ЖК «Синергия Сити» в Ирпене
Читати огляд-
1Карина13.04.2021 о 11:24
Павло
Ну в синергії скоріш за все, я купував напряму у забудовника, тим більше у них зараз акція непогана до Великодня, і так надійніше тому що спілкуєтесь безпосеред...
согласна, от застройщика лучше брать, я так тоже делала, ты постоянно с ними на связи, а это большой плюс, если возникают вопросики
Анна13.04.2021 о 09:14Павло
Ну в синергії скоріш за все, я купував напряму у забудовника, тим більше у них зараз акція непогана до Великодня, і так надійніше тому що спілкуєтесь безпосеред...
Квартал и синергия – партнёры,тоесть он не посредник,
Павло12.04.2021 о 16:23Антон
Подскажите плз увидел рекламу Синергии Сити в компании Квартал, вот прогуглил и нашел в продаже Синергию Сити от самого застройщика, как думаете лучше в Квартал...
Ну в синергії скоріш за все, я купував напряму у забудовника, тим більше у них зараз акція непогана до Великодня, і так надійніше тому що спілкуєтесь безпосередньо з тим, хто будує. Можна перевірити всю документацію, задати всі запитання та уточнення, тим більше є інформаційні чати в телеграмі чи вайбері, щоб стежити за тим що відбувається на будівництві та бути в курсі ситуації, як ніяк є додаткові плюшки та супроводження. Я не впевнений , що у Кварталу можна замовити штукатурку та інші доп послуги типу разводки комунікацій чи встановлення теплого полу. Синергія це все робе напряму, ну і ціни на доп послуги середні на ринку і не захмарні, я сам замовляв, тому можу рекомендувати. Ну і тут само собою через Квартал розстрочку чи оформити іпотеку неясно чи можна , а якщо і можна то як швидко це відбувається, хтозна
Антон12.04.2021 о 15:50Подскажите плз увидел рекламу Синергии Сити в компании Квартал, вот прогуглил и нашел в продаже Синергию Сити от самого застройщика, как думаете лучше в Квартала или в Синергии уже покупать? ато немного запутался в этой путанице(
Дима12.04.2021 о 11:05Vvv12
А в домах которые сдали, ключи уже выдавали? На ремонт запустили?
еще на стадии оформления, как все оформят и котлы поставят, так запустят) осталось всего ничего!
Vvv1210.04.2021 о 15:39А в домах которые сдали, ключи уже выдавали? На ремонт запустили?
Sndrey10.04.2021 о 14:12Руслана Кучеренко09.04.2021 о 11:05в связи с карантином были первый раз в своей жизни на просмотре квартиры онлайн в этом ЖК. Могу сказать что практически ничем не отличаются от личного просмотра, ну и менеджеры молодцы справляются! Мы смотрели большую квартиру с террасой, нам понравилось, планируем ехать уже вживую определяться с вариантами, говорят нам еще трансфер организуют) Качество и сервис видно сразу! Молодцы ребята в Синергии!
БГ Синергія09.04.2021 о 08:51Вхопіть великодню знижку за вуха! -4% на всі квартири від Синергії
Тільки до 2 травня отримайте гарантовану знижку 4% на будь-яку квартиру в наших житлових комплексах.Вхопити знижку від Синергії дуже просто — приїжджайте до відділу продажу (вартість таксі ми компенсуємо), обирайте квартиру мрії та отримуйте гарантовану знижку 4%! Ви можете зекономити до 90 000 грн, тож радимо скористатися цією пропозицією якнайскоріше!
Знижки діють на квартири в усіх житлових комплексах Синергії* при повній оплаті або купівлі в розстрочку** з 8.04 до 02.05. Тож ви можете обрати квартиру бажаного ступеня готовності — від будівництва на етапі фундаменту до квартир з максимальним наповненням у зданому будинку.
Знижка 4% також діє на купівлю комерційної нерухомості.
Нагадуємо, що на час локдауну усім покупцям ми даруємо безкоштовний трансфер до відділу продажів.
*Акція не діє на купівлю квартир в 2-й секції ЖК Синергія Сіті.
** При купівлі в розстрочку знижка 4% надається на суму першого внеску.
Вложения:
Sndrey04.04.2021 о 13:35Vivi
Меня добавьте плз Я уже инвестор
Для этого нужен ваш номер телефона. Напишите мне на почту [email protected]. Дальше объясню что делать.
Vivi01.04.2021 о 22:33Sndrey
Вы уже являетесь инвестором?
Меня добавьте плз
Я уже инвесторАлександр01.04.2021 о 12:29Александр
В этот раз мне просто за количество симоволов заказчик рекламы платит, так что пришлось растянуть презентацию. Вкратце для тех кому лень читать - над хватать ...
а вам? я написал как есть и как считаю нужным, это мое личное мнение, а на объективность не претендую! что то не нравится так и не читайте, я максимально позитивный человек, так что не обижаюсь! Пис вам.
Sndrey31.03.2021 о 18:58Наталія Тищенко
Добрый день. Можете меня тоже добавить в группу viber или телеграмм.
Вы уже являетесь инвестором?
Sergey
можно ссылку на группу, чтобы добавиться или куда написать телефон чтобы добавили
Добрый день. Можете меня тоже добавить в группу viber или телеграмм.
Александр31.03.2021 о 13:50Александр
Когда первый раз увидел в фб рекламу Синергии Сити, сначала удивился, ну вы знаете как бывает, на фото одно, а в жизни совершенно другое, много рендером это про...
В этот раз мне просто за количество симоволов заказчик рекламы платит, так что пришлось растянуть презентацию.
Вкратце для тех кому лень читать – над хватать квартиры, бегом несите деньги сюда.Александр31.03.2021 о 11:44Когда первый раз увидел в фб рекламу Синергии Сити, сначала удивился, ну вы знаете как бывает, на фото одно, а в жизни совершенно другое, много рендером это просто красивые картинки. В начале этого года, я решил поехать глянуть, все таки заявка в описании была сильная и много чего обещали. На тут тебе садики, тут школа, магазины, чуть ли не ТРЦ во дворе. Ну я воспринял это все как здравый человек с ноткой скептицизма конечно. Все прям так идеально и не за те деньги что в Киеве. Когда приехал уже на сам ЖК, первая мысль, а блин реально они не врали в рекламе. Первое что зацепило мое внимание это фасад дома, красивый и лаконичный в скандинавском стиле. Он кстати чувствуется везде от просторного холла дома, аж до квартир. В основном тут продают большие квартиры и в каждой есть балкон – как они говорят лоджия но не суть. Я выбрал для себя квартиру с террасой и видом на лес! Если покупаешь в пригороде то мелочится нет смысла. Тем более квартира это не одноразовая покупка, это уже надолго и все должно быть так как тебе нравиться. Возвращаясь к рекламе, школу они реально строят, уже есть первый этаж, на строительной площадке бурная активность, первые дома сдали уже, так что вывод далее дома будут сдаваться, проект этот долгосрочный, а значит надежный ну и надо хватать пока цены не выросли, что я и сделал. Всем хорошего дня) надеюсь мой отзыв был вам полезен. ПС: извините за количество букв)
Sndrey29.03.2021 о 17:02Sndrey29.03.2021 о 17:01Пётр
Чушь, очередная пушка, вы что думаете архитекторы компании глупые люди? Они ж наверное все просчитали, жк сдали только один дом, а сколько ещё предстоит, это не...
Ну понятно что чушь. Только не понятно, что он хочет этим добиться. Если смотреть в нашей жизни на всё происходящее глобально, то потоп, наводнение, пожар и любые другие катаклизмы могут быть в любой момент в нашей жизни. Человек не может предугадать, что с ним будет через 5 минут и это все прекрасно понимают. А этот товарищ видимо этого не понимает, поэтому и пишет разную чушь. Или он думает, что все инвесторы после его статьи всё бросят и откажутся от своих квартир или потенциальные инвесторы передумают вкладывать в синергию свои средства?
Пётр29.03.2021 о 14:55Зелений анти-Фашист
Цензура форум.домік 22 березня не пропустила мій допис в тему: http://forum.domik.ua/zhk-sinergiya-siti-irpen-t34963-160.html Вчора спробував повторити і виявив...
Чушь, очередная пушка, вы что думаете архитекторы компании глупые люди? Они ж наверное все просчитали, жк сдали только один дом, а сколько ещё предстоит, это не проект однодневка!
Антон29.03.2021 о 11:50Зелений анти-Фашист
Цензура форум.домік 22 березня не пропустила мій допис в тему: http://forum.domik.ua/zhk-sinergiya-siti-irpen-t34963-160.html Вчора спробував повторити і виявив...
Цікаво, а ви не співробітник Погляду? Вони весь час «топлять» проти Синергії у всіх сенсах, працюють на іншого забудовника конкурента, всі про це знають
Зелений анти-Фашист28.03.2021 о 06:23Цензура форум.домік 22 березня не пропустила мій допис в тему: http://forum.domik.ua/zhk-sinergiya-siti-irpen-t34963-160.html
Вчора спробував повторити і виявив, що будь-які публікації взагалі для мене заборонені:
[рівень доступу:] “F” (9.9) фейк или мульти-аккаунт
Аккаунт отключён системой проверки учётных записей в соотв. с пунктом 9.9 правил форума. Уровень доступа назначает администратор.
.
22.03.2021 кнопка «опублікувати» ще була доступна, отже рівень доступу на тоді ще був з дозволом на публікацію і блокування було з інших міркувань. В публікації, яку визначили шкідливою для читачів, лише моя добірка фактів з чіткими посиланнями на джерела і короткі зв’язні коментарі.
Висновок: посилання на «фейк-аккаунт» потрібне комусь для прикриття реальної цензури. Повторюю той самий текст тепер тут:
.
До Всесвітнього Дня Водних Ресурсів 22 березня
(щорічний захід ООН з 1993 року)
.
<< Отож про чисту воду (в Ірпені її вже не бачили років десять – в основному вона іржава, із неприємним запахом та осадом) та якісне водовідведення «щасливі» мешканці «Синергії Сіті» лише мріятимуть. >>
ЧОМУ забудова ірпінської заплави стосується КОЖНОГО? // Зелений Ірпінь, 21.02.2020
https://greenirpin.org/chomu-zabudova-irpinskoyi-zaplavy-sto/
[в публікації багато інших цікавих інфо, раджу ознайомитись]
.
Внаслідок підтоплень почалися скарги мешканців оточуючих садиб на будівництво Синергія-Сіті : (1) порушення гідрології грунту, (2) перекриті дренажні канави для стоків у річку, (3) засипка ділянок заплави будівельним сміттям.
:
В Ірпені через будівництво ЖК «Синергія сіті» підтоплює садиби приватного сектора
Ірпінь Online, 2 березня 2021В Ірпені через будівництво ЖК «Синергія сіті» підтоплює садиби приватного сектора
При спорудженні ЖК «Синергія сіті» на заплаві в Ірпені після танення снігу будівельники перекрили злив води із канави на околиці міста. Унаслідок цього затоплює садиби приватного сектора.
.
В Ірпені через будівництво ЖК “Синергія-Сіті” підтоплює приватний сектор
Погляд, 05.03.2021 10:34В Ірпені через будівництво ЖК “Синергія-сіті” підтоплює приватний сектор
Відео: https://youtu.be/_H992JEP4AQ
Жителі Ірпеня потерпають через забудовницьку зухвалість та безкарність. Ділянки у приватному секторі поблизу ЖК “Синергія” з початку будівництва так званої “школи” почало підтоплювати. Воду доводиться викачувати майже кожних 2 місяці. А на деяких це вже нагадує справжнє стихійне лихо.
.
І це поки що йдеться про стік до Ірпінь-ріки. В найближчі тижні на черзі водопілля. Цитую іншу публікацію:
<< Підгірну затоплювало повністю, вода добиралася до Северинівської
Окрім природніх чинників існують ще й техногенні. Споруджена понад півстоліття тому дамба Київського водосховища вища за рівень Ірпінь-річки. Відтоді вона не впадає звично в Дніпро, а закачується туди насосами поблизу Димера.
Бували випадки, коли насоси ламалися. Тоді річка розливалася, незалежно від пори року й часу настання повені. Ірпінські старожили розповідають про такий випадок на початку 1970-х років. Через поломку насосів містом розлилася вода, затопивши всю вулицю Підгірну (об’їзна дорога під залізничним мостом), добравшись аж до Северинівської (тоді ще Жовтневої).
До чого все вище сказане? До того, що майбутній історичний рівень повені Ірпінь-річки чітко означить, де і що в Ірпені можна, а де взагалі не можна нічого будувати. Невеликі приватні будинки підтоплення перенесуть легше, аніж багатоквартирні висотки, які додумалися розміщувати в заплавних землях. Але то вже будуть проблеми тих, хто будував, точніше інвесторів, які профінансували забудову заплави. >>
Прогнози затоплення в очікуванні повені
Юля Свічкогас, Олександр Наказненко – Зоря Приірпіння, 16.03.2021Sndrey26.03.2021 о 09:52Катерина
Щось ви здається передивилися Діскавері)))) При проектуванні подібних комплексів враховуються всі нюанси, і не думаю, що вони такі дурні забули про рівень води....
<< і не думаю, що вони такі дурні забули про рівень води >>
Якщо Ви інвестор в цьому ЖК, то краще не “думати”, а перевірити, а який насправді рівень води і наскільки він може піднятися? Якщо знайдете інфо від забудовника або з інших джерел, цікаво буде дізнатися…
За фактом – ЖК знаходиться в зоні Заплави. Відзначене природою місце колишніх розливів ріки.
Спробую навести свої оцінки. За фото залізничного мосту та електропотягу, що проходить, проміжок між поверхнею води і нижньою балкою ферми оцінюю в 9.5 метра. (Кращий випадок – 9.5-10м, гірший – 9-9.5м.). На підставі світлини з серії ЛУН-Аеро360 – https://img.lunstatic.net/panorama-original/3343-2.jpg – колія припіднята над рівнем землі в районі ЖК на 1.5-2.5м. До в’їзду на міст додатковий підйом рівня колії на 2-3м. На мосту проміжок між колією і нижнім краєм балки 1.5-2м. З цих чисел отримумо такі баланси. Рівень землі ЖК відносно рівня води ріки: гірший варіант – 3.5м, кращий – 6.5м. Середнє значення – 5м.
На скільки може піднятися вода? При зведенні мосту, а перший міст був понад 100 років тому, враховували максимальний підйом води. Деякі пишуть – край балки ферми і є максимальним рівнем. Я думаю, що з надлишковим запасом брали, нехай запас буде 2.5м. Отже очікуваний підйом води може бути на 7 метрів (=9.5-2.5). До побудови ГЕС в районі Вишгорода, Ірпінь впадав в Дніпро далеко північніше. Гребля розрахована на максимальний підйом води в 11.8м. Отже звичайний рівень ймовірно складає 7-8м. Через підйом води греблею Ірпінь не може самотоком потрапити в Дніпро і перекачується насосами. Отже, при виході насосів з ладу рівень води буде підніматися на 8 метрів до рівня самотоку. Випадок поломки насосів трапився на початку 1970-х років, тоді водою залило об’їзну вулицю Підгірну, вода дійшла до вулиці Северинівської (на стороні ЖК як її продовження вул.Личака – 600м вглиб приватного сектора).
Якщо цього року обійдеться, в майбутньому можуть бути сюрпризи. Що ми бачили від початку цього року?
Саудівська Аравія – в потоках води на вулицях міст і низинах пустелі пливуть автівки. Австралія – катастрофічні повені (минулого року – неймовірна спека й катастрофічні пожежі). Штат Техас – неймовірна кількість снігу і надзвичайні морози (люди помирали у власних будинках від переохолодження, коли вимкнулася електрика на кілька діб). Широта столиці Остіна – 30 градусів. (Для порівняння: на гугль-мапі в координатах Ірпеня широту 50.5 градусів замінив на 30.5 і отримав точку на 100км південніше Александрії в Єгипті.) Випадки, коли за день випадає кількамісячна норма опадів, стають дедалі ймовірнішими.
На закінчення про етимологію назви Ірпінь. Раніше я думав, якщо тече поруч лісу, назва ймовірно утворена як «із під пнів». Виявилося, що тлумачать як «Єрипєнь», в давнину річка буйною була – «єрипєнілася». Логічно припустити, що ще раніше було «Ярипінь» (ярилася+пінилася).Sndrey23.03.2021 о 10:25Green Fascist
Передхід в обговоренні від предмета до обговорення особистості вважається прийомом Демагогії, докладніше про це за посиланням: https://uk.wikipedia.org/wiki/Дем...
Довожу до вашего сведения, что в данном чате обсуждаются вопросы ЖК Синергии Сити, а не вопросы экологии. Поэтому перейдите пожалуйста в группу или часть, которые касаются вопросов экологии и не разводите сдесь демагогию.
Sndrey
Скорее всего он отстал от своей группы активистов где-то на год полтора)))
Передхід в обговоренні від предмета до обговорення особистості вважається прийомом Демагогії, докладніше про це за посиланням: https://uk.wikipedia.org/wiki/Демагогія .
З метою компенсації додам краплю демагогії від себе. «Еко» на сьогодні в тренді, докладніше в темах:
Зелений фашизм – https://gdevkievezhithorosho.com/forums/topic/зелений-фашизм/
Ілон Маск і Собачі Монети. Про криптовалюти – https://gdevkievezhithorosho.com/forums/topic/ілон-маск-і-собачі-монети-про-криптова/Sndrey22.03.2021 о 14:19Катерина
Щось ви здається передивилися Діскавері)))) При проектуванні подібних комплексів враховуються всі нюанси, і не думаю, що вони такі дурні забули про рівень води....
Скорее всего он отстал от своей группы активистов где-то на год полтора)))
Катерина22.03.2021 о 14:04Green Fascist
Виглядати ЖК може привабливо. Та були протести громадськості проти забудови долини річки Ірпінь. Комунікації закопували у землю, а рівень грунтових вод близеньк...
Щось ви здається передивилися Діскавері)))) При проектуванні подібних комплексів враховуються всі нюанси, і не думаю, що вони такі дурні забули про рівень води.
Анна21.03.2021 о 14:33Sergey
чем разница в застройщиках : https://synergia.city/ https://www.kvartalgroup.com.ua/ Kvartal Group и Синергия у кого лучше условоя, цена или это одно и тот...
Достроит и квартал ,и синергия,но в квартал лучше не надо,пришлось с ними столкнуться,признают свои ошибки,но исправлять не хотят,точнее хотят ,но за ваш счёт.
Sndrey20.03.2021 о 19:09Світлана
купила тут квартиру, скоро ключі чекаю) мені дуже цікаво як буде виглядати прибудинкова) те що вони зробили з фасадами будинку прям дуже круто! Так і в холі! Та...
Виглядати ЖК може привабливо. Та були протести громадськості проти забудови долини річки Ірпінь. Комунікації закопували у землю, а рівень грунтових вод близенько. Карма не дуже добра. Дивіться, щоб Природа не влаштувала тут свою «синергію».
.
Магічна Ірпінь-Ріка може помститися незабаром. Тече вона проти правил – з півдня на північ і впадає в Дніпро значно північніше Вишгорода, в районі Демидів-Козаровичі. Як збудували греблю в районі Вишгорода, рівень води піднявся вище рівня самотоку. Тепер води Ірпінь-Ріки перекидають у Дніпро насосами.
.
Цьогорічна повінь ймовірно виявиться повноводнішою за середню. Потужності насосів може не вистачити (а як вийдуть з ладу?). Прогнозують, що рівень може піднятися до висоти на 1-2 метри нижче полотна залізничного мосту. (На вирізці з Гугль-Карти, яку докладаю, в правому верхньому куті.)
.
Віддаль межі ЖК до р.Ірпінь – на око приблизно 350 метрів. Доступність води полегшує канал (вертикальна темна риска на 4/10 ширини картинки) – до межі ЖК від нього менше 50 метрів.
.
Через тиждень середня денна температура буде на рівні 5 градусів, через 2 тижні – 7-10 градусів. Чим різкіший сплеск температури – тим швидше збільшення рівня води. Не вистачить потужності насосів або пропускної здатності на витоку – десь з району Мощуна потік води піде на південь в район м.Ірпеня, жк Синергія Сіті може опинитися навпроти епіцентру найбільшого розливу Магічної Ірпень-Ріки.Вложения:
Світлана18.03.2021 о 12:38купила тут квартиру, скоро ключі чекаю) мені дуже цікаво як буде виглядати прибудинкова) те що вони зробили з фасадами будинку прям дуже круто! Так і в холі! Таке враження що це бізнес клас і навіть не в Україні а десь там в Європі) За час очікування, зняла квартиру в оренду в Ірпені, встигла полюбити це місто! Воно так відрізняється від Києва, в хорошому сенсі! Чисто, красиво, охайно, зелено, дуже зелено! Круте місто з дружньою атмосферою, і ні разу на спальний район Києва, хто б що там не казав! Наважся на втечу – дійсно їм підходить цей слоган )
Sergey13.03.2021 о 11:02Sndrey
Да
можно ссылку на группу, чтобы добавиться
или куда написать телефон чтобы добавилиSndrey12.03.2021 о 00:17Sergey11.03.2021 о 16:14ок спасибо за ответы, буду обращаться в Синергию а не Квартал
если в форуме есть покупатели, то скажите группа у Вас в вайбере или телеграме есть ?Андрей10.03.2021 о 15:25Sergey
чем разница в застройщиках : https://synergia.city/ https://www.kvartalgroup.com.ua/ Kvartal Group и Синергия у кого лучше условоя, цена или это одно и тот...
ну я так понимаю они партнеры или как там, но я бы ехал в отдел продаж именно Синергии, цены думаю везде одинаковые, просто лучше покупать у застройщика напрямую. У них большой опыт работы
Інокентій10.03.2021 о 15:08я не знаю, якщо це Синергія будує звертаюсь саме до Синергії
Sergey09.03.2021 о 17:37чем разница
в застройщиках :
Kvartal Group и Синергия
у кого лучше условоя, цена или это одно и тот же застройщик ?
кто бстрее строит и лучше
кто у кого выбирал ?Олексій01.03.2021 о 14:30алексей
аня,вопрос к вам если не сложно ,газ запустили в дом уже?и если можно ссылку где ваш местный форум есть ,хочу купить квартиру ,но особенностей жк данного не зна...
ну ось вже закінчують с газом розбиратись, не думаю, що це займе багато часу, Синергія у себе на сайті повідомила – https://synergy-bud.com.ua/ua/news/obustrojstvo-gazovoj-infrastrukturyi-v-7,-8-i-9-sekcziyax-zhk-sinergiya-siti-podxodit-k-konczu/
алексей26.02.2021 о 19:38Анюта
купили квартиру ще влітку,а будинок вже здається! Раді ,що не прогадалаи з вибором
аня,вопрос к вам если не сложно ,газ запустили в дом уже?и если можно ссылку где ваш местный форум есть ,хочу купить квартиру ,но особенностей жк данного не знаю
Sndrey
Согласен. Но всё же видов на лес и набережную у меня не будет. Но я особо не огорчаюсь, зато летом в жару у меня будет тень)))
ну хз) давайте доживем и посмотрим, не в теории а на практике) ато мы тут на форуме точно не увидим набережную😂😂😂
Sndrey19.02.2021 о 14:47Юра
но не в окна соседей и вид нормальный есть, я к тому что это точно не формат пчелиного улья как на левом берегу например
Согласен. Но всё же видов на лес и набережную у меня не будет. Но я особо не огорчаюсь, зато летом в жару у меня будет тень)))
Sndrey
Ну почему? У меня окна со всех сторон выходят на другие дома. 7 секция Синергия Сити.
но не в окна соседей и вид нормальный есть, я к тому что это точно не формат пчелиного улья как на левом берегу например
Sndrey18.02.2021 о 19:27Вікторія
Ось в Синергії правильно зробили ставку на не високі будинки, мені здається хмарочоси в передмісті не потрібні! Ну і це гарно виглядає, і вікна не виходять один...
Ну почему? У меня окна со всех сторон выходят на другие дома. 7 секция Синергия Сити.
Вікторія18.02.2021 о 13:10Ось в Синергії правильно зробили ставку на не високі будинки, мені здається хмарочоси в передмісті не потрібні! Ну і це гарно виглядає, і вікна не виходять один навпроти одного як полюбляють будувати в Києві і називати це елітним житлом! Раніше Оболонь біля річки була шикарним районом, а коли набудували висотки та ще й без інфрастуктури, жити там стало взагалі не комфортно!
Диана28.01.2021 о 15:24синергия конечно очень заморочились с этим жк, мне понравились планировки которые учитывают потребности каждого, для мужа кабинет, для ребёнка большая комната, где никто не отвелекает от учёбы и игр, а для меня большая терасса с прекрасным видом! Я конечно в восторге, вот что не говорите а в Киеве таких предложений мало, всегда надо искать компромиссы ну с учетом стоимости, так что синергия сити это золотая середина выходит
Олег20.01.2021 о 13:29ми в очікуванні отримання ключів уде в цьому році, майбутній новий рік будемо святкувати в своїй квартирі це точно! Київська Оболонь вже не та, тому обрали саме Ірпінь
Анюта19.01.2021 о 17:35купили квартиру ще влітку,а будинок вже здається! Раді ,що не прогадалаи з вибором
Юлія11.01.2021 о 12:34тільки дізналась, знижки продовжили до 20 січня! Я з цими святами не встигала! А тут обрадували і якраз є час обрати житло, поки карантин