ЖК «Столичные каштаны» на ул. Якуба Коласа
Читати огляд-
Владислав16.09.2015 о 00:41
Ірина Романова
Владислав, вдалого завершення будівництва та найскорішого заселення у власну квартиру! А щодо Ваших втрат на обмінному курсі, не переймайтесь! Як кажуть в анало...
Забув повідомити ще одну важливу річ. Не знаю чия це ініціатива, але зараз вулицю Тулузи (рух якою, до речі, не такий вже активний, а сама вона досить затишна) генерально ремонтують. Роблять нові тротуари, замінюють бордюри, оновлюють газони, повністью перекладають асфальт. До кінця місяця ремонт всієї вулиці мають закінчити. Сьогодні копали глибоку траншею для якогось кабелю до комплексу.
Владислав14.09.2015 о 17:16Ірина Романова
Владислав, вдалого завершення будівництва та найскорішого заселення у власну квартиру! А щодо Ваших втрат на обмінному курсі, не переймайтесь! Як кажуть в анало...
Дякую 🙂 Сподіваюся, що про втрати я скоро забуду, як це завжди і було. Так чи інакше, тепер моя квартира коштує набагато дорожче, а обійшлася досить таки дешево. А після здачі взагалі плюс буде нормальний.
Владислав
Ще ніяк, бо очікую здачі будинку, десь у жовтні. Хотів ще зазначити, що будинок обшитий базальтовою ватою, а не традиційною мінеральною, як це роблять інші, що ...
Владислав, вдалого завершення будівництва та найскорішого заселення у власну квартиру!
А щодо Ваших втрат на обмінному курсі, не переймайтесь! Як кажуть в аналогічних випадках деякі мої знайомі – дякувати Богу, що взяв грошима 🙂Владислав13.09.2015 о 15:16Ірина Романова
Владислав, мои поздравления! Рассказывайте, как живется в комплексе?
Ще ніяк, бо очікую здачі будинку, десь у жовтні. Хотів ще зазначити, що будинок обшитий базальтовою ватою, а не традиційною мінеральною, як це роблять інші, що набагато краще. Вона ж і у міжквартирних перегородках. Житися буде добре, я впевнений. Таке місце ще треба пошукати, бо дістатися до нього або з нього можна з багатьох боків – куди хочеш, туди і їдь. А до метро 41 тролейбус доїде хвилин за 10-15. До того ж його можна відстежувати онлайн на сайті eway.in.ua/ua через GPS і вийти до зупинки як раз тоді, коли він під’їде. Ходить він дуже часто. Для паркування, гадаю, вистачить місця навколо. Та у мене і гараж недалеко. Мене особисто якість будівництва дуже потішила. Задоволений я, одним словом. Трохи досі бентежить, що квартира у 80 кв.м могла обійтися мені ще тис. на 5-8 доларів дешевше 🙂 Я просто трохи невдало поміняв валюту, не в той день. Якби зробив це за день до розрахунку, то квартира коштувала б мені десь біля 50 тис.
Владислав
А я вже там маю квартиру. Зробив легке перепланування, яке мені спочатку накреслили та затвердили в проектному інституті СБУ, і тепер маю трикімнатну квартиру з...
Владислав, мои поздравления! Рассказывайте, как живется в комплексе?
Владислав12.09.2015 о 23:54А я вже там маю квартиру. Зробив легке перепланування, яке мені спочатку накреслили та затвердили в проектному інституті СБУ, і тепер маю трикімнатну квартиру замість двокімнатної. Я шалено задоволений цією покупкою. Ну і метр мені обійшовся за ціною 14.400 🙂
Анонимный09.06.2015 о 16:20Добрый день, скажите пожалуйста, где можно оставить заявку на "пристрелку" ЖК? а именно – Жк Синергия, г. Ирпень.
На сайте застройщика цены стартуют с 1к. квартиры от 30 м2
от 300 тыс. грн, что наводит на некоторые подозрения, особенно, с нынешним-то курсом доллара. Насколько я знаю, в Ирпене довольно неплохая инфраструктура, однако даже в самые светлые времена квартира за 13.200 долларов – настораживает. Не могли бы Вы проанализировать данную компанию – весьма интересно, в чем подвох притаился?Анонимный
Про автостоянку совсем опечалили, там ведь и уличной стоянки не предусмотрено особо, а потом все будут ругать водителей, паркующихся где придется. Живу рядом и ...
На этом объекте сроки уже переносили, посмотрим успеют ли в этот раз уложиться в них.
Насчет места, парковки и перспективы "апгрейда" фасада – согласна, мне тоже понравилось расположение комплекса и расстроило отсутствие паркинга.Анонимный03.06.2015 о 07:49Про автостоянку совсем опечалили, там ведь и уличной стоянки не предусмотрено особо, а потом все будут ругать водителей, паркующихся где придется. Живу рядом и наблюдаю за стройкой, поэтому не верю в сроки которые озвучивают в отделе продаж. По домам работают очень медленно, такое впечатление, что на все инвестируемые деньги достраивают офисный центр. За последние 3 довольно теплых месяца фасад изменился процентов на 15.
Тоже присматривались к этому ЖК, поскольку место очень нравится, в ноябре и декабре цена метра была от 15800 при курсе доллара 16-18. В итоге инвестировали в другой дом, важными факторами были отсутствие проекта на остекление балконов (стеклить будут как попало и незаконно), отсутствие уличной парковки и скорость строительства.Анонимный
Ирина, у вас в тексте опечатка - указан 1012 год.По стоимости - из того, что видела у них на сайте, то до акции было около 19 600-19 700
Спасибо за информацию! Опечатку исправила 🙂
Анонимный31.05.2015 о 22:36Ирина, у вас в тексте опечатка – указан 1012 год.
По стоимости – из того, что видела у них на сайте, то до акции было около 19 600-19 700Я уже говорила о том, что с появлением новых жилых комплексов, статус Борщаговки постепенно трансформируется из «рабочей окраины» во вполне себе «приличный район». Об этом мне уже несколько лет кряду твердят друзья, живущие в этом районе, да и сама я убедилась, что Борщаговка меняется к лучшему во время визита в ЖК «Парковый». А визит в ЖК «Столичные Каштаны» подтвердил мое впечатление.
Продолжение читайте в моём обзоре ЖК «Столичные каштаны» на ул. Якуба Коласа