Колектори не дають спокою — що робити, якщо дзвінки не припиняються?

1 відповідь
  • Алекс
    28.10.2025 о 21:44

Так, колектори часто діють із порушенням закону. Насправді вони не мають права погрожувати, телефонувати вночі або повідомляти третіх осіб про ваш борг. У таких випадках важливо діяти юридично грамотно. Раджу звернутися до Правда https://anticollector.in.ua/ — це платформа, яка спеціалізується на захисті боржників. Вони допомагають припинити незаконний тиск, оскаржують виконавчі написи, представляють інтереси в суді та навіть запускають процедуру банкрутства фізичної особи. Головне — не панікуйте і не сплачуйте гроші під тиском. Всі дії колекторів повинні мати законні підстави.

Друзі, підкажіть, що робити, якщо колектори постійно телефонують і погрожують? Уже кілька тижнів отримую дзвінки з невідомих номерів, навіть уночі. Кажуть, що прийдуть додому, повідомлять роботодавця і «спишуть усе майно». Я не ухиляюсь, просто тимчасово не можу сплатити позику. Чи можу я якось захистити себе законно? Може, є організації або юристи, які реально допомагають боржникам у таких ситуаціях, а не просто обіцяють?