ЖК «Синергия Сити» в Ирпене
Читати огляд-
1
Наташа
Андрій Маша
Загалом думаю буде рости ЖК і бізнес розвинеться краще, будуть якісь розвивашки для діток
от нам все нравится в синергии сити, единственное чего не хватает развивательного ценрта для маленьких деток. Даже тот самой Горватс больше подходит старшим деткам. А нам всего годик и в такую пору как сейчас, хочется чаще проводить время в помещении
Андрій Маша
Віта
Я так зрозуміла поряд немає зупинки транспорту та для дітей немає ні садочків ні шкіл? Лише авто єдиний варіант у цьому Жк, так як до центру 3 км
Загалом думаю буде рости ЖК і бізнес розвинеться краще, будуть якісь розвивашки для діток
Андрій
Віта
Я так зрозуміла поряд немає зупинки транспорту та для дітей немає ні садочків ні шкіл? Лише авто єдиний варіант у цьому Жк, так як до центру 3 км
Школи та садочки є, але не в пішій доступності
До центру я б не сказала, що 3 км, ми заходимо за 15-20 хв. В ЖК постійно відкриваються нові бізнеси: аптеки, супермаркети, салони, спортзал. Думаю садочок це лише питання часуВіта
Даша
вітаю!читала, що це буде щось для дітей, мабуть якась площадка. Вже скоро побачимо)
Cаша А
Даша
вітаю!читала, що це буде щось для дітей, мабуть якась площадка. Вже скоро побачимо)
Напевно так) але скажу від себе, що дуже здивована як швидко змінюється ЖК на очах, наче недавно тут були, а приїхавши на огляд квартири в суботу просто очманіли. Комерція запускається, благоустрій розширяється. Аж радіє душа))
Даша
Саша А
вітаю!також отримали ключі від своєї квартири, радості повні штани як то кажуть в нас))) підкажіть, хтось в курсі що саме буде між 5 та 6 чергами у сквері?
Саша А
Дарья
получили ключи от своей квартиры в 12 доме, очень рады! теперь осталось сделать ремонт
вітаю!також отримали ключі від своєї квартири, радості повні штани як то кажуть в нас))) підкажіть, хтось в курсі що саме буде між 5 та 6 чергами у сквері?
Дарья
получили ключи от своей квартиры в 12 доме, очень рады!
теперь осталось сделать ремонтМакс
Олег
зараз немає варіантів з котлована в цьому ЖК, ми купували влітку 2022 року, вже заселилися. Кум на днях вклався в 31 будинок, був старт продажів нещодавно. Там ...
дякую за відповідь) так і зроблю. Просто зараз не маю такої можливості. немісцеві
Олег
Макс
Привіт! хочу купити 2к квартиру в цьому жк. Є тільки на котловані, але трохи стрьомно купувати зараз з котлована. Хтось купував тут квартиру ? Особливо цікави...
зараз немає варіантів з котлована в цьому ЖК, ми купували влітку 2022 року, вже заселилися. Кум на днях вклався в 31 будинок, був старт продажів нещодавно. Там вигідна ціна зараз і не геть з котлована, бо вже почали монолітні роботи 1 -го поверху
Поїдьте подивіться, поспілкуйтеся з відділом продажівМакс
Привіт!
хочу купити 2к квартиру в цьому жк. Є тільки на котловані, але трохи стрьомно купувати зараз з котлована. Хтось купував тут квартиру ? Особливо цікавить відповідь тих хто купував після 2022 рокуМакс
Макс
Ми брали розстрочку через забудовника, це найвигідніше. Поїдьте у відділ продажів і вам прорахують все
Ще хочу доповнити, що уточнюйте валюту розстрочки, бо можуть бути зміни
Макс
Петро
Доброго дня інвестори! Підкажить при купівлі через розтермінування, які угоди укладали та безпосередньо з ким?
Ми брали розстрочку через забудовника, це найвигідніше. Поїдьте у відділ продажів і вам прорахують все
Петро
Доброго дня інвестори! Підкажить при купівлі через розтермінування, які угоди укладали та безпосередньо з ким?
Макс
Олег
Есть баскетбольная и футбольная площадка,теннисный корт и стол, транежеры , Воркаут зона🏋️♀️
Нам також зайшов спорт свті. Майже не щодня там з дітьми
Олег
Сергей Т
А что входит в спорт сити? Мы еще там не были, но присматриваемся к этому жк. Спорт любим)
Есть баскетбольная и футбольная площадка,теннисный корт и стол, транежеры , Воркаут зона🏋️♀️
Ірина
Назар
Ірина
Шановні інвестори, підкажіть, будь ласочка, чи засвідчували ви попередній договір нотаріально?
Доброго дня! ми не засвідчували, оскільки довіряємо забудовнику. Та й не хочеться бабосіки викидати додатково на посвідчення договору. Загалом це вже наша друга квартира в Синергії. По першій проблем не було, тому вирішили підписувати звичайний ПДКП.
Ірина
Шановні інвестори, підкажіть, будь ласочка, чи засвідчували ви попередній договір нотаріально?
Ірина
Марина
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи є тут власники 25 будинку?
Нижче є посилання на чат у вайбер. Зайдіть, там всі мешканці вам дадуть достовірну інформацію
Сергей Т
Олег
хотим сказать отдельное спасибо за спорт сити, вчера состоялось открытие, Нам все очень понраилось!
А что входит в спорт сити? Мы еще там не были, но присматриваемся к этому жк. Спорт любим)
Олег
хотим сказать отдельное спасибо за спорт сити, вчера состоялось открытие, Нам все очень понраилось!
Света
Марина
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи були спірні питання з забудовником при оформленні права власності?
нет, не было. Очень быстро все оформили, главное запишитесь на оформление
Марина
Света
можно оформлять, застройщик уже приглашает. Планируем на днях поехать
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи були спірні питання з забудовником при оформленні права власності?
Света
Марина
А право власності вже оформили?
можно оформлять, застройщик уже приглашает. Планируем на днях поехать
Марина
Света
раньше где-то на 3 месяца, мы в приятном шоке))
А право власності вже оформили?
Света
Марина
Світлано, забудовник здав будинок набагато раніше терміну вказаного в договорі?
раньше где-то на 3 месяца, мы в приятном шоке))
Марина
Света
Благодарим за очень быструю задачу 25 дома! Мы уже отпраздновали это событие, реально не ожидали так быстро! Желаем всем инвесторам такой ж скорой сдачи!
Світлано, забудовник здав будинок набагато раніше терміну вказаного в договорі?
Света
Благодарим за очень быструю задачу 25 дома! Мы уже отпраздновали это событие, реально не ожидали так быстро! Желаем всем инвесторам такой ж скорой сдачи!
Галина
очень приличный вариант, не ожидала увидеть ЖК такого уровня в пригороде.
Ирпень вообще нереально изменился с момента моего последнего визитаТаня
Юлія
Приєднуйся до СУСІДИ СИНЕРГІЯ СІТІ у Viber https://invite.viber.com/?g2=AQBwcYuH9OrGMkwyOiF80JNqTLVjtktnMGvEiAh0JahzFwXop%2ByrieAwLKnd1rYG
дякую, Юля!підкажіть з якого ви будинку? можливо ми сусіди?)
Юлія
Назар
ми також скоро переїдемо, Ви добавилися до групи?
Добрий день!
Приєднуйся до СУСІДИ СИНЕРГІЯ СІТІ у Viber https://invite.viber.com/?g2=AQBwcYuH9OrGMkwyOiF80JNqTLVjtktnMGvEiAh0JahzFwXop%2ByrieAwLKnd1rYGЮлія
Назар
Таня
Всім привіт! Ми в активній стадії ремонту, вже рахуємо дні до переїзду) підкажіть як добавитися в групу мешканців?
ми також скоро переїдемо, Ви добавилися до групи?
Таня
Всім привіт! Ми в активній стадії ремонту, вже рахуємо дні до переїзду) підкажіть як добавитися в групу мешканців?
Інна
Юлія
Доброго дня, Діана! Надіслала Вам запрошення в viber групу Сусіди Синергія Сіті
Вибачте, будь ласка, також цікавить ця інформація. Додайте і мене 0632874100
Нікіта
Стас
А 6 детсадов, школа, куча магазинов, куча детских площадок, вам не инфраструктура?
Так інфраструктури там багато! Ірпінь Буча Гостомель та Ворзель великі міста там є вся потрібна інфраструктура і не вірте тим хто каже «тут немає інфраструктури!» це не вірно!
Нікіта
Владислав
Судячи з реклами комплексу, це якийсь новий рівень для Ірпеня. Школа, інфраструктура, зони відпочинку на даху, поруч і ліс і дорожня розв’язка… Але це і справді...
Коли я дивлюсь на цю архітектуру і цей формат мені здається що це взагалі не в україні. Формат архітектура це щось неймовірне для ірпеня. В комплексі цілих 68 будинків! А також школа. А в школу можна вважати як 69-й будинок! Надсучасний проект одним словом!!! Якщо ви любите заміський затишок. Цей комплекс я вам от рекомендую саме цей комплекс і є показом сучасної. Архітектури україни!
Юлія
Діана
Добрий день, я інвестор 17 буд. Хотіла б знати чи є можливо якась група viber або телеграм з інвесторами? Якщо є добавте будь ласка 0688858897. Я б ще хотіла д...
Доброго дня, Діана! Надіслала Вам запрошення в viber групу Сусіди Синергія Сіті
Андрій
Діана
Добрий день, я інвестор 17 буд. Хотіла б знати чи є можливо якась група viber або телеграм з інвесторами? Якщо є добавте будь ласка 0688858897. Я б ще хотіла дізнатися думку інвесторів на рахунок доплати. Що ви плануєте доплачувати чи ні?
Володимир
Не рекомендую інвестувати у цю компанію. Укладають із вами попередній договір (оплата 100%). потім не будують, і вимагають переукласти договір з доплатою щоб во...
Писали 2000 грн за квадрат, курс долара не змінився уже пишуть 5000 грн за квадрат, завтра ще щось придумають і ви не бачите шахрайства
Євгеній
Юлія
Те саме, при повній оплаті вимагають доплату і погрожують родірванням договору . Як можна зв'язатися з вами. Можливо коллективно ми зможемо вплинути на ситуацію...
Теж саме виставили доплату 300000 грн за 57 м2
Юлія
Володимир
Не рекомендую інвестувати у цю компанію. Укладають із вами попередній договір (оплата 100%). потім не будують, і вимагають переукласти договір з доплатою щоб во...
Те саме, при повній оплаті вимагають доплату і погрожують родірванням договору . Як можна зв’язатися з вами. Можливо коллективно ми зможемо вплинути на ситуацію?!
Юлія
Марина
Теж сьогодні повідомили таку інформацію
Те саме, при повній оплаті вимагають доплату і погрожують родірванням договору
Марина