Отзывы о ЖК Паркленд от ZIM Capital group
Читати огляд-
Josipovich18.12.2016 о 14:18
ДадюкПедераст
Ничего по ссылке не нашел. Можете скинуть правильную ссылку?
потому что нету там никаких схем
КРИСТИНА18.12.2016 о 14:18Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
вот-вот, перед тем как заявлять такое ,вначале разберитесь что как есть ,а потом пишите здесь. Но лучше не пишите!!!!!!!!!!!!! так как с нами вы встречаться не хотите, а писать здесь можно много чего.(
КРИСТИНА18.12.2016 о 14:08Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
а что делать тем, которые купили там уже квартиры???? Из-за вас все невинные люди могут пострадать,вот строил себе застройщик ,люди получали право собственности и тут активист такой нарисовался!!!!!!!! еще раз повторюсь- займитесь пожалуйста гос.структурами этими , как так они дают такие документы!!! может тогда толк с вас будет какой-то
Олександр Дядюк18.12.2016 о 14:03Ірина Романова
Да точно у Зім перебралась бригада ботів Войцеховського (або це взагалі його проект).
Така ж сама відсутність логіки, здатності вести аргументовану дискусію – лише стайне закидання опонента лайном.
Ви дискретитували войцеховського, так саме підставите і Зім.
БездаріОлександр Дядюк18.12.2016 о 13:36Ірина Романова
Так я ж не на вас анонімних нічтожеств трачу свій час – а на СПРАВЖНІХ інвесторів – щоб застерегти їх від повторення долі інвесторів Войцеховського.
А Ви убогі нікому не цікаві.
А справжнім інвесторам, СПРАВЖНІМ, ще раз повторю, що більш грунтовно і детально написв трохи вище – житлове багатоповерхове багатоквартирне будівництво, тим паче цілих житлових комплексів не може здійснюватись за 3 категорією — по декларації.
Тому, інвестуйте лише у ті забудови, які будуються за дозволами 4-5 категорій, там є хоч якийсь контроль і рамки, але якщо вам хтось пропонує вкласти гроші в будівництво і тицяє декларацію по 3 категорії — тікайте, тікайте і не оглядайтесьОлександр Дядюк18.12.2016 о 12:50Ірина Романова
Малошановні аноніми – як я вже писав – я з анонімами не зустрічаюсь, а то ви скажете, що я і у вас гроші вимагав.
я і Бондар пишемо під власними іменами, у нас давні сторінки у фейсбуці і хто ми і що ми кожна собака в Києві знає, а ви нікчемні боти і хто з такмии нічтожествами буде зустрічатись.
Погрози свої можете засунути собі у дупу і гарно провернути, кажуть геї, такі як ви це люблять.А справжнім інвесторам, СПРАВЖНІМ, можу лише повторити, що написв трохи вище, житлове багатоповерхове багатоквартирне будівництво, тим паче цілих житлових комплексів не може здійснюватись за 3 категорією – по декларації.
Тому, інвестуйте лише у ті забудови, які будуються за дозволами 4-5 категорій, там є хоч якийсь контроль і рамки, але якщо вам хтось пропонує вкласти гроші в будівництво і тицяє декларацію по 3 категорії – тікайте, тікайте і не оглядайтесьКРИСТИНА18.12.2016 о 12:33Ірина Романова
нужно инвесторам пражского2 и других жк собраться и все таки встретиться с этой компашкой,например тоже можно в их спортзал приехать(адрес мы уже знаем)
КРИСТИНА18.12.2016 о 12:27Олег18.12.2016 о 12:06Ірина Романова
Олег, можно отписаться от сообщений
Ирина, как это сделать я нажимаю редактировать подписки и ничего не меняется.
КРИСТИНА18.12.2016 о 11:46Ірина Романова
ХА_ХА_ХА,ох как правда в глаза колит!!!! это вам нужно было спрашивать у того с кем вы общались, а не здесь у нас)))))))))
КРИСТИНА18.12.2016 о 11:39Відповідь афиристДядюк
Дядюк вже я бачив скільки людей з Пражкого Кваталу проти Вас підуть, та й з інших забудов. Ви станете бічом Києва, а не громадським активістом. Бо в Пражському ...
Согласна с Вами. Нас много будет ))) И ничего вы(Дядюк) не сделаете!!!!!)))
Олександр Дядюк18.12.2016 о 11:22Ірина Романова
Катюша (она же Брунхільда, она же Інна, она же інвестор із Крима і т.д. іт.п. і те-се).
Дядюк бреше?
Та нє вопрост – та де ж все таки заява забудовника до правоохоронних органів про злочин по факту вимагання громадянином В. Бондарем грошей у забудовника?
І як все жа тами звати того зама у якого Бондар вимагав гроші?Відповідь афиристДядюк18.12.2016 о 11:20Ірина Романова
Дядюк вже я бачив скільки людей з Пражкого Кваталу проти Вас підуть, та й з інших забудов. Ви станете бічом Києва, а не громадським активістом. Бо в Пражському Ви відстоювали інтереси за БАБЛО ближніх декількох будинків, власники яких майже МІЛЬЙОНЕРИ. Гроші у них були на ваше фінансування. Я впевнений що у 2017-18 Пражський квартал 2 добудують і здадуть.
А якщо ні, то ті декілька будинків недобудов у 10 поверхів, які стоять за деілька метрів від будинків Ваших клієнтів, здешевлять будинки Ваших клієнтів на порядну суму. Їх буде дуже тяжко продати, а ще й дешево! Тому Ви зробили “медвежу” послуху. Оскільки НЕДОБУДОВИ це НЕ вигідно ні місту, ні інвесторам, ні замовникам ні бюджету України. Але Вигідно тільки конкурентам!
Ви копаєте собі яму, і я впевнений, якщо Ви далі будете її собі рити, проти Вас підуть тисячі людей з різних сфер діяльності. І саме Ви будете причиною їх проблем (хоча тимчасових), і тобі задкувати буде пізно!ДадюкПедераст18.12.2016 о 10:44Інвестор
Ось тут викрито всі схеми Дядюка та його "спортсменів" друзів з вимаганням грошей та іншими аферами http://obozrevatel.tk/kruminalni_shemu_dyaduka
Ничего по ссылке не нашел. Можете скинуть правильную ссылку?
КРИСТИНА18.12.2016 о 10:04Владимир Бондарь
Некоторые "люди"требуют,чтобы им не мешали достроить дом на берегу Днепра(м.Левобережная),признав его малой речкой,другие не против проживать на месте парка или...
почему если кто-то не согласен с вашим мнением и вашей работой -то сразу от застройщика,боты итд… Нет!!!! ЭТО НЕ ТАК!!!! и скажите пожалуйста ,Пражский 2 строят на берегу реки, или вместо парка ??????????
Інвестор18.12.2016 о 10:03Ірина Романова
Ось тут викрито всі схеми Дядюка та його “спортсменів” друзів з вимаганням грошей та іншими аферами http://obozrevatel.tk/kruminalni_shemu_dyaduka
Олександр Дядюк18.12.2016 о 01:47Ірина Романова
По Петропавлівській Борщагівці, декларації дійсно були – по третій категорії, хоча там будується пята.
Дебільний декларативний принцип по 1-3 категорії такий, що забудовник тупо подає декларацію про початок будівельних робіт без усяких документів і функція Держархбудінспекції тупо її зареєструвати (як дєвочка з канцелярії).
Просто в декларації пишеться, що за все написане в ній відповідає забудовник. Але забудовник надіється, що “прокатіт”, а якщо непрокатіт то для відповідальності знайдеться якийсь зіц-прєдсєдатєль, який має за все відповісти, наприклад архітектор, який розробляв проект і фальсифікував третю категорію,там де насправді пята.
Ось у мене у справі по Миропільській, 29 де умудрились напроектувати 4 поверховий торгівельний центр впритул до жилої 16 етажки і – прямо на магістральних тепломережах (2 труби сімсотки – у випадку чого пів Троєщини залишиться без тепла), коли почали розбиратись – забудовник – нєвіноватая я – це все архітектор нахімічів. Це він у всьому гад винен. А де ваш архітектор – а він у Луганську живе.
Навіть прийняття в експлуатацію по 1-3 категоріях здійснюється за декларативним методом – без державного акту прийому. Забудовник просто подає декларацію про завершення будівництва, в якій також написано, що за достовірність відповідає забудовник.
По 4 – 5 категорії все значно складніше – там дозвільний принцип і забудовник має разом із заявою подати містобудівні умови, проект і звичайно, якщо містобудівні умови були на будівництво садибного будинку не вище 4 поверхів – то все б одразу вилізло б і ніхто такий дозвіл на будівництво не дав би.
Тому, всі мяко кажучи недобросовісні забудовники – тупо хімічать через третю категорію – в наглу подають декларацію про будівництво по третій категорії і будують буквально що бог на душу положить – зовсім не те, на що їм видані містобудівні умови і не за цільовим призначенням земельної ділянки – авось прокатіт.
Потім так саме декларують по третій завершення будівництва і люди навіть реєструють право власності і прописуються.
Головне – лохам квартири втюхав, а потім надія на те – ну ніхто ж уже не буде виселяти людей.
Саме так робилось по Петропавлівській Борщагівці і абсолютно та жа сама ситуація у вас.
Не дивлячись на те, що у вас цільове призначення землі – садибне будівництво і що містобудівні умови та обмеження видані на будівництво будинків садибного типу – забудовник тупо подає декларації по третій категорії – на будівництво багатоповерхових багатоквартирних будинків і в наглу будує.
Знову таки в надії – авось прокатів.
І така нагла (хоча і абсолютно незаконна схема) дійсно проходить – особливо якщо ще трошки підмазати чиновників Держархбудінспекції, щоб не поспішали перевіряти.
Але якщо хтось докопається – то зрозуміло сиплеться все к чортям собачим.
І чиновники Держархбудінспекції, щоб прикрити свої задниці хоч і отримали хабарі – але тут же здають клієнта з потрохами – як це було по Петропавлівській борщагівці – коли припекло – то скасували і декларації і приписи видали.
Незаконність будівництва настільки явна, що варто лише як слід копнути, показати, що декларації не відповідають містобудівним умовам (правильніше було б сказати – що не мають з ними нічого спільного), що цільове призначення землі зовсім інше – і вся афера розсиплеться як будь яка шахрайська піраміда.
Це як будь яка фінансова чи інша шахрайська піраміда – вроді грандіозна, вроді крепко стоїть – але потім сиплеться миттєво і вщент.
Посипалось все у Петропавлівській Борщагівці. Ось-ось посиплеться і у вас.
Що я можу порадити потенційним інвесторам?
Вимагайте у забудовника дозвільні документи і якщо вам пропонують розлучитись із вашими грошима і вкласти їх у багатоквартирний багатоповерховий будинок та показують декларацію про початок будівельних робіт по 3 категорії – тікайте звідти чим швидше – тікайте і не оглядайтесь.
Ну не може бути великий багатоквартирний будинок,а тим паче цілий жилий комплекс з багатьох багатоповерхових багатоквартирних будинків – 3 категорією. НЕМОЖЕ.
Дозвільна система по 4-5 категоріям (на відміну від декларативної) передбачає відповідальність Держархбудінспекції,яка видає ці дозволи і яка тому все ж більш менш дивиться і на відповідність містобудівним умовам і цільовому призначенню землі і поверховість і більш менш відповідності ДБН (державним будівельним нормам). Звичайно і там не без порушень, але хоча б у певних межах, а ті хто хімічить по 3 категорії, як я вже писав – будують все, що бог на душу покладе – як говриться – польот фантазії не огранічен. Єслі шо – за все відповість архітектор із Луганська.
Войцеховський будував по 3 категорії і всі інші шарамижники.
Тому, повірте моєму досвіду – вкладайте гроші в житлове будівництво в багатоквартирних будинках лише в тих, які будуються за дозволами по 4 – 5 категорії, там є хоч якісь гарантії, хоч якоїсь законності і безпеки.
А тих, хто шпарить по 3 категорії, обмежує лише власна жадібгість і наглість.Владимир Бондарь18.12.2016 о 01:43Ірина Романова
Некоторые “люди”требуют,чтобы им не мешали достроить дом на берегу Днепра(м.Левобережная),признав его малой речкой,другие не против проживать на месте парка или детской площадки.А всё потому,что они заплатили свои деньги и им пофиг все окружающие,пофиг мой родной город,им надо получить свои квадратные метры!Таких мне не жалко! Думать нужно,прежде чем давать деньги мародёрам-застройщикам.Вы что их на огороде нарыли? Ну смотреть же надо и на чужих ошибках учиться,а не на своих.
В прошлом посту хотел снизить градус дискуссии,но тут опять пишут по темникам о продажных шкурах.Считайте,что свои 20 гривен за пост заработали,но конструктива мы здесь не найдём-не с кем!КРИСТИНА18.12.2016 о 00:11Ірина Романова
Я лично свидетель разговора одного из таких активистов ,который бегал против Пражского 2 ,он подговаривал моего близкого друга ,чтоб тот присоединился к ним- ” немного повоюем и по квартире заработаем”. Вот ваши цели !!!!!! Шкуры продажные!
Інвестор Parkland18.12.2016 о 00:11Ірина Романова
Інвестор Parkland, може є відео? Дайте будь ласка посилання
Ірина, в мене відео немає, я до забудовника не маю жодного відношення. На domik відео не викладали
КРИСТИНА17.12.2016 о 23:59Ірина Романова
Вот из-за таких козлов как вы сколько людей могут остаться без денег и жилья! Вам видители заплатили и вы тут как тут, а почему вы не боритесь с реальными гадами которые всё делают так чтоб эти же застройщики так получали все документы, где вы были как только начинали строить эти все Жк!!!!! ХРЕНОВЫЕ вы активисты и юристы!!!
Інвестор Parkland17.12.2016 о 23:49Ірина Романова
Це точно. Нема чим хвалитись, і дякувати Бондарю та Дядюку також не буде за що. Бондар пише, що Дядюк не такий вже й поганий, та допомагає людям,але це напевно зовсім не безкорисна допомога, тому допомогою це називати не можна, він так гроші заробляє.
Інвестор Parkland17.12.2016 о 23:31Владимир Бондарь
Оксана,Дядюк защищать умеет http://kiev4you.org/news/1-latest-news/1057-shche-odna-malenka-peremoga .А вчера жители барака на м.Черниговская при расселении полу...
Почитала Ваше посилання. Але ж залишення без розгляду це зовсім не перемога, так як позивач може ще раз звернутись до суду з того ж приводу
Інвестор Parkland17.12.2016 о 23:25Владимир Бондарь
А никто и не говорит,что бот-это робот.Реальные фрилансеры,которые пишут коменты на заданную тему с оплатой за каждый пост.Не исключено,что есть среди вас и реа...
А з приводу писати Вам на фейсбук, то це всі так кажуть, простіше спілкуватись з людиною один на один, ніж давати інформацію на форумі, де відвідувачів багато і вони можуть познаходити в ній нестиковки. А чому дійсно не організувати зустріч. Мені ж не одній цікаво, нас дійсно багато, хто переживає за вкладені кошти
Інвестор Parkland17.12.2016 о 23:22Владимир Бондарь
А никто и не говорит,что бот-это робот.Реальные фрилансеры,которые пишут коменты на заданную тему с оплатой за каждый пост.Не исключено,что есть среди вас и реа...
Володимир, а для чого Ви там зупинили будівництво, теж тому що хтось замовив? Вони ж здається нормально будували і здавали свої попередні будинки, хіба ні? І хіба там не було документів, якщо Ви писали, що домоглися скасування 7 декларацій, значить як мінімум декларації були
Владимир Бондарь17.12.2016 о 23:20Ірина Романова
Оксана,Дядюк защищать умеет http://kiev4you.org/news/1-latest-news/1057-shche-odna-malenka-peremoga .А вчера жители барака на м.Черниговская при расселении получили по две-три квартиры,только благодаря Лядюку.Так что не такой он и плохой:)
Владимир Бондарь17.12.2016 о 23:16Ірина Романова
А никто и не говорит,что бот-это робот.Реальные фрилансеры,которые пишут коменты на заданную тему с оплатой за каждый пост.Не исключено,что есть среди вас и реальные инвесторы.Я бы на вашем месте то же думал куда бежать и что делать.Когда я был в ноябре в офисе продаж и мне сказали,что одно-двухкомнатных нет,но могут предложить в 9-м -я понял,что попавших реально много.Теперь застройщик может использовать вас в качестве бесплатных титушек,как поступают застройщики на других стройках.Если реально хотите узнать что делать-пишите в личку на ФБ https://www.facebook.com/vladimir.bondar .Это моя первая “проба пера”на форумах и видимо последняя.Столько дерьма на меня не лили со времён “злочинной влади”. Вообще морально сложно останавливать стройки.На Пражском квартале-2 около 300 чел остаются без квартир.С другой стороны,а чем они думали,вкладывая деньги в стройку без документов? Тупо поверили наглому застройщику,который уверил их,что купит всё,не взирая на протесты местных жителей. Вобщем пишите,а насчёт 6-го дома я не знаю,может и достроят.Мы пока Парклендом не занимались.
Олег
Админ, как сделать так, чтобы мне не приходили обновления с этой темы? Устал читать этот идиотизм.
Олег, можно отписаться от сообщений
Оксана17.12.2016 о 22:43Ірина Романова
Интересно, этот юрист так же умеет защищать, как и писать грамотно? А то почитаешь этот суржик, и всё понятно…
Всем остальным комментариям можно и суржиком, но если человек юрист, неужели он может писать с ошибками?Інвестор Parkland
Я також інвестор Паркленду і повністю підтримую Вашу думку. Забудовник якісно будує гарні будинки, за демократичною ціною, і при цьому здає їх майже завжди в об...
Інвестор Parkland, може є відео? Дайте будь ласка посилання
Інвестор Parkland17.12.2016 о 22:24Ірина Романова
Олександр Дядюк та Володимир Бондар, давайте дійсно організуємо зустріч біля Паркленду, по-перше побачимо один одного і впевнитесь, що ми не боти (принаймні багато хто з нас), а реальні інвестори, по-друге розкажете нам, куди бігти і що робити. Якщо ви позиціонуєте себе громадськими активістами, то треба і з людьми зустрічатись, а то писати можна багато чого. Поки що зрозуміло, що ви працюєте на замовлення, але чи правду пишете? Здається просто чорним піаром займаєтесь, якщо почитати ваші перші повідомлення, то вони не підтвердились.
Проходил17.12.2016 о 22:19Олександр Дядюк
Так де заява у поліцію по факту вимагання громадянином В. В. Бондарем грошей? І як все ж таки прізвище того зама, у якого Бондар начебто вимагав гроші? І пере...
Вы шизофреник?у кого вы спращиваете?у читателей блога? Так их там не было,а где ваша заява о клевете?
Олександр Дядюк17.12.2016 о 22:10Ірина Романова
Так де заява у поліцію по факту вимагання громадянином В. В. Бондарем грошей?
І як все ж таки прізвище того зама, у якого Бондар начебто вимагав гроші?
І перевод стрєлок на інщші забудови уже не пройдеОлег17.12.2016 о 21:02Ірина Романова
Админ, как сделать так, чтобы мне не приходили обновления с этой темы?
Вся почта загажена Дядюком аферистом.Устал читать этот идиотизм.
Олег17.12.2016 о 20:51Ірина Романова
Админ, как сделать так, чтобы мне не приходили обновления с этой темы?
Устал читать этот идиотизм.
Відповідь афірюгам17.12.2016 о 20:24Ірина Романова
Дякюк & ГопКомпанія це дуже скольскі люди і дуже схоже на Остапа Бендера. Як би вони дійсно БУЛИ АКТИВІСТАМИ і виступали за ПРАВДУ, їх уже 100 разів тикали у забудови на Голосієво де вирубують дерева, ставлять свічки у 25+ поверхів які загрожують обвалом метро.
Аналогічно багато комплексів де рубають дерева і будуть свічки 25+ в історичному центрі! І на цих забудовах ви НІКОЛИ не побачите цю Гоп-компанію, там їм ніхто не копійки не заплатить, їм там не цікаво. Що з лісу візьмеш? він не платить. Чи яке діло до того що можуть пострадали потім сотні людей в метро? Це їх не обходить.
А так просто наживуть собі до 2000 людей в ВОРОГИ і нікого в друзі.
Оригінально 🙂Андрій17.12.2016 о 20:14Владимир17.12.2016 о 20:05Ірина Романова
В 9-м доме 10 этажей никто не разрешит,даже если они землю выкупят,разве что самолёты с вертикальной посадкой изобретут.
Владимир17.12.2016 о 20:01Олександр Дядюк17.12.2016 о 19:30Ірина Романова
І ще – пані (якоби Людмила) підлість – це втюхувати людям квартири, на поверхах, без жодних гарантій, що вони отримають права на ці квартири.
Оце є підлістьОлександр Дядюк17.12.2016 о 19:28Ірина Романова
От ще одна реінкарнація “Марья Іванна, щасливий інвестор”.
Справжній інвестор принаймні спробував би розібратись, а не кинувся б з алюру захищати забудовника.
Такщо мадам Людмила, спробуйте ще раз, тільки грамотніше – наприклад під ніком Жанна, або Сніжанна чи Брунхільда.
Шановні аноніми лже-інвестори – слабенько, слабенько.
Немаючи, що сказати по суті, ви і тут взялись забалтивать тему.
Так все ж таки – чи написана заява у міліцію по факту вимагання В. бондарем грошей у забудовника?
І все ж таки – як звати того таємничого зама у якого Бондар начебто вимагав гроші?Справедливый17.12.2016 о 17:48Ірина Романова
Мне, как любому инвестору хотелось бы правильно купить, а с этой ситуацией, сначала начал сомневаться, а теперь становится всё предельно ясно.
И попытки заболтать с вашей стороны и обвинение всех, кроме вас самих, явно опровергает вас в содеянном.
И как только пошло не по вашему сценарию, вы действуете по тому сценарию, который описываете сами! Боты, подстава и т.д.
Каждый останется при своём мнении, но вы сами накинулись кучкой, после того как ваши прохождения были выложены представителем на Домике. И резко вы начали кричать … вы всё врете…
Если ко мне вы применяли много разных слов, мне плевать на вас и ваше мнение и я ничего не собираюсь вам доказывать ибо не виновен! Вы же, действуете, наоборот, чем, всё больше и больше доказываете свою виновность!
Как по мне, пусть лучше такой застройщик, да, в нашей стране не все гладко и бывает что нужно в кабинетах с кем то что то решать! Но вместо свалки и болота есть хороший комплекс и если я куплю квартиру в этом районе, пусть и не у этого застройщика, так лучше район будет максимально комфортным, нежели будут лазить бомжи и наркоманы. И вложения в бюджет в такое время весьма и весьма важно, ведь не многие компании могут платить подобное количество налогов…Справедливый17.12.2016 о 17:38Ірина Романова
Вот меня подобная точка зрения тоже интересует!
А что Вы, полезного сделали БЕСПЛАТНО???Владимир Бондарь17.12.2016 о 17:28Ірина Романова
Вот мне когда-то речник МВД Полищук в прямом эфире заявлял,что я требую у застройщиков пять миллионов долларов.При этом никаких доказательств.Как видите я не сел и никаких дел не возбуждалось-просто бла-бла.Время идёт,а методы прежние-попытка представить всех активистов продажными. Вот никто из моих клиентов и знакомых и друзей друзей не влетел на деньги у Войцеховского,потому что я им не советовал этого делать.Так в чём продажность? Может писать на форумах за деньги застройщика более продажная жизненная позиция?
Інвестор Parkland17.12.2016 о 16:10Вадик
Вы себя называете активистами, но разве активисты стремятся доказать, что кто-то не прав за денюшку? Активисты те, кто за справедливость, те кто за общественнос...
Так і є, громадські активісти не працюють за гроші, Ви ж з Олександром Дядюком працюєте за гроші і на замовлення. Коли тут Олександру писали про інші забудови з поганими документами, він писав, що йому за це не платять, тому діла до них у нього нема. Ви ж танцюєте для того, хто замовляє музику, заплатив би вчора Зім, напевно Паркленд різко перетворився би в зразкову забудову з усіма документами…
Олександр Дядюк17.12.2016 о 16:09Ірина Романова
Яка ж підлота – бариги з Доміка втратили останні залишки порядності.
Вони дають ботам забудовника лити будь який бруд і на мене і на Бондаря, проте забанили і мене і Бондаря.
Ну хай би я ладно, може я і був десь не зовсім стриманий, але Бондар на Доміку писав все надзвичайно вічливо і коректно.
Ну яка ж підлота – звинуватити людину у вчиненні злочину, у вимаганні грошей із забудовника і не дати можливість викласти власну точку зору.
після цього, жодних підстав вірити хоча б у щось, що пишуть на сайті бариг із Доміка – немає жодних підстав.
Так підло робити – дати свою сторінку для звинувачення людини у злочині і не дати людині можливості висловити свою позицію – це підло і мерзенно і саме до цього опустився Домік.
Я розумію, що всім, в тому числі і власникам доміка хочеться їсти хліб з маслом, але ж мають бути хоч якісь межі порядності і людської совісті.
Єдине на що я дуже надіюсь, що шановна пані Ірина, господарка цього сайту має інші моральні цінності, а тому дає можливість кожній із сторін висловлювати свою позицію.
Знаєте що більше всього засмутило? – У мене не було іллюзій ні щодо забудовника чи його шайки ботів – там немає ні моралі ні чесності – ні щодо нас ні щодо власних інвесторів, яких вони обманули, я тут і не мав жодних іллюзій, але не очікував такої ницості від Доміка. І це для мене дійсно був шок.
А для істеричок забудовника, вкотре раджу, навіть прошу – якщо з вас вимагали гроші – зверніться до правоохоронних органів і все ж таки. врешті решт назвіть прізвище того “зама” у якого Бондар вимагав гроші.Вадик17.12.2016 о 15:47Ірина Романова
Вы себя называете активистами, но разве активисты стремятся доказать, что кто-то не прав за денюшку? Активисты те, кто за справедливость, те кто за общественность и людей, вообщем за благое дело. А вы просто юристики, которые работают за денюшку, работа такая у вас, тут нечего и добавить. На фейсбуке и на ТВ вы себя называйте как хотите- юристами, адвокатами и прочее. Сейчас в стране это только осоциируется с одним к сожалению, с продажностью. Если вы хотите называться активистами, организуйте фирму, которое бесплатно, ради справедливости будут помогать людям сделать правильный выбор при покупке недвижимости.
Владимир Бондарь17.12.2016 о 15:35Ірина Романова
По реакции ботов застройщика видно,что всё там очень не в порядке.На Домике мой пост удалили,потом обвинили в вымогательстве и забанили,чтобы я не мог высказаться в свою защиту.Если вымогал-где ваше заявление в полицию? В студию! Я же смею утверждать,что вчера с 18-00 до 20-00 был на тренировке вот здесь http://samos.kiev4you.org/ ,чему есть масса свидетелей! В сложившейся ситуации я бы очень не рекомендовал потенциальным инвесторам расставаться с деньгами! А Ирина потому и уважаемая,что не станет чистить форум,чтобы люди видели информацию однобоко и вкладывали деньги в чужие аферы!
Вадик17.12.2016 о 15:08Ірина Романова
Какой ужас, кучу времени сюда не заходил, но почта вся уже звенит от оповещения насчёт комментов здесь.
Прочитав последние сообщения, может не все понял, но все же суть уяснил, я думаю.
Так вот, ОЛЕКСАНДР ДЯДЮК, вашу бы энергию да бы в правильное русло, вас бы в шахту поработать хоть на несколько дней, или просто на базаре постоять, попродавать. Именно вы превратили этот форум в балаган, хватит пугать людей, лучше бы помогли застройщику сделать город красивее, сколько стоит, чтобы вы отстали от всех. О вас я наслышан, видел по телевизору и интернету, только говорите красиво как и многие, ток делаете не то. Вот кстати что выдоло по поиску
http://kiev.segodnya.ua/kaccidents/Kievskiy-yurist-kotoromu-oblili-kislotoy-mashinu-Eto-mest-471783.html
А вас СПРАВЕДЛИВЫЙ, кто бы вы нибыл, бот застройщика, сам застройщик, просто обычный прохожий, вас бы тоже в правильное русло, в ОСББ, например, будете проявлять там свою инициативу и рвение.
УВАЖАЕМЫЕ ГОСПОДА, хватит захломлять ленту, обменяйтесь контактами и общайтесь между собой, а ещё лучше встретьтесь и решите все обоюдно.УВАЖАЕМАЯ ИРИНА, пожалуйста, почистите ленту от них, здесь находятся те, которые ищат совета и дельной информации, а не информации кто кроче и кто кого.
P.S. Прошу прощения за много слов, но просто уже не вытерпил , всем удачи к подготовке к Новому Году, оставайтесь людьми и всех с наступающим!