Отзывы о ЖК Паркленд от ZIM Capital group
Читати огляд-
Проходил14.12.2016 о 11:55
Андрей
Олександре, по першим 3-м будинках Вы навмисне не додали дрзвільний документ від "Минрегионбуда"?)) І все-таки, Ви як громадський активіст зверніть увагу на Н...
Александр Дядюк вам честно написал,он тут не в качестве гражданского активиста,а зарабатывает деньги,выполняя заказ своего клиента. Не будет ничего по поводу НА или Новопечерских Липок. Есть конкретно поставленная задача-доказать,что Паркленд незаконный. Методы выбирает исполнитель
Андрей14.12.2016 о 11:28Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Олександре, по першим 3-м будинках Вы навмисне не додали дрзвільний документ від “Минрегионбуда”?))
І все-таки, Ви як громадський активіст зверніть увагу на Нову Англію там взагалі будуть на Орендованій земельній ділянкі кадастровий номер :8000000000:72:277:0001, в якої цільове призначення “для проектування, будівництва та експлуатації багатофункціонального торгівельно – розважального комплексу”Олександр Дядюк14.12.2016 о 11:04Ірина Романова
Продолжаю навещать те стройки, о которых я рассказывала в рамках «короткого обзора». На этот раз я отправилась в «ПаркЛэнд» — тем более, что не так давно...
Боти застройщика, немаючи чим заперечити документи, які я виклав щодо незаконності забудови, змінили тактику – перейшли на “забалтиваніє”.
Сторінку почали наповнювати різними дописами – “які ставити двері” парковка, і прочая битовуха, щоб згадки про незаконність опустились нижче і їх уже ніхто не бачив.
І начебто питання законності уже ніхто не помічаєВлад13.12.2016 о 22:50Олександр Дядюк
Смішно дивитись за нікчемними потугами тролів забудовника відмазати свого "Войцеховського" На Доміку один анонім під ніком Sansans написав, цитую - "Вы действи...
Доброго дня!
Я інвестор 5 го будинку. Чим він заважає вашому клієнту? Ніби далеко знаходиться від 9 го будинку.
Дякую.
Олександр Дядюк13.12.2016 о 22:32Ірина Романова
Смішно дивитись за нікчемними потугами тролів забудовника відмазати свого “Войцеховського”
На Доміку один анонім під ніком Sansans написав, цитую – “Вы действительно думаете, что один частный адвокат, сможет остановить многомилионный проект?”Ну по перше – будь яке беззаконя має убти зупинене, навіть якщо це многомыылионний прожект
По друге – ДЯдюк зможе
І по третє – на відміну від роізних анонімів, Дядюк не ховається під ніками, а завше пише під власним іменем, так би мовити з відкритим забралом.
Хто хоче пересвідчитись, що Дядюк реальна людина, а не бот, завтра 14 грудня зможе мене побачити у прямому ефіпі на 112 каналі десь о 14-30 – 14-45.
Лопніть від злості троліОлександр Дядюк13.12.2016 о 21:13Ірина Романова
“Нова Англія” не порушує права мого клієнта, тому вона мене не цікавить
Артем13.12.2016 о 17:22Ірина Романова
Про косяки засройщика (к-е вряд ли он будет устранять если подписан акт приема передачи):
1. вводный стояк канализации – раструб на 45 градусов задран на 5 см от уровня пола
(проблема тяжело или практически не устранимая) – нужно раздалбывать весь стояк и бетонную стену чтобы сменить угол раструба с 45 на 90 и хоть на пару см опустить ввод, с соотвествующей сметой от сантехника либо угол наклона слива от ванны будет не выдержан => жди проблемы плохого стока и смыва из унитаза2. Схемы инженерных систем – на 1/3 листочка А4 умудрились вместить схему 2 подъездов соотвественно некоторые важные детали
на схеме остусвуют в виду маленького масштаба
(других схем у Проектного офиса нет)3. Электропроводка – она номинально есть а по факту ее нужно полностью менять (“сюрпризы” в распред. коробках с закороченными контактами под выключатели
если в одной коробке – допустим ошибка при монтаже,
то в 2х коробках похоже умышленно так монтируют чтоб потом у них была шабашка),в общем наличие электропроводки – чистый маркетинг, чтоб больше плюшек было при продаже
Справедливый13.12.2016 о 17:03Ірина Романова
Это Вы работаете за “хабарi” и не нужно всех по себе ровнять!!!
Жду ответ по высотности в 25 этажей Новой Англии!!!!Олександр Дядюк13.12.2016 о 16:30Ірина Романова
Глибокошановний троль забудовника, що хоробро ховається під ніком “справедливий”, якщо ви були уважні, то ви могли б побачити, що навпаки – я ще на Доміку писав, що перші три будинки збудовані законно і лише звернув увагу на дивну обставину, що у державному реєстрі речових парв на нерухоме майно – чомусь немає вулиці Практична і за адресою будинку реєстр інформацію не видає.
Якось так дивно сховали інформацію, щоб помітити її було дуже непросто – і чого б це?
Ви будете сміятись, але цієї вулиці в реєстрі немає до цих пір.
Отримавши нарешті вже документи, я вже більш не впевнений в законності будівництва і перших трьох будинків, бо як виявилось (я сам не знав), але і вони збудовані всупереч цільовому призначенню земельних ділянок і містобудівним умовам та обмеженням.
Як там все зареєстрували, ви я думаю здогадуєтесь – виключно тишком нишком за хабарі, але вже більше тишком-нишком не получиться.
Проте бог з ними з тими першими трьома та й з 4 будинком. Вони мене не цікавлять.
Але з іншими вже всупереч закону і тишком нишком не вийдецілую
Справедливый13.12.2016 о 16:19Ірина Романова
Уважаемый, ты давно анализы в дурке сдавал??
Ты уже заврался по самые….
То уверял что ни у кого документов нет, под давлением собственников, которые тебя зачмырили, сознался, что ты нагло врал.
Не петляй от темы, ану ка расскажи, у Новой Англии 25 этажей законно, а у ПаркЛенда в 3 раза ниже, нет??
Сходи в больничку, тебя там ждут.Олександр Дядюк13.12.2016 о 14:34Ірина Романова
Шановний, ще раз – я не знаю, як, але розумію, що незаконно і за хабарі,забудовник якось ввів перші три будинки, але відать, щось по них також не так, раз права на ці квартири у реєстр прав на нерухоме майно внесли, але чомусь дуже глибоко сховали, щоб отримати інформацію було непросто.
Поки це можна було зробити тишком-нишком, це якось пройшло, але більш не пройде.
Проте, перші три будинки мене не цікавлять, як і по великому рахунку і 4 – вони порівняно далеко від будинку мого клієнта і не порушують його права, так що ці 4 будинки мені пофіг, проте інше будівництво я зупиню.
Я зараз дописую звернення у відповідні Комісії Київради, знайомим депутатам Київради (адже останню декларацію реєстрував уже не ДАБІ, а Департамент містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації і я впевнений, що під тиском депутатів вони скасують цю декларацію, як відверто незаконну і на всяк випадок, я готую позов про скасування декларацій і повірте – суди я виграюАндрей13.12.2016 о 14:28Ірина Романова
Цитую Ірину “— Градостроительные условия и ограничения. Согласно этому документу, на участке разрешено строительство домов не выше 4 этажей. Правда, у застройщика также имеется разрешение от Минрегионбуда на повышение этажности зданий до 7 этажей.”
Ось які документиОлександр Дядюк13.12.2016 о 14:19Ірина Романова
Те що забудовник обманює інвесторів щодо зміни цільового призначення земель, підтверджується і тим, що на кадастровій карті України всі ці ділянки як і раніш числяться за цільовим призначенням садибна забудова.
Щоб не бути голословним, пропоную всім бажаючим самим перевірити на сайті http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta
Наприклад кадастрові номери:
8000000000:72:314:0014
8000000000:72:314:0009
8000000000:72:315:0012
8000000000:72:316:0012
Це там де будуєтьсяАндрей13.12.2016 о 14:15Ірина Романова
Якщо чесно не цікавить) Тому, що я вже приписався), маю право власності на конкретну квартиру з м2 і відповідними характеристиками. До того ж,якщо виходити з того що Ви пишете – то договір з Київгазом повинен бути один на будинок, а не з кожною квартирою, як є.
Олександр Дядюк13.12.2016 о 14:03Ірина Романова
Мене забанили на Доміку, але коли я там читаю дописи “защітнічков” забудовника, то аж ржу.
Одному нещасному інвестору, який звернувся у відділ продажів, тіпа пояснили (правильно було б – навєшалі”, що – “В ОП нам фактически подтвердили, что начинают строить дом с разрешением на “не выше 4-х этажей”, а потом делают смену назначения земли.
Так сделали для 1-4 домов и по той же схеме делают дальше”.
Схема в самом деле стремная.Проте, нещасному не пояснили, що згідно ч.1. ст. 20 Земельного кодексу України – Зміна цільового призначення земельних ділянок здійснюється за проектами землеустрою щодо їх відведення.
А згідно ч. 3, цієї ж 20 ст. – Зміна цільового призначення земельних ділянок приватної власності провадиться:щодо земельних ділянок, розташованих у межах населеного пункту, – сільською, селищною, міською радою.
Проте – Київська міська рада – НЕ ПРИЙМАЛА рішень про зміну цільового призначення цих земельних ділянок.
Рекомуендує кожному перевірити сказане – через сторінка Ліга-закон на сайті Київради http://kmr.ligazakon.ua
Жаль нещасних інвесторів, їм “вєшають”, а вони і далі слухаютьОлександр Дядюк13.12.2016 о 11:56Ірина Романова
Андрюша – соскок с тєми по Новій Англії і вирубаних парках – зараховано
Ник
Перед тем как инвестировать в Park Land, пересмотрели еще ряд комплексов расположенных в этом районе, но остановились именно на нем. Так вот, Park Land оказался...
Ник, спасибо что поделились своим впечатлением от комплекса!
Олександр Дядюк13.12.2016 о 11:49Ірина Романова
А такий дозвілдьний документ на збільшення поверховості є?
Ви впевнені?
То може оприлюдните тут його скан?
Було б дуже цікаво почути – а хто такі “дозволи” видає? Бо згідно містобудівних умов та обмежень, завірені копії яких у мене є, ні про яке збільшення поверховості не йдеться
І ще – вас не цікавить, чому у деклараціях, навпроти граф з кількістю квартир – стоять прочерки.
То що ж все таки будується – велика хата? Чи багатоквартирний будинок?Андрей13.12.2016 о 10:50Ірина Романова
Щось є)
Але ці документи також є і у відділі продажу Паркленда. Що до перших трьох будинків то Ви забули додати дозвільний документ на збільшення поверховості будинку. А от в будинках номер 4 і далі не впевнений що він є….Олександр Дядюк12.12.2016 о 18:24Ірина Романова
“Шо то єсть”, лише по перших трьох будинках.
Я ще викладу скани декларацій, які я отримав сьогодні. В них у графах кількість квартир, стоять прочерки, що означає, що будується “Велика хата”, де інвестори, в кращому випадку, матимуть частку у праві власності на “хату”, але не на квартиру.ДляДядюка12.12.2016 о 17:25Андрій
А можете підказати що там по новій англії? туди теж не варто лізти? у них ще більша поверховість.
Дадюк, на Вас всім чхати! Вам вже 100 разів говорили, в Києві вирубаються парки і ліси під забудову, данний комплекс на пустирях стоїть. Будинок монстр на контрактовій, новий театр на подолі, Лісова казка на Лісній (де вирубуються дерева), будинки по +28 поверхів в самісінькому центрі – але тут Ви імпотент.
Я розумію що Вам заплатили за травлю Паркленде, ну відробляйте свої грошики, але робота у Вас г*вно…
В**ться і йдіть займіться нормальними справами.Ірина Романова
Перед тем как инвестировать в Park Land, пересмотрели еще ряд комплексов расположенных в этом районе, но остановились именно на нем. Так вот, Park Land оказался единственным комплексом, где рассматриваемая нами недвижимость сдалась вовремя! Проживаем в третьем строительном доме. Свет. вода и газ есть! Прямой договор с КиевГазом подписан, где оплачиваем услуги через личный кабинет, в котором указанно улица, дом и номер квартиры. Прямой договор с Киевэнерго обещали заключить в ближайшее время. Водоканал – в следующем году. Свет и воду платим по городским тарифам. Есть документы права собственности недвижимости. А самое главное – в паспорте стоит прописка по указанному адресу: город, улица, дом, квартира. Сейчас оформляется новый загран-паспорт. Люди полным ходом делают ремонты, заселяются. На форуме ведут активность даже те, кто уже давно заселился и благополучно живет в новой квартире. Нынче 21 век и было бы странно упускать такую возможность общения со своими соседями. Да не все так сладко и гладко. Есть бытовые моменты, недоделки и косяки застройщика. Но ЗИМ всё старается решить, и исправить где это необходимо. Мы живем в этой стране, и все прекрасно понимаем как тут всё устроено…НЕ могу утверждать что застройщик всё делал законно и по правилам. Но в итоге: недвижимость построена и сдана, право-обладающие документы есть, прописка есть, все коммуникации проведены. Советую всем кто интересуется инвестированием, не только читать форумы и мнения других людей (даже меня) а ездить на объект, спрашивать в отделе продаж, у жильцов которые там уже живут. По возможности нанять юриста который проведет грамотную оценку ситуации. Но мой опыт подсказывает, что данная недвижимость хороший вариант для инвестирования. ИМХО
Андрій12.12.2016 о 11:47Олександр Дядюк
Шановні форумчани. Вибачаюсь за певну затримку (пов’язану з необхідністю збору документів), які я нарешті отримав. Як я і передбачав – забудова незаконна і сам...
А можете підказати що там по новій англії? туди теж не варто лізти? у них ще більша поверховість.
Олександр Дядюк11.12.2016 о 16:58Ірина Романова
Шановні форумчани.
Вибачаюсь за певну затримку (пов’язану з необхідністю збору документів), які я нарешті отримав. Як я і передбачав – забудова незаконна і самопальна.
Згідно п.8, ч.1, ст. 1 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» «Містобудівні умови та обмеження» – це документ, який встановлює граничні обмеження, щодо основних параметрів забудови, в тому числі поверховості, тощо. Нарешті, з великим боєм я таки отримав містобудівні умови і обмеження. Так от з них (їх скани я оприлюднюю), слідує, що забудовнику «Парк ленд» містобудівні умови та обмеження видавались ВИКЛЮЧНО на будівництво будинків садибного типу не вище 4 поверхів (і це з врахуванням цокольних і мансардних поверхів).
Звичайно, маючі містобудівні умови на будівництво хат, а не багатоповерхівок, забудовник подав декларацію по 3 категорії, хоча мав би отримати дозвіл по 5 – але тоді б вилізло, що його проект не відповідає Містобудівним умовам та обмеженням) і є фабульним.
Які це матиме наслідки? – ця афера все одно випливе (і скоро) і відповідно забудовник не зможе ввести в експлуатацію ці будинки, так як поверховість завищена.
Навіть якби він не завищив поверховість, то в будь якому випадку, в експлуатацію забудова може бути введена виключно як будинок садибного типу, а не багатоповерховий багатоквартирний будинок.
Відтак, максимум, що могли б отримати інвестори, – це свідоцтво про право власності, на 1/100 чи 1/200 (в залежності від того скільки квартир у будинку) у праві власності – в садибі. А не свідоцтво на право власності на квартиру.
В таких випадках, деякі забудовники намагаються хитрити, вводять будинок в експлуатацію, як хата (багатоповерхову) з реєстрацією права власності інвесторів на частку у будинку, а потім якось (як правило через суди, чи підкупляючи чиновників) – намагаються виділити вашу частку – у вигляді квартири).
Не можна сказати, що така схема неможлива, тим паче у нашій країні де певна кількість приємно шуршащих зелених папірців творить чудеса у кабінетах чиновників і в судах, проте, геморою буде все одно нємєряно і враховуючи гостроту корупційної теми і те, що зараз через судову реформу і судді суттєво принишкли, жодних гарантій, що вдасться оформити ваші права власності на квартиру, хоча б через таку схему – немає.
А враховуючи явну захищеність поверховості і того, що будуються зовсім інші (багатоповерхові, багатоквартирні будинки), а не ті, які можна, сумнівним є взагалі введення будинків в експлуатацію.
Я думав, що законним було будівництво хоча б перших трьох будинків, але з отриманих Містобудівних умов та обмежень слідує, що і тут було дозволено будувати лише хати (будинки садибного типу) не вище 4 поверхів.
Як їх ввели в експлуатацію і зареєстрували права власності інвесторів на квартири – тьомная загадка.
Як я уже писав вище, вулиці Практична в місті Києві в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно немає.
Проте, як тут уже писав, шановний пан Плаксієв, дійсно, за прізвищем і ім’ям особи держреєстр видає, що таке право власності зареєстроване, принаймні на його прізвище, ім’я по батькові. І я це підтверджую.
І я практично заспокоївся і вже не сумнівався, що з першими трьома будинками все нормально.
Проте, отримавши містобудівні умови, з яких слідує, що там можна було будувати лише будинки садибного типу, сумніви знову повернулись до мене.
Можливо (я це не стверджую, а пишу – можливо), забудовник, якось домовився, що не зовсім законно оформлені права якось таки занесли до реєстру, але так як там щось не зовсім законно, то постарались сховати це чим подальше, щоб за звичайним запитом (по вулиці) знайти інформацію було неможливо.
Але бог з ними тими першими трьома будинками, хай там собі люди живуть.
Проте, я дуже сумніваюсь, що інші будинки будуть коли не будь введені в експлуатацію (можливо вони зараз «рішають» по 4 будинку), але я думаю не встигнуть.
Мені щиро жаль тих нещасних, кого обманув забудовник і чиї гроші вициганив на сумнівну забудову. Сьогодні в Києві є 40 забудов скандального Войцеховського, будинки яких скоріш за все так ніколи і не будуть введені в експлуатацію, хоча серед них є і вже збудовані.
І останнє – зараз на мене накинуться возмущонниє тролі забудовника.
Тому справжнім інвесторам можу порадити лише одне – не вірте ні мені ні тролям забудовника – вірте – ТІЛЬКИ ДОКУМЕНТАМ.Документи дивіться тут, на моїй сторінці:
http://olexsandrdyadyk.livejournal.com/22064.htmlДенис8708.12.2016 о 12:01Ірина Романова
Щойно теж перевірив своє право власності за реєстраційним номером, УРААААА!!! я власник квартири, неймовірно, попри всі міркування і доказування Олександра Дядюка, я все таки власник квартири!!!!
Олександре, звертаюся до Вас з усією повагою і закликаю Вас, як колега, не вводьте власників квартир в оману. Я сам щойно, не пожалівши 20 грн., перевірив право власності на квартиру за своїми індивідуальними данними, результат описаний вище.
Що до відсутності інформації за адресою, то це може бути помилка на сайті кабінету електронних сервісів.Андрей27.11.2016 о 19:03Ірина Романова
Якщо Ви Олександр – “балерина”, то все з Вами зрозуміло. Я вам пропонував зустрітися і доказати що реальний власник. Але бачу що вам це не цікаво (напевно фінансово)і гнете свою лінію…
Шкода що в Україні є такі люди. В АТО б вас відправити….Олександр НеДадюк27.11.2016 о 11:53Ірина Романова
Пропоную перестати реагувати на цього лишньохромосомного. Він відпрацьовує кошти і кожна відповідь на його повідомлення тільки йому сприяє.
Екатерина27.11.2016 о 00:43Олександр Дядюк
На форумі доміка "лже-юрист" "обгрунтував", що право власності мешканців 4 будинку не зареєстроване ще, тому що виявляється, спочатку забудовник має зхареєструв...
Як ви вже дістали.То був не офіційний юрист забудовника, а житель комплексу. А от офіційний юрист виклав з реєстру витяк про не житлове приміщення на вулиці Практична. Можете самі перевірити в реєстрі. По номеру знаходить. Думаю, що цю багу з пошуком по вулиці теж скоро виправлять
Справедливый26.11.2016 о 17:22Олександр Дядюк
ти спочатку лічико открой зулєйка-анонім "справедливий", а потім будеш шой то там розказувать. Нє я розумію, палити професійного бота жалко. Нового потім треб...
главное, чтоб старый и проплаченный в виде тебя функционировал.
Красиво тебя на домике забанили.
Что ж ты на прямые вопросы не отвечаешь по поводу Новой Англии и прочих объектов с их документами?? Или за них тебе не платят??Олександр Дядюк26.11.2016 о 17:04Олександр Дядюк
Трошки уточняю - 14015510 - це номер запису у реєстрі. а сам реєстраційний номер невідомий пан, який розмістив начебто витяг про регістрацію його права власност...
ти спочатку лічико открой зулєйка-анонім “справедливий”, а потім будеш шой то там розказувать.
Нє я розумію, палити професійного бота жалко.
Нового потім треба буде вчити.Олександр Дядюк26.11.2016 о 17:02Ірина Романова
Трошки уточняю – 14015510 – це номер запису у реєстрі. а сам реєстраційний номер невідомий пан, який розмістив начебто витяг про регістрацію його права власності затер – тому перевірити за реєстраційним номером, на жаль, неможливо
Справедливый26.11.2016 о 17:00Ірина Романова
Троль никак не уймётся…
Всё ему не так, всё у него не получается…
Напиши номер карточки, пять гривен тебе кину, чтоб ты не плакал.Олександр Дядюк26.11.2016 о 16:45Ірина Романова
На форумі доміка “лже-юрист” “обгрунтував”, що право власності мешканців 4 будинку не зареєстроване ще, тому що виявляється, спочатку забудовник має зхареєструвати право власності на весь будинок на себе. Те, що написав цей прости господи “юрист” прямо суперечить порядку встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 р. № 1127 «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень». Де порядок реєстрації квартир у багатоквартирних новобудовах врегульовано п. 77-79 цього порядку.
І останнє – “радісне”!
На форумі Доміка і тут (дивись трошки вище), нєкій госполдін який представляється по хвамілії Плаксієв виклав начебто скан витягу, де начебто пояснив, що він зумів його отримати за реєстраційним номером – бо дєскать по вулиці не видає, бо щось там у реєстрі якась помилка і т.д. і т.п. і вулиці Практична покищо просто нема. Я правда ніяк не второпаю, як в реєстрі зареєстроване парво власності по вулиці, якої у реєстрі нема, але то відімо загадка природи!!
Ви будете сміятись – я і по реєстраційному номеру спробував (цей номер, як зазначено у розміщеному скані Плаксія 14015510).
Але не лише за вулицею, але і за цим номером Держреєстр пише, що НА ВАШ ЗАПИТ- “НІЧОГО НЕ ЗНАЙДЕНО”.
Звичайно, щоб не бути голословним, я лише пропоную дійсно реальним інвесторам зробити пошук у реєстрі прав на нерухоме майно за реєстраційним номером, вказаним у тому скані – якоби якось отриманому паном “Плаксієм” і який розміщено на Доміку і тутОлександр Дядюк26.11.2016 о 16:10Олександр
шановний, займіться реальними справами. Де будинки ростуть в +25 поверхів серед історичної забудови, де вирубають ліси і парки ітд. Такого в Києві десятки. Обєк...
Шановний – якби ви були реальний власник, то ви були б уважні і помітили б, що я ще на форумі Домика писав, що перші три будинки будувались із документами.
Я на це спеціально звертав увагу.
Але коли я попробував взяти витяг з реєстру – то я сам був здивований, що реєстр не видає по Практичній і ці три будинки.
І лише на це я звернув увагу – що в реєстрі не відображається вулиця Практична.
І якби ви були б справжнім інвестором – то вас би це питання принаймні зацікавило б. Бо наше время таке мутне.
І справжній інвестор, навіть маючи документи, але побачивши якісь проблеми з реєстром – принаймині як кажуть сполошився б, а не кинувся з алюра захищати забудовника.
Тому ви такий справжній інвестор, як я справжня балерина.Олег25.11.2016 о 22:26Ірина Романова
Ирина, заблокируйте троля.
Свяжитесь с застройщиком и он все расскажет.
На форуме домика юрист уже овтетил на все вопросы.Противно читать вбросы неадеквата.
Я реальный хозяин квартиры и могу подкрепить документами.Ответ Дадюку25.11.2016 о 18:23Ірина Романова
Вопрос к Дякюку. Почему реально именно это Вас заинтересовало? Например соседний комплекс НЕ платит 2% налога в казну и гордятся этим, а Паркленд платит все полностью. Вот к примеру в паркленде 800 квартир в среднем 2% с каждый это 20 000 грн = 16 000 000 грн. только налога придет в КАЗНУ Украины (это еще без паевого внеска). Соседний комплекс платит 0. Но Вы не обратили на него внимание. И там не 7-10 этажей как у паркленда, а 13. И ничего.
Я лично проинвестировал в лемонадчик, НО я за то что бы был и паркленд и соседний комплекс. Посколько там раены были ужасные, сейчас облагораживается за счет этих строей. И я 2 руками ЗА! Желаю процветание и нашему комплексу и паркленду и НА. А Вам Дадюк- заниматься РЕАЛЬНЫМИ делами!Андрій25.11.2016 о 17:47Олександр Дядюк
Боже - як нагадує Войцеховського. Я сам інвестор (іншого обьєкта) та й по своїй професійній роботі непогано знаю цю публіку (інвесторів). Ну от давайте подума...
Деякі особи зробили запит в реєстр по реєстраційному номеру і переконалися, що право власності зареєстровано і, що ви є просто ботом.
Справедливый25.11.2016 о 16:53Ірина Романова
Да что разговаривать с умалишённым…
Он во что бы то ни стало будет доказывать хозяина квартиры с правом собственности, что у него его нет. Типичный признак Путинской пропаганды…
Сам наверное, будучи “очень” грамотным, купил у Войцеховского, а теперь на него же и гонит…
Ты лучше расскажи, как строит в этом же месте Новая Англия 25 этажей, защитничек ты сраный…Олександр25.11.2016 о 16:33Ірина Романова
шановний, займіться реальними справами. Де будинки ростуть в +25 поверхів серед історичної забудови, де вирубають ліси і парки ітд. Такого в Києві десятки. Обєкт будується майже в пром. зоні, 7-10 поверховості, платить офіційно податки 2% + пайовий внесок бюджет ітд. А ваші звинувчення про воцеховського смішно. Ось що Ви писали про УкрБуд та інших на форумі: “Или может Укрбуд пошел путем Войцеховского?
Войцеховский тоже сам (как когда то Попандопало) рисует собственные “свидетельства”…
Я сам їздив з активістами на відстоювання парки. І більшість з тих людей яких я знаю проти а) забудови парків і лісів б) забудови історичного центру в) проти забудови що порошує спокій і комфорт місцевих (це 15-20 метрів до будинку чи проїзд через двори ітд). А Ваша мотивація до будівництва в пром. зоні нікому до того не потрібній десятки років це доволі цікаво і підозріло!Андрей25.11.2016 о 16:28Ірина Романова
Так от Олександре. Я реальний власник квартири. Готовий з Вами зустрітися і доказати ( якщо ви не вірите).
Стосовно того що Ви кажете “чому я сиджу на форумі і захищаю забудовника” – я не захищаю нікого, якщо є якісь порушення є для цього певні державні органи які не введуть в експлуатацію будинок.
Якби Ви не писали про першу чергу на Практичній, що в нас липові права власності – може б Вам менше відповідали власники, а так прийшлося зареєструватися і перевірити онлайн, і доказати собі що я не “лох”, а просто дехто брехун. І який Вам сенс писати не правду?Олександр Дядюк25.11.2016 о 14:53Ірина Романова
Боже – як нагадує Войцеховського.
Я сам інвестор (іншого обьєкта) та й по своїй професійній роботі непогано знаю цю публіку (інвесторів).
Ну от давайте подумаємо логічно – який сенс висіти на форумі тим, хто уже дійсно отримав свідоцтва і у кого все добре? Тратити величезну кількість часу і кидатись як лев на захист возлюбленого забудовника?
Справжньому реальному інвестору, який вже отримав квартиру і всі належні документи, по великому рахунку вже пофіг і він не буде сидіти сутками на форумах, поливаючи брудом тих, хто осмілився критикувати “любімого застройщика”.
Що стосується тих, хто іневестував. але ще не отримав, то будь яка критична інформація у таких РЕАЛЬНИХ інвесторів викликає скоріш зацікавленість і намагання розібратись. Принаймні отак огульно, з алюра, справжній інвестор не кинеться груддю на захист 2любімого застройщика”.
Тому, той факт, що певні “особі” навіть не спробувавши розібратись – одразу стаєю кинулись обливати мене брудом, означає лише одне – це не реальні інвестори, а боти забудовника.
Це схема творчо розвинута ще Войцеховський, У нього сидів цілий штат ботів, різні “Петро Петрович із Троєщини”, “Марья Іванівна – інвестор третього поверху, “Іван Сергійович – уже отримав всі документи” і цілий штат інших – тіпа “реальних інвесторів”.
Завданням цієї публіки було всіляко в радужних красках розписувати стройки Войцеховського, але головне завдання – миттєво стаєю накидатись на будь якого критика Войцеховського і його афер – виливати тони бруду, щоб ніхтьо навіть не спробував задуматись – шо шой то тут не то?!
В крайньому випадку, якщо заперечувати було вже зовсім нічим то застосовувалась інша технологія – “забалтивать тему.
Це коли боти розпочинали засоряти гілку форума різними дописами про ремонт, почім зараз краска? Які обої кращі і т.д. – для того, щоб допис критика забудови Войцеховського просто тупо опустився нижче у сторінках і на потоічній сторінці цього допису немаю.
Наскільки класично і масштабно я такі технології спостерігав у Войцеховського – і зараз бачу вдруге, що наводить на думки – чи не його це проект?Справедливый25.11.2016 о 13:33Ірина Романова
Ирина, постя данного персонажа, Вы портите свою репутацию!
Справедливый25.11.2016 о 13:30Ірина Романова
Жалкий и убогий троль.
Тем кто обратится к подобному “специалисту”, который даже не видит реестра – мои соболезнования.Олег25.11.2016 о 01:08Ірина Романова
Александр – типичный тролль) который пытается, выдать желаемое за действительное.
По факту, первый три дома получили право собственности и почтовые адреса.
По факту Александра забанили на домики, за словесный понос, не подкрепленный фактами.
По факту он нашел другое место где может пудрить мозги и не будет заблочен.
По факту Александр сотрудник отдела продаж соседнего комплекса)
По факту тут не о чем говорить, сплошной мусор в теме, которая когда то была полезная.Андрей24.11.2016 о 22:52Ірина Романова
Олександр дякую за документи. Поки що нічого не законного не побачив. Скидайте ще щось.
Тільки що перевірив своє право власності в реєстрі – ПРАКТИЧНА 6, в реєстрі є!
P.S. “Перевіряв по реєстраційному номеру об’єкта нерухомого майна”.Олександр Дядюк
Іра скажіть будь ласка - як прикріпити файли документів (фото) - а то у мене не получається? ДякуюВложение
Олександре, здається все вийшло, фото прікріпилось
Але тут є обмеження: один комент = одне фотоСосед24.11.2016 о 22:14Олександр Дядюк
Ну слава богу, хоч "партизани" нарешті "розкололись" і визнали- що реєстр не підтверджує реєстрації хоча б чийогось права власності на вул. Практичній. А як же...
В реестре есть куча регистрации на улицу “Практична”, но, что очень странно, самой улицы нет. Как то очень подозрительно.
В нашей стране можно забрать или аннулировать право собственности?Олексій24.11.2016 о 21:43Олександр Дядюк
Другий аркушВложение
Написано ж: у разі виявлення порушень буде ….
Тобто доки ніяких порушень не виявлено, просто не зконтактували.А Вам я бачу в дупі припікає, що аж не полінувалися зробити запит, навіщо це простій людині? Чи може ви представнийк конкурентів?