ЖК «Синергия Сити» в Ирпене
Читати огляд-
3
Саня
Проходя мимо решил написать) У нас активно уже идут работы по Синергии Сити, что не может не радовать! Наконец то эти истории закончились, и я и другие инвестор...
Ціни виростуть на що? на незаконну забудову меліоративних земель чи може сусідство з КНС вашого будинку збільшить вартість ЖК Школа. Будівництво було зупинено ДАБІ, потім його поновили. ЖК Школа це афера заради швидкої наживи, кому подобається знищення природи задля будівництва курників вам неодмінно сюди, проте суди наразі тривають.
Саня20.05.2020 о 15:27Проходя мимо решил написать) У нас активно уже идут работы по Синергии Сити, что не может не радовать! Наконец то эти истории закончились, и я и другие инвесторы успокоились видя прогресс. Синергии Сити пророчат статус новой Оболони, и это действительно похоже на правду! С окна моей квартиры прекрасный вид на набережную, где уже многое сделано) да и цены выростатут 100%, уже с 30 мая анонсировали. По этому думаю про ещё одну покупку собираю деньги 💰 💰 💰 таки дела
Світлана12.05.2020 о 19:29Юлия
Добрый день. Я собираюсь приобрести квартиру в Синергия сити, и пытаюсь найти всевозможную информацию которая составила бы общую картину о застройщике. В общем ...
Я не вірю у ці всі статті на антикорі та подібних ресурсах, які втратили свою об’єктивність вже давно, а будь хто за невеликі кошти може розмістити все що завгодно. Також мене не цікавить конкуренція місцячкових бізнесменів. Я завджи вірю фактам і документам. Ми придбали квартиру з террасою в Синергії в березні цього року. Перед покупкою, я три рази була зі своїм юристом у відділі продажу. Ми вивчили всі документи дозвільні та інші, все ж це не малі гроші на кону. На даний момент синергія відкрито показала нам усе від рішень суду до дозвілу на будівниутво. Перевіривши все в інтернеті, це не так дорого коштувало, ми з’ясували, що ніяких причин для зупинки немає, і все законно. Якби не так, я би не інвестувала. Проект дуже великий, Синергія будувала подібне, однак це було декілька ЖК. А це один! Судячи з досвіду, я впевнена що у них все вийде. Я пам’ятаю як було на дніпрі подібне, але люди вже давно там живуть. Це питання часу. Однак ця нерухомість дуде в ціні сьогодні.
Юлия10.05.2020 о 18:21Добрый день. Я собираюсь приобрести квартиру в Синергия сити, и пытаюсь найти всевозможную информацию которая составила бы общую картину о застройщике. В общем в первую очередь меня волнует связь между Карплюком Владимиром и застройщиком Игорем Оверко. Не могли бы прокомментировать эту статью, а вернее фразу
“К счастью для Оверко, 212-я статья Уголовного кодекса в Украине декриминализирована. Поэтому максимум, что ему светит по квалификации ч. 3 этой статьи (неуплата налогов в особо крупных размерах) – 24 млн грн. штрафа и конфискация всего имущества, в том числе десятков записанных на нем квартир, построенных нелегально.” https://antikor.com.ua/articles/308642-igorj_overko_skoljko_detskih_sadov_on_ukral_u_hitelej_irpenja
Какая вероятность того что после выборов в Ирпене, которые должны быть 25 октября 2020 года, ситуация по поводу Синергия сити не поменяются? И вообще может ли быть такое, что новое правительство может подать иск например на документы по земле и в будующем признать что на этой территории на самом деле нельзя застраивать жилой комплекс. Были ли у каких то других ЖК такие случаи?Иван17.04.2020 о 17:23Роберт Круговых
https://youtu.be/jGsQcYy7KFc
Как он ехал 35 минут с академика до жк Синергии или вобще до Ирпеня для меня загадка) среднее время 15-20 мин., на машине быстрее. В карантин, я доезжали до Синергии 3 от Цирка за 20 минут🤣. На самом деле, то что я знаю, что у Синергии никогда не было проблем с инфраструктурой или передовыми. У нас например, очень оперативно все сделали в стиле двор парк. То есть выходишь во двор и везде зелено, разные детские площадки, деревья, красота. А коммерции полно. У нас в округе 4 супермаркета на выбор любой. Ну и куча отдельных магазинов и кафешек в доме мы не страдали никогда. Если верить Синергии, то именно Синергии Сити это город в городе, как они называют. То есть будет все что нужно. По моей практике, когда мы закончили ремонт в своей квартире была придомовой и коммерция, которую раскупили еще на этапе генплана, так что я уверен, что с этим проектом Синергия в грязь лицом не ударит, его уже называют второй Оболонью. Скажу по секрету, мы инвестировали, так наша семья немного выросла за несколько лет, будем разширятся) всем добра!😇
Евгений18.03.2020 о 15:51Да, я слышал, в сети очень много сейчас пишут, хз правда или нет, что Интергал это пирамида ( еще Сергей Нагорный об этом говорил в последних видео на блоге Ищу жилье. В Синергии, насколько я знаю очень парятся по поводу документов. Ну по факту у них есть все! А этот шум понятно что проделки конкурентов! Ведь по сути, у многих сейчас проблемы с коммуникациями, а практически у всех ЖК синергии они есть! Так и по другим вопросам! ЖК синергия сити очень интересный проект, с продуманным генпланом. Если вот мы были недавно в Броварах в Скандии, у них вроде проблем с документами не было, но!!! За 4 года построили 3 дома всего то! Как инвестор, я считаю что принял правильное решение!
Наталья12.03.2020 о 15:41Знаете, если сравнить пакет документов на ЖК Синергия Сити с пакетом документов на Академ Квартал от считающегося надёжным ИнтерГалБуда, то Синергия Сити – мега Законный комплекс! Есть все документы, а проблемы явно искусственно созданы.
ИнтерГалБуд УЖЕ построил 2 дома по 24 этажа. При этом нет ни градостроительные, ни сертификата, ни техусловий
И никто в суд, почему-то не подаёт, митинги не устраивает, в ОП это не отрицают. Мол, потом договоримся…А у Синергии Сити есть полный пакет документов, но кому-то это, видимо, не по душе…
Обидно, когда такой крутой проект не дают строить из-за придуманный причин.
Я- инвестор, и искренне надеюсь, что все решится.Юлия12.03.2020 о 15:04неплохой ЖК, по проекту очень перспективный будет, сейчас очень мониторю
думаю бльшой плюс также близость к КиевуАндрей10.03.2020 о 17:41Шановні інвестори,у зв’язку з проблемною ситуацією з ЖК,створив групу у вайбер для спілкування.
Приєднуйтесь кого цікавить та кому актуально.
https://invite.viber.com/?g=K4g1rDuAUUq4vglmjhrvB5EPmup18auTКарина11.02.2020 о 19:22Sergey Prihodko
Дане будівництво не є законним вкладаючи кошти в данний об'єкт ви ризикуєте залишить без грошей і без квартири. Забудова заплав річок заборонена законом, по дру...
Судя по документам там все в порядке. На том же луне проблем по комплексу нет, а они все тщательно проверяют. Большой комплекс – потому столько внимания. Кстати там активно уже строят школу о чем свидетельствуют фотоотчеты на сайте застройщика – это очень классно что ее строят уже сейчас.
Петр11.02.2020 о 17:57Sergey Prihodko
Дане будівництво не є законним вкладаючи кошти в данний об'єкт ви ризикуєте залишить без грошей і без квартири. Забудова заплав річок заборонена законом, по дру...
Судя вашим словам, инвестировать в недвижимость вообще не стоит, ведь сколько примеров, есть в Киеве, тот же Укрбуд. Только по Синергии с вами не соглашусь. Насколько я знаю, за 10 лет на рынке, у них нету ни одного долгостроя. Получить деньги и сбежать это не про них. Это вам не компания однодневки. Я купил у них несколько квартир за несколько лет и вполне доволен и готов инвестировать дальше.
Синергія Сіті11.02.2020 о 10:29Sergey Prihodko
Сергію, будівництво житлового комплексу законне. Є повний пакет дозвільних документів. Щодо ваших коментарів:
1) Будівництво відбувається в межах міста Ірпінь згідно затверджених містобудівних умов та обмежень: https://panel.synergy-bud.com.ua/assets/img/synergy-city/MBU_cc.pdf
2) Будівництво вібдувається на землях з відповідним для цього цільвоим призначенням “Для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку” https://panel.synergy-bud.com.ua/assets/img/synergy-city/Right_on_lots_cc.pdfБудь ласка, не вводьте людей в оману.
Дане будівництво не є законним вкладаючи кошти в данний об’єкт ви ризикуєте залишить без грошей і без квартири. Забудова заплав річок заборонена законом, по друге на даній ділянці знаходиться меліоративна система розпоряджається якою Кабінет Міністрів. Дане будівницто навіть не знаходиться в межах міста Ірпеня, тому в майбутньому черговий виконуючий обовя’зки мера Ірпеня просто скаже інвесторам: ʼʼВи обрали не правильного забудовника ми тут нідочого!!! Це не перший випадок в Ірпені коли інвесторів залишають без нічого, до цього був ЖК ʼʼБлагодатнийʼʼ. Вкладаючи гроші в об’єкт перевіряйте куди вкладаєте, щоб не повторити долю інвесторів ʼʼБлагодатногоʼʼ.
Антон04.02.2020 о 13:57Мы недавно с женой прогуливались по набережной с ребёнком, видели что школа вполне себе строиться, Синергия походу кинула туда значительные ресурсы. Я думаю что для них это будет приоритетом на этот год, ведь это не только хорошо для жителей Ирпеня, но и хорошо для потенциальных инвесторов. Думаю у Синергии Сити большое будущее, учитывая масштабы строительства и план по инфраструктуре, новая оболонь;) Ещё бы метро и рост в цене наверное составил больше 100%
Олег
Я только что прочитал новость с утра про снятие ареста с Синергии Сити!! https://synergy-bud.com.ua/ua/news/sud-znyav-aresht-z-budivnicztva-sinergiya-siti/ Вот ...
“Купил квартиру” или все же “инвестировал в строительство”? 😉
Олег21.01.2020 о 14:33Я только что прочитал новость с утра про снятие ареста с Синергии Сити!! https://synergy-bud.com.ua/ua/news/sud-znyav-aresht-z-budivnicztva-sinergiya-siti/
Вот так вот! Сняли!! Я думаю что это конец всего негатива, что писали про этот ЖК) Теперь не будет больше спекуляций на их Счёт! Поздравляю всех кто купил квартиру в Синергии Сити)Синергія Сіті21.01.2020 о 10:1316 січня 2020 року, Печерський районний суд Києва, всесторонньо розглянувши питання щодо правомірності накладення арешту та врахувавши аргументи правозахисників БГ “Синергія”, прийняв рішення зняти арешт з земельних ділянок, чим визнав законність будівництва житлового комплексу “Синергія Сіті”. Ухвала оскарженню не підлягає і вступає в дію з моменту оголошення.
Повна версія ухвали суду https://panel.synergy-bud.com.ua/assets/%D0%A3%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B0%20%D1%81%D1%83%D0%B4%D1%83.PDF
Вот нашла статью на сайте ДАБИ https://dabi.gov.ua/derzharhbudinspektsiya-zupynyla-budivelni-roboty-na-troh-rezonansnyh-ob-yektah-kyyivskoyi-oblasti/
Синергія Сіті
Анастасия, с информацией о ходе рассмотрения дела можно ознакомиться на официальном сайте https://synergy-bud.com.ua/news/novosti-iz-suda-gde-segodnya-rassmatr...
Я все же рекомендую получать информацию о рассмотрении дела на сайте ЕДРСР
Синергія Сіті06.11.2019 о 10:25Анастасия
Арест так и не сняли , за месяц второй суд был и все откладывают что то. Ожидают последующего третьего суда.. Кто какой информацией владеет?
Анастасия, с информацией о ходе рассмотрения дела можно ознакомиться на официальном сайте
https://synergy-bud.com.ua/news/novosti-iz-suda-gde-segodnya-rassmatrivali-apellyacziyu-po-arestu-zemelnogo-uchastka-pod-stroitelstvo-zhk-sinergiya-siti/Анастасия05.11.2019 о 18:55Синергія Сіті
Виктор, строители, техника, и материалы готовы к продолжению строительных работ и только ожидают отмашки. Мы работаем в правовом поле согласно законодательства ...
Арест так и не сняли , за месяц второй суд был и все откладывают что то.
Ожидают последующего третьего суда..
Кто какой информацией владеет?Поліна22.10.2019 о 17:17Елена
С чего вы взяли что в ирпене будет лучше, вы собираетесь просто поменяться на такое же место, с теми же проблемами, пробки те же, палладина это та же окружная, ...
Які проблеми з каналізацією? Тут всі комунікації центральні міська та нові? Про садочки та школи взагалі дивно читати. Хіба в Києві не ті ж самі проблеми? Вистачає садочків на всіх так? Не впевнена. Ірпінські садки приватні дешевше ніж в Києві та до них добратися простіше. Уявіть як зранку доїхати з борщагівки везти дитину на святошино в садочок) це ж просто не реально. Що стоється Файна таун і Комфорт таун хтось начебто писав про це. У мене знайома пара, працюють вдома розробляють сайти на замовлення, у них є дитина. Думаєте водять в гімназію А дитину? Ні! Возять в заторах на дарницю в школу. Кожен день! Крім того там промзона, за будинками гаражі, всюди паркінг авто, ніде прожити та стати. Були ми на перегляді в Синергії 3, там все більш продумано, дитсадок нк приватний! Парковка не всередині а зовні комплексу, і не квартирки по 25 метрів, які ми собі могли дозволити в Комфорт чи Файна, а 60+ метрів!!! Очь і вам різниця. А нам з чоловіком добиратися на роботу з Ірпеня в Київ набагато швидше виходить ніж ми знімали квартиру в Комфорт Таун, один міст Патона чого вартує.
Синергія Сіті22.10.2019 о 10:13Андрей
Доброго вечора! Сьогодні знайшов статтю,щодо заборони будівництва. Шановні інвестори Синергія Сіті,що думаєте з цього приводу,можливо хтось має якусь інформа...
Посилання на першоджерело даної новини більше недоступно. На видання Комсомольська Правда, в тому числі, подано позив за розміщення неправдивої та недостовірної інформації, відкрито судове провадження.
Даша08.10.2019 о 13:35Владислав
Да, я видел, что было написано про заморозку, но уже убрали. Скорее всего, после снятия ареста с участков, строительство пойдет полным ходом, что и говорить есл...
я думаю пане Владислав, що ви праві. Скільки арештів земельних ділянок було на борщагівці, нічого побудували і продали квартири, люди живуть нормально, це можуть буть тимчасові кознівк конкурентів, щоб зменшити продажі Синергії сіті, все ж більшість Жк, ми були в декількох, до рівня Синергії точно не дотягують, а саме ціна та якість…
Владислав04.10.2019 о 23:10Виктор
Lun.ua пишет про заморозку строительства ...
Да, я видел, что было написано про заморозку, но уже убрали. Скорее всего, после снятия ареста с участков, строительство пойдет полным ходом, что и говорить если уже по сути есть 3 дома + шоу румы! Думаю что эта ситуация – боевое крещение ЖК ахах. Если по-факту, Синергия врятли бы строила что-то, понимая что у них есть юридические риски, ведь сами подумайте построить 3 дома, это огромные затраты, а там точно не дураки сидят
Сусідка04.10.2019 о 12:05Алекс
замовна стаття, я працюю в Умх, говорю вам інсайд, замовника не знаю, чув юристи розбирались з цим питанням щоб зняти цей матеріал
А рішення Верховного Суду з приводу незаконності Генплану – це також заказуха по Вашому? Все в реєстрах і офіційно.
Синергія Сіті02.10.2019 о 11:56Виктор
Lun.ua пишет про заморозку строительства ...
Виктор, строители, техника, и материалы готовы к продолжению строительных работ и только ожидают отмашки. Мы работаем в правовом поле согласно законодательства и ожидаем снятия ареста. Строительной группой “Синергия” поданы соответствующие ходатайство и апелляция в этом направлении. У нас есть полный пакет разрешительной документации. Результаты рассмотрения будут доступны к ознакомлению в общем доступе, в том числе на нашем официальном сайте.
Олена01.10.2019 о 00:24Синергія Сіті
Андрей, строительной группой "Синергия" 19 сентября было подано ходатайство о снятии ареста. О результате рассмотрения указанного ходатайства будет размещена и...
Подруга купила тут квартиру, я ост вирішила зайти почитати що Синергія. Сіті мене вразив саме підходом місто в місті. Дійсно це реальна проблема зараз у Києві, типу все є, а ти попробуй дістанься і не втрать день та зіпсуй собі настрій. Я, як дизайнер текстилю, оформляла квартири у більшості жк в Києві, комфорт таун, файна таун, жк укрбуду, інтергалу, ьаке враження що всі вони будують і продають так типу все поруч поруч! Брехня! Все то поруч, але ж черги всюди, на всіх благ не вистачає, а аони сподіваються і далі паразитувати на існуючій інфраструктурі. Однак цим мені і спожабався Синергія, вони будуть з нуля але враховують необхідності людей це правильно.
Виктор Анатолиевич28.09.2019 о 13:10Синергія Сіті
Андрей, строительной группой "Синергия" 19 сентября было подано ходатайство о снятии ареста. О результате рассмотрения указанного ходатайства будет размещена и...
Купил, верю в Синергию! Пускай все что хочешь пишут но альтернативы по-сути нет! В Киеве уже нормально жить невозможно и теснится в маленькой квартирке, потомк что это Киев нет смысла. На мой взглчд, лучше я буду жить в большой трьошке пригорода, нежеле в мальной квартирке в старом доме прошлого века, где все трещит по швам! Смотрел ли другие варианты помимо Сити – естественно!!! Но на борщаге жесть, цены во первых выросли сильно, во вторых пустирь! До любого трц надо ехать и стоять, не важно когда едешь, для борщаги не важно час пик или нет🙈. Смотрел также Демический квартал, тоже самое, с ссылкой на то, что это еще дальше..А буча и гостомель, уже далеко. Так что по цене и предложению у синергии нет конкурентов, а впрочем каждый решает сам для себя. Живите в радость 👍
Андрій
Я телефонував в відділ продажу Синергії сіті, сказали що зараз на етапі вирішення питання з незаконним арештом, тобто його знімуть, оскільки є всі дозвільні док...
Андрій, як то кажуть – поживемо, побачимо!
Якщо ваші юристи будуть аналізувати ризиковість інвестиціїв цей ЖК, поділиться, будь ласка їх висновком, добре?Оксана Вовк27.09.2019 о 18:53Андрей
Шановні інвестори,у зв'язку з проблемною ситуацією з ЖК,створив групу у вайбер для спілкування. Приєднуйтесь кого цікавить та кому актуально. Щодо накладеного...
У забудовника, на відміну від більшості, навіть у Києві ще не разу не було проблем з документами. Покрайній мірі знаю від своїх родичів, які счастливо живуть в Ірпені уже понад 5 років. Я з дітьми часто буваю у них в гостях, ось і думаю продати свою квартиру на 1 поверсі на дарниці, яку колись придбали за 60 тисяч доларів, зараз звісно того не коштує….чому я відразу не придбала в Ірпені…в цілому буду їхати дтвитися Синергію на вихідних, відпишусь що і як…
Федор26.09.2019 о 23:45Андрей
Шановні інвестори,у зв'язку з проблемною ситуацією з ЖК,створив групу у вайбер для спілкування. Приєднуйтесь кого цікавить та кому актуально. Щодо накладеного...
так есть инфа, на официальном сайте в разделе новости, вас научить пользоваться гуглом хД?)))
Алекс26.09.2019 о 18:40Андрей
Доброго вечора! Сьогодні знайшов статтю,щодо заборони будівництва. Шановні інвестори Синергія Сіті,що думаєте з цього приводу,можливо хтось має якусь інформа...
замовна стаття, я працюю в Умх, говорю вам інсайд, замовника не знаю, чув юристи розбирались з цим питанням щоб зняти цей матеріал
Татьяна26.09.2019 о 18:35Knazna
Пройдите по активным ссылкам из статьи - там как раз конкретика. Одного того, что это пойма реки Ирпень достаточно, что бы сделать строительство очень проблемны...
якби у них були реально проблеми з доками, сумніваюсь, щоб вони будували там щось і робили шоу руми, ви уявіть витрати з їх боку!!!
Оксана26.09.2019 о 14:56Окси
Стала инвестором несколько дней назад, случайно наткнулась на статью опубликованную "Акцентом", перечитала ее несколько раз, пока не увидела никакой конкретики,...
Дозвільні документи у них є, я думаю все буде добре, просто комусь заважає Синергія сіті
Артур26.09.2019 о 14:01Синергія Сіті
Экология конечно вопрос важный, но все забыли наверное, когда строилась русановка в Киеве, все было точно также, мол урон по экологии, уничтожит эко среду и тп., но факту ничего подобного не случилось, а наоборот, в Киеве появилась неплохая набережная, мы часто там гуляли на выходных, отдыхаем с друзьями на шашлыках. На мой взгляд в Ирпене та же ситуация, не понимаю некоторых активистов и местных жителей, разве вы не хотите вместо болота иметь набережную, где на выходных можно культурно отдохнуть? За годы независимости, как я прочитал из карты Украины исчезло более 1000 рек, потому что никто ничего не делал и не давали! Аналогичная ситуация может быть и тут, а думаю стоит дать Синергии дать шанс! Планирую ли я покупать квартиру там, скорее да чем нет, но рассматриваю вариант под бизнес)
Андрій26.09.2019 о 10:46Я телефонував в відділ продажу Синергії сіті, сказали що зараз на етапі вирішення питання з незаконним арештом, тобто його знімуть, оскільки є всі дозвільні документи. Поживемо побачимо, однак я більш схильний вірити в те, що це конкуренти. А більше реально нікому бажати Синергії зла, оскільки, пл-суті Синергія сіті один із найбільш цікавих проектів для інвестування. Моя компанія, в якій я працює, розглядає можливість розміщення там свого відділення…а у нас працює цілий відділ юристів, тому я не думаю що там все погано як то пишуть.
Александр25.09.2019 о 23:15Тетяна
Це правда, арешт накладений.Зайдіть на lun.ua, там все зазначено.
На самом деле Син пишут что подали ходатайство, думаю отменят арест, все же суд действовал немного странно, я думаю что это пушка была, чтобы разогнать инвесторов) да-да я приверженец мирового заговора;)
Синергія Сіті25.09.2019 о 09:45Андрей
Андрей, строительной группой “Синергия” 19 сентября было подано ходатайство о снятии ареста. О результате рассмотрения указанного ходатайства будет размещена информация на нашем официальном сайте.
По проекту есть полный пакет разрешительной документации, который размещен на сайте проекта в открытом доступе.Синергія Сіті25.09.2019 о 09:34Эдуард
https://delo.ua/business/sud-arestoval-zemlju-pod-zhk-sinergija-siti-v-ir-358117/
Эдуард, рекомендуем ознакомиться с официальными комментариями строительной группы “Синергия” по данной ситуации – было подано ходатайство о снятии ареста. Более детально https://synergy-bud.com.ua/news/comment-on-the-arrest-of-the-land/
Андрей18.09.2019 о 22:22Шановні інвестори,у зв’язку з проблемною ситуацією з ЖК,створив групу у вайбер для спілкування.
Приєднуйтесь кого цікавить та кому актуально.
Щодо накладеного арешту інформації від забудовника поки немає.https://invite.viber.com/?g=K4g1rDuAUUoaJBpwPQbnU40Ngwy6OqKv
Эдуард18.09.2019 о 21:52Окси
У кого то есть новости по Синергии сити?
Я пока тоже не знаю что делать, так как сам являюсь инвестором. Смотрел на лун, там тоже указано что земля находится под арестом
Окси18.09.2019 о 20:10Тетяна
И что делать инвесторам?
Тетяна18.09.2019 о 20:02Це правда, арешт накладений.Зайдіть на lun.ua, там все зазначено.
Тетяна18.09.2019 о 19:36Эдуард
Меня интересует правда ли это
Эдуард18.09.2019 о 18:31Эдуард
https://delo.ua/business/sud-arestoval-zemlju-pod-zhk-sinergija-siti-v-ir-358117/
Меня интересует правда ли это