Довго шукала, де купити кошики для велосипедів https://bagazhnik.ua/ua/aksessuary-dlya-velosipedov/bagazhniki-i-korziny-na-velosiped.html бо хотілося щось не лише зручне, а й гарне, щоб пасувало до мого міського велосипеда. Врешті знайшла свій варіант на Багажник.ua, і це була любов з першого погляду. Кошики від Thule виглядають дуже акуратно, матеріали якісні, метал не дряпається, а кріплення тримаються надійно навіть після кількох поїздок по нерівній дорозі. Замовлення оформила швидко, і приємно здивувалась, що доставка по Україні безкоштовна — отримала через два дні, все ціле й акуратно упаковане. Тепер я з легкістю везу покупки з ринку чи сумку з речами, не турбуючись, що щось випаде. Виглядає це дуже естетично, і друзі вже питають, де я придбала такий кошик. Thule знову довів, що вміє поєднувати функціональність і стиль у кожній деталі — однозначно рекомендую!
Всім привіт! Шукаю пораду щодо вибору кошика для велосипеда. Потрібен для поїздок на ринок та невеликих прогулянок, щоб не їздити з рюкзаком. Дивлюсь на моделі, що кріпляться на багажник або на кермо. Який об’єм оптимальний? Важливо, щоб не бігав по стороні та не чіплявся за колесо на нерівностях. Може, хто може порекомендувати перевірені бренди або конкретні моделі з хорошою фіксацією? Дякую!