ЖК Park Plaza в Чабанах
Читати огляд-
1Олена04.06.2024 о 12:14
Сергій
Добрий день! Рекомендую завітати до паркінгу, що розташований в ЖК парк плаза, адреса смт. Чабани, вул. Покровська 24, 24А, 24Б. На власні очі побачите цю ней...
Вітаю! Можу так само Вас запросити пожити на 9 поверсі в Кришталевих джерелах без укриттів і тд, зі всіма кабальними нарахуваннями від нашого ЖК та без можливості заїзду на свою ж територію, якщо не сплатив 350 грн.
Я висловила свою думку та написала реальний відгук!
Якщо ж Вас не влаштовує позитивне МОЄ ставлення до цього ЖК, то це ж Ваше право )))!
До речі, я прикріпила всі нарахування Кришталевих для порівняння! Ми там ,навіть, за повітря оплачуємо ))))Вложения:
мені так не вистачало кав’ярні в нашому ЖК, а тепер тут така краса, давайте ще піцерію для дітей і буде взагалі ТОП)
- Відповідь змінена 6 months, 2 weeks тому користувачем Віра.
Вложения:
Консультація сподобалась. Нам підійшли умови розтермінування, вписуємось в бюджет.
Дякуємо за гнучкість, тепер маємо велику двокімнатну квартиру)))- Відповідь змінена 6 months, 2 weeks тому користувачем Альона Вергей.
Сергій02.05.2024 о 13:14Елена Харченко
А от якраз мені є, що сказати про цей комплекс , бо все пізнається в порівнянні! Купила квартиру мамі ще до війни, вийшло так, що спочатку і пожити там вона не...
Добрий день!
Рекомендую завітати до паркінгу, що розташований в ЖК парк плаза, адреса смт. Чабани, вул. Покровська 24, 24А, 24Б.
На власні очі побачите цю неймовірну красу та як вони (забудовник та управляюча компанія) тримають все під контролем і роблять все можливо, щоб ті люди, які проживають та мають паркомісця в даному ЖК були вкрай роздратовані та обурені на дії (бездіяльність) забудовника та управляючу компанію.
А от якраз мені є, що сказати про цей комплекс , бо все пізнається в порівнянні!
Купила квартиру мамі ще до війни, вийшло так, що спочатку і пожити там вона не встигла, бо розпочалось повномасштабне вторгнення, але повернулась досить бистро, бо якраз в цьому напрямку було безпечно, якщо можна так сказати!
Стосовно забудовника , особисто була шокована , як вони тримали все під контролем в 2022 році і робили все можливо, щоб ті люди, які проживали в цей період не відчували себе беззахисними! Охороні, якій оплачує до цих пір забудовник – велике дякую! Особисто бачила величезні списки боржників, які не хочуть оплачувати ні за прибирання , ні за вивіз сміття, ні за утримання будинку (це напевне їхні такі гнівні коментарі)! Доступ до ліфту є , просто , напевне у тих, у кого не має заборгованості! У моєї мами таких проблем не має!
Будинок дуже красивий, сучасний, багато пейзажних місць поряд, алея (яку зробив забудовник), лавочки і тд! Ну моя мама в захваті!Я проживаю в Кришталевих джерелах, у нас , якщо не оплатив заїзд на територію 350,00 грн., то тебе просто не пустять і ніяких розмов (поліцію викликали, революцію робили і без толку), а якщо не вчасно оплатив комунальні, або перейшов дорогу Холд групу, то тобі в платіжку нараховують штраф 10000,00 грн згідно кабального договору між обслуговуючою організацією та власником житла! Плюс при обстрілах не має де сховатись в Кришталевих, хоча мама моя постійно спускається в паркінг Парк Плази!
Дорога від Чабанів до Теремків – максимум 10 хв, я можу на автомобілі приїздити з трьох напрямків , які б затори не були, завжди знайду бистрий виїзд!
Стосовно комунальних , то за свої 45 кв м в Кришталевих я плачу в зимній період біля 6000 грн (маючи газ), а мама за таку ж квадратуру максимум до 3000,00 грн. за все!
Гарна інфраструктура, ярмарки , магазини і тд!
Одним словом , є звичайно недоліки, але тут все по відношенню до того, що ти зробив в першу чергу для того, щоб тобі ж було комфортно жити! Ну і все в порівнянні!
Бо незадоволених завжди буде більше, на жаль, такий у нас менталітет!
“Світ належить оптимістам, песимісти всього лиш глядачі”Максим22.04.2024 о 12:51Вітаю, всіх.
Дивна позиція у контексті останніх відгуків,
частково справедлива критика, але в більшості не підтримую.Але відгуки завжди пишуть лише «позитивні» мʼягко кажучи, наш менталітет підсвідомо хоче, щоб хтось за нас все зробив і ще й безкоштовно!
Є поточні задачі, які вирішуються,
не бачу нічого тут поганого,
краще пишіть «плюси» про цей комплекс, а їх досить багато 🤓Андрій18.04.2024 о 20:31Жахливий комплекс! На поверхах світло мерехтить як в якомусь фільмі жахів, щоб потрапити в квартиру обов’язково потрібно мати ліхтарик. В паркінгу постійно стоїть вода, стіни під впливом вологи піддаються руйнуванню, грибок. Автомобілі в воді, вийти щоб не промокло взуття неможливо. Світла майже немає, як в норі у крота. Управляюча компанія нічого не робить, не проводить жодних робіт, щоб виправити проблеми. На звернення не реагує, тільки обіцяє що шось колись буде робити або не буде. Це на мою думку найгірший забудовник та управляюча компанія в Україні. НЕ РЕКОМЕДУЮ НАВІТЬ НАБЛИЖАТИСЯ ДО ЦЬОГО ЗАБУДОВНИКА НЕ КАЖУЧИ ВЖЕ ПРО ІНВЕСТУВАТИ.
Сергій06.04.2024 о 10:41Здраствуйте жильці, ну що ж хотів прописати про ганебне ідіотизм і паскудство вашого управляючого а точніше отіметіваля . Сам мебельщик роблю меблі шафи кухні і як зрозуміло працюю з ліцевими і коштовними матерялами то якби ударять і царапать не зацікавлений (бо як зрозуміло це відбивається і на стіні і на матеріалі. Но суче ставлення управленцев (керівниками язик не повертається) вхідна група взагалі під завоз чого лібо що замовляє жилец не облаштована і це в будинку під ремонти, парко місця для розгрузки вам привезених матеріалів НЕ мае, ліфт не робе адекватно м’яко кажучи НО ВАМ ще предстоіт відстоювати людське ставлення і гідність перед управляючими коли вони блокуватимуть вам брелкі за не вчасну не сплату того що вони з вас захочуть. Зате як щось привіз то начальники що в домі що пробігають і за все лякають штрафами за вхідну групу (за двері які ламаються)за стіни які в общих зонах нежние, за ліфт який чаще не їзде або царапаеться (зате за ремонт вам вже доначисляють). Но думаю вся сволочность управленцев вилізе вам коли майже до продадуть м2…!
Антон13.03.2024 о 10:08Якщо у Вас є бажання спроектувати сучасну кухню не переплачуючи за дизайн! Запрошуємо Вас відвідати наш шоурум та долучитись до цього процесу. Або довірте цю функцію професіоналам. Подати заявку на прорахунок https://design-city-mebel.com.ua/ua/proschet-mebeli/
Максим23.12.2023 о 22:03Не пишу відгуки,
але в цей раз хочу підтримати ЖК Плаза Квартал,
довго не приймав рішення переїхати з с.Гатне.
Не шкодую, навіть більше скажу –
час в дорозі на роботу скоротився на 20 хв 🤓Роман12.06.2021 о 14:42Сергій
Стіни дуже тонкі чутно кожен чих сусідів!!! Про це ніхто не попереджує!!!
Это в кирпичном доме такая слабая звукоизоляция? 🙁
Сергій
Стіни дуже тонкі чутно кожен чих сусідів!!! Про це ніхто не попереджує!!!
Сергіє, дякую за попередження! Можливо, впоратись з цією проблемою допоможе додаткова звукоізяція…
Сергій10.01.2021 о 12:51Стіни дуже тонкі чутно кожен чих сусідів!!! Про це ніхто не попереджує!!!
Олег29.09.2020 о 16:15Ірина Романова
Олег, спасибо! Легкого ремонта! Вы не могли бы немного уменьшить файл и заново его прикрепить?
Спасибо)
Редактировать запись не получается, прикреплю здесьОшибки загрузки:
- IMG_20200929_171410.jpg: Файл превышает допустимый размер файла.
Олег
К ремонту ещё не приступили, коммунальные тоже пока не платим, но т.к. ЖЭК будет от Чабанов, то счета, должны быть не завышены. Квартиры сдают с чистовой стяжк...
Олег, спасибо! Легкого ремонта!
Вы не могли бы немного уменьшить файл и заново его прикрепить?Олег23.09.2020 о 16:49Ірина Романова
Олег, вы уже приступили к ремонту? Как качество строительных работ? Сколько приходится платить за коммунальные услуги?
К ремонту ещё не приступили, коммунальные тоже пока не платим, но т.к. ЖЭК будет от Чабанов, то счета, должны быть не завышены.
Квартиры сдают с чистовой стяжкой пола и штукатуркой, окна и двери классные, менять смысла нету, в подъезде плитка и венецианка, выглядит достойно, плюс лифт в 4 этажном доме вообще порадовал, паркинг и общая тераса на крыше ещё не готовы, но будем надеятся что все выполнят. На данный момент всем доволен.
Строят быстро, начали в марте – ключи в конце августа, такого ещё не встречал, но естественно ещё доделывают все. С такими темпами, есть все шансы, что до НГ и по следующим двум секциям ключи выдадут.Ошибки загрузки:
- PANO_20200829_175830.jpg: Файл превышает допустимый размер файла.
Олег
Купил квартиру в Плаза квартал, первую секцию 3го дома уже ввели, получил право собственности. По 14 этаже не знаю что там сейчас, но на вид, стройка идёт полны...
Олег, вы уже приступили к ремонту? Как качество строительных работ? Сколько приходится платить за коммунальные услуги?
Олег10.09.2020 о 22:56Дарья
На всех форумах тишина... есть инверсторы? Кто-то знает судьбу этого ЖК?
Купил квартиру в Плаза квартал, первую секцию 3го дома уже ввели, получил право собственности.
По 14 этаже не знаю что там сейчас, но на вид, стройка идёт полным ходом.Дарья01.09.2020 о 19:41На всех форумах тишина… есть инверсторы? Кто-то знает судьбу этого ЖК?
Ольга13.08.2019 о 13:54Маруся
Жители соседней улицы Юности довольно часто жалуются на отключения электричества, в связи с этим решение отапливать индивидуальными электрическими конвекторами ...
Здравствуйте! Будут установлены 2 – е подстанции (Чабаны и Хотов) в отдельно стоящем здании. Бесперебойная подача электричества будет постоянно.
Игорь
Ирина, как Вы наверное знаете данного ЖК не будет. На этом месте воздвигнет другой, знакомый Вам застройщик, «Пионерский квартал 2». Сделайте пожалуйста обзор н...
Игорь, я обязательно постараюсь сделать обзор! И спасибо Вам за информацию об изменениях:)
Игорь07.08.2019 о 19:28Игорь
Ирина, как Вы наверное знаете данного ЖК не будет. На этом месте воздвигнет другой, знакомый Вам застройщик, «Пионерский квартал 2». Сделайте пожалуйста обзор н...
Сори перепутал с другим ЖК:) Там рядышком отменили строительство и будут делать огромный пионерский квартал 2…
Игорь07.08.2019 о 00:34Ирина, как Вы наверное знаете данного ЖК не будет. На этом месте воздвигнет другой, знакомый Вам застройщик, «Пионерский квартал 2». Сделайте пожалуйста обзор на эту горе стройку (недовольство связано с тем что на бедные комуникации и инфраструктуру Чабанов ляжет огромный ЖК)
Игорь16.07.2019 о 22:01Игорь
Инфраструктура поселка явно не рассчитывалась на то что настраивают сейчас... Ирина, есть для Вас идея- можете написать аналитическую статью о том на какое коли...
Игорь, отличная идея! Постараюсь ее реализовать – но так как это достаточно трудоемкий материал, не обещаю что он появится сразу:)
olux13.07.2019 о 10:26Oleg
Какое же убожество в названиях в нашей стране. Все эти Плаза, Скай, Хаус... Чем хуже с образованием у владельцев строительных компаний и финансовым состоянием л...
Олег,сейчас время рекламы и пафоса.Мозг отключен,но работает инстаграм телеграм…Ведь люди ведутся на обертку-наполнение не важно! А высшее образование не причем,тем более это легко покупается))
Игорь13.07.2019 о 09:25Инфраструктура поселка явно не рассчитывалась на то что настраивают сейчас… Ирина, есть для Вас идея- можете написать аналитическую статью о том на какое количество жителей рассчитывались поселки (можно в виде таблицы ближайший пригород) и чем чревато перенаселение. Наверняка, инженерные сети, дороги, инфраструктура когда прокладывались, их просчитывали на количество жителей … И то что сейчас в те же Чабаны подключают кучу высоток, а потом удивляются почему часто пропадает свет, вода, выехать из за пробок сложно- как то связано…
Маруся
Жители соседней улицы Юности довольно часто жалуются на отключения электричества, в связи с этим решение отапливать индивидуальными электрическими конвекторами ...
Маруся, спасибо за информацию! Насчет “эксклюзивного подключения” я лично сомневаюсь!
Маруся13.07.2019 о 08:02Жители соседней улицы Юности довольно часто жалуются на отключения электричества, в связи с этим решение отапливать индивидуальными электрическими конвекторами выглядит довольно сомнительно, разве что у этого объекта будет эксклюзивное подключение к эл. сетям.
Oleg12.07.2019 о 13:10Какое же убожество в названиях в нашей стране. Все эти Плаза, Скай, Хаус… Чем хуже с образованием у владельцев строительных компаний и финансовым состоянием людей в государстве, тем больше Плаз в условных “Чабанах”.
П.С. Извините, что не по теме. Наболело;)Ну не смогла я проигнорировать проект с таким звучным названием — ЖК Park Plaza, особенно, если появится он в Чабанах:) Решила разузнать о нем побольше и рассказать вам в формате короткого обзора.
Продолжение читайте в моём обзоре ЖК Park Plaza в Чабанах