01.10.2016 о 16:38Лидия
Всем привет. Объясните, пожалуйста, как это понимать, если дома уже ввели в эксплуатацию. А на карте МІАС ЗМД ничего не зарегистрировано?Вложение
Лидия, на этом сайте никто ничего не регистрирует. Если дому присвоен адрес, то его лучше искать здесь. https://municipal.kiev.ua/kiev/
Отмечу, что сдача строения в эксплуатацию – это еще не присвоение ему адреса. Часто бывает так, что дом построен, сдан в эксплуатацию, но коммуникации не подключены и адрес не присвоен. Соответственно, инвесторы не могут оформить право собственности на свои квартиры.
Лидия30.09.2016 о 16:37Ірина Романова
Всем привет. Объясните, пожалуйста, как это понимать, если дома уже ввели в эксплуатацию. А на карте МІАС ЗМД ничего не зарегистрировано?
Алексей30.09.2016 о 09:14Ірина Романова
Алексей, удачной инвестиции! Рассказывайте, как там и что!
Спасибо, по возможности постараюсь сообщать
Алексей30.09.2016 о 09:12Алексей
Тоже забронировал квартиру в этом комплексе, живу недалеко, подальше конешно от ВВП, чем расположен ЖК Паркленд, но никакого неудобства от шума самолетов за 10 ...
Алексей, удачной инвестиции! Рассказывайте, как там и что!
Алексей29.09.2016 о 09:33Ірина Романова
Тоже забронировал квартиру в этом комплексе, живу недалеко, подальше конешно от ВВП, чем расположен ЖК Паркленд, но никакого неудобства от шума самолетов за 10 лет не ощущал.
Саша28.09.2016 о 14:37Ірина Романова
Саша, над Вами скорее всего пролетают самолеты из Жулян, а не из Борисполя
Ірина, на Жуляни пролітають перпендикулярно до бориспольських
Саша
ВПП розташована паралельно ЖК, тому звук літаків не створює неприємностей. Я зараз живу на позняках і над моїм будинком пролітають - значно гучніше, хоча Борисп...
Саша, над Вами скорее всего пролетают самолеты из Жулян, а не из Борисполя
Саша27.09.2016 о 14:42Соломія
Скажіть, будь ласка, як з літаками? шумно? теж забронювали квартиру, і переживаю через аеропорт
ВПП розташована паралельно ЖК, тому звук літаків не створює неприємностей. Я зараз живу на позняках і над моїм будинком пролітають – значно гучніше, хоча Бориспіль набогато віддаленіше.
Соломія27.09.2016 о 13:38Денис87
Мы получили право собственности на квартиру во втором доме. Уже даже и газ включили все чики-пики.
Скажіть, будь ласка, як з літаками? шумно? теж забронювали квартиру, і переживаю через аеропорт
Виктория18.09.2016 о 11:22Ірина Романова
Олег, спасибо что поделились информацией! Скорейшего Вам получения прав собственности :)
Олег, здравствуйте.
Очень понравился этот ЖК, однако смотрим уже другие очереди.
Уточните, пожалуйста, к какой юридической компании Вы обращались? Хотим также проверить.Заранее спасибо.