ЖК Taryan Towers (короткий обзор)
Читати огляд-
11Гліб Костюк14.08.2024 о 12:03
Компанія погрожує інвесторам і пише на них заяви в поліцію, порушуючи при цьому їх права, переносячи дату введення в експлуатацію без попередження, а також утримуючи чуже майно, взаємодіючи з корупційною складовою в нашій країні
Надія14.08.2024 о 12:02Три роки з моменту презентації проекту, будівельний майданчик порожній, машину для забивання паль вже забрали. Обман, не інвестиційний проект.
Інна14.08.2024 о 12:01Подумайте про це, перш ніж вибрати квартиру в POZNYAKIZHILBUD. Житловий комплекс NVER – яскравий приклад ставлення до будівництва, термінів введення в експлуатацію і, звичайно ж, до самих інвесторів. Суцільне ігнорування
Жанна13.08.2024 о 12:24Очень медленно строится ЖК НВЕР, даже стройкой это называть сложно. Не советую покупать здесь квартир
маріана13.08.2024 о 12:23Не купуйте квартиру в ЖК , інакше ризикуєте забути про свої гроші на 10-12 років! У Taryan Group немає грошей на реалізацію цього проект
Мирослав13.08.2024 о 12:22довгобуд від Таряна. З якими труднощами будували і добудовують вежі Тар’яна, а тут кіт зовсім не валявся. Мені шкода інвесторів
Назар13.08.2024 о 12:22не зрозумів, як таке можливо з компанією «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», вона начебто вже давно на ринку. Вирішив перевірити, поїхав після роботи на Лесі 7 і подивився на будівельний майданчик прямо з двору Jack House і був шокований, за 3 роки з моменту старту продажів зроблено мізерно мало, і це навіть будівництвом не назвеш
Настя Ноенко12.08.2024 о 12:38Хто видав дозвіл на будівництво, чому не контролює процес будівництва? Термін вже перенесений і будівництво ведеться не так, як очікувалося. Скільки в нашій країні влада буде мати таке ставлення до покупців квартир?
Гриша К12.08.2024 о 12:35Компанія ПОЗНЯКИЖИЛБУД до війни будували з великими затримками, а зараз я потрапив саме купівлею квартири в ЖК NVER. Будинок не будується 3 роки
лопака саша12.08.2024 о 12:34Житловий комплекс NVER – це довгобуд, будівництво якого тільки імітують, був на ділянці і зробив фото, факти говорять самі за себе.
Рени12.08.2024 о 12:33Настав час залучити незалежну експертизу й перевірити темпи будівництва, адже за 2 роки було зроблено занадто мало робіт, а гроші продовжують збирати
Іван12.08.2024 о 12:32Купив у ЖК NVER квартиру і вже 2,5 роки терплю знущання з боку відділу продажів та керівництва компанії. Особливо грубо спілкується директор відділу продажів Олександра Баранова. Замість того, щоб будувати, як інші забудовники, ПОЗНЯКИЖИЛБУД грубіянять і провокують скандали.
Іван Сергеев11.08.2024 о 11:35Подумайте про це, перш ніж вибрати квартиру в POZNYAKIZHILBUD. Житловий комплекс NVER – яскравий приклад ставлення до будівництва, термінів введення в експлуатацію і, звичайно ж, до самих інвесторів. Суцільне ігнорування.
Феина11.08.2024 о 11:34Вклали гроші в цей проект а тепер шкодуемо про це. Щодня проїжджаю повз і бачу відсутність будівництва на будівельному майданчику.
за 2 роки на будівельному майданчику нічого не зроблено з того, що було вказано на офіційному сайті цього об’єкта. Ви можете самостійно перевірити інформацію і переконатися в її достовірності.
василь11.08.2024 о 11:33ЖК Нвер, який будує компанія АТ ПОЗНЯКИЖИЛБУД, зайняли дуже цікаву позицію, мені інвестору кажуть, що будинок будується, але будівельні роботи на будівництві не ведуться. При цьому вони вже перенесли термін введення в експлуатацію на 1 рік, а саме на 4 квартал 2026 року, що теж не відповідає дійсності.
алекса11.08.2024 о 11:32Компанія ПОЗНЯКИЖИЛБУД до війни будували з великими затримками, а зараз я потрапив саме купівлею квартири в ЖК NVER
Олексій Павлів10.08.2024 о 12:07Красива обгортка, логотип компанії, дорого зроблений офіс продажів в бізнес-центрі «Царський», красивий інстаграм, ось напевно і ВСЕ… Зворотною стороною є обман інвесторів, недотримання термінів будівництва, як це вже було і є на ЖК Jack House, ЖК Taryan Towers, ЖК NVER тут взагалі без будь-яких комментарив
Олексій10.08.2024 о 12:06Завдання їх відділу продажів – взяти з вас гроші якомога швидше, після того, як ви заплатите, вони навіть не захочуть з вами розмовляти, якщо у вас виникнуть питання щодо темпів будівництва і його якості. Тому я залишаю цей відгук, 1 зірковий рейтинг цієї компанії.
Дмитро10.08.2024 о 12:05Груба комунікація відділу продажів, у тому числі директора відділу продажів Олександри Баранової. Достукатися до керівництва компанії взагалі неможливо, вони просто ігнорують інвесторів, возмущенных темпами будівництва.
Михайло Качур10.08.2024 о 12:04Вони кажуть, що активно будують житловий комплекс у центрі Києва, а насправді це порожній будівельний майданчик з 1 екскаватором на ньому. Тиша на будівельному майданчику. Якщо вони це зроблять, то із затримкою на 5-6 років
Петро П09.08.2024 о 12:08Раніше елітний забудовник опустився до рівня звичайного рейдера. Після мого обурення він заблокував мої права власності на квартиру і почав погрожувати
Володимир09.08.2024 о 12:07Огидна компанія «Познякижилбуд», яка не бачить кордонів у спілкуванні з інвесторами. Вони грубіянять, як по телефону, так і при особистій зустрічі в офісі продажів Taryan.
Александр09.08.2024 о 12:05Вони не дозволяють нам подати позов до суду, починають залякувати адвокатів і тиснути на наших представників. Я навіть уявити собі таке не миг, коли купував тут квартиру на етапі будівництва.
Дарина09.08.2024 о 11:59будівництво вашого житлового комплексу НВЕР від ПОЗНЯКИЖИЛБУД не почнеться навіть через 3 роки з того моменту, як у вас взяли не мали гроші і ви будетене задоволени, вас назвуть шахраями, і зробить це особисто власник цієї компанії Мхітарян. Жахливе ставлення до клієнтів
Татьяна09.08.2024 о 11:58Вони будуть погрожувати вам після того, як ви купите у них Майнови права на квартиру, щоб ви не наважилися відкрити рот і обуритися. Крім того, залякують ще й адвокатив! Не купуйте у них нічого.
Татьяна08.08.2024 о 11:31Роботи проводяться не частіше 5-7 днів на місяць. У 2 з яких керівництво Таріяна приїжджає знімати красиві відео та фото.
Андрей08.08.2024 о 11:30Цей житловий комплекс будується дуже і дуже повільно. При цьому, коли вони забивали палі, то примудрилися пошкодити фундаментну плиту мого будинку, яка безпосередньо примикає до будівельного майданчика, в результаті в
квартирі утворилася величезна тріщина. Представники компанії відмовляються брати на себе відповідальність за це. Я не знаю, що робити. Якесь знущаннявалик08.08.2024 о 11:29Компанія не може побудувати цей житловий комплекс через відсутність коштів на реалізацію. У той же час вони починають дорогий проект на Балі. Інвесторів в житловий комплекс «Нвер» просто ігнорують
Денисенко В08.08.2024 о 11:28Керівництво компанії – це неадекватні люди. Побудувати діалог неможливо. Якщо ви заплатили їм гроші, то забудьте про свої гроші на 10 років. Це просто якось жахливо
Олександр08.08.2024 о 11:27Поверніть мені мої гроші, які я намагаюся повернути від вас вже 1,5 роки! Як довго можна знущатися? Чому відділ продажів і керівництво замість діалогу і адекватного врегулювання намагається чинити тиск за допомогою силовиків?
Причина, чому я хочу повернути гроші, полягає в тому, що вони не будують житловий комплекс.Олександр Аваекін07.08.2024 о 10:28У компанії «Познякіділбуд» договори на придбання майновых прав, а саме такий договір при купівлі квартири, складаються не на користь клієнта, а навпаки проти нього. Віддавши їм свої гроші, ви фактично не маєте жодних прав.
Олександр07.08.2024 о 10:27Дружина намагалася оформити повернення коштів, вкладених в проект NVER, але безрезультатно. Умови повернення просто знущаються. Перед підписанням договору уважно прочитайте його, все проти вас
ССергій К07.08.2024 о 10:26Купувати квартиру тут не варто, адже ставлення до клієнтів навіть близько не наближається до ціни квадратного метра. Сервиса тут нет.
Веригін Антон07.08.2024 о 10:25Дуже хамське керівництво компанії. Я був на прийомі у голови Бєлашова, ніякого врегулювання мого питання шляхом переговорів не пропонувалося, мої пропозиції були різко відхилені. І це при тому, що проблема сталася з вини компанії «ПОЗНЯКИЖИЛБУД»
Вера06.08.2024 о 10:21Вони зацікавлені лише в тому, щоб якнайшвидше забрати ваші гроші, а потім ви їм не цікаві. Вони будуть вести себе так, як хочуть, використовуючи свої зв’язки
Василь Бурак06.08.2024 о 10:19Власники – дуже багаті Вірмени, які вважають своїх інвесторів пылью. Вони навіть не хочуть розмовляти, щоб знайти рішення проблем, що виникли з их власної вини.
юрій06.08.2024 о 10:16Раніше будинки будувалися з якісних матеріалів, хоч і з деякими затримками. А зараз вони лише створюють видимість будівництва на будівництві НВЕР. Я намагався вирішити питання заміною квартири на другий ЖК, але, на жаль, мени видмовили. Не раджу цю компанию
юрій іванов05.08.2024 о 12:02Дуже погана компанія . Якщо до війни будували, хоч і з великими затримками, то зараз я потрапив саме купівлею квартири в ЖК NVER в ПОЗНЯКИЖИЛБУД. Будинок не будується вже 3 роки
Міша Кочко05.08.2024 о 12:00Як би Мхітаряну не хотілося здаватися порядним бізнесменом, ситуація, що склалася, показала його справжнє обличчя, збирав гроші з інвесторів для ЖК Нвер і погрожує їм і блокує їх майно. Як довго це триватиме в нашій країні? Куди дивиться влада? Чи купили всіх?
макс05.08.2024 о 11:58Місце належить справжньому рейдеру Мхітаряну Артуру, тут працюють нахабні люди, обходьте це мисце стороною
Гриша05.08.2024 о 11:57Відділ продажів Taryan Group реально нахабніє, вони обманюють своїх інвесторів, пишуть на них заяви через найманих юридичних компаний, а потім ще крутіше, відбирають у людей майно! Уникайте цього місця.
Влада04.08.2024 о 12:19Дуже хамські співробітники відділу продажів, які покажуть своє обличчя, як тільки ви обуритеся темпами будівництва. Вони змінюються на 100% в порівнянні з поведінкою, коли вас вмовляли вкласти сюди свої гроші. Не думайте купувати тут квартири.
Николай04.08.2024 о 12:18Як тільки інвестори почали писати правдиві відгуки про ЖК NVER, вони тут же видалили карту з google maps, що ще раз підтверджує спроби ретельно приховати те, що відбувається в ЖК NVER, який будує ця компанія «Познякижилбуд».
Марина04.08.2024 о 12:17У бізнес-центрі ЦАРСЬКИЙ є відділ продажів компанії АТ «ПОЗНЯКИЖИЛБУД», це справжні шахраї, вони збирають гроші з інвесторів, а потім погрожують їм заявами в поліцію! Не купуйте у них нічого, вас обдурять і будуть грубіянити і погрожувати! Прикладом їхнього ставлення є житловий комплекс «Нвер» на Лесі Українки.
марта04.08.2024 о 12:16Відділ продажів Taryan Group реально нахабніє, вони обманюють своїх інвесторів, пишуть на них заяви через найманих юридичних компаний, а потім ще крутіше, відбирають у людей майно! Уникайте цього місця.
Семен03.08.2024 о 11:07Дуже хитра стратегія цієї компанії, на об’єкті ЖК Нвер, який будує компанія АТ ПОЗНЯКИЖИЛБУД, зайняли дуже цікаву позицію, мені інвестору кажуть, що будинок будується, але будівельні роботи на будівництві не ведуться. При цьому вони вже перенесли термін введення в експлуатацію на 1 рік, а саме на 4 квартал 2026 року, що теж не відповідає дійсності, оскільки не будуть вводити будинок в експлуатацію до 2028 року при нинішніх темпах будівництва