Отзывы о ЖК Scandia в Броварах
Читати огляд-
1
Маруся
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Приклади, коли КК була сонечком, можете навести?
Та скільки вже можна жалітися? Є платіжка все. Ну як на мене, 118 гривень — то ж не такі вже й великі гроші. Який сенс не платити чи шось доказувати, як воно все одно не зміниться? Та вже краще платити, бо ж місце тут файне, інфраструктура нормальна, та й озеро є.
Еліонора
Мені це житло порекомендували друзі. Коли приїхала й побачила його на власні очі, то виявилося, що все навіть краще, ніж у їхніх розповідях. Я придбала тут своє...
Приклади, коли КК була сонечком, можете навести?
Марта
Натякаю, що не треба скиглити. Все коштує грошей. Якщо добре робити працю на роботі, то 118 гривень не здається таким уже й завищеним тарифом
Нагадайте, будь ласка, номер та дату рішення виконкому БМР, яким встановлено тариф 118.
Еліонора
Мені це житло порекомендували друзі. Коли приїхала й побачила його на власні очі, то виявилося, що все навіть краще, ніж у їхніх розповідях. Я придбала тут своє затишне гніздечко й тепер не можу натішитися, яке мені пощастило! Комунальні послуги за адекватною ціною, у під’їздах чистота й порядок, а територія доглянута та красива. Освітлення є скрізь, парковка безкоштовна, і що приємно – місць вистачає для всіх. Найбільше здивувало, що сусіди тут дуже ввічливі й поважають один одного, навіть у дрібницях, як-от паркування автомобілів. А керуюча компанія – справжнє сонечко! Дякую вам за сумлінну працю та турботу про комфорт мешканців.
Максим
Якби мене спитали, чи варто купувати тут житло, я б однозначно відповів – так!
Максим
Чудове місце для життя! Комунальні послуги за розумною ціною, а керуюча компанія працює на найвищому рівні. Хто б що не говорив, мені тут справді подобається!
Софія
Якісні будівельні матеріали, оперативне виконання робіт, серйозні перспективи розвитку. Купили квартиру — дуже подобається все!
Марта
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Ваше кредо зрозуміле: виставлять 1000 грн за куб, значить буду платити і усіх на це агітувати. Це ваше право. Але це не означає що інші згідні платити за не зро...
Натякаю, що не треба скиглити. Все коштує грошей. Якщо добре робити працю на роботі, то 118 гривень не здається таким уже й завищеним тарифом
Марта
Мені більше відчувається, що хтось скиглить. Вода 118 гривень це нормально, як і придомова 32 гривні/квадрат. Тому десь можливо і трішки дорожче щось, а щось де...
Ваше кредо зрозуміле: виставлять 1000 грн за куб, значить буду платити і усіх на це агітувати. Це ваше право. Але це не означає що інші згідні платити за не зрозуміло що. Щодо вартості гігакалорії. Виходить що радянські котли більш економічні ніж супер-пупер (за словами відділу продажів) котли , які встановлені у ЖК? Тобто ви натякаєте на те, що скоро буде 32 грн за квадрат?
Марта
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Відчувається відділ продажів. Мова не йде про фінансову обтяжливість. Мова йде про неадекватність тарифу. Де сховався Аквасервіс? Щодо послуг. КК виставляє мак...
Мені більше відчувається, що хтось скиглить. Вода 118 гривень це нормально, як і придомова 32 гривні/квадрат. Тому десь можливо і трішки дорожче щось, а щось дешевше. Придомова ж не 32. Можливо опалення 2 з половиною тисячі гігакалорій, а десь гігакалорія коштує 1600, то можливо реально треба не скиглити. Є як є. ЖК дуже чудове. Я його люблю
Катерина
Мені подобається житловий комплекс – тут затишно та гарно
Не скрізь. Не дуже гарно біля переповнених контейнерів, які дружно зустрічають більшість мешканців, та не дуже затишно біля водомата у компанії місцевих песиків, які хочуть вас цапнути.
Катерина
З огляду на зростання цін, комунальні витрати на рівні 6–9 тисяч гривень є цілком очікуваними. Якщо вартість води у 118 грн за кубометр є фінансово обтяжливою, ...
Відчувається відділ продажів. Мова не йде про фінансову обтяжливість. Мова йде про неадекватність тарифу. Де сховався Аквасервіс? Щодо послуг. КК виставляє максимально можливі суми. При цьому послуги надаються у меншому обсязі. Щомісяця плати за дезінсекцію та дератизацію. Скандія – це розплідник вошей та щурів що кожен місяць потрібно проводити дезінсекцію та дератизацію? Плати узимку за поливання клумб, дворів та газонів. Серйозно? Плати за технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем, у тому числі гарячого водопостачання. Нагадайте з якого часу припинилось централізоване постачання гарячої води? Плати за освітлення прибудинкової території, якого немає. І це лише по вершечках.
Катерина
Mia Mur
Ви дійсно пишете якусь фігню, тобто якщо підвищується вартість продуктів то потрібно менше їсти? І в якийсь момент дійде до того, що що ви будете їсти один бато...
Мені подобається житловий комплекс – тут затишно та гарно
Катерина
Mia Mur
Ви дійсно пишете якусь фігню, тобто якщо підвищується вартість продуктів то потрібно менше їсти? І в якийсь момент дійде до того, що що ви будете їсти один бато...
З огляду на зростання цін, комунальні витрати на рівні 6–9 тисяч гривень є цілком очікуваними. Якщо вартість води у 118 грн за кубометр є фінансово обтяжливою, можливо, варто розглянути альтернативні житлові комплекси з нижчими тарифами. ЖК орієнтований на людей, які готові оплачувати відповідний рівень. Прибудинкова територія утримується належним чином відповідно до європейських стандартів. Освітлення у вечірній час є достатнім, хоча окремі зони можуть бути менш освітленими. Озеленення та благоустрій також підтримуються на належному рівні. Варто приймати реальність такою, як вона є, а не нарікати на обставини.
Валера
Не варто перебільшувати—вдвічі це не втричі і не вчетверо. Якщо трохи менше часу проводити в інтернеті, можливо, з’явиться більше можливостей заробити додаткові...
У порівнянні з Лісовим ціна холодної води майже у чотири рази вища. Якщо вам не відомо, то деякі люди заробляють в Інтернеті. Тому ваша пропозиція виглядає дещо неадекватною як і підтримка безпідставно платити більше.
Валера
Не варто перебільшувати—вдвічі це не втричі і не вчетверо. Якщо трохи менше часу проводити в інтернеті, можливо, з’явиться більше можливостей заробити додаткові...
Ви дійсно пишете якусь фігню, тобто якщо підвищується вартість продуктів то потрібно менше їсти? І в якийсь момент дійде до того, що що ви будете їсти один батон на день і все? бо треба економити?
За місяць сумма комунальних виходить 4-5к за однокімнатну, з усіх притензій єдина аргументова це ціна за воду! з 66,7 грн/куб підняти до 118грн/куб, без попереджнь та обгрутувань, це повна жопа. Ну і нічого не робиться біля будинків за 17,7грн/квадрат прибудинкової.
Комунальні в лісовому кварталі 3-4к за однокімнатну виходять.
Можливо є люди які ще живуть старими закалками та думають, що комуналка 500 грн/місяць має бути, але зараз вже все змінилось. Комуналка в 3к+ є нормою.Те що забудовник будує нові будинки, це добре. Але те в якому стані він їх здає, псує всю їхню репутацію. Дійде до того, що через недбале ставлення до прибудинкової території, не буде покупців. Бо ніхто не хоче жити ” в будівництві”.
Освітлення біля нових будинків немає, зон відпочинку (лавочки) немає, дитячих майданчиків НОВИХ немає, !смітників! немає.
Такі дрібниці впливають на ваш рейтинг, зверніть увагу на це, шановий забудовник.Марта
Валера
ВОДА 118 ГРН/КУБ @#@@@### @#@# @#$#@
Валера
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Вартість куба зросла у два рази. Про яке "трішечки" йде мова? Наступним кроком з оптимізації буде збирання дощової води та купання в озері. Зрозуміло, що вашим ...
Не варто перебільшувати—вдвічі це не втричі і не вчетверо. Якщо трохи менше часу проводити в інтернеті, можливо, з’явиться більше можливостей заробити додаткові кошти, щоб дозволити собі більше води чи інших приємних речей.
Валера
Так, вартість трішки дорожче, але це не є критичною проблемою. Для зменшення суми в платіжках достатньо оптимізувати споживання води, наприклад, впроваджуючи бі...
Вартість куба зросла у два рази. Про яке “трішечки” йде мова? Наступним кроком з оптимізації буде збирання дощової води та купання в озері. Зрозуміло, що вашим завданням є забовтування.
Валера
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Які вказані у "Тариф, грн". Особисто для вас збільшив та виділив червоним. Побачили? Покажіть свій рахунок, будь ласка. Пред'явлю Аквасервіс.
Так, вартість трішки дорожче, але це не є критичною проблемою. Для зменшення суми в платіжках достатньо оптимізувати споживання води, наприклад, впроваджуючи більш раціональні підходи до її використання
Валера
Що за дичина ? Які 118 грн.?
Які вказані у “Тариф, грн”. Особисто для вас збільшив та виділив червоним. Побачили? Покажіть свій рахунок, будь ласка. Пред’явлю Аквасервіс.
Вложения:
Валера
Мар'яна
вода 118 гривень/куб, опалення 2453,64 грн/Гкал, придомова 17,73 грн/м2 це дуже індивіудуально. Така атмосфера справді надихає. Відділ продажу підкаже скільки в...
Що за дичина ? Які 118 грн.?
Сергій
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Вдвічі менше пити та вдвічі рідше митися? Так ви пропонуєте знизити витрати?
Зізнаюся, якщо я справді хочу зменшити платіжки, то, мабуть, доведеться митися рідше…
Сергій
Можливо, варто звернути увагу на використання води? Це може допомогти знизити витрати, а рахунки стануть меншими
Вдвічі менше пити та вдвічі рідше митися? Так ви пропонуєте знизити витрати?
Сергій
Мар'яна
вода 118 гривень/куб, опалення 2453,64 грн/Гкал, придомова 17,73 грн/м2 це дуже індивіудуально. Така атмосфера справді надихає. Відділ продажу підкаже скільки в...
Можливо, варто звернути увагу на використання води? Це може допомогти знизити витрати, а рахунки стануть меншими
Мар’яна
Катерина
Комунальні платежі — це завжди індивідуально, адже багато залежить від звичок, потреб і особливостей використання ресурсів. Якщо розумно підходити до споживання...
вода 118 гривень/куб, опалення 2453,64 грн/Гкал, придомова 17,73 грн/м2 це дуже індивіудуально. Така атмосфера справді надихає. Відділ продажу підкаже скільки в місцяць комуналка в ЖК?
Катерина
Комунальні платежі — це завжди індивідуально, адже багато залежить від звичок, потреб і особливостей використання ресурсів. Якщо розумно підходити до споживання, суми стають більш зрозумілими й очікуваними. Але важливо помічати, скільки всього навколо створює комфорт: поруч магазини, затишні кафешки, зручні поштомати. А ще неподалік красиве озеро, де можна насолодитися природою, і всюди чисто й охайно. Така атмосфера надихає й додає відчуття затишку та гармонії.
Сергій
Марина
І що те освітлення? Головне, що у квартирі тепло і ціна за опалення не кусюча. В ЖК дешевше комуналка ніж будь-де
Оце вже вислужилась Марина перед Маряном, так вислужилась)))
Сама дорога комуналка по Києву та області це в ЖК Скандія. Тарифи на все – космос!!!!!! Цей хаос в розрахунках стався за останній рік. Тут такbй бардак з платіжками!!!!!! – зараз ніколи б не купив би тут квартиру.
І ще, мешканці зібрали кошти на юристів, щоб складати позов до суду за незаконне підняття тарифу на воду до 118грн. Якби ви , Марина, тут мешкали то після 2 місяців дії “супер тарифу” знали б вартість кубу води.Олена
Марина
Житло за дуже адекватну ціну. Дім теплий, сухий, скрізь зелень. Ліфт працює, освітлення горить абсолютно скрізь. З кожним днем ЖК все краще. Тариф на світло не ...
Ми точно про Скандію в Броварах ведемо розмову??? Більше схоже, що Вас КК чи відділ продажів попросили написати гарний відгук, а можливоВи і є та сама голова КК Марина Евгеніївна, яка разом з Аква-сервіс ПРИДУМУЄ ціни за комірне.
Якщо Ви мали на увазі воду в озері – то вона там безкоштовна. В будинках вода по 118грн за 1м3 холодної води. Якби тут мешкати, то точно отримували платіжки і знали реальну ціну за всі послуги. Стосовно тарифу на світло, то і тут підвох: мережі не передані ДТЕК, а через відсутність прямих договорів використання тарифу “день/ніч” тут не можливе.Марина
І що те освітлення? Головне, що у квартирі тепло і ціна за опалення не кусюча. В ЖК дешевше комуналка ніж будь-де
Освітлення дозволяє нормально дійти до квартири. А не перечепитися через якийсь мішок або дошку що кинув якийсь будівельник. І за освітлення, якого немає, КК виставляє рахунок. Ви і в очі не бачили рахунки.
Марина
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Ви помилились гілкою ))) Яка скрізь зелень? Чи ви про паркан? )) Яке скрізь освітлення? Не працює освітлення біля D6 та D2. Далі відділу продажів не заходите.
Марина
Житло за дуже адекватну ціну. Дім теплий, сухий, скрізь зелень. Ліфт працює, освітлення горить абсолютно скрізь. З кожним днем ЖК все краще. Тариф на світло не ...
Ви помилились гілкою ))) Яка скрізь зелень? Чи ви про паркан? )) Яке скрізь освітлення? Не працює освітлення біля D6 та D2. Далі відділу продажів не заходите.
Марина
Житло за дуже адекватну ціну. Дім теплий, сухий, скрізь зелень. Ліфт працює, освітлення горить абсолютно скрізь. З кожним днем ЖК все краще. Тариф на світло не комерційний, а звичайний як для населення. Озеро, як і біля озера все просто чудово! Тихе, затишне місце. Які 118 гривень за воду?
Леся
Ігор
Ви така підозріла до всих і усього 😱 Я точно інвестор. Мене інші будинки не цікавлять ! Бачив, що йде кладка нового будинку, якщо не вірите, сходіть подивіться....
Морози з 23.08.2024? Знову наголошуєте, що йде кладка нового будинку, як це впливає на морози з 23.08.2024 для будинку D18?
Ігор
Леся
Як "інвестор" скажіть скільки зроблено в кладці нового будинку з 23.08.2024 (з моменту написання коменту Степана)? Кінець літа та осінь то не сезон фасадників? ...
Ви така підозріла до всих і усього 😱 Я точно інвестор. Мене інші будинки не цікавлять ! Бачив, що йде кладка нового будинку, якщо не вірите, сходіть подивіться. А монтаж фасаду в морози мені не потрібно. Тому і набрався терпіння і чекаю. Можете своє незадоволення виказати забуловнику , а не мені 😵💫
Леся
Ігор
Я інвестор 18 го будинку. Був в осени на будмайданчику, саме була зустріч з забудовником. В середині будинку все майже зроблено, особисто бачив ліфти, водопрові...
Як “інвестор” скажіть скільки зроблено в кладці нового будинку з 23.08.2024 (з моменту написання коменту Степана)? Кінець літа та осінь то не сезон фасадників? Ви, як інвестор занадто задоволені й занадто смакуєте, що новий будинок росте до третього поверху, а D18 ніяк не здадуть.
Ігор
Я інвестор 18 го будинку. Був в осени на будмайданчику, саме була зустріч з забудовником. В середині будинку все майже зроблено, особисто бачив ліфти, водопровід, електрокабелі та лічильники.
Дуже набридло чекати, надіюсь забудовник вже почав шукати фасадчиків. Бо обіцяли зайнятись фасадом вже з березня, коли буде постійна температура +5. Також, нещодавно проїжджав повз і бачив що ведеться кладка нового будинку, десь на рівні 3 го поверху.Леся
Степан
Будівництво заморожено ! Будинок D18 не будують, інвестори у розпачі. Раніше хохаб імітація робіт була то тепер все заглохло. Сумно, черговий київміськбуд.
Головне скільки дизлайків постав самі знаете хто. Повідомлення Степана датовано 23.08.2024, а сьогодні вже 18.01.2025, а будинок D18 не показує жодних імітацій робіт, крім паркану з піддонів. ПАРКАНУ З ПІДДОНІВ!!! Яке рекламується у відео, як “встановили паркан біля будинку D18 “. Іспанський стид. Ставте далі дизлайки. Люти тупі. Так, так….
Сергій
Ви бачили що купляли і де знаходиться комплекс. І що до парковок - де їм взятись, якщо більше не дозволяє простір у дворах ? Не дитячі ж майданчики віддавати пі...
Який класний ЖК, то у відділі продажу розповідають. А тут про реальність )))
Сергій
ɐdǝɹніɓǝdm ɯіʞ
Вода у підвалі вам теж подобається? Або спостерігати регулярно переповнені контейнери? Чи може подобається йдучи з маршрутки два рази переходити дорогу до будки...
Ви бачили що купляли і де знаходиться комплекс. І що до парковок – де їм взятись, якщо більше не дозволяє простір у дворах ? Не дитячі ж майданчики віддавати під парковки ? Погуляйте ввечері у дворах лісового чи атланту на київській, ця проблема стосується усих.
Сергій
Мені жк подобається, перед тим як купувати я добре проаналізував і зробив вибір свідомо. Мені подобається сам будинок, розміщення, відстань до Києва ( Броварами...
Вода у підвалі вам теж подобається? Або спостерігати регулярно переповнені контейнери? Чи може подобається йдучи з маршрутки два рази переходити дорогу до будки охорони та після ухиляючись від машин? Або те що треба бозна-куди йти щоб потрапити до ЖК? Про місця для паркування авто вже мовчу. Ніякої комуналки, суто улаштування ЖК. До якості будівництва теж є питання.
Сергій
Мені жк подобається, перед тим як купувати я добре проаналізував і зробив вибір свідомо. Мені подобається сам будинок, розміщення, відстань до Києва ( Броварами не користуюсь )
А ціну комуналки треба оскаржувати.
Тому треба розділяти Жк як комплекс будівель і їх якість і вартісь комуналки.
А то виходить – я не рекомендую, бо мені дорого платити і як результат – поганий жк !Наталі
Не зрозуміло навіщо ті, хто ставлять дизлайки на правдиві коменти і лайки на те, як в ЖК все добре і гарно? Зрозуміло хто ставить такі оцінки. Можливо вони думають, що люди які планують купувати настільки тупі, що не побачать платіжки, які в комментах нижще мешканці постили? Лайкайте свої коменти про те, як тут класно хоч до всирачки. Платіжки не горять. Всі вони є в коментах нижче. Знайомтесь люди добрі! І правильно, що вода 118 гривень/куб, опалення 2453,64 грн/Гкал, придомова 17,73 грн/м2. І дійсно цікаво на якому місці в рейтингу цін комунальних послуг це ЖК?!!!
Мар’яна
Дорогі друзі! Новий місяць з водою 118 гривень/куб. Ще один рік з опаленням 2453,64 грн/Гкал. Придомова 17,73 грн/м2. Цікаво на якому місці в рейтингу ціни комунальних послуг ЖК?!!!
ЖК Scandia
Дорогі друзі та клієнти.
2024 рік став для ЖК SCANDIA роком вагомих досягнень і нових можливостей. Попри всі виклики, ми впевнено розвиваємося та продовжуємо будувати!– Введено в експлуатацію будинок D13 – це вже 4-й будинок, який ми здали під час війни та ввели в експлуатацію наш перший дитячий садочок.
– Завершено будівельний контур другого дитячого навчального закладу, що стане ще одним важливим кроком у створенні комфортної інфраструктури для сімей.
– Завершено будівельний контур будинку 11/12, а також розпочато будівництво будинку D16-17, який матиме 366 квартир. Це новий простір для життя, який вже скоро стане домівкою для багатьох родин.
– Активне заселення продовжувалося у введених будинках: понад 150 нових власників уже отримали омріяні оселі.
– Стабільність навіть під час блекаутів! Ми підключили два потужних дизельних генератори, які забезпечують безперебійну роботу комплексу у разі відключень електроенергії.Нові сервіси та заклади для мешканців:
– Відкрито два кафе, магазин і стоматологічний кабінет, який пропонує якісні послуги прямо на території комплексу.
– Для наймолодших мешканців відкрито дитячий освітній простір “Малюк GO”, який став особливим місцем для розвитку та навчання.Наші здобутки на рівні Київської області:
– Ми посіли 20-те місце у рейтингу забудовників Києва та області за обсягами зданих квадратних метрів із початку повномасштабного вторгнення.
– ЖК SCANDIA увійшов до топ-10 найпопулярніших житлових комплексів Київської області серед 355 ЖК за даними ЛУН.Дякуємо за вашу довіру та підтримку! Разом ми створюємо простір, де комфортно жити кожному.
ЖК SCANDIA – дім, де народжуються щасливі історії.ЖК Scandia
Друзі, раді повідомити, що у нашому ЖК SCANDIA тепер є особливе місце для наймолодших мешканців – дитячий освітній простір “Малюк GO”!
Відкриття стало справжнім святом завдяки вашій підтримці та увазі.
Дивіться фото з відкриття – вони передають затишок і радість, які тепер завжди пануватимуть у цьому просторі.
Для нас важливо, щоб мешканці SCANDIA отримували комфорт і можливості для розвитку всієї родини. “Малюк GO” – це ще один крок до створення ідеального місця для життя.
З любов’ю, команда ЖК SCANDIAГарна концепція. На цьому плюси закінчились. Комуналка та опалення у порівнянні з Лісовим у два рази більша. Холодна вода у чотири рази. Комунікації керуючої компанії з мешканцями відсутня. Виставляють рахунки за послуги, яких не було: зовнішнього освітлення немає, але ти плати. “Геніальним” було рішення встановити на хвіртку англійський замок, щоб мешканці поробили собі ключі, а потім поміняти його на кодовий, бо його хтось зламав. Для чого було відключати брелки від шлагбаума? З охороною теж окрема історія.
Лера
Андрій
Але ж будинки будують, ге заморожено. Розглядаю купівлю квартири. Концепція подобається, думаю цей жк має перспективу. Не людяшники, цегляні будинки досить крас...
Не людяшники, це як? Парковщики? Там все в машинах скрізь. Навіть проїзд всередену дворів будинків перекритий припаркованими автівками. Якщо буде пожежа це буде капець. Будинки красиві це сильно. Чим новіший, тим гарніший?!! А можете сказати будинки будують будинку D18? Можете сказати будинки будують зданним будинкам, які ввечері навіть нормально не освітлюється і навкруги стоять у темряві і багнюці. Так вода дорога, чи можливо? Через відключення платіжки за дизель окремі, чи вода дорога сама по собі і без тих окремих платіжок? Там вище комент не ваша колега писала, що комуналка на рівні київських ЖК?!!
Леся
Сам жк не поганий, красиво і комфортно. Не вистачає трохи магазинів, тому закупи робимо по дорозі до дому. Комуналка на рівні київських жк. Перевага в розміщені скандії – не треба їхати в тягучках в глиб Броварів.