ЖК Nordica Residence на окраине Печерска
Читати огляд-
32Світлана07.12.2023 о 16:29
Доєднуйтесь до групи майбутніх сусідів в Телеграм щоб завжди бути в курсі останніх новин https://t.me/nordicaresidence
Іван
по-перше, цей жк був обстріляний рашистами, будинки вже здані та вже є право власності, але... це важко назвати житлом, на баланс міста його не ставлять бо було...
Іване, давайте спочатку визначимся з термінологією. Що значить “не ставить на баланс”? Ви маєте на увазі призначення муніципальної керуючої компанії? Чи можливість власників квартир заключити прямі договори з енергопостачаючими компаніями? Якщо мова саме про муніципальну КК, то її й не буде, адже за право обслуговувати цей ЖК йшла “війна” між двома претендентами: ОСББ “Львівський квартал на Глибочицькій” та ТОВ “Львівський квартал”. Переміг – ТОВ “Львівський квартал” (креатура девелопера). Тобто зараз за цей ЖК “відповідає” саме ТОВ “Львівський квартал” – він же має опікуватись його поточним ремонтом тощо.
Далі: якщо у вас є право власності на квартиру, то говорити про те, що ви “до цих пір не отримав житло” некоректно (інша справа – в якому стані ви отримали житло і в якому стані воно є зараз). Але якщо у вас є зареєстроване право власності на квартиру в цьому ЖК, то ви таки отримали її від забудовника.
Є нюанс, який потребує додаткової інформації – і який (можливо!!!) заважає мешканцям створити власне ОСББ. Чи точно мешканці 6 та 7 секції отримали права власності на свої квартири?
Якщо ні, то ОСББ створити не вийде – адже де-юре комплекс складається з 1 (!!!) 7-секційного будинку, в якому налічується 598 об”єктів нерухомого майна. Для створення ОСББ повинна бути згода більше ніж половини загальної кількості усіх співвласників. Тобто, якщо мешканці 6 та 7 секції не отримали права власності (в них разом налічується 316 квартир) – ОСББ створити неможливо. Чим, до речі, і скористався нинішній управитель, який ще до офіційної здачі цих секцій у судовому порядку скасував створення ОСББ “Львівський квартал на Глибочицькій”.
Якщо ж у мешканців 6 та 7 секцій права власності на квартири є – можна “пободатись” з нинішним управителем.
Що робити зараз? Це залежить від того, чого саме ви, Іване, хочете досягти\отримати. Якщо ви хочете заставити нинішню керуючу компанію сумлінно виконувати взяті на себе зобов”язання – це одна стратегія. Якщо хочете створити ОСББ – інша. Якщо хочете скорішого відновлення постраждалих будинків та квартир – третя. Підкажіть, чого саме ви хочете досягти?
- Відповідь змінена 1 year, 7 months тому користувачем Ірина Романова.
Іван01.04.2023 о 19:03Ірина Романова
Іване, вибачте будь ласка, якщо я вас чимось образила - я не мала такої мети. Щодо ситуації з тим, що ви не можете отримати житло у ЖК "Львівський квартал" - ...
по-перше, цей жк був обстріляний рашистами, будинки вже здані та вже є право власності, але… це важко назвати житлом, на баланс міста його не ставлять бо було все здане по хабарям з дикими порушеннями, тепер це все діло починає розворушувати підрядник що виконує відновлення і відверто прифігіває яку дичину наворотив цей ріел, і робіт ще дуже багато, допускаю що до тих пір його ніхто і не прийме на баланс. прибудинкової немає від слова зовсім, паркінга теж нема, ріел призначив власних родичів/кумів/сватів управляючою компанією, яка захищає лише їх інтереси, все роблять щоб власники не могли створити власне осбб, створивши його а потім затягнувши по судам та набрали боргів щоб максимально ускладнити його ліквідування. і всій цій безпросвітній темряві не видно ні кінця ні краю.
Іван
ви відчуваєте від цього радість, що вони не позитивні? чи що ви хотіли донести цим радісним смайликом? чи ви думали, я хвастаюсь тим що з 2017 року не можу отри...
Іване, вибачте будь ласка, якщо я вас чимось образила – я не мала такої мети.
Щодо ситуації з тим, що ви не можете отримати житло у ЖК “Львівський квартал” – поясніть, будь ласка, що мається на увазі? Нааразі цей ЖК повністю здан (остання черга отримала Декларацію готовності влітку 2021 року), інвестори отримали права власності на квартири. Дійсно, затримки були колосальні (про це я попереджала інвесторів в своїх оглядах), є й інші питання до цього проєкту, які я теж висвітлювала.
Розкажіть, в чому саме полягає проблема з вашою квартирою? Вам не видають право власності? Якщо це так, то чим мотивують відмову? Розкажіть подробиці ситуації – спробуємо вам допомогти
Іван31.03.2023 о 20:07Ірина Романова
Іване, зрозуміло... До речі, про "Львівський квартал" є огляди у блозі: https://gdevkievezhithorosho.com/2018/04/%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d...
все зрозуміло з вашим блогом, йдіть за кораблем!
і я б не сказав що ваші перспектив позитивні😉Іван31.03.2023 о 20:05Ірина Романова
Іване, зрозуміло... До речі, про "Львівський квартал" є огляди у блозі: https://gdevkievezhithorosho.com/2018/04/%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d...
ви відчуваєте від цього радість, що вони не позитивні?
чи що ви хотіли донести цим радісним смайликом?
чи ви думали, я хвастаюсь тим що з 2017 року не можу отримати своє житло?
з нордікою буде те ж саме, бо це такий спосіб ведення бізнесу, методом шахрайства.
а ви замість цого несете якусь діч про російські наративи.Іван
Львівський Квартал, пишу винятково тут, щоб нові бажаючі не наступили на ті ж граблі. На той момент коли інвестував у цього фейкового забудовника, скрізь були л...
Іване, зрозуміло… До речі, про “Львівський квартал” є огляди у блозі:
І я б не сказала, що вони позитивні 😉
Іван30.03.2023 о 22:25Ірина Романова
Іване, розумію ваше обурення, але все ж таки раджу відстоювати свої інтереси в цивілізованій площині. До речі, Нордіка почала будуватись з 2020 року - може ви ч...
Львівський Квартал, пишу винятково тут, щоб нові бажаючі не наступили на ті ж граблі.
На той момент коли інвестував у цього фейкового забудовника, скрізь були лише позитивні відгуки, добре проплачувались. І до війни на форумах постійно паслись їх боти і постійно перебивали те що пишуть на справді інвестоори, а писати є багато чого а ще багато питань чому такі мельники ще не у в’язниці знаходяться.Іван
будучи їх інвестором з 2017 року і до сих пір не отримавши своє житло, для мене ріел не краще окупантів. для цих бандюків не існує цивілізованих засобів покаран...
Іване, розумію ваше обурення, але все ж таки раджу відстоювати свої інтереси в цивілізованій площині. До речі, Нордіка почала будуватись з 2020 року – може ви чатом трішки помилились?
Іван28.03.2023 о 19:25Ірина Романова
Іване, раджу Вам взагалі забути та перестати поширювати ідеї про росіянські методи покарання тих, хто вас чимось обурює. Існують цивілізовані засоби захисту вла...
будучи їх інвестором з 2017 року і до сих пір не отримавши своє житло, для мене ріел не краще окупантів. для цих бандюків не існує цивілізованих засобів покарання.
Іван
ох, а колись ріел спонсорував такий офіс ботів, що могли кожної хвилини строчити свою заказуху, аби ніхто не дізнався правди. але гівно ніколи не стане цукеркою...
Іване, раджу Вам взагалі забути та перестати поширювати ідеї про росіянські методи покарання тих, хто вас чимось обурює. Існують цивілізовані засоби захисту власних прав.
Я не говорю про то, що в даній ситуації хтось правий чи ні – але буду видаляти рашистські наративи.Іван15.03.2023 о 19:22ох, а колись ріел спонсорував такий офіс ботів, що могли кожної хвилини строчити свою заказуху, аби ніхто не дізнався правди. але гівно ніколи не стане цукеркою, так само як ріел ніколи не зможе стати забудовником. вони так і залишились купкою аферистів, рішалами, корупціонерами та брехунами! а мельника треба було за всі його злочини.
- Відповідь змінена 1 year, 7 months тому користувачем Ірина Романова.
мельник хабарник28.12.2022 о 14:03ріел це просто дно, як вони кидають своїх інвесторів на гроші, хамство, брехня. не ведіться на їх солодкі обіцянки, восновному їх всі слова це брехня.
Павлик26.12.2022 о 15:10Микола
Елегантний бізнес-клас у склі, а через залізницю та поруч – промзона, гаражі та ангари. Думаю робили красиво, але про безпеку і не дуже приємне сусідство ніхто ...
Викликаєш майстра по вікнах – він консультує та підбирає залізки спеціальні від злому, німці роблять, у мене Вінкхаус наприклад. Встановлює. Насолоджуєтеся тишею та спокоєм. Профіт! Але це потрібно робити заздалегідь – до того, як склопакет поставили, буває що допрацювати вікно потім не вийде
Vlad25.12.2022 о 15:23Микола
Елегантний бізнес-клас у склі, а через залізницю та поруч – промзона, гаражі та ангари. Думаю робили красиво, але про безпеку і не дуже приємне сусідство ніхто ...
зі стилобату можна взагалі прямо у вікна залізти, якщо охорона завтикає)
Микола24.12.2022 о 19:48Елегантний бізнес-клас у склі, а через залізницю та поруч – промзона, гаражі та ангари. Думаю робили красиво, але про безпеку і не дуже приємне сусідство ніхто не думав
мельник хабарник12.12.2022 о 10:27Ds
Мене привабила закрита територія, будинок класу Еліт! Зручно, що знаходиться трохи осторонь, а водночас поруч із центром. Поки що будують на найвищому рівні. ...
зайдіть на будмайданчик львовського кварталу, та запитайте як там живуть люди, і заціните як будує ріел. впевнений, що у ріела підхід всюди однаковий, лише різні бабки косить. це гнила організація бандюків.
Якудза10.12.2022 о 22:29я все думаю де боти що прям жили у гілці львівського кварталу, невже звільнили. аж вони вже всі живуть тут, релокейшн.
хто читає цей брудний форум, не зв’язуйтесь ніколи ц шарашкіною канторою ріелом, це шахраї, бандити, хабарники, брехуни та просто безсовісні особи. ваші гроші з ними обезціняться, а житла для комфортного проживання ви не отримаєте.Anna
Візуалізації класні, це любов з першого погляду. Враження, начебто не в ЖК, а десь на відпочинку, йдеш по території готелю - такі почуття, коли дивишся картинк...
Мене привабила закрита територія, будинок класу Еліт!
Зручно, що знаходиться трохи осторонь, а водночас поруч із центром.
Поки що будують на найвищому рівні. Тераси і лаунж обіцяють, а також своя інфраструктура.Прохожий
На втором доме уже закрутился кран - работает над фундаментной плитой и видимо паркингом. Первый дом работают на 20-ом этаже. Вообще по виду будет мощный конкур...
Да, тут плюс, что мы рядом с липками и их инфраструктурой, но в тоже время, отдельно и поспокойнее будет у нас.
Прохожий08.02.2022 о 19:06На втором доме уже закрутился кран – работает над фундаментной плитой и видимо паркингом. Первый дом работают на 20-ом этаже. Вообще по виду будет мощный конкурент соседним вип-стройкам. Мне очень симпатичен проект, аккуратный, без ничего лишнего.
Anna11.01.2022 о 16:22Иван
новый генплан
Візуалізації класні, це любов з першого погляду.
Враження, начебто не в ЖК, а десь на відпочинку, йдеш по території готелю – такі почуття, коли дивишся картинки на сайті комплексу. Все красиве, практичне і тішить око!Виктор10.01.2022 о 13:34Иван
новый генплан
Неплохое место у нас всетаки. Зелени конечно меньше, но намного больше чем у других
Иван16.12.2021 о 16:43Оля
Я поняла что с вами не так - вам наша страна не нравится, все вам не так и застройщик и суды и т.д. Ну пойдите на гугл отзывы о судах и там понаписуйте как все ...
Тоже сейчас занялся стройкой. Недвижимость всегда будет стоить своих денег и будет ценится. Но это не все чем я занимаюсь. Сейчас я кинул свой взгляд на биржу криптовалют. Вот статья которую я нашел и благодоря которой я начал заработывать на криптобирже Цифровые деньги сейчас очень популярны во всех странах. Их рост увеличивается благодаря инвесторам. Почему бы не забрать часть денег себе. Я считаю что каждый должен попробовать свои силы на бирже. Биткоин никто не печатает как обычную бумажную валюту, его добывают. Процесс добывания называют майнингом. В криптосообществах известно, что всего можно добыть 21 000 000 биткоинов. При этом сейчас число добытых перешло за 18 000 000 биткоинов. Однако около 30% всех биткоинов считаются утерянными, так как владельцы забыли пароли от своих электронных кошельков.
- Відповідь змінена 2 years, 11 months тому користувачем Ірина Романова.
Влад06.12.2021 о 18:03Валентин
Скоро уже у третья пойдет. Там сейчас свайное поле стартует. Темпы нордики хорошие.
Да, вторая практически одновременно с третьей строится. Риел провел работу над ошибками.
Валентин25.11.2021 о 14:57Иван
Многие ждали! Вторая очередь уже в продаже, фото старта ее стройки уже в телеге есть в чате инвесторов.
Скоро уже у третья пойдет. Там сейчас свайное поле стартует. Темпы нордики хорошие.
Иван22.11.2021 о 21:24Многие ждали!
Вторая очередь уже в продаже, фото старта ее стройки уже в телеге есть в чате инвесторов.Дмитрий01.11.2021 о 14:32Saash_Dj
РИЕЛ не зажрались, нормально общаются с людьми, строят, все доводят до конца. Задержки - это их один из минусов, но у 99% застройщиков эта же проблема.
Риел дает самые адекватные цены на старте. Плюс они находят неплохие участки для стройки и улучшают качество, проводят работу над своими ошибками.
Saash_Dj18.10.2021 о 15:09Андрей
Жаль, что задержались. Тогда я вместо вас. Я изучал историю риела - там дейсвтительно есть вопросы по одному из жк, большая задержка. Но, на сегодня они все пос...
РИЕЛ не зажрались, нормально общаются с людьми, строят, все доводят до конца. Задержки – это их один из минусов, но у 99% застройщиков эта же проблема.
Андрей13.10.2021 о 13:58Tigmali
Жaль, чтo сeйчaс нe мoгу выскaзaться - oпaздывaю нa встрeчу. oсвoбoжусь - oбязaтeльнo выскaжу свoё мнeниe пo этoму вoпрoсу.
Жаль, что задержались. Тогда я вместо вас. Я изучал историю риела – там дейсвтительно есть вопросы по одному из жк, большая задержка. Но, на сегодня они все построили, сдали и отдают документы, плюс выплачивают компенсации. Такого никто больше не делает, хотя задержки есть у всех, разные, у кого месяц, а у кого всегда.
Tigmali25.09.2021 о 14:13Мельник
ВНИМАНИЕ БУДУЩИЕ ИНВЕСТОРЫ!!! Перед тем как рассматривать данный объект, поинтересуйтесь, что происходит и почему не сданы до сих пор предыдущие объекты риела, ...
Жaль, чтo сeйчaс нe мoгу выскaзaться – oпaздывaю нa встрeчу. oсвoбoжусь – oбязaтeльнo выскaжу свoё мнeниe пo этoму вoпрoсу.
Инвестор лк29.08.2021 о 16:29Оля
Валентин, такое красивое имя и такие некрасивые манеры. Лучше не употребляйте таких слов, это не красит мужчину. А ЖК к вашему сведению строят активно, так что ...
Комментарий удален из-за использования ненормативной лексики
- Відповідь змінена 3 years, 2 months тому користувачем Ірина Романова.
Валентин
Валентин, такое красивое имя и такие некрасивые манеры. Лучше не употребляйте таких слов, это не красит мужчину. А ЖК к вашему сведению строят активно, так что видать хватило “бабок”
Валентин22.08.2021 о 13:57Оля
С наступающим праздником, расслабтесь, следопыт
- Відповідь змінена 3 years, 2 months тому користувачем Ірина Романова.
Инвестор лк
бот-якудза, под скольки ты еще никами собираешься писать чтоб до тебя дошло наконец что тебя уже давно все спалили?
С наступающим праздником, расслабтесь, следопыт
Инвестор лк19.08.2021 о 18:28Іван
Гарний будинок. Хороші планування і забудовник. Мені подобається, що це сучасний будинок. З небанальною архітектурою. Розташування теж не викликає нарікань, все...
бот-якудза, под скольки ты еще никами собираешься писать чтоб до тебя дошло наконец что тебя уже давно все спалили?
Іван19.08.2021 о 14:48Гарний будинок. Хороші планування і забудовник. Мені подобається, що це сучасний будинок. З небанальною архітектурою. Розташування теж не викликає нарікань, все доступно і поруч.
Инвестор лк18.08.2021 о 20:01Оля
Я Оля, а вы кто? Очередная фальшивка
ты бот якудза, для кого ты тут дуру клеишь?
Яжемать
боты с форумов на гугл отзывы перекочевали, это кулий такую бизнес стратегию организовала?)) риел, ох и клоуны. когда второй паркинг начнете делать, бездари?
Непонятные обвинения кого-гото в чем-то. Вы нормально можете написать суть вашего вопроса?
Инвестор лк
вы, риелоботы, всегда все знаете, и в этих группах состоите, конечно же под фальшивыми именами всегда.
Я Оля, а вы кто? Очередная фальшивка
Яжемать18.08.2021 о 13:23боты с форумов на гугл отзывы перекочевали, это кулий такую бизнес стратегию организовала?))
риел, ох и клоуны. когда второй паркинг начнете делать, бездари?Инвестор лк16.08.2021 о 07:43Оля
Не факт что ее нет, я просто о ней не знаю
вы, риелоботы, всегда все знаете, и в этих группах состоите, конечно же под фальшивыми именами всегда.