Отзывы о ЖК Паркленд от ZIM Capital group
Читати огляд-
Денис8715.09.2016 о 19:07
Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Мы получили право собственности на квартиру во втором доме. Уже даже и газ включили все чики-пики.
Светлана09.09.2016 о 22:26Павел
В связи с обращением инвесторами правок по этому поводу, в договоре указано что застройщик обязан вернуть все средства, если не успеет в срок сделать всё что об...
Доброго вечора! Підскажіть, читаю попередній договір і ніде не бачу інформації про відповідальність забудовника за невиконання попереднього договору. Де це прописано?
Светлана07.09.2016 о 22:20Светлана07.09.2016 о 22:18Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Ирина, день добрий! Что можете сейчас сказать о строительстве домов 5-8 очередей? И как застройщик решил проблему с нецелевим использованием земли? Жельци домов 1-3 получили свидетельства о праве на собственность. Правда? Подскажите, если можете. Спасибо.
Иван07.09.2016 о 19:21Ірина Романова
Так а есть уже кто-то кто получил право собственности? Я просто смотрю квартиру себе в этом районе и не хочется с маленьким ребенком остаться на улице.
Руслан
Я в шоке! Стройка многоэтажного многоквартирного ЖК на землях для ведения ДАЧНОГО хозяйства - это же классическое самовольное строительство и нецелевое использо...
Руслан, вот поэтому я и призываю очень внимательно подходить к выбору объекта для инвестиции: анализировать разрешительную документацию и учитывать все потенциальные риски
Руслан15.08.2016 о 10:00Ірина Романова
Я в шоке! Стройка многоэтажного многоквартирного ЖК на землях для ведения ДАЧНОГО хозяйства – это же классическое самовольное строительство и нецелевое использование земли. Все признаки строительной аферы. По закону местные власти запросто могут выиграть суд и потребовать снести эти дома за счет самих же инвесторов. На что рассчитывают инвесторы? На авось. На удачу. На отсутствие практики сноса самостроев. На способность застройщика “порешать” (занести сколько потребуется нужным людям)… В связи с этим хочется спросить инвесторов: Вы что знаете лично застройщика и знаете на сколько у него хорошие связи чтобы порешать? Откуда такая уверенность что все будет хорошо. Вы понимаете что даже если первое время все будет “хорошо”, но целевое назначение земли Киеврада не переголосует и не изменит на “под многоквартирный дом”, то эти дома будут незаконными вечно, пока городские власти не сменятся и у них не дойдут руки до сноса самостроев и тогда они запросто выиграют все суды. Я реально в шоке! Это не рисковые инвестиции – это игра в рулетку. Но в рулетке хоть прибыль больше.
Нариман
Понимаете, почему мы живем, как третья страна?..
Нариман, 🙂
Давайте, попробуем все изменить 🙂Нариман
Будем пробовать. Нужно защищать инвестора и свои инвестиции. Бизнес это командная игра. Партнеры должны уважать друг друга и доверять друг другу. А такое впечат...
Нариман, могу только пожелать Вам удачи! Надеюсь, что застройщик все же прислушается к Вашим (вполне логичным, на мой взгляд!) аргументам и вы найдете компромисс.
Нариман05.08.2016 о 19:06Ірина Романова
Нариман, а застройщик готов к компромиссу с инвестором? Его юристы готовы внести корректировки в договор?
Понимаете, почему мы живем, как третья страна?..
Нариман05.08.2016 о 19:00Ірина Романова
Нариман, а застройщик готов к компромиссу с инвестором? Его юристы готовы внести корректировки в договор?
Будем пробовать. Нужно защищать инвестора и свои инвестиции. Бизнес это командная игра. Партнеры должны уважать друг друга и доверять друг другу. А такое впечатление застройщик производит, как будто перед ним какой-то шулер или мошенник сидит, у которого на уме только и кинуть продавца. Может он только и с такими имел дело, но мы другие. Кидать никого не собираемся, а решение о вложении собственных средств в недвижимость является признаком того, что мы доверяем продавцу, или, по крайней мере, кредитуем его (кредит=доверие). Получается, что заработать он может только тогда, когда мы ему перечислим финансы. Он рискует своими и моими финансами. Мы это понимаем и мы либо принимаем этот риск вместе, или нет. Мы понимаем, что в срок работ строитель может и не уложиться по не зависящим от него причинам, но напрягать не стоит так. В договоре есть условие, что мы должны в течение суток заплатить всю сумму договора, в течение пяти дней с момента заключения основного договора вступить в его ОСББ, заключить с коммунальщиками договоры поставки. Если не успеем, нехилые штрафы должны заплатить, причем не третьим лицам, а именно застройщику. Бред! Мы что лохи? Или он ставит условие, заключайте договор или валите? Он что в росии учился работать?..
Нариман
Читал предварительный договор. Полная чушь! На инвестора возлагают слишком большие обязательства. Юристы этой шарашки не знают, по ходу, ничего о принципе юриди...
Нариман04.08.2016 о 15:05Нариман04.08.2016 о 15:01Ірина Романова
Читал предварительный договор. Полная чушь! На инвестора возлагают слишком большие обязательства. Юристы этой шарашки не знают, по ходу, ничего о принципе юридического равенства сторон. За опоздание на подписание основного договора, по которому и продается квартира, покупателя штраф в пользу продавца установлен, а за отказ застройщика от заключения основного договора – нет. По договору видно, что продавец НЕ доверяет покупателю. В таком случае адекватным поведением будет недоверие покупателя. Если даже все документы куплены застройщиком, стройка все равно сомнительная, и недвижимость стремная. А как насчет надежности застройщика? Рейтинг слабоватый. Как обычный покупатель, мне не очень нравится этот проект. Мой человек хочет купить там квартиру, но предложение не внушает мне доверия. Как юрист я очень недоволен предварительным договором. Нужно уравновесить баланс интересов продавца и покупателя.
Наталья15.06.2016 о 13:13Ірина Романова
Куплю квартиру в ЖК Парк Ленд, 1-2 дом, 1к для себя.
почта [email protected]Dmitry07.06.2016 о 04:54Ірина Романова
Куплю квартиру 1к в Паркленд ЖК для себя. почта [email protected]
Вадик31.05.2016 о 23:19Ірина Романова
Куплю квартиру в ЖК паркленд 2к по переуступке прав.
Почта [email protected]Дмитрий
Спасибо за совет, Ирина. Ну представим себе, что ЖК пройдёт экспертизу и получит разрешение. Это что-то изменит? Ладно, дом сдадут. Может быть. Но неустойчивый ...
Дмитрий, по-хорошему, если экспертиза пройдена и разрешение получено, то это означает что здание строится с соблюдением всех норм и безопасно для эксплуатации. Подчеркну – это, если по-хорошему. Как обстоит дело в реальности все и так прекрасно понимают, к сожалению…
Евгений29.05.2016 о 01:06Дмитрий
Согласно кадастру http://mkk.kga.gov.ua/, активировать «Планувальні обмеження» комплекс располагается на оползнеопасных грунтах. Именно дом номер 4 и 5. При отс...
там если дальше посмотреть то пол Киева находится под этими зсувонебезпечными районами и нет уверенности, что все дома под сваями
Дмитрий28.05.2016 о 13:06Ірина Романова
Дмитрий, если объект строится на оползнеопасном грунте, то его проект должен проходить экспертизу, а ГАСК выдавать Разрешение на строительство (Декларация в это...
Спасибо за совет, Ирина. Ну представим себе, что ЖК пройдёт экспертизу и получит разрешение. Это что-то изменит? Ладно, дом сдадут. Может быть. Но неустойчивый грунт из-за этого никуда не денется. Кстати, подскажите, они реально смогли сдать дома номер 2 и 3? Я спрашиваю, потому, что сейчас ведётся строительство ТП, дома номер 4, 5 и детского сада. Строительство не закончено, а на сайте кадастра проведение стройки и её статус никак не обозначены. Вообще никак. Отражён только дом номер один. Это несколько странно.
Дмитрий28.05.2016 о 12:17Оксана
что означает ТП?
Оксана, ТП – трансформаторная подстанция. На весь комплекс – это на все дома, детский сад и тот спорткомплекс, который в проекте. Мощность приличная, а расположена довольно близко. Поскольку строится вне дома, то я не уверен в серьёзном экранировании последней. При вопросе менеджер делает глупое лицо и прикидывается несведущей. Но более всего меня смущает граница оползнеопасных грунтов. 4 и 5 дома стоят прямо на них и я не понимаю, как безсвайный фундамент может решить вопрос устойчивости дома.
Дмитрий
Согласно кадастру http://mkk.kga.gov.ua/, активировать «Планувальні обмеження» комплекс располагается на оползнеопасных грунтах. Именно дом номер 4 и 5. При отс...
Дмитрий, если объект строится на оползнеопасном грунте, то его проект должен проходить экспертизу, а ГАСК выдавать Разрешение на строительство (Декларация в этом случае не подходит). Так что рекомендую потенциальным инвесторам обратить особое внимание на этот нюанс!
Дмитрий
Дмитрий, если объект строится на оползнеопасном грунте, то его проект должен проходить экспертизу, а ГАСК выдавать Разрешение на строительство (Декларация в этом случае не подходит). Так что рекомендую потенциальным инвесторам обратить особое внимание на этот нюанс!
Оксана27.05.2016 о 13:59Дмитрий26.05.2016 о 15:41Ірина Романова
Согласно кадастру http://mkk.kga.gov.ua/, активировать «Планувальні обмеження» комплекс располагается на оползнеопасных грунтах. Именно дом номер 4 и 5. При отсутствии свайного фундамента что-то не айс. Какие там у них разрешения и за сколько купили? И да, участок 5 дома по кадастру является дачным. Какие мнения у потенциальных инвесторов? Может ли быть ошибка на карте? Что касается цен, то застройщик слегка обарзел — цена 19000 грн за квадрат и скидок не будет. К дому номер 4 к самому торцу пристраивают ТП. На весь комплекс.
Дмитрий26.05.2016 о 15:09Согласно кадастру http://mkk.kga.gov.ua/, активировать «Планувальні обмеження» комплекс располагается на оползнеопасных грунтах. Именно дом номер 4 и 5. При отсутствии свайного фундамента что-то не айс. Какие там у них разрешения и за сколько купили? И да, участок 5 дома по кадастру является дачным. Какие мнения у потенциальных инвесторов? Может ли быть ошибка на карте? Что касается цен, то застройщик слегка обарзел – цена 19000 грн за квадрат и скидок не будет. К дому номер 4 к самому торцу пристраивают ТП. На весь комплекс.
Оксана16.05.2016 о 16:55Ірина Романова
Ирина, а можно обзор Новой Англии?
интересно, что и как будет видно с моих окон.
жду с нетерпением сдачи 4 домаПавел13.05.2016 о 23:46Ірина Романова
На территории недостроенного завода скоро начнут стройку, тут уже не знаю радоваться, или плакать
“Пресс-релиз Новой Англии – http://ubr.ua/market/real-estate/startovali-prodaji-kvartir-v-jk-novaia-angliia-399766. “Общая территория комплекса составляет 9 гектаров…Всего запланировано 4 очереди строительства. Первую, состоящую из трех домов на 587 квартир, планируют ввести в эксплуатацию в 3-м квартале 2017 года. Высотность первой очереди составляет 14-15 этажей…Помимо жилых домов на территории комплекса разместятся паркинг на 1360 машиномест, детский сад для 180 детей, теннисный корт, зоны отдыха с фонтаном и прогулочные аллеи…”Павел29.04.2016 о 01:31Johnny
Уставной фонд у застройщика в 1000 грн внушает особое доверие :)
а то что у большинства работодателей официально устроенные люди получают 1250 грн вас не смущает?
Павел27.04.2016 о 23:39Ірина Романова
1 дом сдан полностью, люди получили право собственности и самое главное прописку, ремонт начнут с 15 мая, 2рой дом сдали в эксплуатацию в средине апреля, ждём полной сдачи в июне-июле, являемся инвесторами 2рого дома
Павел27.04.2016 о 23:34Ірина Романова
Михаил, если Вас не затруднит, можете сбросить скан заключения юриста? Или он на словах Вас консультировал?
Мой друг юрист проверял все документы, всё в порядке. Когда изучал договор по “Скайленду” , советовал несколько изменений в договоре, а по “Паркленду, застройщик сам всё изменил). И Мой юрист потом ещё консультировал по 3 дому другую женщину, + помог ей с покупкой кладовки(Всмысле изучения документов)
Павел27.04.2016 о 23:29галина
Попередній договір купівлі продажу нерухомого майна на стадії будівництва фактично є удаваною угодою, яка приховує інший правочин, а саме інвестиційний догов...
В связи с обращением инвесторами правок по этому поводу, в договоре указано что застройщик обязан вернуть все средства, если не успеет в срок сделать всё что обещал( исключения природные катаклизмы или военные действия)
Юлия13.04.2016 о 23:21Ірина Романова
Tok, а если коротко и своими словами?)) там все хорошо с документацией или какие то проблемы??
Андрей
Подобная конструкция окон - настоящий идиотизм! У меня такая же проблема в ЖК Евромисто. Даже узкий потолочный карниз не всегда удается прикрепить, окно не откр...
Андрей, мне если честно тоже не нравятся окна, расположенные впритык к потолку. Но сейчас многие так строят…
Андрей08.04.2016 о 21:31Ірина Романова
Михаил, дома ЖК "Парклэнд" строят по монолитно-каркасной технологии и это означает что перекрытия у них из монолитного бетона. А вот стены - да, из газоблоков. ...
Подобная конструкция окон – настоящий идиотизм! У меня такая же проблема в ЖК Евромисто. Даже узкий потолочный карниз не всегда удается прикрепить, окно не откроется. Поэтому большинство устанавливает роллеты или жалюзи. А можно было просто глухую секцию сделать вверху или установить расширитель .
Ірина Романова
№ картки об’єкта: 1724
Назва об’єкту будівництва: ЖК Паркленд
Район: Солом’янський
Вулиця: Практична
№ будинку: 1
Адреса: Практична, 1
Забудовник:
Статус: Чекає рішенняПрава землекористування:
– Вид права: Акт на право власності на земельну ділянку
– Номер документу: 06-7-03981
– Дата документу: 12.10.2009
– Цільове призначення земельної ділянки: Для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і спорудМістобудівні вимоги:
– Тип вихідних даних: Містобудівні умови та обмеження
– Номер документу: 475/15/12/009-15
– Назва вихідних даних: житловий будинок
– Короткий зміст:
Дозвільні документи на будівництво:
– Вид дозвільного документу: Картка порушення благоустрою
– Номер документу: контрольна картка відсутня
– Дата документу:
– Вид дозвільного документу: Декларація про початок виконання будівельних робіт
– Номер документу: КВ 083151530385, КВ 083151550126, КВ 083151550126
– Дата документу: 02.06.2015
Відповідність проектним рішенням:
– порушення містобудівних вимог:
Введено в експлуатацію:
– об’єкт не введено в експлуатацію
Вжито заходів:Ірина Романова
Детальна інформація про юридичну особу
Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КЛЕРМОН ФІНАНС”
(ТОВ “КЛЕРМОН ФІНАНС”)
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності LIMITED LIABILITY COMPANY “KLERMON FINANCE”
(“KLERMON FINANCE” LLC)
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Назва юридичної особи “КЛЕРМОН ФІНАНС”
Ідентифікаційний код юридичної особи 39066006
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 01030, м.Київ, ВУЛИЦЯ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, будинок 26, офіс 305
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ДАЛІМАР СЕРВІС”
Код ЄДРПОУ засновника: 38980340
Адреса засновника: 04211, м.Київ, Оболонський район, ПРОСПЕКТ ГЕРОЇВ СТАЛІНГРАДА, будинок 4-А
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 14107700.00
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 14107700.00
Дата закінчення формування: 23.01.2015
Види діяльності Код КВЕД 66.30 Управління фондами (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ УЧАСНИКІВ
Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи МАЙБОРОДА МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ – керівник з 06.02.2015
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” Дата запису: 23.01.2014
Номер запису: 1 069 102 0000 031461
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Шевченківського району реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у місті Києві
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 24.01.2014ДПI У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI ГУ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39561761;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 24.01.2014;
Номер взяття на облік: 265414008263ДПI У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI ГУ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39561761;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 24.01.2014;
Номер взяття на облік: 10000000113438
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 66.30 Управління фондами
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000000113438;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 5
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою Телефон 1: +380443840512Ірина Романова
Детальна інформація про юридичну особу
Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД “ДІНЕРО АКТИВ”
(ПАТ “ЗНВКІФ “ДІНЕРО АКТИВ”)
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності PUBLIC STOCK COMPANY “CLOSED NON-DIVERSIFIED VENTURE CORPORATE INVESTMENT FUND “DINERO ACTIVE”
(PSC “CNDVCIF “DINERO ACTIVE”)
Організаційно-правова форма ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
Назва юридичної особи “ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД “ДІНЕРО АКТИВ”
Ідентифікаційний код юридичної особи 38980576
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи 04201, м.Київ, ПРОСПЕКТ МАРШАЛА РОКОСОВСЬКОГО, будинок 3/4
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа АКЦІОНЕРИ ЗГІДНО РЕЄСТРУ ВЛАСНИКІВ ІМЕННИХ ЦІННИХ ПАПЕРІВ
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 3000000.00
КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК – ЖИГАЙЛО-МАЦІЙЧУК ГАЛИНА СТЕПАНІВНА, УКРАЇНА, 02225, М. КИЇВ, ПР-Т МАЯКОВСЬКОГО, БУД. 11А/2, КВ. 21
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 3000000.00
Види діяльності Код КВЕД 64.30 Трасти, фонди та подібні фінансові суб’єкти (основний);
Код КВЕД 64.99 Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н. в. і. у.;
Код КВЕД 66.19 Інша допоміжна діяльність у сфері фінансових послуг, крім страхування та пенсійного забезпечення
Відомості про органи управління юридичної особи ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ АКЦІОНЕРІВ
Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ЖИГАЙЛО-МАЦІЙЧУК ГАЛИНА СТЕПАНІВНА – керівник з 05.02.2016
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” Дата запису: 15.11.2013
Номер запису: 1 069 102 0000 031138
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Оболонського району реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у місті Києві
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Дата взяття на облік: 16.11.2013ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ В ОБОЛОНСЬКОМУ РАЙОНI ГОЛОВНОГО УПРАВЛIННЯ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39468697;
Дата взяття на облік: 18.11.2013;
Номер взяття на облік: 265413182623ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ В ОБОЛОНСЬКОМУ РАЙОНI ГОЛОВНОГО УПРАВЛIННЯ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39468697;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 18.11.2013;
Номер взяття на облік: 10000000059763
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 64.30 Трасти, фонди та подібні фінансові суб’єкти
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000000059763;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 5
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою Телефон 1: +380443840512Ірина Романова
Генадий, спасибо за информацию!
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП»
(ТОВ «ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП»)
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 475001000.00
з них:
1. ЗАГОЛЮК ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ 10,00 грн
2. “QUERBINELLO HOLDINGS LTD” (“КВЕРБІНЕЛЛО ХОЛДІНГС ЛТД”)
Адреса засновника: 4003, м. ЛІМАССОЛ, ВУЛИЦЯ СПІРУ КІПРІАНУ, 61, КІПР 475000990.00 грн.Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП”
(ТОВ “ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП”)
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
Назва юридичної особи “ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП”
Ідентифікаційний код юридичної особи 37782076
Місцезнаходження юридичної особи 03680, м.Київ, ПРОВУЛОК ОХТИРСЬКИЙ, будинок 7, корпус 3, офіс 3-101
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім’я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа ЗАГОЛЮК ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ
Адреса засновника: 34400, Рівненська обл., місто Кузнецовськ, М-Н ПЕРЕМОГИ, будинок 4, квартира 70
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 10.00
“QUERBINELLO HOLDINGS LTD” (“КВЕРБІНЕЛЛО ХОЛДІНГС ЛТД”)
Адреса засновника: 4003, м. ЛІМАССОЛ, ВУЛИЦЯ СПІРУ КІПРІАНУ, 61, КІПР
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 475000990.00
КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК – ЗАГОЛЮК ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ, УКРАЇНА, М. КУЗНЕЦОВСЬК, М-Н ПЕРЕМОГИ, БУД. 4, КВ. 70
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 475001000.00
Дата закінчення формування: 23.06.2012
Види діяльності Код КВЕД 42.99 Будівництво інших споруд, н. в. і. у.;
Код КВЕД 43.99 Інші спеціалізовані будівельні роботи, н. в. і. у.;
Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля;
Код КВЕД 68.10 Купівля та продаж власного нерухомого майна;
Код КВЕД 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна;
Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи
Прізвище, ім’я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи ЗАГОЛЮК ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ – керівник з 30.01.2015
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” Дата запису: 23.06.2011
Номер запису: 1 066 102 0000 008272
Місцезнаходження реєстраційної справи Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Голосіївського району реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у місті Києві
Дата взяття на облік: 24.06.2011ДПI У ГОЛОСIЇВСЬКОМУ РАЙОНI ГУ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39468461;
Дата взяття на облік: 24.06.2011;
Номер взяття на облік: 13503ДПI У ГОЛОСIЇВСЬКОМУ РАЙОНI ГУ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39468461;
Дата взяття на облік: 25.06.2011;
Номер взяття на облік: 01/03-10899
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 01/03-10899;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 52
Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою
Телефон 2: 5361260Оксана26.02.2016 о 16:42Ірина Романова
кто знает, почему изменились продавцы в договорах?
на 3 дом нам прислали предварительный договор, где продавец Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП», а на 4 дом прислали договор где продавец уже другой ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАКРИТИЙНЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД
«ДІНЕРО АКТИВ»…
serhiy25.02.2016 о 23:20Анонимный
А вы не в курсе, говорят КГС загородил сенной рынок (Воровского 17) и будет чтото там городить?
Как оплачивать за квартиру не кинут Леонид
Генадий13.02.2016 о 15:41Ірина Романова
Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП”
(ТОВ “ЗІМ КЕПІТАЛ ГРУП”)
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 475000990.00
На сьогодні наявна така інформація в ЄДР що до розміру статутного капіталу юридичної особи.Вадім12.02.2016 о 22:31Ірина Романова
куплю квартиру в ЖК паркленд 1 или 2к в первых 3х домах по переуступке прав. звоните о9з440-9999
Johnny04.02.2016 о 03:55Ірина Романова
Уставной фонд у застройщика в 1000 грн внушает особое доверие 🙂
Олег
Добрый день! Я подписывал «Попередній договір купівлі-продажу квартири» в жк Паркленд еще в октябре 2015 года. Обращался в Юридическую компанию мне проверяли д...
Олег, спасибо что поделились информацией!
Скорейшего Вам получения прав собственности 🙂