ЖК «Синергия Сити» в Ирпене
Читати огляд-
3Анатолий28.12.2021 о 16:14
Добрый день. Можно меня добавить в группу viber или телеграмм. Инвестор
0983219660Алена28.12.2021 о 11:35Так удивлены были на просмотре. По хорошему ☺️👏 Общие впечатления превысили ожидания)
Артур15.12.2021 о 14:47Марина
Инвесторы, Кто уже оформил квартиру в этом жк, во сколько стало оформление всех документов? Хотя бы примерно % от стоимости квартиры Спасибо!
Зависит от того каким методом будете оформлять, и от площади квартиры. Какая у вас?
Марина11.12.2021 о 01:04Инвесторы, Кто уже оформил квартиру в этом жк, во сколько стало оформление всех документов? Хотя бы примерно % от стоимости квартиры
Спасибо!Евгений29.11.2021 о 13:53Зацепил подход застройщика, а именно открытость. Это проявляется во многом, начиная от понятной документации, до того, как показывают ход строительства. Очень удобно, и наверное так и должно быть у всех.
Олена25.11.2021 о 13:38Сергій
Ну як людина яка не вперше інвестує в житлову нерухомість можу сказати що затримка в півроку для України то не затримка. І буває як правило більше і у практично...
Згодна, також купували з подібних міркувань. Хороший жк для життя.
Сергій23.11.2021 о 19:38Катерина
Дуже сподобалась локація даного ЖК, але вирішили інвестувати в інший об'єкт. з мінусів; деякі будинки вже мали ввести в експлуатацію ще весною, але цього так і...
Ну як людина яка не вперше інвестує в житлову нерухомість можу сказати що затримка в півроку для України то не затримка. І буває як правило більше і у практично у всіх (хоча не виключаю того що буває інколи і 1-2 місяці затримка здачі, якщо пощастить, але так щоб взагалі без неї не зустрічав).Перші свої будинки вони взагалі здали вчасно, а деякі черги раніше планують здавати і по темпам видно,що встигають.За дорогу чув -що мають будувати ,але навіть не зважаючи на її відсутність ,виїзд там доволі зручний, не треба тягнутись через весь Ірпінь, і це не друга сторона Ірпеня де можна ще перед переїздом застрягнути.
Катерина
Дуже сподобалась локація даного ЖК, але вирішили інвестувати в інший об'єкт. з мінусів; деякі будинки вже мали ввести в експлуатацію ще весною, але цього так і...
Катерино, дякую що звернули увагу потенційних інвесторів на такі важливі нюанси!
Катерина20.11.2021 о 17:32Дуже сподобалась локація даного ЖК, але вирішили інвестувати в інший об’єкт.
з мінусів; деякі будинки вже мали ввести в експлуатацію ще весною, але цього так і не відбулось…
Багато сміття поруч з самим ЖК, якісь забруднені канави поруч з будинками (ця територія мабуть не належить забудовнику) і питання, хто буде наводити там лад?
Незрозуміло яким чином буде здійснюватись виїзд з комплексу, якщо не буде побудовано двотактової дороги, то мешканці вимушені будуть об’їжджати весь Ірпінь аби дістатись основного виїзду в Київ.
Можливо всі перераховані забудовником перспективи даного об’єкту і будуть втілені вжиття, але питання “коли?” Через років 10?Лера18.11.2021 о 17:29Уже получили ключи. Очень довольны всем, хоть еще конечно и не живем. Но приезжаем время от времени по ремонтным делам и то что видим радует. Быстро растет наш жк.
Инна10.11.2021 о 16:03Саша
Как только вижу команду «фас» от конкурентов, понимаю что нужно брать) Видимо у вас на озерах ну прям очень скучно в плане продаж раз тут активничаете😂
Согласна сразу видно что пишут конкуренты) посмотрим какая классная будет квартира от Карплюка при заселении, наслышаны
Саша09.11.2021 о 18:31Serg87
Оййй, читаю и даже не знаю что сказать... Не люблю я рисковать, господа... В Ирпене есть много крутых объектов не на почве и торфяниках! Вы думаете что вас это...
Как только вижу команду «фас» от конкурентов, понимаю что нужно брать) Видимо у вас на озерах ну прям очень скучно в плане продаж раз тут активничаете😂
Оййй, читаю и даже не знаю что сказать…
Не люблю я рисковать, господа…
В Ирпене есть много крутых объектов не на почве и торфяниках!
Вы думаете что вас это не коснется? – заблуждаетесь, товарищи!!!
Торфяники горят часто и очень. Этот весь дым, да и дорога железная рядом..
Я инвестор другой не без известной компании ( экс мера ), долго присматривался, очень долго.. почти год. Взял недавно у них крутую квартиру на озёрах, довольный как слон.
А вы слушайте дальше поезда!)))Дарья31.10.2021 о 16:46Иван
Ага, только про цены не забудте упомянуть - почти как в киеве у метро в чудо ирпине - да еще отвалить 8.5% небось за оформление придеться, школа уже есть разве ...
Ага почти, здесь однушка стоит 42-44 тысячи, в Киеве на Нивках например ЖК МIсто кВIтIв т.e. В Опе Киева 64 тысячи такая же однушка. Так что цены очень далеко не такие как в Киеве. Согласна в Ирпене есть свои минусы но давайте на будем говорить что здесь цены как в Киеве.
Саша28.10.2021 о 10:51Коллега как раз недавно купил квартиру в этом ЖК, пока только хорошее от него слышал. Сам сейчас изучаю информацию.
Дима26.10.2021 о 11:31Вадим
Ирпень явно одно из лучших направлений если говорить о пригороде. Инфраструктура, природа и расстояние до Киева. Да и стоимости тут не сказать что сильно выше ч...
Соглашусь, Ирпень и вправду хороший городок для жизни. Подтверждено моими знакомыми которые уже лет 10 живут, и каждый раз когда приезжаю к ним удивляюсь как быстро развивается город.
Вадим22.10.2021 о 09:00Иван
цены на котлован такие как будто с краников нефть идет а на детской площадке золотой песок - ПГТ ирпень явно переоценен и довольно сильно
Ирпень явно одно из лучших направлений если говорить о пригороде. Инфраструктура, природа и расстояние до Киева. Да и стоимости тут не сказать что сильно выше чем на условной Борщаговке или Броварском направлении – поюс-минус на одном уровне. Так что как по мне предвзятое немного видение у вас.
Синергія Сіті
Найбільші знижки року вже в Синергії! Зекономте до 72 000 грн на купівлі квартири. Час святкових приємностей від Синергії! Відсьогодні даруємо найбільші в цьом...
+
- Відповідь змінена 3 years тому користувачем lodobeg.
Женя19.10.2021 о 19:52Иван
Ага, только про цены не забудте упомянуть - почти как в киеве у метро в чудо ирпине - да еще отвалить 8.5% небось за оформление придеться, школа уже есть разве ...
Только вы забыли упомянуть насколько далеко от метро, и что это будет «пятиэтажка» со всеми вытекающими и условным «курящим дедом» в подъезде))))) А тут новый жк, прогрессивные люди и природа. Это вообще не сравнимо)
Иван19.10.2021 о 01:36цены на котлован такие как будто с краников нефть идет а на детской площадке золотой песок – ПГТ ирпень явно переоценен и довольно сильно
Иван19.10.2021 о 01:27Саша
топ за свои деньги! конкурентов не вижу, был в скандивськом жк в Броварах, тоже смотрел, но там глушь страшная ни магазинов ни школ, одни дома, хотя и тоже есть...
Ага, только про цены не забудте упомянуть – почти как в киеве у метро в чудо ирпине – да еще отвалить 8.5% небось за оформление придеться, школа уже есть разве -?
Женя18.10.2021 о 15:17Антон
10,11 доб обещали сдать в 2 кв 2021, а по факту сдадут весной 2022 в лучшем случает. Никадывайте к обещанным сроком ещё минимум год.
Да ладно какой год))) Сдадут как заявили, пол года – не задержка.
Антон07.10.2021 о 12:4410,11 доб обещали сдать в 2 кв 2021, а по факту сдадут весной 2022 в лучшем случает.
Никадывайте к обещанным сроком ещё минимум год.Саша28.09.2021 о 11:55Получили ключи от квартиры на прошлых выходных. Очень рады тому что застройщик вовремя все сдает, тут не прикопаться. Очень много поездили по комплексам перед покупкой, много чего посмотрели. Так что тут могу смело рекомендовать, эти ребята не подводят.
БГ Синергія20.09.2021 о 09:55Екатерина
Хочу оставить свой отзыв о данном застройщике. Купили квартиру у Синергии, расписывалось все в радужных красках!! Что получили по итогу из обещанного : 1. Вмест...
Доброго дня!
Ми розділяємо вашу стурбованість з приводу тарифу на електроенергію у ваших будинках.Станом на сьогодні:
1. Сертифікований підрядник Київобленерго продовжує будівництво кабельної лінії до ваших житлових будинків згідно технічних умов на електропостачання.
Наразі прокладання кабелів триває в межах міста Ірпінь та відбувається згідно погодженого проєкту.2. Ми здійснили в повному обсязі оплату ДТЕК Київські регіональні електромережі за приєднання електричних мереж систем розподілу за всі будинки комплексу.
Нам хочеться вірити, що позитивне вирішення даного питання змінить вашу думку про нас, як надійного забудовника, та наша взаємодія буде приємною.
Екатерина18.09.2021 о 16:57Хочу оставить свой отзыв о данном застройщике. Купили квартиру у Синергии, расписывалось все в радужных красках!! Что получили по итогу из обещанного : 1. Вместо индивидуального отопления – крышная котельня, которая после выяснения принадлежит частной организации , а не дому, в итоге кошмарный завышеный тариф на отопление и обслуживание котельни который мы платим круглый год! 2. Вместо горячей воды выдали по бойлеру, который просто мотает электричество. 3. Газа нет вообще, все в квартире на электричестве!!! 4. И вишенка на торте..Обещанной к концу 2019 года ТП и прямых договоров на электрику нет до сих пор!!! Уже два года весь дом, все что есть в доме платится по завышенному коммерческому тарифу в 4 грн. за 1кВт, но!! застройщику и этого стало мало и он задним числом поднял тариф до 5.10 грн. за 1кВт!!! А вы по чем платите за свет??? Хотите платить по 12-15 000 грн. в месяц за коммуналку..добро пожаловать к Синергии за квартирой!!! Вечные обещания и просрочки, завышенные тарифы на все, кошмарный сервис..вот истинное лицо застройщика!!!
Святослав07.09.2021 о 15:48Бізнес класу й дійсно не вистачало. Судячи з того що знаю, комплекс гідний уваги. Чув що вже скоро починають люди робити ремонти, думаю приїхати подивитись своїми очима
Владислав18.08.2021 о 11:32Судячи з реклами комплексу, це якийсь новий рівень для Ірпеня. Школа, інфраструктура, зони відпочинку на даху, поруч і ліс і дорожня розв’язка… Але це і справді так. Приїхавши у відділ продажу були настроєні трошки скептично, бо самі знаєте як буває. Та це не той випадок, побувавши на будівельному майданчику розумієш, що тут хочеться жити)
Саша04.08.2021 о 12:29топ за свои деньги! конкурентов не вижу, был в скандивськом жк в Броварах, тоже смотрел, но там глушь страшная ни магазинов ни школ, одни дома, хотя и тоже есть озеро, но им никто не занимался! Синергия тут выигрывает конечно набережной, школами, магазинами и транспортной развязкой! Есть же разница, что ехать в сторону Броваров, что с Ирпеня на на Академ!)
Петя26.07.2021 о 11:46Люди вже мріють не про квартиру поблизу метро, а про відчуття життя окрім роботи! Тому, я не бачу зараз комфортним жити у Києві, переїхали з сім’єю саме через відсутність затишку, комфорту у мегаполісі. Ми прийняли рішення придбати квартиру більшу за площею і обрали в Синергіі Сіті. Мені особисто з першого погляду все сподобалось, а територія поблизу це те, що я давно шукала .
Даша20.07.2021 о 13:07Пробки зараз повсюди, обирати кожному з нас де і за які гроші купувати свою оселю , живу в Ірпіні вже 4 рік, будучи киянкою , мені просто в один лень стало некомфортно і неприємно брудно в Києві жити . В Ірпіні дуже чисто , охайно, діти не хочуть їхати назад до Києва і це для мене головне .
БГ Синергія14.07.2021 о 09:02Ира
хороший жк ! возле парка писателей и рядом с набережной
Дякуємо за Ваш відгук!
хороший жк ! возле парка писателей и рядом с набережной
Вложения:
Галина02.07.2021 о 14:04Надя
та ладно, ну какой квест..) о чем вы.. а вообще-кто то из инвесторов синергия-сити интересовался- планируется строительство дороги? выгодные , неплохие жк...
Багато хто питає як доїжджати , обираючи між комфортом і свіжим повітрям чи життям в великому місті загазованим і так пробки в Києві в спальних районах особливо на Позняках просто годинні зранку! Ірпінь має велику перспективу розвитку і в тому числі зі сполученням з Києвом. Єдине треба мати авто , щоб виїжджати незалежно від транспорту .
Надя01.07.2021 о 15:05Галина
да, тільки переміщатись по Ірпеню зможете без пробок, навіть щоб купити елементарно продукти , а в Києві це справжній квест буде
та ладно, ну какой квест..) о чем вы.. а вообще-кто то из инвесторов синергия-сити интересовался- планируется строительство дороги? выгодные , неплохие жк строят, и вообще ирпень похож на европейский город. но как блин попасть в столицу на работу не за два часа…
Галина01.07.2021 о 14:21Надя
ну ,,затишок,, это врядли)) не хочется всех расстраивать- но большим городам и их сателлитам это не грозит. хотя, тоже так думали, приехав жить в ирпень 4 г...
да, тільки переміщатись по Ірпеню зможете без пробок, навіть щоб купити елементарно продукти , а в Києві це справжній квест буде
Надя30.06.2021 о 18:43Антоніна
Надя, обираючи комплекс за містом , люди обирають для життя і затишку сім'ї . Одним подобається жити в кам'яному гетто і їздити в тих же пробках але по Києву,...
ну ,,затишок,, это врядли)) не хочется всех расстраивать- но большим городам и их сателлитам это не грозит. хотя, тоже так думали, приехав жить в ирпень 4 года назад. и все таки- как жители этого минигорода собираются выезжать в киев утром и из киева вечером? риторический вопрос конечно. . я только за строительство- всем нужно где то жить. но узнав об этом комплексе-стали срочно искать жилье возле метро. кстати-что бы доехать уже до киевских пробок- надо будет как то до них доехать)))
Антоніна30.06.2021 о 18:24Надя
Люди добрые, а как вы планируете выезжать в киев по утрам?
Надя, обираючи комплекс за містом , люди обирають для життя і затишку сім’ї . Одним подобається жити в кам’яному гетто і їздити в тих же пробках але по Києву, іншим краще комфортно дихати і жити подалі від мегаполісу.
Надя27.06.2021 о 17:54Катя
Мені є з чим порівнювати , нещодавно гуляли і бачили цю прекрасну Набережну і зайшли подивитися на житло в Сінергіі Сіті. Планування зручне є навіть своя тераса...
Люди добрые, а как вы планируете выезжать в киев по утрам?
Катя16.06.2021 о 11:13Мені є з чим порівнювати , нещодавно гуляли і бачили цю прекрасну Набережну і зайшли подивитися на житло в Сінергіі Сіті. Планування зручне є навіть своя тераса , двоповерхові квартири . Ідеально для великої сім’ї.
Аліна07.06.2021 о 10:37Друзі придбали тут квартиру для проживання з 2 дітьми, я розумію, що маючи під вікном ліс і річку з набережною це краще ніж жити в центрі міста в старому будинку ((( гарна ідея для життя з комфортом.
Діана31.05.2021 о 11:18Плануємо розширення, в Сінергіі сіті саме зараз пропонують велику площу з 2 санвузлами , для мене важливий комфорт і продуманістю в деталях. А набережна це просто чудовий бонус , якщо дитина зможе в школу до них потрапити будемо дуже щасливі .чекаємо змін на краще.
Sndrey
Извините, а в каких секциях вы видели трассы?
У 8 знаю точно є! І метражі різні, тобто можна обрати під свій бюджет)
Sndrey15.05.2021 о 12:36Оля
Які тут тераси неймовірні! Чому про це мало у вас читала, тому ділюсь враженнями! Тому що я просто в захваті! Шикарні краєвиди на природу, все зелено, є чим і х...
Извините, а в каких секциях вы видели трассы?
Які тут тераси неймовірні! Чому про це мало у вас читала, тому ділюсь враженнями! Тому що я просто в захваті! Шикарні краєвиди на природу, все зелено, є чим і хочеться дихати вільно! Мені подобається! Я вже бачу який хочу ремонт, правда чоловік ще не знає;) однак це те що як так давно шукала для своєї сім‘ї та знайшла вСинергії Сіті!)
Добрый день. Можно меня тоже добавить в группу viber или телеграмм. Инвестор
- Відповідь змінена 3 years, 5 months тому користувачем Юрий Щербак.
максим06.05.2021 о 13:39Я в Синерії 2 ще квартару колись брав для себе, сьогодні вже потрібно розширятись, діти підросли) тому думаю точно буду брати в Синергії Сіті, саме там і в них, бо знаю на досвіді, що Синергія не підведе і завжди піде на зустріч якщо що. Я свою квартиру брав у розстрочку і навіть тоді коли у мене були проблеми, вони підтримали. Тому для мене без варіантів! Тим більше знаю наскільки скурпольозно вони відносяться до комфорту, а це інфраструктура, прибудннкова та самі будинки! Взагалі молодці)
Павло22.04.2021 о 11:00Юрий
Квартал Групп партнер Синергии, строит кирпичные дома, Купить квартиру вы можете с Кварталом в любом из домов не зависимо от того их это дома или Синергии, а во...
не знаю, Синергію я знаю багато років, а квартал ні, тому довіра більше до бренду Синергії, якось так