ЖК Montreal House
Читати огляд-
1Alex M07.11.2020 о 13:56Alex28.10.2020 о 21:39Василь16.06.2020 о 12:11
Був на майданчику – бачив, як машини одна за іншою вивозять ґрунт, будівництво на місці не стоїть. Якраз “стіну в ґрунті” щойно завершили)
Додаю фотоВложения:
Святослав04.05.2020 о 13:10Александр
Жильцы соседних дворов подняли бучу. Ирина, скажите, насколько реально остановить строительство? Были ли прецеденты такого? Я уже просто купил там квартиру, а т...
Поздравляю с херовой покупкой)) Сколько за 1 м2 отдал? удиви нас
Mashedo27.12.2019 о 18:03Тут вот последние новости со стройки подъехали
– Тривають роботи по влаштуванню огороджувальних конструкцій «стіни в грунті», залито глибиною 21 м 26,5 м погонних бетону,
– Ведуться роботи по влаштуванню металевих каркасів,
– Закінчено роботи з підсилення конструкцій стіни житлового будинку №91 по вулиці Антоновича.Ну и провели встречу с инвесторами, что очень круто!
Mashedo30.11.2019 о 17:44Mashedo30.11.2019 о 17:40Mashedo
Амбициозный проект в очень классном месте! Не удивительно, что такие оживленные споры ведутся)
Сходил на локацию посмотреть, что к чему. Уже явно больше движа, чем раньше. Интересует этот цилиндр в центре, если кто знает предназначение)
Вложения:
Mashedo31.10.2019 о 18:52Амбициозный проект в очень классном месте! Не удивительно, что такие оживленные споры ведутся)
Василь06.09.2019 о 14:27Роман
Надежный застройщик нарушил фундамент соседнего дома. Там полностью обвалились ступеньки в арке со стороны двора, провалился асфальт. Ступеньки восстановили, а ...
Продублюю відповідь і тут. Правда на іншому ресурсі такий коментар лишила Катерина, а тут – відповідаю Романові:
От мені цікаво, а є якісь офіційні документи, що підтверджуть ваші припущення про те, що усі біди з вашим будинком відбуваються саме через будівництво Монреалю? Там же тріщини були вже давно. Якби у вас до прикладу почали змінювати комунікації у дворі або садок реконструювати отой закинутий з бомжами – наслідки були б такі самі. То чи це проблема Монреалю чи може бездіяльності місцевої влади, яка роками не допомагала вам виправити ситуацію? До речі, чому таких проблем немає до прикладу в сусіднього бізнес-центру?Роман05.09.2019 о 15:59Светлана
Ирина прочитала всю ветку форума но так и не поняла надежный застройщик или нет .? Что он построил ?
Надежный застройщик нарушил фундамент соседнего дома. Там полностью обвалились ступеньки в арке со стороны двора, провалился асфальт. Ступеньки восстановили, а вот укрепить фундамент , который нарушили, не спешат, а может и не собираются. И тихонечко перешли на противоположную сторону рыть дальше ближе к гостиницы, а жилой дом пусть сложится гармошкой
Марк31.08.2019 о 12:51Светлана
Ирина прочитала всю ветку форума но так и не поняла надежный застройщик или нет .? Что он построил ?
Світлано, я б Вам порадив у першу чергу звертати увану не на ім”я забудовника, а на наявність всіх дозвільних документів на будівництво. І дійсно перевіряти це з юристом. Бо відомий вже не один випадок, коли навіть “надійні” забудовники дозволяли собі будувати з серйозними порушеннями і без відповідних документів.
Светлана
Светлана, насче надежности застройщика и конкретно этого проекта, лучше пообщаться с независимым юристом 🙂
Светлана03.08.2019 о 19:14Ирина прочитала всю ветку форума но так и не поняла надежный застройщик или нет .? Что он построил ?
ask_yo_girlfriend_about_me22.05.2019 о 10:05Олена
Навколо запланованого ЖК є не один будинок і не один дитячий майданчик. При такій висотності і відстані між будинками небезпечно буде навіть із будинку вийти. ...
Олена, у даного жк буде свій підземний паркінг із достатньою кількістю місць і заїзд саме із Антоновича. Я також противник машин у дворі, тому було б чудово, щоб і у ваших дворах взагалі ніхто не паркувався.
Двори також надіюся, що будуть не закритими – в тч двір цього жк, а доступними для всіх жителів.
Відстань достатньо, в центрі не одне будівнитво проходить поруч із сусідніми будинками, а точніше – мабуть немає такого будівництва, яке було б далеко від інших житлових будинків.
Олена21.05.2019 о 12:41ask_yo_girlfriend_about_me
facepalm все, що я можу сказати
Навколо запланованого ЖК є не один будинок і не один дитячий майданчик. При такій висотності і відстані між будинками небезпечно буде навіть із будинку вийти.
Так що, залиште свої «фейспалми» при собі. Бо і мешканці сусідніх будинків можуть закидати «фейспалми», коли ви будете намагатися паркувати ваші автомобілі в наших дворах.ask_yo_girlfriend_about_me10.05.2019 о 15:03Alex10.05.2019 о 14:40Тут писали про “Під час будівництва діти будуть гратися під стрілою крана” Специально выделил размер детской площадки во дворе. Сразу видно что жильцы дома переживают о детях.
ask_yo_girlfriend_about_me10.05.2019 о 12:13Василь
Ви праві, я тут ще поки не живу. Ваші ж діти зараз десь гуляють, правда? Вони ж не гуляли на території закинутого 20 років тому дитсадка? І ваші гаражі, двір,...
вигляд із вікна до 9 поверху буде такий же як і практично в будь-якому дворі в даному районі, тому тут ви ніякого відкриття не зробили 😉
ask_yo_girlfriend_about_me10.05.2019 о 12:09ask_yo_girlfriend_about_me
А паркінг і гаражі на прибудинковій території Вам не заважають? :) Може спочатку їх розберете? Як раз буде де дітям гуляти :) Бомжопритон за 20 років чомусь та...
це не ваша територія, а територія міста. це різні речі. і платити ви за утримання території, а аренду місця гаражів ніхто не плачує, тому вони будуть знесені.
ніхто не говорив про те, що садочок буде приватним, тому не вигадуйте.а те, що все оточено будівлями – це центр великого міста, тут не вдасться обзавестися приватною територією і садком вишневим коло хати 😉
Олена10.05.2019 о 09:58Василь
Ви праві, я тут ще поки не живу. Ваші ж діти зараз десь гуляють, правда? Вони ж не гуляли на території закинутого 20 років тому дитсадка? І ваші гаражі, двір,...
Так, ніхто не чіпав. Огорожу щоправда хотіли змістити, звісно ж, не на нашу користь. Не знаю як вирішилася справа, але після приїзду поліції забор почали ставити там, де був старий.
Фасад буде виходити на Антоновича. Але, якщо Ви бачили макет, – то знаєте, що якраз найвища частина буде впритул до будинку на Великій Васильківській. І вигляд із вікон у інвесторів, що придбали квартири до 9го поверху, – буде також не дуже, м’яко кажучи. Звісно ж, все розраховано на тих, хто заплатить побільше, придбає квартири на поверхах 10+ з виглядом на Костел…Олена10.05.2019 о 08:58ask_yo_girlfriend_about_me
А паркінг і гаражі на прибудинковій території Вам не заважають? :) Може спочатку їх розберете? Як раз буде де дітям гуляти :) Бомжопритон за 20 років чомусь та...
Гаражі заважають. Платні паркінги вважаю нормальною практикою. Це набагато краще, аніж автомобілі, припарковані аби де. Але зауважте, що це наша прибудинкова територія і ми за неї платимо. Тому не переживайте, розберемося самі 🙂
Побудований на місці двоповерхового дитячого садочку 20-поверховий ЖК повністю закриє вид із вікна. Наш дитячий майданчик буде оточений будівлями і сонця там не буде взагалі. Під час будівництва діти будуть гратися під стрілою крана. На вже існуючому дитячому майданчику. Ось що я намагаюся до Вас донести.
А садочок. Нам? Не смішіть. Приватних і так вистачає. А муніципального тут ніхто не побудує. Не треба робити з забудовника «благодійника».Alex07.05.2019 о 13:50Олена
Добрий день! Дуже цікава позиція. Особливо людини, яка тут не проживає, судячи з усього. Розібрати «бомжопритон» - справа декількох днів. А от ніколи не бачит...
Сейчас по факту весь двор забит машинами по 500 грн в месяц и двумя ржавыми, на вечном приколе опелями. И жильцов это не волнует. Наверное дети любят гулять между машинами.
Еще во дворе постоянно стоят банковские инкассаторские бусики и это тоже не смущает жильцов.
Жильцов также не смущает мусорные баки прямо на въезде во дворе, ведь нормальное место тоже занято машинами. И наконец, на пустыре, где будет дом, бегали крысы и я их часто видел по пути в Биллу, они выбегали из под забора прямо на Антоновича.Василь06.05.2019 о 18:05Олена
Добрий день! Дуже цікава позиція. Особливо людини, яка тут не проживає, судячи з усього. Розібрати «бомжопритон» - справа декількох днів. А от ніколи не бачит...
Ви праві, я тут ще поки не живу.
Ваші ж діти зараз десь гуляють, правда? Вони ж не гуляли на території закинутого 20 років тому дитсадка? І ваші гаражі, двір, дитячий майданичик ніхто не чіпав. Так само як не чіпали ваші дерева у дворі. Та й сам будинок буде виходити на вулицю Антоновича, а не у ваш двір. Давайте якось мирно будувати діалог, все ж ми з вами сусіди майбутні.Александр27.04.2019 о 10:14Александр
Жильцы соседних дворов подняли бучу. Ирина, скажите, насколько реально остановить строительство? Были ли прецеденты такого? Я уже просто купил там квартиру, а т...
а вы не интересовались сколько вам будет стоить разрыв договора? у них предусмотрена такая опция?
ask_yo_girlfriend_about_me26.04.2019 о 17:50Олена
Припущення. Вище написала, з яких іще причин обурені мешканці. Садочків катастрофічно не вистачає. А ту на такій маленькій території обіцяють і ЖК побудувати,...
Будинок по швам тріщить не від Либіді, чи від будівництва, а як раз від вашої бездіяльності: де ваш ЖЕК? Чому не збираєте ініціативні групи, щоб поремонтувати будинок?
ask_yo_girlfriend_about_me26.04.2019 о 17:47Олена
А паркінг і гаражі на прибудинковій території Вам не заважають? 🙂 Може спочатку їх розберете? Як раз буде де дітям гуляти 🙂
Бомжопритон за 20 років чомусь так і не розібрали, хоч справа була “кількох днів” :))
Забудовник побудує їм дитсадок, за гроші інвесторів, а вони все незадоволені.Олена26.04.2019 о 17:08Василь
Воно-то може й реально. Але. Дитячий садок, який місцеві раптом вирішили відстоювати (а там якраз у цьому претензія) був закритий у 1998 році. Тобто люди 20 рок...
Припущення.
Вище написала, з яких іще причин обурені мешканці.
Садочків катастрофічно не вистачає. А ту на такій маленькій території обіцяють і ЖК побудувати, і садочок, і дитячий майданчик зробити. От тільки, дивлячись на макет, виникає підозра: а чи не прибудинкову територію хоче прибрати до рук забудовник? Бо аж ніяк усе заплановане туди не вмістити.
До того ж, тут високі грунтові води, підземні притоки річки Либідь.
Будинок навпроти вже тріщить по швах. А що буде, якщо «вимахають» свічку? Ще й з підземним паркінгом?Олена26.04.2019 о 17:03Василь
По ідеї ніяких підстав нема, тому що у забудовника із дозволами все ок. Дивні люди, у них під вікнами розвалини бомжопритона прибирають, а вони обурюються...
Добрий день!
Дуже цікава позиція. Особливо людини, яка тут не проживає, судячи з усього.
Розібрати «бомжопритон» – справа декількох днів. А от ніколи не бачити сонячного світла ані на дитячому майданчику, ані у власних вікнах через 20-поверхову будівлю – це назавжди! І мешканці справедливо обурені! Де гуляти дітям? На закритій території ЖК? Жити в квартирі, що перетвориться майже на підвал? Ходити під стрілою крана під час будівництва? Жити як у колодязі??? Обурені і справедливо!Михаил24.04.2019 о 08:10OlGa
Мне это место тоже очень нравится – хоть и самый центр, но зато сквер рядом. Даже свой детсад на территории обещают! Сам двор, конечно, не как в пригородных кв...
Привет отделу продаж 🙂 сладко поете с одного айпи )
Василь23.04.2019 о 15:17Ірина Романова
Александр, на самом деле все реально, причем практически по любому проекту. Если не остановить, то приостановить так точно: иски в суд, обращения в прокуратуру,...
Воно-то може й реально. Але. Дитячий садок, який місцеві раптом вирішили відстоювати (а там якраз у цьому претензія) був закритий у 1998 році. Тобто люди 20 років мовчали, а тут раптом стрепенулися. У мене взагалі підозри, що тут є чиєсь бажання або грошей отримати від забудовника або квартиру якусь. Звичайно, це лише мої припущення…
Александр
Александр, на самом деле все реально, причем практически по любому проекту. Если не остановить, то приостановить так точно: иски в суд, обращения в прокуратуру, надзорные органы и т.п. Тут все зависит от позиции противников – готовы ли они тратить свое время и деньги на протесты…
Василь22.04.2019 о 17:41Александр
По ідеї ніяких підстав нема, тому що у забудовника із дозволами все ок. Дивні люди, у них під вікнами розвалини бомжопритона прибирають, а вони обурюються…
Александр21.04.2019 о 15:06Жильцы соседних дворов подняли бучу. Ирина, скажите, насколько реально остановить строительство? Были ли прецеденты такого? Я уже просто купил там квартиру, а теперь вот тревожусь.
Vital
Я вот тоже посматриваю в сторону Печерска. Правда, родители советуют брать побольше метраж в надежде на внуков ;) , пусть и подальше. А мне жалко на дорогу врем...
Vital, делитесь своими “муками выбора”:)
Vital09.04.2019 о 18:09Я вот тоже посматриваю в сторону Печерска. Правда, родители советуют брать побольше метраж в надежде на внуков 😉 , пусть и подальше. А мне жалко на дорогу время тратить. Ищем компромисс ))
ask_yo_girlfriend_about_me08.04.2019 о 21:44тут пишуть: https://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=157942040&postcount=608 що Illinsky House також їх проект
Дмитрий03.04.2019 о 17:23Joshua
В этом районе уже большая проблема с парковкой, а что будет когда введется все что строится вообще страшно представить.
Думаю, жители центра Киева рано или поздно поймут, что нужно выбирать, между жизнью в центре и авто. В других европейских столицах это давно поняли.
Артур
Добрый вечер Ирина! А ЖК Aria еще не попал в Ваш обзор?
Артур, пока нет. Но он обязательно будет!
Артур27.03.2019 о 18:38Ірина Романова
MarkuS, Вы пишете под другой учеткой с того же ай-пи адреса, что и OlGa :)
Добрый вечер Ирина! А ЖК Aria еще не попал в Ваш обзор?
MarkuS
Недавно был в том районе, видел уже технику на стройке. Рабочие снуют, процесс пошел!
MarkuS, Вы пишете под другой учеткой с того же ай-пи адреса, что и OlGa 🙂
OlGa
Пока присматриваю однокомнатную, но зато в самом центре! Кстати, тут они по планировке очень привлекательные, особенно приглянулась Т-14 в 1 секции - метраж пол...
OlGa, уже решились? Или еще раздумываете?
MarkuS22.03.2019 о 17:08Недавно был в том районе, видел уже технику на стройке. Рабочие снуют, процесс пошел!
OlGa22.03.2019 о 17:05Пока присматриваю однокомнатную, но зато в самом центре! Кстати, тут они по планировке очень привлекательные, особенно приглянулась Т-14 в 1 секции – метраж полноценный, не смарты какие-нибудь
Егор З.12.03.2019 о 09:46Yuk
Наверное мало знакомест потому что там хорошо развита система общественного транспорта, наверное людям которые могут заморозить свои 50т € на 3-4 года ходят пе...
Я думаю, что не все и на работу ходят) Скорее, получают пассивный доход. Про транспорт в Центре я б вообще менял концепцию. Впрочем, мы же вроде двигаемся в этом направлении, или нет?
Егор З.12.03.2019 о 09:43Yuk
Наверное мало знакомест потому что там хорошо развита система общественного транспорта, наверное людям которые могут заморозить свои 50т € на 3-4 года ходят пе...
Я думаю, что не все и на работу ходят) Скорее, получают доход.
Vital06.03.2019 о 18:04Ну да, если б застройщики снесли, например, троллейбусное депо, как во Французском квартале-2, то тут можно было бы и стадион пообещать. Но Монреаль, по-моему, четко вписывается в местный «американский» стиль – лаконичный и современный.