ЖК City Park в Ирпене (короткий обзор)
Читати огляд-
5Антон07.12.2020 о 14:44
Ще раз переконався, що Сіті парк правильний вибір у всьому, ймовірно найкращий в Ірпені! Фактично центр міста, поруч центральний парк,і пряма дорога в Київ. Магазин в домі., місткий паркінг,якщо хочеться береш велосипед і йдеш в центральний парк! В цілому живи та насолоджуйся)
БГ Синергія25.11.2020 о 14:33Чорна п’ятниця в Синергії – реальні знижки до 60 000 грн!
Тільки до 30 листопада: зекономте до 60 000 грн на купівлі будь-якої квартири.Запускаємо акцію до Чорної П’ятниці!
Отримайте знижку в 3% (або до 60 000 грн від вартості квартири), при купівлі будь-якої квартири за 100% оплату, або в розстрочку з першим внеском від 50%
Отримайте приємну знижку 1% на будь-яку квартиру в розстрочку з першим внеском до 50%.
Додаткові знижки до 3% (або 4000 грн) також діють на купівлю комори!
Акція діє тільки до 30 листопада включно, тож скоріше залишайте заявку. А кожен, хто завітає на перегляд квартир на цих вихідних, додатково отримає приємні подарунки від Синергії! Чекаємо на вас в Ірпені!
Вложения:
Ілона23.11.2020 о 12:04хороша локація біля парку, вже і АТБ відкрили. Впринципі постарались, єдине що квартру малу взяли, думаю в майбутньому придбати більшу в 2-й черзі
Инна09.11.2020 о 11:08Дарья
Анна, мы из 4 дома подскажите вы не из 1 случайно,что у вас по отоплению? И что вы думаете за коммерческий тариф на свет?
в пятницу дали тепло, по тарифу знаю,что будет ниже уже з декабря
Дарья06.11.2020 о 19:27Анюта
Шось ми живемо в одному будинку і навіть сусідів не знаю, може давайте створимо власний чат мешканців у вайбері чи телеграмі байдуже,
Анна, мы из 4 дома подскажите вы не из 1 случайно,что у вас по отоплению? И что вы думаете за коммерческий тариф на свет?
Саша04.11.2020 о 19:56Смотрю перспективный район, уже многие заселились да и округа вокруг этого жк развивается, есть мысли сделать небольшой каворкинг возле парка, думаю должно быть актуально… кто то уже работал с Синергией? Что посоветуйте, как выгоднее покупать у них или брать в оренду помещение ?
Наталія16.10.2020 о 10:03Біля Центрального парку нерухомість, дуже росте в ціні, на старті та зараз вже після сдачі більше 30%! Сама здивувалася! Жалкую що ще одну квартиру не купили…думаємо брати точно в сіті парку 2 квартиру, як тільки з’явиться можливість!!
Євгеній
Так нічого, нормальний жк, читав про нього, думаю поїхати подивитись. Це один із варіантів. Для мене важлива відстань, тому що працюю в Києві
Евгене, як подивитесь, діліться враженнями!
Євгеній08.10.2020 о 11:55Так нічого, нормальний жк, читав про нього, думаю поїхати подивитись. Це один із варіантів. Для мене важлива відстань, тому що працюю в Києві
Закінчуємо ремонт, вже квартира відчувається домом:))) особливо радує вид на парк, та зранку там можна побігати, покатитись на велисопеді, поруч всі магазини та кафе, і навіть спорт центр вже відкривають) до школи нам недалеко, і відразу пряма дорога до Києва:)) ми дуде задоволені, мабудь це найправильніше рішення в нашому житті переїхати з Києва до Ірпеня в Сіті Парк
Катя17.09.2020 о 10:56Аліна
Вроча тільки дізналась про другу секцію! Будемо їхати дивитись дуже хочемо з видом на річку!
Вона мабуть про синергію сіті, я їх також часто плутаю, ми теж обирали між цими двома ЖК, але центральний парк Ірпеня підкупив більше)
Аліна15.09.2020 о 16:25Вроча тільки дізналась про другу секцію! Будемо їхати дивитись дуже хочемо з видом на річку!
Анюта08.09.2020 о 13:55Шось ми живемо в одному будинку і навіть сусідів не знаю, може давайте створимо власний чат мешканців у вайбері чи телеграмі байдуже,
Dmitry
Давайте ваш номер, я вас додам
Доброго дня! Можете додати в групу інвесторів у вайбері? Дуже вдячний 0633289405
Макс21.07.2020 о 16:21Микола
Доброго дня! Підкажіть чи є взагалі група/чат інвесторів Сіті Парк? Дадавно намагаюсь в нього потрапити.
Ну меня добавил в группу в вайбер и телеграм мой менеджер, который вел нас по покупке и оформлению квартиры) попросите своего, пусть вас добавит, делов то) А по комплексу скажу, что можете нас поздравить, мы закончили ремонт своей однушки) Сделали студию в стиле лофт, пока нас двое, по-этому это лучшее решение и много пространства) Синергией довольны, сделали все как обещали! Но не могу не отметить придомовую))) так наверное делают в самых дорогих жк, очень зелено, а ещё большой плюс площадка для баскетбола, люблю побросать мяч) все что хотел сказал) всем хорошего дня)
Анна21.07.2020 о 11:47Микола
Доброго дня! Підкажіть чи є взагалі група/чат інвесторів Сіті Парк? Дадавно намагаюсь в нього потрапити.
Меня тоже очень интересует этот вопрос, уже почти месяц жду что добавят и все никак
Микола13.07.2020 о 10:02Доброго дня! Підкажіть чи є взагалі група/чат інвесторів Сіті Парк? Дадавно намагаюсь в нього потрапити.
Доброго дня, хто може додати в групу інвесторів у вайбері? Дуже вдячний 0689589709
БГ Синергія09.06.2020 о 15:10БГ Синергія09.06.2020 о 15:09Галина
Нас в переїзді в Ірпінь все влаштовувало, було питання лише в жилому комплексі, а їх тут навалом, те що прочитали у вас да і в інтернеті та на Лун, більше всьог...
Дякуємо,що обрали нас. Бажаємого дуже легкого реомнту та швидкого переїзду у власну квартиру.
БГ Синергія09.06.2020 о 15:08Иванка
Можете нас поздравить, инвесторов Сити парка, дом уже з доками! На очереди получения ключей😉 Уже хочется побыстрее ворватся на ремонт! Еще раз убеждаюсь в том, ...
Дякуємо,що обрали нас!
Бажаємо легкого ремонту та швидкого переїзду.БГ Синергія09.06.2020 о 15:05Владимир
Всем привет) решили поделиться своим небольшим но опытом) мы сами из Конотопа, решили инвестировать в недвижимость, так как Киев пока непонятный в этом плане, в...
Доброго дня.
Дякуємо,що обрали нас та за Ваш відгук.
Друга черга ЖК “City Park” в продажу.
Бажаєте підібрати варіант?БГ Синергія09.06.2020 о 14:54Екатерина Калиниченко
Добрый день, присматриваем квартиру в Ирпень. Понравился ЖК Сити Парк. Уважаемые инвесторы подскажите оформлены ли права собственности? В отделе продаж обещают ...
Доброго дня.
Всі питання по оформленню квартири Ви можете уточнити в нашому Відділі сервісу: 0931702370
Перша черга ЖК “City Park” вже здана , можна отримувати ключі та заходити на ремонт.
Вся документація тут: https://city-park.com.ua/documentation/БГ Синергія09.06.2020 о 14:50Марія
Ми також обрали Сіті Парк і не шкодуємо, скор дійсно зможемо заходити на ремонт, роботи активно ведуться, з потеплінням думаю ще більш прискоряться
Доброго дня.
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
Бажаємо легкого та швидкого ремонту!БГ Синергія09.06.2020 о 14:49Даша
Карантин конечно не помеха купить жилье! Мы на прошлой недели, увидели, что у Синергии действует скидка на покупку на время карантина. Давно хотели купить тут к...
Доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук та вибір!
Раді, що Вам сподобалось онлайн-придбання квартири. Це дійсно дуже важлива практика і для нас в умовах карантину.БГ Синергія09.06.2020 о 14:47Андрей
Так же ш в Сити Парк уже квартиры с документами, а дома были сданные в эксплуатацию, поправьте меня если не прав, в чем риск готового жилья?) Мы тоже у них поку...
Доброго дня.
Так, будинок вже зданий та можна заходити на ремонт.
Вся документація за посиланням: https://city-park.com.ua/documentation/БГ Синергія09.06.2020 о 14:45Костя
ура уже получил ключи от квартиры))
Дякуємо за Ваш відгук!
Вітаємо з отриманням ключів, бажаємо легкого ремонту та швидкого заселення!БГ Синергія09.06.2020 о 14:44Богдан
Ура до мене дійшла черга, вчора отримав ключі, все оформили! Насправді це подія! Нервував, очікував, критикував їх, однак все закінчилось хеппі ендом, говорять ...
Богдане, дякуємо за Ваш вибір!
Та щиро вітаємо з отриманням ключів, бажаємо легкого ремонту та швидкого заселення!Богдан
Ура до мене дійшла черга, вчора отримав ключі, все оформили! Насправді це подія! Нервував, очікував, критикував їх, однак все закінчилось хеппі ендом, говорять ...
Богдане, щиро вітаю! Документи на квартиру, сподіваюсь, ви теж отримали?
Богдан03.06.2020 о 19:11Ура до мене дійшла черга, вчора отримав ключі, все оформили! Насправді це подія! Нервував, очікував, критикував їх, однак все закінчилось хеппі ендом, говорять якби не карантин, тоді б видали ще раніше
Костя
ура уже получил ключи от квартиры))
Костя, мои поздравление инвесторам и застройщику!
Андрей10.04.2020 о 16:51Ірина Романова
Даша, обращу Ваше внимание на тот факт, что Вы, судя по всему, купили не жилье, а обещание застройщика построить его для вас. Это несколько разные вещи:)
Так же ш в Сити Парк уже квартиры с документами, а дома были сданные в эксплуатацию, поправьте меня если не прав, в чем риск готового жилья?) Мы тоже у них покупали, правда до карантина
ARTUR09.04.2020 о 22:26Добрый день .добавте пожалуйста в группу инвесторов в Вайбере +380663951310
Даша
Карантин конечно не помеха купить жилье! Мы на прошлой недели, увидели, что у Синергии действует скидка на покупку на время карантина. Давно хотели купить тут к...
Даша, обращу Ваше внимание на тот факт, что Вы, судя по всему, купили не жилье, а обещание застройщика построить его для вас. Это несколько разные вещи:)
Даша31.03.2020 о 12:32Карантин конечно не помеха купить жилье! Мы на прошлой недели, увидели, что у Синергии действует скидка на покупку на время карантина. Давно хотели купить тут квартиру, в итоге после многочисленных семейных совещаний решились, как говорится лучше поздно чем никогда, и даже в период карантина! Проводили все онлайн, удивительно, что этот карантин стимулировать все делать онлайн, даже квартиру купить можно! Боялись комиссий конечно, ведь сумма не маленькая, но спасибо Синергии, они все оплатили! Так, что в онлайне покупать можно, даже выгодно! Надеюсь эта практика, на всякий, у них сохранится и после карантина!) Всем добра и 36.6!
Сергей13.03.2020 о 21:47Добрый день! Добавьте пожалуйста в групу инвесторов в вайбер 0505086498
Лариса02.03.2020 о 00:25Добавьте , пожалуйста, в группу инвесторов в Вайбер. 0970199071
Марія25.02.2020 о 14:02Екатерина Калиниченко
Добрый день, присматриваем квартиру в Ирпень. Понравился ЖК Сити Парк. Уважаемые инвесторы подскажите оформлены ли права собственности? В отделе продаж обещают ...
Ми також обрали Сіті Парк і не шкодуємо, скор дійсно зможемо заходити на ремонт, роботи активно ведуться, з потеплінням думаю ще більш прискоряться
Добрый день, присматриваем квартиру в Ирпень. Понравился ЖК Сити Парк. Уважаемые инвесторы подскажите оформлены ли права собственности? В отделе продаж обещают пустить на ремонт в марте максимум середина апреля? Настораживает, реальны ли заявленные сроки?
Олександр
Я ось нещодавно був у відділі продажу, як раз переглянув Сіті Парк, в 1 черзі ціни пішли вверх та мало чого залишилось! Мені повідомили, що є можливість інвесту...
Олександре, щодо іпотеки, то наші можновладці запевняють, що вона ось-ось “запрацює”! Подивимось, як воно буде насправді
Світлана12.02.2020 о 11:16Доброго дня! Додайте і мене до групи у чаті, будь-ласка) +380937035988
Світлана12.02.2020 о 11:13Доброго дня! Додайте і мене до групи у вайбері, будь-ласка) +380937035988
Микола10.02.2020 о 20:15Добрий вечір! Чи можете добавити мене в чат інвесторів? Я так зрозумів,
що є такий. +380632131296