ЖК Greenландия в Глевахе
Читати огляд-
3Антон30.10.2020 о 13:12
Ромчик@
Вже навіть крану не має((( печалька для тих хто вклав гроші!!!
вже два крана забрали?
Сергій29.10.2020 о 12:15Ольга
Будівництво там завмерло, а це,дуже прикро!!Багато хто б хотів там купувати квартиру,але якщо забудовник не надійний,для чого втрачати свої кошти.Будівництво та...
решили стать деньжат заработать, Они диллетанты в бизнесе строительства, нет ни активов, ни фондов, ни менеджмента, Рассчитывают построить на деньгах инвесторов. Денег у них нет. не вздумайте вкладывать даже если и запустят когда -то, там полно вопросов и ни одного ответа, зато квадратные метры распределили между собой, посмотрите декларации собственников.Поделили не убитого зверя
Сергій29.10.2020 о 12:03Ромчик@
Так, недавно знову були проїздом. Все без змін.
красавцы..строят “агонь” три года прошло)))) покупаем квартиры))) где инвестора)))
Ромчик@26.10.2020 о 22:31Вже навіть крану не має((( печалька для тих хто вклав гроші!!!
Ольга26.10.2020 о 17:20Будівництво там завмерло, а це,дуже прикро!!Багато хто б хотів там купувати квартиру,але якщо забудовник не надійний,для чого втрачати свої кошти.Будівництво там стоїть, а це означає, у забудовника проблеми.
Ольга26.10.2020 о 17:10А що страпилось?Будівництво завмерло, чого ??? Де ті язикаті особи, які відгавкувались на всі сторони,на предмет того, що це будівництво фейкове??Там ніхто нічого не робить, будівництво завмерло на 5 чи 6 поверсі(досконало не зрозуміло).
Лена20.07.2020 о 15:17Ирина
Стоит стройка?
так гроші несіть, тоді буде рости, а так за для кого будувати)))))))
Ромчик@20.07.2020 о 09:32Ирина
Стоит стройка?
Так, недавно знову були проїздом. Все без змін.
Ирина16.07.2020 о 21:18Ромчик@
Ну що захисники грінландії, як там поверхи ростуть. Другий квартал якого року, маєте отримати ключі?))))))
Стоит стройка?
Ромчик@02.06.2020 о 13:39Ну що захисники грінландії, як там поверхи ростуть. Другий квартал якого року, маєте отримати ключі?))))))
Иванночка@17.03.2020 о 22:51Сергій
Іванко, ну чого Ви розповсюджуєте усіляку біліберду? Сплутали проекти чи на карантині сумно? всі починають з котловану ))а на доміку нічого подібного немає. І п...
Я добре знаю, бо бачила у Міста Мрій котлован і сваї. А попередній коментар прочитайте уважніше, коли був 4й поверх, коли 5й і коли 6 незакінчений. Майже щодня там проїжаю і бачу активність будівництва!! І дамочкою можете на кухні називати, хто біля Вас поруч.
Сергій17.03.2020 о 21:08Іванко, ну чого Ви розповсюджуєте усіляку біліберду? Сплутали проекти чи на карантині сумно? всі починають з котловану ))а на доміку нічого подібного немає. І при чому 4 поверхи, якщо ви 2 тижні назад писали, що є 5, шось ви плутаєтесь дамочко!!! Мабуть підтримаю Катерину, якась ви странно неспокійна.
Иванночка@17.03.2020 о 19:31Сергій
А будівництво йде, як би не гомоніли »добрі люди». Шостий поверх майже готовий, і не за рік, як тут пишуть, хоча б подивіться іх фото звіти, коли вони фундамент...
Не забувайте, що вони почали будівництво із готовим котлованом, видно зі сайту домік там скидали фото ще минулого року, то було 4 поверхи, а тепер так гордо пишете , що вже готовий майже 6. Це прогрес звичайно!!!
Сергій17.03.2020 о 11:49А будівництво йде, як би не гомоніли »добрі люди». Шостий поверх майже готовий, і не за рік, як тут пишуть, хоча б подивіться іх фото звіти, коли вони фундамент залили і дозвіл коли получили
Віктор14.03.2020 о 09:13Ой, ой, ой, скільки капсу… Боялися, що Ваш дуже важливий коментар ні про що загубиться? Чи хотіли показати свою значимість й обізнаність? Пфф, не хочете – не купуйте, чого так переживати за тих, хто придбав або планує придбати нормальну квартиру в нормальному об’єкті. З Войцеховським працювала безліч людей. Сотні менеджерів із відділів продажів розбрелися Києвом – і всі вони тепер працюють у Ваших «надійних забудовників». Увагу привернули, багато літерок та ще й капсом наваяли, а нічого конкретного.
Елена12.03.2020 о 14:55Ирэна, вы уже определитесь Мисто мрий или Войцеховский?а может все таки Укрбуд или вообще Элитацентр?))))) а раз вы такая осведомленная, должны знать , что Войцеховский захватывал земли и без разрешений начинал строить))а у этого проекта как раз все в порядке!мне Ваш экстаз совсем не понятен, очень похоже на что-то личное, может вам скидку не дали??))) или наоборот, пусть вам премию выпишут, смахивает на гнев конкурентов.хотя как по мне, у Гринландии и конкурентов по месту нет.
ирэна10.03.2020 о 17:02ирэна
які боти...я також думала вкласти але після таких темпів за рік 4 поверхи. ВИ ПОДИВІТЬСЯ ЯК БУДУЮТЬ НАДІЙНІ ЗАБУДОВНИКИ..НЕ ТІЛЬКИ НА КОШТАХ ІНВЕСТОРІВ АЛЕ НА ...
https://clarity-project.info/edr/38214715
ІНВЕСТОРИ ЯКІ ЩЕ ХОЧУТЬ ВЛОЖИТИСЯ ЗАЙДІТЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ ТА ПОДИВІТСЯ ФІО СПІВПАДАЮТЬ З ЗАСНОВНИКАМИ ГРІЛАНДІЇ
ирэна10.03.2020 о 16:24які боти…я також думала вкласти але після таких темпів за рік 4 поверхи.
ВИ ПОДИВІТЬСЯ ЯК БУДУЮТЬ НАДІЙНІ ЗАБУДОВНИКИ..НЕ ТІЛЬКИ НА КОШТАХ ІНВЕСТОРІВ АЛЕ НА СВОЇХ ФОНДАХ ІНВЕСТУВАННЯ….БУДІВНИЦТВО НЕ ПОВИННО ЗУПИНЯТИСЯ ЯКЩО ІНВЕСТОРИ НЕ ЗАХОДЯТ…ВОНИ ПРИДИВЛЯЮТЬСЯ
ПОДИВІТЬСЯ ЩО СТАЛО З УКРБУДОМ
А ГРЕНЛАДІЯ ВИ ЗВІДКИ ЩО ВИ ПОБУДУВАЛИ…ТО ФЕЙК ЩО НА ВАШОМУ САЙТІ ЩО ПОБУДУВАЛИ
ВАС НЕ БУЛО В БУДІВНИЦТВІ І ВЛАСНИКІВ ТАКОЖ КОЛИ БУДИНКИ ПРО ЯКІ ВИ НАПИСАЛИ НА САЙТІ
А ЩЕ :ЩО СКАЖЕТЕ ПРО вОЛОШИНА
ЧИ ВИ ДУМАЕТЕ ЛЮДИ ДУРНІ НЕ МОЖУТЬ ВІДКРИТИ ІНЕТ ТА ПОЧТИТА ХТО АДВОКАТ ВОЙЦЕХОВСЬКОГО!!!
Я ВЖЕ МОВЧУ ПРО КІДАЛОВО “МІСТО МРІЙ” ТІЖ САМІ ЛЮДИ СТОЯТЬ ЗА ГРІНЛАНДІЕЮ
АЛЕ В НАШІЙ КРАЇНІ СКІЛЬКЕ ЛЮДЕЙ НЕ ІНФОРМУЙ ВСЕ ОДНО ВКЛАДУЮТЬ КОШТИ В НОВІЧКОВ ЯКІ ЗАХОТІЛИ ГРОШЕЙ ЗАРОБИТИ А ВБУДІВНИЦТВІ НУЛЬ
ПОЧНЕТЕ БУДІВНИЦТВО БЕЗПЕРЕБІЙНЕ ТА В СТРОКИ В РЕАЛЬНІ ВПИШИТЕСЬ ТОДІ БУДЕМО КУПУВАТИ!!!Иванночка@06.03.2020 о 07:40Катерина
Ще раз запитаю. РЕАЛЬНА ОСОБО, якщо вас не влаштовує цей забудовник, ЩО ВИ ТУТ РОБИТЕ??😂можете не відповідати, всі і так все розуміють!
Те саме що і ви тут робите!!! Всі розуміють будівництво йде повільними темпами, от і цікавить всіх що до і до чого!!! Я кажу те що бачу і буду відповідати всім хто запитує. Поговоримо з вами в 2 кварталі 2020 року, коли будете жити у квартирі ЖК greenlandia.
Катерина05.03.2020 о 21:40Ще раз запитаю. РЕАЛЬНА ОСОБО, якщо вас не влаштовує цей забудовник, ЩО ВИ ТУТ РОБИТЕ??😂можете не відповідати, всі і так все розуміють!
Иванночка@04.03.2020 о 18:03Катерина
Ого! Не очікувала на таку швидку реакцію, підтвердження того що я була права з приводу ботів😅 Цікаво, що тут роблять особи, яких не влаштовує хід будівництва і ...
Я не БОТ, а реальна особа, яка колись була зацікавлена в купівлі квартири. Але забудовник не налаштований на результат. Чи можливо у вас є аргумент, що є активне будівництво? Сьогодні 4.03 була поруч, є повних 5 поверхів і дві чи три стіни 6го поверху.
Катерина04.03.2020 о 17:35Ого! Не очікувала на таку швидку реакцію, підтвердження того що я була права з приводу ботів😅
Цікаво, що тут роблять особи, яких не влаштовує хід будівництва і сам проект?Иванночка@03.03.2020 о 15:16Робіт не видно, все без змін. Але є 4.5 поверхи. У папєредніков і такого не було. Тому для цього забудовника це прогрес, може якщо зміниться ще пару разів назвп і колір реклам то і 10 поверх зявиться!
Ольга03.03.2020 о 14:13Боты не боты,а строительства не видно.В отдел продаж с юристом,можно зайти только тогда,когда видно что работы строительные идут,а когда никого не видно на стройке,какой смысл посещения отдела продаж?
Катерина03.03.2020 о 11:16Читаю ці коментарі і розумію, що пишуть їх боти, або конкуренти. Людина, як зацікавлена прийде у відділ продажу з юристами і задасть всі питання (як це зробила я), а ті кому не цікавий проект часу на подібні коментарі не витрачатимуть.
Сергій01.03.2020 о 09:2229.02.2020
Ошибки загрузки:
- trim.580AE594-8D38-41B0-AB01-4D3ECC6881B0.MOV: Файл превышает допустимый размер файла.
Ольга21.02.2020 о 18:07А действительно,написано сдача первого дома 2кв.2020года,сейчас заканчивается февраль 2020года,это что,за 4 месяца выгонят и подключат к комуникациям дом,если там стройка застряла на недостроеном 5 этаже??Частенько там проезжаем,не видим ни движения на стройке ни самих строителей,хотя погода как раз позволяет проводить строительные работы.
ирэна17.02.2020 о 11:05уже март на носу , а Гренландии 4 этажа , на стройке тишина.,строители разбежались, видимо инвестора деньги не несут. Собственных финансов не хватает. Строят по схеме Войцеховского.
Очень мне напоминает стройку ЖК Шулявский- 4 год строят,Господина Бухарина детище)
Гренландия детище , друзей Войцеховского
Обратите внимание на ФИО Засновника- адвокат господина Войцеховского или совпадение?Ольга
И еще,там же учатся летать на военных сверх звуковых самолетах курсанты Васильковского летного училища.У нас там дача на Глеваха-3,то я вам хочу сказать,что ког...
Ольга. Курсантов как и училища нет. Есть учебка но это другая история. Летают военные, да.
Ника26.01.2020 о 10:44Ольга
И еще,там же учатся летать на военных сверх звуковых самолетах курсанты Васильковского летного училища.У нас там дача на Глеваха-3,то я вам хочу сказать,что ког...
Я тоже живу в Глевахе всю жизнь. Могу сказать что этот вариант жилья для тех, кому важно быстрее добраться из пункта А в пункт В и желательно удобными способами. В том же Киеве ни тише. Там слышно метро, машины и тоже летают самолёты на Жуляны через жилые масивы. На счёт учебных самолётов – пару раз слышали что летом, для меня это не проблема
Ольга08.01.2020 о 16:21И еще,там же учатся летать на военных сверх звуковых самолетах курсанты Васильковского летного училища.У нас там дача на Глеваха-3,то я вам хочу сказать,что когда на выходные они летают,у нашей 5-летней внучки такой страх и испуг,что ее после этого аж трясет,успокоить не можем долго.
А я представляю что там будет в будние дни,шум постоянный от трассы,железной дороги и аеродрома.Зоряна24.12.2019 о 14:59olga
Меня беспокоит шум,который будет круглые сутки как от трассы(по три полосы по обе стороны) и конечно железная дорога,с товарными,пассажирскими поездами и електр...
Задавала этот вопрос в отделе продаж. Планируют совместно с автодором устанавливать специальные панели.
olga12.12.2019 о 12:00Меня беспокоит шум,который будет круглые сутки как от трассы(по три полосы по обе стороны) и конечно железная дорога,с товарными,пассажирскими поездами и електрички.Предполагается на далее ограждение от трассы,как к примеру по трассе Киев-Житомир?
Руслан05.11.2019 о 19:42Далековато конечно от Киева. Но по моему опыту трасса пустая, за исключением пятницы вечера, потому на данный момент неплохой вариант доступного жилья, буду рассматривать. Те же Бучу и Вишневое застроили так, что из-за постоянных пробок по реальным отзывам добираться в итоге дольше чем с Глевахи. При том цены выше.
Елена31.10.2019 о 18:07Мы были первый раз в начале сентября, и сегодня утром заехали, уже третий этаж строя, а в сентябре не было видно ничего. Динамика хорошая. Тоже доки проверили, вопросов нет, надо организовать отдельный форум для будущих соседей))
Иван19.10.2019 о 11:49Были в отделе продаж. Смотрели стройку, дом растет. Доки показовали нам менеджеры, вроде все ок. Часто мимо едем на Киев. Но пока ждем. Может кто купил уже или присматриваеться? Интересно мнение…
Андрей
Ирина, спасиюбо за обзор. Массив Глеваха отличное место для семей с малыми детьми. Живу рядом, каждый день езжу мимо забора нового ЖК. Видимость каких-то работ ...
Андрей, всегда пожалуйста! Тоже интересно понаблюдать за проектом – если у Вас будет возможность, присылайте фото стройплощадки, ладно?
Андрей01.07.2019 о 15:07Ирина, спасиюбо за обзор. Массив Глеваха отличное место для семей с малыми детьми. Живу рядом, каждый день езжу мимо забора нового ЖК. Видимость каких-то работ создают, поставили забор, сколотили отдел продаж. Но я очень сомневаюсь что они смогут найти достаточно желающих хотя бы на 1-й дом. Пока наблюдаем.
Ромашка
Там здається змінилося червоне на зелене, а суть та сама. Мали гіркий досвід з Містом Мрій.
Ромашка, досвід – він безцінний:)
Люся
Живу в Глевахе и с интересом наблюдаю за этими проектами)) В чем заключается начало строительства (которое, как заявлял прошлым летом застройщик, должно было ст...
Люся, ну вывеску сменили, документы получили – работа кипит:)
Ірина Романова
Max, показался интересным этот проект:)
Проект неплохой, но уж очень далеко он от нас. А в Киеве еще много новостроек вами не осветлено 🙂
joke05.06.2019 о 15:37Дома непривлекательные, и балконы будут быстро изуродованы, но у нового застройщика хватило сообразительности развернуть дома к источнику шума ребром – это существенное улучшение по сравнению с первым проектом.
Ромашка04.06.2019 о 19:31Там здається змінилося червоне на зелене, а суть та сама. Мали гіркий досвід з Містом Мрій.
Люся04.06.2019 о 18:00Живу в Глевахе и с интересом наблюдаю за этими проектами)) В чем заключается начало строительства (которое, как заявлял прошлым летом застройщик, должно было стартовать в начале этого года)? Со времён Міста мрій – особых изменений никаких, только вывеску сменили))
Stel04.06.2019 о 11:13Ірина Романова
И мне тоже было инетерсно. По факту это пригород, глобально ничем не отличающийся от Бучи или Броваров. И раз там строиться такой, достаточно крупный ЖК, то по факту это и есть пригород. Не для расширения местных же строиться столько домов.
Max
Глеваха это где, до метро за два часа можно дойти? Ирина, ну в самом деле :))