Це серйозна проблема, і важливо діяти виключно у правовому полі. Якщо є підтвердження платежів, це вже великий плюс. Адвокати з Правда https://www.pravda1.com/ часто займаються такими справами. Вони можуть подати позов до суду, оскаржити незаконні нарахування і навіть добитися компенсації моральної шкоди. У моєї подруги була майже ідентична ситуація – вона виплатила кредит, але банк все одно вимагав гроші. Адвокати «Правда» довели, що відсотки були нараховані незаконно, і суд став на її бік. Головне – зберігати всі квитанції та не піддаватися тиску колекторів. Право на вашому боці.
У мене є знайомий, який має борг по кредиту. Проблема в тому, що колектори постійно дзвонять, погрожують, навіть сусідам телефонують. Чесно, я не думав, що таке взагалі можливо в наш час. Він каже, що вже виплатив більшу частину боргу, але банк продовжує нараховувати відсотки. Чи є спосіб зупинити колекторів і довести, що борг був майже повністю погашений? Чи реально виграти таку справу у суді, якщо все підтверджується квитанціями? Хотілося б зрозуміти, які кроки можна зробити і які закони захищають позичальників у таких випадках.